. . .

De hete stralen van de douche kletterden op hem neer. Juice genoot van de warmte terwijl hij terugdacht aan het gesprek op het dak; en aan de spanning die hij had gevoeld toen ze op zijn schoot had gezeten en zijn hoofd had geschoren; en aan het korte ogenblik waarop hun lippen elkaar geraakt hadden.
      Opeens ging de douchedeur open. In een reflex stapte hij achteruit, waardoor het water recht in zijn gezicht viel. Gauw bewoog hij zijn hoofd opzij en wreef in zijn ogen. Schichtig keek hij degene aan die zojuist de douche was ingestapt.
      Zijn ogen sperden zich wijd open toen hij zich realiseerde dat het Abigail was. Niet wetend wat hem overkwam, gleed zijn blik over haar lichaam. Haar naakte lichaam. Haar borsten waren stevig, haar tepels al stijf, haar buik was plat en er zaten twee schitterende diamanten aan de bovenkant van haar navel. Haar zwarte haren golfden over haar schouders toen ze een stap dichterbij zette, haar ogen helder, een ondeugende grijns op haar gezicht.
      ‘Ik krijg je maar niet uit mijn hoofd,’ zei ze met een lagere stem dan eerder vandaag. ‘Streel me.’
      Hij kon haar alleen maar dom aangapen. Ze pakte zijn handen en legde die op haar heupen.
      ‘Streel me, Juice,’ fluisterde ze. Verlangen schemerde door in haar toon. ‘Ik wil je handen overal op mijn lijf voelen.’
      Langzaam gleden zijn handen omhoog en omlaag langs haar zijden, terwijl verwarring nog steeds zijn denken beheerste. ‘Ik – ik dacht dat je niet met Sons zou slapen?’
      ‘Jij bent nog geen Son,’ antwoordde ze schouderophalend. Ze sloeg haar armen om zijn nek. ‘En we zijn niet aan het slapen.’ Haar handen gleden naar zijn nek toe en bogen zijn hoofd zodat ze zijn lippen met die van haar kon begroeten. Hun lippen weken van elkaar en haar tong glipte naar binnen. Hoewel hij nog steeds geen flauw benul had wat hem overkwam, kuste hij haar terug. Het begon langzaam en teder, maar na een paar minuten veranderde het in iets wilds en onstuimigs. De kus was zo overweldigend dat hij niet eens meer dacht aan de rest van haar lichaam. Pas toen haar hand zich om zijn penis vouwde en er plagerig aan begon te trekken, herinnerde hij zich weer dat ze naakt waren. Genietend van haar hand om hem heen, begonnen zijn handen ook haar lichaam te verkennen; hij streelde haar schouders, haar borsten, ze volgden iedere welving.
      Toen hun gevrij heftiger begon te worden, draaide ze de kraan uit en pakte zijn hand vast. ‘Laat me je berijden.’
      ‘W-wat?’ stamelde hij.
      Ze grinnikte. ‘Je klinkt alsof je nog maagd ben man.’
      ‘Um nee maar…’ Hij wist niet hoe hij die zin moest aanvullen. Hij had met verschillende vrouwen geslapen – maar nooit met iemand als zij.
      Ze gaf hem geen tijd om te antwoorden, maar opende de deur en trok hem uit de douchecabine vandaan. Ze trok een handdoek van de haak en begon hem af te drogen, langzaam, zonder haar blik van die van hem af te wenden. Alles wat ze deed wat zo fucking sexy – hij had het gevoel dat hij zou klaarkomen door alleen maar naar haar te kijken. Met een andere handdoek begon hij haar af te drogen, en hij kuste iedere centimeter van haar warme huid. Toen hij haar borsten bereikte, legde hij zijn lippen rond haar tepel en zoog. Haar zachte gekreun maakte zijn knieën week.
      Abigail verloor haar geduld, ze liet de rest van haar natte lichaam voor wat het was en trok hem mee naar de slaapkamer, waar ze hem op het bed duwde en boven op hem klom. Ze boog voorover om zijn hals te kussen. ‘Dus, wat vind je lekker? Langzame, tedere liefde of een wilde rit?’
      ‘Uh… klinkt allebei goed.’
      Haar tanden schraapten langs zijn nek en lieten hem huiveren. ‘Kies, Juice. Vertel me wat je wil dat ik met je doe.’
      Hoewel hij stiekem de langzame, tedere manier wilde, durfde hij dat niet te zeggen. Hij gedroeg zich al als een verlegen maagd, dus om stoerder te lijken antwoordde hij met een lage grom: ‘Geef me die wilde rit maar, baby.’ Hij veinsde zelfverzekerdheid en greep haar heupen beet, waarna hij recht in haar ogen keek.
      Ze ging rechterop zitten, één hand op zijn borst, met de ander begon ze hem af te trekken totdat de top vochtig genoeg was voor haar. Een zachte kreun ontglipte haar lippen toen hij langzaam in haar gleed.
      ‘Oh Abigail… je voelt zo heerlijk rondom me,’ fluisterde hij.
      Ze liet haar typische zachte lach weer weerklinken. ‘Wacht maar totdat ik nog nauwer om je heen zit.’ Ze boog zich weer voorover en kuste zijn lippen. ‘Hou je niet in. Laat me horen hoe lekker je het vindt om in me te zitten.’
      Zijn handen bewogen zich naar haar borsten en kneedden die, waarmee hij haar aanmoedigde de rit te beginnen.
      Juice keek naar haar; haar prachtige gezicht, haar wiebelende borsten, de bewegingen van haar heupen. Toen haar tempo toenam en hij haar dieper en dieper raakte, beantwoordde hij haar zachte gekreun met diepe grommen en kreunen. Alles om hem heen vergat hij. Zij was het enige wat hij kon zien, wat hij kon voelen, wat hij kon horen, waar hij aan kon denken – en hij riep haar naam uit terwijl zijn lichaam schokte toen zijn orgasme losbarstte.
      En toen vloog de deur met een knal open.
      Abigail stopte niet. De blik in haar ogen was zelfs nog geiler dan eerst. ‘Stop niet. Stop nu niet, Juice, ik ben er bijna. Laat je dood het waard zijn.’
      Juice verroerde zich niet. Met grote ogen staarde hij naar de man die de kamer binnenkwam – haar vader, met woede die van zijn gezicht afspatte.
      ‘Ik zei je toch dat jij het op de harde manier zou leren,’ gromde hij.
      In zijn hand glansde een mes.

Juice schoot overeind, zijn hart ramde in zijn borstkas en zijn ademhaling ging veel te snel. Wild keek hij om zich heen. Hij was op een dak – er was een hemel vol sterren boven hem en hij had op een plaid gelegen.
      ‘Wat is er? Had je een nachtmerrie?’ Naast hem kwam Abigail overeind, er lag bezorgdheid in haar ogen. Ze was volledig gekleed – natuurlijk was ze dat – en de beelden van haar naakte lichaam schoten door zijn geest. Hij werd zich bewust van het feit dat hij nog steeds een stijve had en trok gauw zijn knieën op, hopend dat ze het niet zou opmerken.
      ‘Het eindigde in een nachtmerrie,’ mompelde hij. Zijn stem trilde. Hij kon haar nog steeds om zich heen voelen en durfde niet opzij te kijken.
      ‘Vertel waar hij over ging! Ik hou wel van een lekker griezelverhaal.’
      ‘Nee. Het is… privé.’
      Ze grinnikte. ‘Dus het was een seksdroom.’
      Opgelaten in de verte starend haalde hij zijn schouders op.
      ‘Ging het over mij?’
      Hij voelde hoe de hitte zich over zijn wangen verspreidde – het zou hem niet verbazen als hij zou oplichten als een stoplicht. ‘Nee.’
      ‘Volgens mij wel. Waarom zou je me anders niet meer durven aankijken?’ Ze grinnikte opnieuw. ‘Het is oké, Juice. Ik vind het eigenlijk wel cute. Was ik goed? Seks met mij zou niet in een nachtmerrie moeten veranderen, weet je.’
      ‘Je vader betrapte ons en wilde me vermoorden,’ mompelde hij.
      Ze schoot in de lach. ‘Nou, dat verpest inderdaad de mood.’ Ze ging weer op het plaid liggen en schoof een hand onder haar hoofd.
      Ze bleef een tijdje stil, en Juice gluurde nerveus naar haar vanuit zijn ooghoeken. Haar gezicht was ontspannen terwijl ze naar de sterren keek; zijn seksdroom leek haar helemaal niet dwars te zitten. Langzaam zwakte zijn hartslag iets af. Hij ging ook weer liggen en staarde naar de sterrenhemel, zoals ze de uren hadden gedaan voordat hij in slaap was gevallen.
      ‘Dus… hoe was ik?’ vroeg ze na een tijdje. ‘Wat hebben we precies gedaan?’ Grinnikend rolde ze op haar zij. ‘Ik kan het niet geloven. Ik zat gewoon naar de sterren te staren, zonder in de gaten te hebben dat jij allemaal van die dirty fantasieën over me had.’ Ze lachte en schopte zachtjes tegen zijn laars.
      ‘Nou ik deed het niet expres,’ mompelde hij. ‘Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb niet bepaald de controle over mijn dromen.’
      Hij voelde dat ze zijn blik probeerde te vangen, maar hij voelde zich te beschaamd en bleef naar de hemel staren.
      ‘Dus ik was niet zo getalenteerd? Is dat de reden dat je er niet over wilt praten? Omdat ik een ramp was?’
      ‘Wat? Nee – je was geweldig.’ Hij rolde op zijn zij. Toen hij de plagende grijns op haar gezicht zag, voelde hij zich een sukkel. Hij wilde zijn hoofd terugdraaide, maar ze legde een hand tegen zijn wang zodat ze zijn blik kon vasthouden.
      ‘Vertel me over je droom. Sons kennen geen schaamte.’
      Hij aarzelde. Daar had ze misschien een punt. Hij sloeg zijn ogen neer en gaf toe dat hij onder de douche had gestaan en dat ze hem gezelschap was komen houden.
      ‘Kijk me in mijn ogen. Geen schaamte, zei ik. Doe maar alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat er hete chicks bij je onder de douche stappen. Over een paar maanden zal dat zelfs echt zo zijn, daar ben ik zeker van.’
      Hij dwong zichzelf haar aan te kijken, maar hij kon zich er niet toe aanzetten om de details met haar te delen. Hij was verlegen geweest, zij had de leiding genomen en dat had hij fijn gevonden, maar hij durfde dat niet hardop toe te geven, bang dat ze hem maar een pussy vond.
      ‘Je… je vroeg me je te strelen. Dus dat deed ik. Ik legde mijn handen op je heupen en daarna kusten we… eerst langzaam en daarna passioneel, en toen streelden mijn handen je schouders en je… je prachtige borsten. Jij legde je hand om mijn – om me heen,’ hakkelde hij.
      Hij slikte toen ze op haar lip beet. ‘Damn, ik krijg het er heet van jongen. En toen zette je me klem tegen de cabine en ging je ervoor?’
      ‘Nee… je leidde me naar mijn bed, duwde me op het matras en bereed me.’ Hij wist niet hoe hij het presteerde, maar hij slaagde erin om in haar donkere, wellustige ogen te blijven kijken. Zijn mannelijkheid klopte, hij was zo klaar om het nu écht te doen dat het pijn deed. ‘En jij… je was zo goed, je was zo heet… en het voelde zo echt…’
      ‘En vond ik het lekker?’ vroeg ze op een toon die hem gek maakte van verlangen.
      ‘Ja… je wilde niet stoppen. Niet eens toen je vader de kamer binnenstormde.’
      ‘Ik weet niet of ik dat sexy of walgelijk vindt’
      ‘Het was angstaanjagend. Het was fucking angstaanjagend.’
      Grinnikend legde ze haar hoofd op zijn schouder toen hij weer op zijn rug rolde.
      ‘Angstaanjagend genoeg om alleen vrienden te blijven?’
      ‘Ja,’ loog hij.
      Ze kuste zijn wang. ‘Mooi zo. Want ik vind je echt een leuk jong, Juice. Maar jij en ik – dat gaat nooit gebeuren. Hoe opwindend je dromen ook zijn.’
      ‘Ik weet het,’ zei hij met een lichte grijns. ‘Maar een man mag dromen, toch?’
      Ze glimlachte terwijl ze haar ogen sloot en zijn borstkas als kussen gebruikte. ‘Ja… en een vrouw ook.’

Reacties (1)

  • NicoleStyles

    Oke wow ik dacht al short story met juice haha.

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen