De avond was opgevuld met een aantal films, gezien we niet zo heel veel andere dingen deden in het weekend. Normaal gesproken vond ik het wel leuk om eens uit te gaan, maar vanavond ging mijn voorkeur naar gezellig knuffelen met Liam. We waren inmiddels bezig met de derde film en beide al een hele tijd niet erg spraakzaam. Ik had mijn hoofd op Liam's borst gelegd en begon inmiddels nogal te geeuwen. Heel langzaam kwam ik ietwat overeind van zijn borst om hem te vragen of we zouden gaan slapen. Liam's ogen waren echter al gesloten. Ik keek even glimlachend naar hem en sloeg de laptop weer dicht, langzaam overeind komende om nog even mijn tanden te poetsen en naar het toilet te gaan. Ik trok een trainingsbroek en simpel shirt aan om even over de gang naar de badkamer te kunnen lopen. Nadat ik de dingen gedaan had die ik moest doen, sjokte ik terug naar de kamer en sloot ik de deur weer achter me. Ik maakte het licht uit en tastte naar het bed. Met een kleine moeite kroop ik weer over Liam heen, waarna ik me wederom tegen hem aan drukte. Liam was overduidelijk in een diepe slaap gesukkeld, niet meer reagerende op wat ik ook deed. Ik legde mijn hoofd op zijn sleutelbeen en sloot mijn ogen. Liam kantelde zijn hoofd tegen het mijne, het gesnurk hoorbaar tegen mijn haar. Ik sloeg mijn arm om zijn middel en streelde zachtjes over zijn zij.
Toen ik mijn ogen weer opende viel mijn blik op Louis' lege bed. Ik had Louis amper gezien de afgelopen weken, losstaande van een paar keer tijdens de middagpauzes. Hij leek geheel andere prioriteiten te hebben gekregen en om eerlijk te zijn miste ik hem soms wel. Ik bedoel, natuurlijk had ik Liam, maar Louis was wel alsnog mijn eigenlijke kamergenoot. Het was duidelijk dat hij hier alleen was wanneer het slecht verliep tussen hem en Harry. Ik was blij voor hem dat hij Harry gevonden had, maar dat was dus wel ten koste van de rest van zijn persoonlijke vriendschappen. Ik vond Louis echt een gezellige jongen en vond het dus ook echt jammer dat ik hem vrijwel nooit zag. Of ik hem moest vragen of hij langs wou komen wist ik ook niet zeker. Er moest toch wel een reden zijn dat hij altijd bij Harry thuis was? Zou het aan mij liggen? Ik zou niet weten wat ik hem misdaan zou moeten hebben, om eerlijk te zijn. Ik snapte ook wel weer dat je graag bij degene was waar je een relatie mee had. Dat gevoel had ik per slot van rekening ook bij Liam. Ik sloeg mijn armen nog wat dichter om Liam, in een poging hem nog wat beter te knuffelen.
Ik vroeg me af wat Louis aan het doen was en of hij ook wel eens aan mij dacht op de manier hoe ik aan hem dacht. Zou hij me missen? Nee, want dan zou hij wel langs gekomen zijn hier. Wellicht moest ik het dan ook maar los laten en me focussen op Liam. Ik schoof nog wat beter tegen hem aan en drukte een zacht kusje in zijn warme nek. Liam gaf nog steeds geen kik. Hij moest toch wel echt enorm uitgeput zijn na deze schooldag.
Louis hield me meer bezig dan ik gedacht had en een half uurtje later had ik hem dan ook een sms'je gestuurd om te vragen wat zijn plannen van vanavond waren. Het was echter al bijna twaalf uur, dus ik schatte de kans klein dat ik nog een reactie ging krijgen vandaag. Maar goed, ik had zelf een aanloop gemaakt tot contact zoeken en nu was het zijn beurt. Ik legde mijn telefoon weer weg en draaide me weer tegen Liam aan, mijn armen rond zijn nek. Ik kroop zo dicht mogelijk tegen hem aan, onderhand op hem liggende. Ik had behoefte aan knuffelen en dit was mijn enige optie op het moment. Liam sloeg onbewust zijn armen dichter om me heen. Ik maakte een tevreden geluid en bleef met gesloten ogen op zijn borst liggen. Ja, ik was blij dat ik Liam nog had.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen