Nogmaals, dit is gewoon informatie die ik van het internet heb afgehaald. Ik heb absoluut geen kwade bedoelingen! Mijn respect naar de mensen die direct in verband zijn met deze zaak.


Youtube's most famous missing person
Lars Joachim Mittank is een Duister geboren op 19 februari 1986 en komt uit het Noorden van Duitsland. Lars is dan ook in 2014 begonnen met werken bij het Wilhemshaven Power Station, in het kleine stadje Saxoney. Hij is dan achtentwintig jaar.In de zomer van 2014, besluit hij samen met zijn vier vrienden op vakantie te gaan naar Bulgarije. Zij vertrekken op 30 juni 2014 naar een een badplaats, genaamd Golden Sands, een populaire vakantie bestemming voor de Europeanen.

Na twee uur vliegen, checken ze in bij een hotel 'Viva Club'


De bedoeling was dat Lars en zijn vrienden 7 juli terug zouden terug keren naar Duitsland, maar dit is helaas niet het geval geweest.

De vakantie verloopt voor de rest prima echter komt dit snel tot een eind. Op 6 juli ontstaat er een commotie tussen Lars en zijn vrienden en groepje lokale mannen. Zij zijn op dat moment in een bar genaamd: 'The Rock Bar.' De ruzie is ontstaan door een meningsverschil over voetbal, Lars en zijn vrienden waren fans van het voetbal club, Werder Bremen en de Bulgaren waren fan van de club Bayern Munich. Dit leid uiteindelijk tot een gevecht, waardoor Lars gewond raakt.

Nadat hij medische hulp gekregen heeft, is het geconstateerd dat Lars een operatie nodig heeft. Hij heeft een gescheurd trommelvlies


Echter is Lars het daar niet mee eens en weigert hij de operatie, hij was terughoudend over het feit dat de operatie plaats zou vinden in het buitenland. Hij vroeg of hij medicatie kon hebben, uiteindelijk kreeg hij 500mg Cefuroxime. Dit wordt meestal gebruikt bij bacteriële infecties, en dit zou moeten voorkomen dat hij een infectie zou oplopen.

Door zijn conditie was het verboden dat Lars de volgende dag terug zou vliegen naar Duitsland. Zijn vrienden stelde voor om met hem te blijven maar Lars vertelde hen dat het goed was en dat zij terug konden vliegen zonder hem. Hij zou in Bulgarije blijven tot hij beter was.

7 juli vertrokken zijn vrienden terug naar Duitsland, de dag na het gevecht. Terwijl Lars in een goedkoper hotel in checkte.

Tien minuten voor het middernacht was belt Lars zijn moeder op. Hij was bang, paranoïde en nerveus. Hij vraagt haar om al zijn bankpasjes te blokkeren.

3.00 belt hij haar weer, dit keer fluisterend, nogsteeds beangstigend. Lars zegt dat hij aan het verstoppen is voor een groepje mannen die hem aan het volgen waren.

Zijn moeder krijgt later een SMS dat waarop geschreven staat:

Wat betekent CFC 500?


CFC is de antbiotica die Lars voorgeschreven had gekregen van de dokter.

Lars checkt uiteindelijk uit van het hotel en neemt een taxi naar het vliegveld van Varia. In de taxi zat een tweede reiziger die vermeld had dat Lars extreem verwijde pupillen had. Dit kan veroorzaakt zijn door een conditie genaamd: Mydriasis.
Eenmaal op het vliegveld aangekomen belt Lars zijn moeder voor de laatste keer, die adviseert hem om nogmaals naar de dokter te gaan die aanwezig is op het vliegveld.
Lars luistert en laat zich onderzoeken door de arts, die hem later beschreef als nerveus en grillig. Terwijl de arts Lars aan het onderzoeken werden zij verstoort door een medewerker van de bouw die een gesprekje wilde voeren over de renovatie die in haar kantoor zou plaats vinden. En op dit moment rent Lars de ruimte uit, laat zijn bagage achter. Hij blijft ook door rennen totdat hij buiten de terminal is. De camerabeelden nemen dit op en dit zijn de laatst gedocumenteerde momenten dat Lars ooit wordt gezien en is hierna nooit terug gezien.theorieën

Dit zijn sommige theorieën die ik verzamelt heb, dit zijn alleen theorieën en zijn niet vastgesteld1) Lars leed aan zware bijwerkingen van het medicijn Cefuroxime, waardoor hij zich op een rare manier gedragen heeft.
2) Zoals de passagier die in de taxi had meegereden al beschreven had, had Mittank misschien kunnen lijden aan Mydriasis.
3) Lars werd inderdaad achtervolgd door een groepje mannen. Zou dit de mannen kunnen zijn waarmee Lars ruzie gekregen had? Misschien hebben zij hem gevolgd naar het vliegveld?

Lars is de enige die antwoord heeft op deze vraag, echter zijn er geen enkel teken van leven van Lars geconstateerd. Dit is zes jaar geleden gebeurt, en tot op heden blijft Lars Mittank nogsteeds vermist.

Reacties (1)

 • miessxxx

  Heel erg interresant maar ook met onwijs veel respect geschreven.

  2 jaar geleden
  • MLNY

   Yes dankjewel!!! Dankjewel voor je reactie

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen