1x22 Season Finale: To The Max Songs

Dennis Lloyd – Nevermind
Plumb – Cut
Rag'n'Bone Man – Human
Tokio Hotel – As Young As We Are, Better
Two Feet, Madison Love – Hurt People
Overview
Title: Season Finale: To The Max
Release Date: 20 May 2019 (Originally: 13 May 2019)
Episode: 22 / 22
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note: HAAI! SEASON FINALE IS HERE! GREAT NEWS: MORGEN IS ER EEN EXTRA EPISODE, GENAAMD 1x23 SPECIAL: EPILOGUE "LEGENDARY"!

Potverdorrie hé! Ik heb het zaterdag echt enorm geweldig gehad! Ik ben al wel wat vaker op het circuit in Assen geweest voor andere dingen dan races in de autosport, waardoor afgelopen zaterdag de eerste ervaring met een (oud) Formule 1 wagen en lakjpoajdfpoajsogklijagklj I can't describe it with words! I wanna go back, sit a loophole, so I can relive the day everytime the loop starts again:OIK WIL NAAR EEN FORMULE 1 WEEKEND T____T

OH BTW DISCLAIMER - READ THIS FIRST!!! Ik ken Max NIET persoonlijk! Dit is een idee wat zo ineens op kwam en ik wilde er een story uit maken! SO DON'T KILL ME! looks at someone want dan krijg je morgen de special niet! :') OHJA EN LEZEN OP EIGEN RISICO!
Heb je bij deze gewaarschuwd!:P

Is alvast begonnen met rennen.

WinterDawn

De confrontatie in de middag tussen Sam en de baas heeft hem tot zijn besluit laten komen om in te gaan grijpen. Dit hele geintje heeft Jax inmiddels te lang geduurd. Hij heeft het hele spel vanaf zijn aankomst op Zanzibar meegespeeld, maar het wordt tijd dat er nu een einde aan komt. Nog heel even belt hij met Daniel voor alles zo gaat escaleren. “Dan?” “Jaxxie!”, komt er enigszins nog eerst vrolijk vanuit de andere kant van de lijn voor Daniel omslaat: “Gaat alles wel goed?” Met een zucht knikt Jax eens voor hij zich beseft dat Daniel dat helemaal niet kan zien. “Eh… ja!” Waarna hij een zachte grinnik van Daniel hoort komen door de luidsprekers van de telefoon. “Ik denk dat je wat belangrijks wilt vertellen aangezien je niet zo heel vaak belt om zo goed mogelijk undercover te blijven?” “Ik ga er een eind aan maken. I mean, niet aan mijn leven, maar wel aan dit hele circus waar ik nu al ik weet niet hoe lang in ben beland!” “Je weet waar Max is?” Klinkt het opgewekt en alsof een klein kind zijn hond terugkrijgt. “Al een hele tijd.” “Bastard!” Met een glimlach kijkt de rechercheur eens voor zich uit. “Je moet me alleen iets beloven! Geef me tijd om dit uiteindelijk naar zijn familie te communiceren en ook naar de pers! Ik weet dat zijn familie het als eerste moet horen, maar ik moest ’t aan iemand kwijt en sinds jij een broer bent voor mij, kan ik alleen bij jou terecht.” Heel even blijft het stil. “You can do it, my little brother!” Eindigt het gesprek met de Australiër.

De avond is gevallen als hij terug bij de baas moet komen, maar dit keer komt hij niet in zijn kleding die hij anders draagt. Dit keer komt hij binnen als rechercheur Jaxson Hunter. De rechercheur die iedereen aandurft en zowel met de gevaarlijksten van de wereld zakendoet als met de hoogste autoriteiten van alle wereldlanden. Zonder aan te kloppen, loopt de jonge rechercheur binnen op de tijd dat hij aanwezig moest zijn. De baas kijkt verbaasd op om zijn tweede hand, die in de plaats is gekomen voor Sam, zo te zien. Het blijft een tijd stil tussen de baas en Jax. Na enkele minuten van een staar wedstrijd, beweegt Jax zijn lichaam zonder het contact met de baas te verliezen terwijl hij zich neerzet op de grote bank in het vertrek. “Dit spel hebben we lang genoeg gespeeld, dacht je nu werkelijk dat ik niet achter de waarheid zou komen?”, begint de rechercheur dan op zijn indringende toon. “Het was zeker slim. Alles leek inderdaad tot in de puntjes geregeld te zijn, maar toch is het niet helemaal gelopen zoals je zou willen niet waar? Superslim om Sam bij ons naar binnen te krijgen en ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk informatie van ons wist binnen te krijgen om dit alles zo moeilijk mogelijk voor ons te laten zijn. Je vergeet echter één ding! Dat ik opgegroeid met de IBMP en computers. Overigens complimenten voor al die paspoorten, zag er zeer professioneel uit! Laat me raden, die heb je bij Lord Vladimir verkregen?” Het blijft weer een poos stil nadat Jaxson zijn aanval heeft geopend.

“Cat caught your tongue?”, merkt de rechercheur dan op terwijl hij op staat en naar het raam loopt dat hem uitzicht biedt op het strand. De golven slaan wild op het water en echt weer om nu daar in de zee te genieten van afkoeling is het zeker niet. Nog steeds is het stil vanaf de baas. Met een sarcastische lach, gaat de rechercheur verder. “Het was heel slim om mij er in Rusland zo enorm aan toe te takelen en even later Max gebruiken als afleiding manoeuvre zodat niemand mij serieus zou nemen na alles. Dat ik zelfs mijn baan en de zaak erdoor kwijt ben geraakt, complimenten dat je dat voor elkaar hebt gekregen! Heeft zeker maanden voorbereiding nodig gehad? Heeft mij alleen niet gestopt.” Het lijkt alsof Jaxson het gesprek inmiddels in zijn eentje voert want er komt geen enkel geluid uit zijn gesprekspartner. “Dat je niet had verwacht dat ik servers en satellieten heb gebruikt om alles in de wereld te laten uitzoeken naar een signaal, een foto of video, was zeker te merken in Argentinië waar ik het al bijna had! Beetje jammer dat je een doodswens voor mij had en dat Sam zijn werk niet goed heeft gedaan. De foto’s op die telefoon die hij niet helemaal goed heeft verwijderd, oh en die foto die in dat afgelegen gebied was achter gelaten, niet heel erg slim als je het mij vraagt.” Dan wendt de jonge rechercheur zijn blik van de zee af naar de baas die nog altijd verstijfd op de stoel zit achter zijn bureau. “Dat ik erachter zou komen dat je naar Monaco zou gaan had je ook zeker niet verwacht! Om nog maar te zwijgen over dat stadje in Frankrijk, nietwaar? Dat Daniel mij hielp en dat ik daar zo goed bevriend mee was geraakt was ook zeker niet het plan waardoor er alles op alles is gezet om Max weer te vinden. Ik kan je één ding zeggen, niets of niemand blijft verborgen voor mij!” Met een rustige pas loopt Jaxson van het raam naar het bureau van de baas waar hij hem met zijn rechterhand een eindje van zijn bureau afduwt en zelf plaats neemt door op het bureau te gaan hangen. “Wat dacht je nou werkelijk met deze gehele actie te bereiken? Die ontvoering die in scene is gezet en al die hints die te simpel waren en achter waren gelaten door een prutser dat het wel goed kwam?” Met zijn ogen kijkt hij weer in die andere indringende ogen die hij tijdens de party een tijd geleden ook al heeft gezien. Heel even bijt Jaxson eens ongemerkt op zijn lip voor hij zijn wenkbrauwen nog eens optrekt. “Nou, ga je nog antwoorden Max Verstappen!” Dan pas lijkt er weer leven te komen. “Het spijt me.”, klinkt het heel erg zacht waarna zijn blik afwendt naar de grond en hij zo snel mogelijk op staat om naar het raam te lopen en van daaruit naar het strand kijkt.

Jaxson draait zijn hoofd eens om, terwijl hij de inmiddels 23-jarige coureur aan kijkt. “Wat dacht je in vredesnaam!”, vuurt de jonge rechercheur af. “Je eigen ontvoering in scene te gaan zetten!” Waarvan Jaxson dacht dat het een jongen was die heel stevig en zelfverzekerd in zijn raceschoenen zou staan, lijkt nu weinig meer van over. “Wat dacht je van je vader, moeder, zusjes en broertje! Dat je die maar zomaar achter kon laten en je leven buiten hun om zou kunnen leiden?” “GENOEG!” Max kijkt hem gebroken aan, met enkele tranen op zijn wangen. “GENOEG!”, schreeuwt hij nog eens, voor hij zich tegen de muur laat vallen. Dit zorgt ervoor dat Jaxson heel even van zijn stuk wordt gebracht. “I’m only human after all, I make mistakes, don’t put the blame on me!”, is dan nog het enige wat hij hoort voor de rechercheur besluit op te staan en naar de jongeman toe te lopen. Inmiddels zit de Nederlandse coureur op de grond met zijn knieën opgetrokken en zijn armen doelloos langs zijn lichaam. Jaxson zakt op zijn hurken en kijkt hem aan. “Maar waarom?”, fluistert hij alsof hij bang is dat hem wat gaat gebeuren. “Niemand zou mij ooit geaccepteerd hebben! Mijn vader niet, het team niet, Daniel niet, niemand niet!”, snikkend begint Max aan zijn verhaal. “Iedereen zou mij uitlachen, gaan haten, mij vies vinden en niets meer met mij te maken willen hebben.” Heel voorzichtig legt Jax een hand op de knie van Max die zich ineens lijkt te beseffen dat er iemand bij hem zit, waardoor hij ruw zijn tranen wegveegt. “En je moeder?” Echter krijgt hij daar geen antwoord op. “En Victoria of Blue Jay?” Het blijft stil. “Zij zullen het accepteren.”, klinkt het onzeker. “Ik ben er zeker van dat Daniel, je vader en anderen het zullen accepteren en dat iedereen dat zou doen.” Max begint ineens sarcastisch te lachen. “Denk je nou echt dat ze het zouden accepteren dat ik op mannen val in de autosport!” En voor hij het zelf door heeft, slaat hij zijn handen voor zijn mond, geschrokken door zijn eigen antwoord. Voorzichtig neemt hij de Nederlandse coureur in een broederlijke knuffel waarbij hij zijn schouder plots toch nog nat voelt worden van de tranen. “Ik zal je altijd accepteren, no matter what, maar je bent wel echt To The Max gegaan hoor!”, waarna beiden in de lach schieten.

Reacties (6)

 • Luckey

  Tokio hotel song tekst past hier echt goed bij!
  En die laatste zijn Hihi

  11 maanden geleden
 • Luckey

  Tokio hotel song tekst past hier echt goed bij!
  En die laatste zijn Hihi

  11 maanden geleden
 • Sunnyrainbow

  Haha geweldige plottwist!

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   ^^ Hehe. Het hele idee was gebaseerd op dit laatste stuk haha.

   1 jaar geleden
 • HorseDreamer_

  Whaaaatttt!?!?!? My god dat heb je goed gedaan tot het einde. Ik had echt geen idee😱😱

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hahaha:DToch waren de hints er zeker wel XD

   1 jaar geleden
  • HorseDreamer_

   Soms dacht ik wel van zou het? Maar dan ook weer van nee. Het was echt goed:)

   1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hihi, wees niet getreurd er komt zelfs een seizoen 2:D

   1 jaar geleden
  • HorseDreamer_

   Yeeeeesss🎉🎉🎉

   1 jaar geleden
 • VampireMouse

  IK ZEI HET TOCH!!!!!! IK WIST HET!!!!!!!
  JEEEEEEEEZ EN JIJ MAAR VOLHOUDEN DAT IK FOUT ZAT, LIKE WHY!!!!!! OMG!!!!!
  BETER DAT JE DIT NIET VOOR ZATERDAG ONLINE HEBT GEZET...
  Weet alleen niet zo goed wat ik van de reden vind om dit allemaal te doenxDlittle bit to much? Hahaha
  Ik ga nu even boos zijn en Daniel gerust stellen en knuffelen.... Dus... Tsssssss. Doei

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   *giert het uit van het lachen* TOLD YOU, YOU WOULD HATE ME! XD En daarom plaats je je comment maar 2x? XD LOVE YOU <3 hahahahahaha

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ja!! But i knew it! I DID SAW THE HINTS BUT YOU SAID NO! THATS NOT FAIR!

   1 jaar geleden
  • VampireMouse


   Ja!! But i knew it! I DID SAW THE HINTS BUT YOU SAID NO! THATS NOT FAIR!

   1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Haha. Noona’s madxDI see :’) Ik wilde het spannend houden:PDus ik zei overal nee op 😂😂

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen