Foto bij 54 Monaco – Saturday 1

Dankjulliewel voor alle lieve reacties en kudo's. Ik hoop dit weekend weer een voorraadje te kunnen maken 😍
Mocht Max op t podium komen zondag... Ga ik proberen nog een hoofdstuk te uploaden om het te vieren!

Hierna komt de GP van Duitsland.........

Luna’s point of view
Ons niets aantrekkend van de media en de roddels zijn Max en ik gewoon samen ergens wat gaan eten. Vervolgens hebben we een foto gemaakt van ons samen en deze in de groepsapp gezet. Jade reageerde supersnel met het artikel van mij en Max en dat ze hoopt dat Max nog wat kusjes over laat voor haar. Ik moet je bekennen, het is lang geleden dat ik zo hard heb gelachen in het openbaar. Ook Max kon het niet laten en beide hadden we de slappe lach terwijl onze carpaccio voor ons onaangeroerd bleef.
Aangezien Max erg op zijn dieet moet letten hebben we de carpaccio netjes gedeeld en heeft hij zich voor de rest aan zijn dieet gehouden. Na het eten zijn we beide naar onze eigen hotel kamer gegaan. Ik heb met Daniel gebeld en al mijn zorgen gedeeld voordat ik nog even in bad ben gaan liggen.
De volgende ochtend zijn Max en ik alweer op tijd naar Monaco vertrokken.
Ik zit nu met Max in zijn privé vliegtuig en moet lachen om een opmerking die hij net heeft gemaakt.
‘Nee, maar wij zijn nu samen in jouw vliegtuig gestapt. Ik denk dat we al verloofd zijn hoor.’ Hik ik van het lachen terwijl ik de tranen uit mijn ogen veeg.
‘Echt niet. Ik vind deze vlucht al lang zat met jou.’ Door dit antwoord geef ik hem een duw tegen zijn arm.
‘Loser.’ Lach ik.
‘Maar even serieus, ik belde Jade dus gister en die klonk zo boos hé door dat artikel. Ik was bang dat die naar Engeland zou komen om mij te gaan slaan.’
Max kijkt mij met grote ogen aan.
‘Hoe bedoel je? Tegen mij was ze juist heel chill.’
‘Chill? Ik dacht dat ze mij levend ging villen. Dat denk ik nu nog.’ Max haalt zijn schouders op en ik zie dat hij zijn best doet om niet weer in lachen uit te barsten.
‘Tegen mij zei Jade dat jullie vroeger al hebben afgesproken dat jullie altijd elkaars vriendjes mogen lenen als dat nodig is.’ Ik laat mijn hoofd in mijn handen zakken.
‘Shit. Dat is ook zo. Ze heeft mij gewoon in de maling genomen. O, die gaat ze zo terug krijgen.’
‘Ja, hoe wilde je dat doen? Door mij echt te zoenen ofzo?’
‘Zoen je goed?’
‘Donder op Luna!’ Max duwt mij weg als ik overdreven naar hem toe ga hangen terwijl ik kus geluidjes maak. Wij zijn echt een gek zooitje met z’n tweeën.

Jade’s point of view
Ik verveel me de pleuris, en dat heb ik niet toegegeven toen Elijah vroeg of hij moest blijven. Elijah is weer terug naar huis, omdat hij vandaag andere verplichtingen heeft en Max begin van de middag thuiskomt. Uit verveling ben ik weer door Instagram aan het scrollen. Ik weet dat er nu weer de wereld in is geholpen dat Max mij zou bedriegen met Luna, maar dat is iets waar ik mij absoluut niet druk om maak. Ik ben door de foto's en reacties een het scrollen en het valt mij op dat ik bepaalde namen steeds elkaar zie taggen om vervolgens nare reacties te schrijven op mijn post of op een post van Max of Luna waar ik ok op sta. Inmiddels scrol ik niet meer met mijn eigen account maar met een nep fanaccount dat ik heb gemaakt. Ik ben degene die de nare reacties schrijven aan het volgen en like al hun reacties. Wonderbaarlijk genoeg volgens ze mij al snel terug. Ik heb werkelijk geen idee wat en waarom ik dit aan het doen ben, maar ergens heb ik er onwijs veel lol in. Oké misschien niet, maar ik hoop gewoon dat ik hierdoor kan begrijpen waarom ze dit doen.

Zodra ik gestommel in de gang hoor pak ik een van mijn krukken en loop naar de gang toe. Als ik zie dat Max binnen komt breekt een glimlach door op mijn gezicht. Als Max mij ook in zijn vizier krijgt breekt er ook een glimlach door op zijn gezicht die mijn benen week maken. Hij zet zijn koffer op de grond, laat zijn jas er naast vallen en sluit zijn handen om mijn middel. Ik laat mijn kruk naast zijn spullen vallen en sla mijn armen om zijn nek. Mijn handen vlecht ik door zijn korte haren heen terwijl onze lippen elkaar al snel vinden.
‘Missed you.’ Fluister ik tegen zijn lippen voor ik mij weer verlies in onze zoen. Zijn handen sluiten zich onder mijn billen voor hij mij optilt en meeneemt naar de bank. Ik moet even giechelen als hij mij voorzichtig neer wil leggen, maar daardoor zijn eigen evenwicht verlies.
‘Sst.’ Lacht hij ook en zoent mij weer. Zijn handen gaan onder mijn shirtje en ik voel hoe ze blijven hangen bij mijn bh-rand. Ik voel aan zijn beweging hoe hij zijn schoenen uitschopt en vervolgens verder boven op mij komt liggen. Mijn handen haal ik uit zijn haar en ga langs zijn nek over zijn borst naar beneden. Als ik bij zijn broekriem aankomt kreunt hij even tegen mijn lippen aan en ik kan het niet laten om mijn heupen omhoog te drukken. Mijn handen haal ik weer van zijn broekriem af en laat hun weg naar boven gaan onder zijn shirt. Mijn handen gaan over zijn zij naar zijn rug waar ik zachtjes mijn nagels in zet. Zijn tong verkent mijn mond en een kreun glijdt over mijn lippen terwijl hij zijn heupen dichter tegen de mijne drukt. Hij was maar vier dagen weg, geen vier weken en toch wil ik hem nog dichter bij mij hebben dan dat ik nu heb.

Vampiremouse®


Reacties (4)

 • Paragraphs

  He kijk, ik ben weer eens veel te laat🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ maar even serieus..
  Dit.
  Is.
  Geen.
  Moment.
  Om.
  Te.
  Stoppen.

  Dit is gewoon niet eerlijk😂😂

  Ik vind wel dat je ze ontzettend schattig hebt gemaakt samen, maar ik heb wel het gevoel alsof er heel veel drama aan zit te komen😂

  8 maanden geleden
  • VampireMouse

   Haha dan heb ik goed nieuws. Binnen kort ga ik all the way schrijven vanwege een soort van verloren weddenschap :p
   Heb dat alleen nog nooit gedaan dus ben benieuwd of ik er wat van bak haha.
   Thanks voor je reactie hij maakt mij aan het lachen (lig ziek in mn bed) ga nu de andere lezen x

   8 maanden geleden
  • Paragraphs

   Beterschap!

   8 maanden geleden
 • Winterdawn

  Hehehe, ik heb met kapot gelachen in het begin. Maareh, you fucking tease! Stoppen waar het juist net spannend en heel erg leuk begint te worden... Pfff...

  Hoop ook voor Max dat hij op dat podium terecht komt dit weekend! Hij had 'm in Monaco al verdiend, maar stomme Mercedes en stomme Bottas reden in de weg ><
  Vind het echt zo leuk en mooi om te zien dat hij echt in vergelijking met vorig jaar een heel stuk rustiger en volwassener is geworden. Ook dat antwoord bij Jack na de race vorige week... ik dacht dat hij nog wel een beetje boos zou zijn, maar hij was gewoon super relaxed en dan dit weekend nog in z'n Le Mans auto en uiteindelijk die geweldige streams met Lando hahaha.

  9 maanden geleden
  • VampireMouse

   Habaha tease.. Sorry hea!!
   Die stream wss echt hilarisch!
   Dankjewel voor je reactie en een kudo super lief en motiverend!
   X

   9 maanden geleden
 • Luckey

  Hoop zo dat Max lukt na vorige race

  Ze zijn ze leuk met zijn alle
  Gewoon zo gek mogelijk doen
  En die regel 😂

  Jade en Max kunnen niet meer zonder elkaar dat is duidelijk.
  Naar het is wel heel erg schattig om te lezen hoe ze samen zijn en doen

  9 maanden geleden
  • VampireMouse

   Jaa hoop het ook echt voor Max!

   Dankjewel dat je het zo leuk vind en elke keer een reactie achter laat en ook een kudo geloof ik 😍😍😍

   9 maanden geleden
  • Luckey

   Graag gedaan! Je verhaal verdiend het ook!

   9 maanden geleden
 • 33girlx96

  .......

  Heel gek, maar ik kan zo goed begrijpen waarom jade het gevoel heeft hem nog dichter bij haar te willen hebben... volgens mij is max nog het enige vertrouwde gevoel die ze heeft.

  Die vriendschap tussen jade, max en Luna is zo heerlijk om te lezen! Je kan merken dat de meiden elkaar al goed kennen en max steeds een beetje dichter bij komt

  9 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen