Foto bij 53 England – Friday 3

Wat onwijs gave race zondag! Hamilton gaat het vaker zwaar krijgen met Max. Hopelijk alleen de volgende keer zonder 5 seconde straf.

(Rechts is Jake Dennis... Links....?)

Luna's point of view
Ik voel hoe de paniek mijn keel dicht knijpt en de tranen mijn ogen in helpt. Ik staar paniekerig naar Dave en grijp uit automatisme naar mijn buik. Mijn ademhaling versnelt zich en mijn nagels drukken zich in mijn buik. Ik voel hoe mijn handen vastgepakt worden door Max naast mij.
‘Luna, rustig. Hij is niet hier.’ Door mijn handen naar zich toe te trekken zorgt hij ervoor dat hij mijn aandacht krijgt. Mijn blik is troebel door de tranen die in mijn ogen staan.
‘Ik… Wat… Jullie…’ Ik begin te stamelen. Straks doet hij iemand pijn, straks gaat hij achter Daniel aan, om af te maken wat zijn handlangers niet konden doen.
‘Hé kalmeer, adem in, adem uit.’ Max heeft zijn handen om mijn gezicht gevouwen en probeert mijn focus te krijgen. Ik merk niet dat Dave op de achtergrond de kamer heeft verlaten.
‘Ssst. Het is oké. Hij gaat Daniel geen pijn doen en mij of Jade ook niet. Rustig maar.’ Ik haal nog steeds veel te oppervlakkig adem, maar probeer mijzelf weer bewust te worden van wat ik aan het doen ben. Mijn handen bal ik tot vuisten en ik knijp mijn ogen dicht.
‘Gaat het weer?’ Fluistert Max als ik mijn ogen weer open doe en mijn ademhaling gekalmeerd lijkt. Ik voel hoe mij hele lichaam nog in de paniek stand staat doordat ik tril over mijn hele lichaam.
‘Nee, maar hoe kan ik jullie nou beschermen als iedereen overal zit. Hoe weet ik dat jullie veilig zijn en... en...’ Begin ik meteen te ratelen waardoor mijn ademhaling weer veel te hoog gaat zitten.
‘Rustig. Ik ben hier, bij jou. Elijah is bij Jade en Daniel is samen met Jake aan de andere kant van de wereld. Hij gaat ons echt niet vinden. Laten we eerst aanhoren wat Dave te zeggen heeft en wat er precies aan de hand is. Wie weet mag hij zijn kamer niet verlaten en valt het allemaal mee.’
‘Je hebt gelijk.’ Zucht ik en veeg de tranen uit mijn ogen. Dave, die inmiddels terug is met een glas water, rijkt mij deze aan. Met trillende handen neem ik het glas dankbaar van hem aan en neem een slokje.
‘You okay?’ Nee.
‘Yes. Could you tell us more about the situation?’

‘Davey had to stay in the hospital for 5 weeks. So last week he left the hospital and was transferred to jail. They already started the investigation, but for some reason they gave him a bail option and that got paid.’ Hij moet de paniek in mijn ogen hebben gezien want hij gaat wel verder. ‘He got a restraining order.’ Een straatverbod. Daar ben ik wel bekend mee, maar wat voor straat verbod krijg hij. Heeft hij een verbod op een gebied waar hij niet mag komen of een contactverbod waarbij hij niet bij ons in de buurt mag komen.
‘A restraining order of a contact ban? Otherwise he will be able to come after them when they are traveling.’
‘We don’t know the details yet. This just came in when we were on lunchbreak. As soon as the lawyer knows more, I’ll let you guys know. I’ll now have to contact Christian and Daniel so that everyone is up to date. Will you get everyone in so we can go further with the meeting as soon as I’m back.’
Ik heb zoveel respect voor deze man. Hij kan zo professioneel zijn. Ik weet niet wat het is, maar hoe langer ik in deze wereld zit, hoe minder geschikt ik lijk te zijn voor dit beroep. Misschien heeft het er mee te maken dat ik nu gewoon zoveel privé zooi over mij heen krijg dat te maken heeft met mijn nieuwe baan dat ik het verschil niet meer zo goed zie. Ik weet het niet zo goed. Wat ik wel weet is dat ik niet kan wachten tot ik vanavond tot rust kan komen in bad en kan bellen met Daniel.

‘Max, Luna wait!’ Cloë, van de PR, komt onze kant opgelopen voor wij richting het hotel zouden gaan.
‘What is it?’
‘You guys have to see this before you go.’ Cloë geeft ons een paar uitgeprinte papieren aan. Het is een Engels en een Nederlands artikel. Ik geef de Engelse aan Max en lees zelf de Nederlandse door. Althans lezen. De foto’s lijken genoeg te zeggen. Ik zucht en geef hoofdschuddend het blaadje terug aan Cloë.
‘Wonderful. Exactly what we needed.’ Brengt Max sarcastisch uit voor hij het document een Cloë geeft.
‘It is not what it looks like.’ Begin ik tegen Cloë, maar zodra ik dit hardop zeg weet ik meteen hoe stom dat klinkt.
‘I’m not cheating on Daniel and neither is Max on Jade. The pictures are just rubbish.’
‘You don’t have to tell me the excuses.’ Lacht Cloë geruststellend.
‘We were just having diner and Luna came in later because of her plane. The picture was taken when she gave me a kiss on the cheek and a hug. Just like she always does.’
Cloë knikt begrijpend.
‘Just let it go. If we give it attention, they will think something about it. Let everybody talk. Max will call Jade and I’ll call Daniel and nothing is wrong, because they both know how we are. I don’t see a problem. People don’t have to be nagging about our relations. We have more important things to do.’ Leg ik vriendelijk, doch duidelijk uit aan Cloë. Ik kan af en toe zo bot zijn, dat weet ik. Maar kom op. Wat een gedoe maakt de hele wereld hier weer van.

Vampiremouse®


Reacties (4)

 • Paragraphs

  Ik wilde heel graag een kudo geven, maar dat lukte niet.. Tot Ik zag dat ik dat vanochtend al had gedaan, en een tabblad open had laten staan 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

  Bijna het hele hoofdstuk dacht ik: dit gaat drama worden, dit is leuk! Behalve bij de laatste alinea, toen wist ik het zeker😂😂

  Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat aflopen voor ze!

  10 maanden geleden
  • VampireMouse

   Heerlijk dat je zo kan genieten van de drama van een ander hahaha. Ik heb 54 stiekem al klaar staan 😉😋 hoop dit weekend ook veel te kunnen schrijven. Dan upload ik misschien zondag nog een hoofdstuk.
   Dankjewel voor je kudo! Motiveert mij echt net als je reactie super lief! X

   10 maanden geleden
 • 33girlx96

  Omg heb je hem weer.... waarom nou weer. Ik begon net weer een beetje zennte worden 😂😂

  Ik ben wel echt razend benieuwd wat er allemaal nog te gebeuren staat. Hoe zal jade reageren en Daniel....

  10 maanden geleden
  • VampireMouse

   Tja.... Wie weet! Stay tuned!
   Thanks voor je reactie!!

   10 maanden geleden
 • Winterdawn

  Heuuiijjjj! Nieuw deeltje:DPoor Luna <3 Hoop echt dat ze hem niet weer tegen komen. Zou echt inserts beep sound zijn.

  Moest wel lachen om het “vreemd” gaan. Ach ja, geen aandacht aan besteden en het is zo over, hoop ik!

  Overigens kijk ik alweer uit naar het volgende deel 😏😏

  10 maanden geleden
  • VampireMouse

   Natuurlijk kijk jij uit naar 54. You got a sneek peakxD
   Dankjewel voor je reactie super lief! En tja.. Die deeps komen wel vaker hoor. Sorry daarvoor!
   Thanks 4 the kudo!

   10 maanden geleden
 • Luckey

  We leren blij zijn dat die niet de stop en go straf heeft gekregen.
  Die kreeg sirotkon vorig jaar. Hij is nog redelijk soort van gemast
  Maar Hameltion mag zijn borst lekker nat gaan maken, Maxie komt er aan

  Klere zooi is het daar zekerxD
  Word steeds leuker
  Ben heel erg benieuwd hoe dit verder gaat!

  10 maanden geleden
  • VampireMouse

   Jaaa maar is bizar hoe sommige regels wel en niet gehandhaafd worden ik snap het soms ook niet meer hoor.
   Maar echt Hamilton vond het lastig maar heeft wel genoten van het gevecht net als Max en dat vond ik heel gaaf om te zien.. Hoop dit volgend jaar zeker veel meer te zien ^^

   Jij geniet ook al van de problemen van andere hea hahaha
   Geloof mij dit komt nog wel terug:)gegheh

   10 maanden geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel voor je reactie en kudo 😍

   10 maanden geleden
  • Luckey

   ik houd die regels niet meer bij. ze volgen toch hun eigen wil en zin. max is vaker gestrafd als de andere coureurs met de zelfde fouten.
   van mij mag ook inderdaad die strijd tussen max en hameltion vaker komen! dat was te minste weer het race!! ook dit seizoen al
   heb je gelezen dat ferrarri misschien leclere weg willen doen? en dat vettel waarschijnlijk wilt stoppen??

   ja is leuk om een keer neit je eigen problemen te zien.
   oh ik ben benieuwd!!

   10 maanden geleden
  • VampireMouse

   Jaaa helemaal mee eens!

   Jaa.. Bizar van Ferrari..... Wordt wat straks.. #sillyseason2.0xD

   10 maanden geleden
  • Luckey

   Dat word sowieso al 😂

   10 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen