Ik keek naar haar mooie lippen terwijl ze een of ander verhaal vertelde over haar thuisleven in Los Angeles. Ze studeerde hier in New York, zo ver was ik inmiddels. Maar al haar verhalen deden me maar weinig. Ik was veel meer geïnteresseerd in haar volle lippen en rondingen. Ik moest en zou haar vanavond versieren en haar meenemen naar huis.
Ze ging met haar hand door haar lange blonde haren en glimlachte lief. Ik keek automatisch ff naar de hand en zag daardoor Louis verderop lopen. Naast hem liep een of andere meid. Het leek een gezellig gesprek te zijn waarbij ze samen even naar buiten liepen. Wellicht wou hij wel even een luchtje scheppen, gezien het zo warm was. Ik had geen idee wie er bij hem was, maar het leek er op dat Louis haar wel kende. Wellicht kon hij haar een keertje aan me voorstellen. Louis was per slot van rekening gay en in een relatie, dus de kans dat hij iets van haar wou was minimaal.
Ik focuste me weer op de blondine die voor me stond, me realiserende dat ik de helft van haar verhaal al gemist had. Ze ging echter gewoon verder met haar verhaal alsof ze nooit gestoord was. Wellicht had ze meer gedronken dan gedacht en viel het haar echt niet meer op. Dat was gunstig voor mij, gezien de kans dan groter was dat ze met me mee wou gaan. Ik moest echter wel wat meer interesse gaan tonen, om dit te laten slagen.

Ik keek Harry verward aan. Waar had hij het over? Wat was er gaande? Louis was weg? Maar hij was toch gewoon even naar buiten gegaan met die meid?
Niemand leek iets van een meid te weten en dus brak er paniek uit. Maar hoe vaak ik ook probeerde te zeggen dat het er vriendschappelijk leek, bleef de paniek terug komen.
Ik besloot me aan te sluiten bij de zoektochten en moest helaas hierbij de blondine in de steek laten. Wanneer ik nu niet de prioriteit bij mijn vriend legde, was ik de boosdoener. Jamie had het me nooit in dank afgenomen.
Er was echter geen spoor te bekennen van Louis in de gehele club. Ik ging samen met Jamie en Liam even buiten kijken, maar er was ook hier geen spoor van Louis te bekennen.
"Zou hij naar huis zijn gegaan?" vroeg Liam.
Jamie schudde zijn hoofd "ik kan me niet voorstellen dat Louis zoiets uit het niets zou doen. Dan had hij wel iets laten weten. Of hij moet echt kwaad zijn om de een of andere reden".
"Misschien heeft die meid hem kwaad gemaakt?" opperde ik.
"Maar dan had hij ons toch wel kunnen laten weten dat hij boos naar huis was gegaan? Dat is een kwestie van een paar seconden, waardoor wij gewoon weten waar hij uithangt" antwoordde Jamie.
Liam was zuchtend door zijn gezicht aan het wrijven, overduidelijk niet meer wetende wat hij moest doen.
"Moet er iemand thuis gaan kijken?" vroeg Liam uiteindelijk.
Harry kwam inmiddels ook aangelopen, overduidelijk enorm gespannen. Ook die twee andere meiden stonden binnen de kortste keren naast ons. De gehele groep stond nu buiten in een kring, niet wetende wat de volgende stap was.
"We moeten thuis kijken of hij daar is" stelde Jamie vast.
"Oké dan splitsen we ons op. Ik ga wel kijken bij het appartement, kun jij op de campus kijken Jamie?" stelde Harry voor.
Jamie knikte gelijk.
"Laten we met genoeg mensen hier blijven, voor het geval dat hij hier gezocht moet worden of opduikt. Is het oké voor de rest om even hier te blijven?" zei Harry vervolgens. Hij was zeer doelgericht en dat beviel me wel.
En dus vertrokken Harry en Jamie en stonden we met een groepje te kijken. We liepen nog een paar rondjes binnen door de club en vroegen her en der wat mensen of ze iets gezien hadden. Alles leek nogal uitzichtloos, totdat Jamie hysterisch opbelde.

Reacties (1)

  • EvaSalvatore

    EN DAN STOP JE HIER? IK EIS EEN NIEUW HOOFDSTUK

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen