Toen ik terug kwam in de kamer lag Zayn op bed. Dat was een ongebruikelijk zicht, moest ik zeggen. Ik zag hem überhaupt zelden, laat staan slapend. Hij leek zo behoorlijk ontspannen en onschuldig, terwijl hij normaal gesproken totaal niet te peilen of volgen was. Ik sloot de deur voorzichtig achter me en liep langs zijn bed af naar mijn eigen bed. Ik besloot mijn tijd op te vullen met een boek lezen, gezien ik moest wachten totdat Jamie terug kwam van zijn les. Om de een of andere reden had hij een late les vanmiddag, wat echt zelden voorkwam.
Ik liet een zucht ontsnappen terwijl ik me in het hoekje van het bed, tegen de muur, situeerde. Mijn ogen scande rustig de tekst in het boek terwijl ik luisterde naar de zacht hoorbare ademhaling van Zayn. Eigenlijk was dit nog best wel rustgevend. Ik kon net zo goed even wat spulletjes opruimen, nu ik toch de tijd en rust had.
Zayn had me zeer vreemd aangekeken toen hij wakker werd. Alsof hij nog nooit door gehad had dat hij een kamergenoot had. Hij checkte zijn telefoon en typte iets, waarna hij overduidelijk zijn activiteit weer oppakte. Ik liep terug naar mijn bed en pakte mijn boek er weer bij. Vervolgens keek ik niet meer op van mijn boek, geen zin hebbende in een blik van Zayn. Het was niet veel later dat zijn zacht hoorbare ademhaling van voorheen zich weer oppakte. Ik glimlachte tevreden en keek nog een keer naar mijn telefoonscherm. Jamie was eindelijk klaar met zijn les en vroeg of ik hem over een half uurtje zou willen vergezellen op zijn kamer . Ik stuurde hem terug dat ik naar hem toe zou komen over een half uurtje en bestudeerde nog eventjes het boek dat ik in mijn handen had.
Een half uurtje later kwam ik toch maar overeind en sjokte ik naar de deur. Zayn had zich niet meer bewogen en lag nog steeds op bed met gesloten ogen en lippen die mekaar net niet raakte. Zijn ademhaling was ietwat luider geworden, een zacht fluitgeluid hoorbaar bij iedere uitademing. Thank god dat ik weg moest, gezien ik dat geluid echt niet lang ging waarderen.
"Zayn?" vroeg ik maar. Ik moest nog even vragen waar hij vanavond verbleef, want anders konden Jamie en ik ook op deze kamer slapen in plaats van altijd in die van Jamie.
Zayn schrok van zijn naam en keek me slaperig aan. Hij vond de vraag die ik stelde overduidelijk maar raar en vertrok nog voordat ik dat kon doen. Ik keek hem na en haalde vervolgens mijn schouders op.
Ik nam mijn eigen laptop mee naar de kamer van Jamie. Verder lagen er al allemaal spullen die van mij waren, gezien Louis er toch nooit was.
Jamie deed de deur open met een grote grijns en vrijwel gelijk vonden onze lippen elkaar voor een paar seconden. Ik sloot de deur achter me en legde mijn laptop op het bed.
"Hoe was je les?" vroeg ik nu aan Jamie.
Jamie haalde zijn schouders op "laten we het over andere dingen hebben". Vervolgens werd ik achterover geduwd op het bed en kroop hij boven op me. Jamie was een erg rustig persoon, maar niet in bed.
Ik trok hem dichter naar me toe en onze lippen vonden mekaar wederom. Zijn kleine lippen voelde zacht en vochtig tegen mijn lippen. Jamie maakte de kus ietwat dieper terwijl zijn handen door mijn haar gingen. Ongeduldig voelde ik zijn lichaam tegen het mijne schuren, de bult in zijn broek onmisbaar.
Ik maakte een tevreden geluid tegen zijn lippen en liet mijn handen over zijn lichaam glijden. Hij kwam overeind om zijn shirt en broek uit te doen en boog zich vervolgens weer voorover. Ik liet mijn lippen over zijn warme huid rond zijn hals en sleutelbeen glijden, zuigende en vervolgens likkende. Jamie's zachte kreunen vulden de ruimte terwijl hij stimulerend door mijn haren streek met zijn grote handen.
"Meer Liam, geef me meer" kreunde hij. En wie was ik nu om verzoekjes te weigeren?

Reacties (1)

  • EvaSalvatore

    Oeeeeh! Iemand moet mij nog steeds uitleggen hoe die twee bij elkaar zijn gekomen hahahaha

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen