I don’t want to have the world’s attention. Yours is enough.

De hele ochtend werken we ons in het zweet, en inmiddels begin ik de basis aardig onder de knie te krijgen. Ik blijf inmiddels vaker op mijn benen staan, en ik krijg het zelfs voor elkaar om Dom een aantal keer tegen de grond te werpen.
‘s Middags draagt Serge ons over aan Thomas. Thomas is degene die ons gaat helpen met het doen van onze eigen stunts. Uiteraard zullen we deze niet allemaal zelf gaan uitvoeren, en zijn er voor de echt gevaarlijke stunts altijd nog onze stunt doubles, maar van muurtjes springen en door ruiten rennen kunnen we zelf ook leren. Thomas is ongeveer twee meter lang, maar ook twee meter breed. Hij heeft donkerblond haar dat half omhoog staat in een soort kuif, en de zijkanten zijn opgeschoren. Zijn felgroene ogen steken prachtig af tegen zijn olijfkleurige huid. Sinds ik Harry date, merk ik dat ik op een hele andere manier naar mannen ben gaan kijken. Ineens valt niet alleen de goede kont van een vrouw me op, maar is de goede kont van een man ook ineens interessant.
Ik merk al snel dat ik niet de enige ben die Thomas van top tot teen in zich op neemt, want naast me staan Katherine en Emeraude ongeveer met hun mond op hun knieën.
‘Hebben ze mensen aangenomen op hun uiterlijk? Ik ben letterlijk alleen nog maar prachtige mensen tegen gekomen sinds we hier zijn.’ Fluistert Emeraude in mijn oor.
‘Ik dacht net precies het zelfde.’ Antwoord ik.
Ik denk dat we allemaal de helft van zijn uitleg gemist hebben omdat we afgeleid waren door zijn verschijning, maar dat proberen we zo veel mogelijk te verbergen.
Gaandeweg vinden we uit wat er precies van ons verwacht wordt, en gaan we de rest van de middag aan de slag met Thomas. We leren onder andere verschillende technieken om goed terecht te komen na een val en we oefenen met het maken van een koprol na het van een muurtje springen.

De dagen die volgen zijn zwaar, maar ook ontzettend leuk. Ondanks de spierpijn die we allemaal hebben, zit de sfeer er goed in. Omdat we elke dag bezig zijn, merken we ook allemaal heel snel verbetering. Niet alleen in onze vechtskills en onze stunts, maar ook fysiek zien we verandering en verbetering. Ik begin ineens de outlines van mijn buikspieren te zien en op mijn rug komen spieren tevoorschijn waarvan ik niet eens wist dat ze er zaten. Het enige nadeel van de lange dagen die we maken, is dat ik Harry al heel de week amper gezien heb. We werken vaak op andere dagdelen, en zijn ook zelden tot nooit in dezelfde ruimte omdat we allebei hele andere dingen leren. De enige momenten dat we elkaar af en toe snel zien, is bij het ontbijt, en dan zijn er zo veel andere bij dat elkaar een kus of knuffel geven ook geen optie is. Als ik zondagavond uitgeteld op mijn bed lig na een week keihard werken, besluit ik hem een appje te sturen.

Matt D
Ik mis je... 😔
21:08

Ik zet mijn tv aan, hang mijn laptop er aan en start een nieuwe aflevering van Hawaï Five 0. Ik kan mijn concentratie er niet hel goed bij houden, want om de paar minuten open ik mijn whatsapp om te kijken of Harry al gereageerd heeft. Na een minuut of veertig zie ik dat hij het wel gelezen heeft, maar niet heeft geantwoord. Au..., dat steekt meer dan ik verwacht had. Met een beetje een naar gevoel leg ik mijn telefoon op mijn nachtkastje en probeer me te focussen op mijn serie.
Na nog twee afleveringen, heb ik nog steeds geen antwoord gehad, maar kan ik zien dat hij wel al meerdere malen online geweest is.

Matt D
Heb ik wat verkeerd gedaan?
23:05

Ik heb het berichtje amper verstuurd of ik word gebeld. Een beetje aarzelend neem ik mijn telefoon op.

‘Hey...’
‘Hey gorgeous, het spijt me! Ik had echt geantwoord, maar niet op verzenden gedrukt. Ik mis jou ook. Ben je in je trailer?’
Ik zucht opgelucht.
‘Ja, ik lig op bed, beetje aan t Netflixen.’
‘Ik kom er aan, oké?’

Voor ik kan antwoorden heeft hij al opgehangen en bijna tegelijkertijd zwaait de deur van mijn trailer open. Hij hoeft natuurlijk ook alleen het grasveldje maar over te steken. Hij trekt de deur achter zich dicht, en voor ik de tijd heb om op te staan van mijn bed, stort hij zich bovenop me. Ik word overladen met kleine, zachte kusjes. Na hem een week amper gezien te hebben, zijn de vlinders in mijn buik nog aanweziger dan anders.
‘Ik heb je echt gemist, Matthew.’ Zegt hij, terwijl hij zijn hand op mijn kaak legt.
‘Ik was even bang van niet...’ mompel ik.
‘Sorry, ik dacht echt dat ik geantwoord had. Ik had het kunnen weten, want ik vroeg me af waarom ik geen antwoord terug kreeg. Hoe was je week?’ Vraagt hij als hij zich van me af laat rollen, en naast me komt liggen.
‘Zo!’ Zeg ik, terwijl ik lachend mijn shirt omhoog trek en mijn buikspieren aanspan.
Harry laat zijn hand over mijn buikspieren glijden en er loopt een rilling over mijn rug.
‘Je was al prachtig, maar het wordt alleen maar beter.’ Lacht hij.
‘En we zijn pas een week bezig hè. Kan je nagaan hoe gespierd ik over twee maanden ben!’ Grijns ik terwijl ik mijn armen aanspan op mijn spierballen te laten zien.
Harry lacht hoofdschuddend en geeft me een kus op mijn wang.
‘Ik zou je ook nog steeds prachtig vinden als je een bierbuik zou hebben.’
‘Hou op hoor, ik ga bijna over m’n nek.’ Antwoord ik lachend.
‘Oh, dus het is niet wederzijds?’ Vraagt hij quasi-beledigd.
‘Natuurlijk wel. Zelfs als je tachtig bent, en grijs en gerimpeld, zal je voor mij nog steeds de mooiste man op aarde zijn.’
‘Gadver, we worden echt klef.’ Lacht Harry.
‘Net een stel vijftienjarigen.’ Zucht ik lachend waarna ik mijn armen om hem heen sla.
Ik begraaf mijn gezicht in zijn haar en sluit m’n ogen.
‘Je ruikt zo lekker.’ Mompel ik. ‘Blijf alsjeblieft slapen.’
‘Weet je het zeker? Dat wordt wel een uitdaging morgenochtend.’
‘Dat is dan een zorg voor morgenochtend. Please stay.’
‘I’m not going anywhere, gorgeous.’
Het duurt niet lang voor we allebei in slaap gevallen zijn.

Het is de rustigste nacht slaap die ik deze week heb gehad en voor de verandering voel ik me een keer wel uitgerust als de wekker gaat. Naast me ligt Harry nog in dromenland. Ik laat zacht mijn hand door zijn haar gaan.
‘We moeten opstaan, anders zijn we dalijk ook nog te laat.’
‘Mmm. Tien minuutjes.’ Mompelt hij.
‘Ik ga even douchen, dan kan je nog even blijven liggen. Of je moet mee willen natuurlijk.’ Na de laatste zin zit hij vrijwel meteen overeind in bed.
‘Ik ben wakker.’ Grijnst hij.
‘Oh, dan wel.’ Lach ik als ik opsta.
‘Alsof ik een aanbod als dit ooit zou afslaan.’
Hij huppelt haast achter me aan naar de douche. Ik draai de kraan vast open voor ik begin met me uitkleden, zodat het water vast warm kan worden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen