Mijn broer is uiteindelijk 8 dagen opgenomen geweest. Later vonden ze een klaplong en hij heeft een enkel operatie gehad. Hij genas snel.

In het ziekenhuis kreeg hij ballonnen, van zijn vrienden die hij in Curaçao het jaar daarvoor had leren kennen. Mijn broer heeft niet bij de begrafenis kunnen zijn maar heeft het op aanraden van onze vriend, via de webcam mee kunnen kijken.

Ik ging met mijn vader en mijn achter tante, die speciaal gekomen was , toen ze dit hoorde, naar de begrafenis. Ik heb werkelijk waar nog nooit zoveel mensen gezien. In de zaal passen denk ik een stuk of 200 man en er is zelfs een boven gedeelte om te staan waar ook een 100 man stond. Zo mooi, dat er zoveel mensen om hem gaven.

Bij de begrafenis kon ik niet stoppen met huilen en trillen. Het was heftig. Zijn lievelingsmuziek van Ilse de Lange werd gespeeld, mooie woorden werden uitgesproken en zijn t-shirts hingen boven de kist. Het was heftig, heel heftig.

Maar het einde was het meest heftig.
Zijn uitspraak was altijd 'Vaak bende te bang' en dat riep hij bij alles.
In zijn filmpje is hij aan het abseilen en roept hij. 'Vaak bende te bang, geniet van het leven want het is te kort' en daarmee was de dienst dan ook voorbij.

Thijs heeft maar 24 jaar oud mogen worden. Hij is lachend ten onder gegaan en zal zo bij iedereen voor altijd in zijn hart zitten.
Lachend en vrolijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen