"Dus, we weten wat we gaan doen?" vroeg Chrissy voor een laatste keer. Zowel Hanna als ik gaf haar een bevestigende knik.
Ik had vanavond voornamelijk de hoofdrol. Ze hadden me een grote rol gegeven in dit gehele proces, gezien zij natuurlijk gemakkelijk herkend zouden worden. Wanneer ik mijn gedeelte afgehandeld zou hebben, konden Chrissy en Hanna aan de slag. We hadden gekozen voor Louis, gezien hij wellicht wat gemakkelijker te beïnvloeden was dan Harry. Harry leek ons een stuk voorzichtiger en volwassener. Tenminste, dat had ik me laten vertellen. Ik kende beide kerels eigenlijk niet echt. Het was dan ook dat ze me fors zouden betalen.
We hadden een groep mensen gevolgd met een huurauto. Nadat we wisten in welke club ze waren en voor welke mensen we uit moesten kijken, lieten ze mij het werk doen. Ik had beloofd regelmatig sms'jes te sturen met updates terwijl Chrissy en Hanna wachtte in de auto.
Ik trok mijn rokjes netjes recht en ging een keer met mijn hand door mijn haar voordat ik mijn hakken op de grond zette en naar de deur van de club liep. De grote groep die voor me stond me kende me niet en dus kon ik ze nu bestuderen. Het was een behoorlijk grote groep jongens en twee meiden. Ik kon vanuit foto's die ik te zien gekregen had achterhalen wie Harry en wie Louis was. Dat was dan ook niet zo lastig. Harry was erg lang en had zeker en bepaalde stijl, daarbij komende dat hij adembenemend mooi was. Louis was ook gemakkelijk te herkennen met zijn kapsel en zijn lengte. Hij was een stuk meer casual gekleed. Het was duidelijk dat Chrissy het op hem gemunt had, terwijl Hanna meer over Harry sprak.
Eenmaal de club betredende besloot ik even op de achtergrond te blijven door in een hoekje te gaan staan met een drankje. Een degelijk aantal jongens kwam op me af en zocht contact. Waarom had ik dan ook besloten om een kort rokje en hakken te dragen? Niet slim Violet, wellicht slim om daar de volgende keer rekening mee te houden. De volgende keer? Ging er nog een keer komen dat we op deze manier iemand te grazen gingen nemen?
Ik hield de grote groep nauw in de gaten. Het was al vrij snel dat Louis ietwat verderop stond bij een aantal andere mensen. Volgens Chrissy had ik ook foto's moeten maken als Louis en Harry handtastelijk zouden worden, want die foto's kon ze goed gebruiken beweerde ze. Ik knikte mijn hoofd maar gewoon op haar verzoek, niet wetende waar dit in godsnaam nog over ging. Ik kreeg het dan ook niet duidelijk uitgelegd.
Louis was druk in gesprek voor minimaal een half uur en ik merkte dat hij niet echt op zijn glas lette, dat hij even op de tafel achter hem gezet had om iets met zijn handen uit te leggen. Dit was het moment waarop ik in actie kwam. Ik liep doelgericht naar die kant van de ruimte, de grote groep passerende. God, als ze toch eens wisten wie ik was en wat ik ging doen.
Ik deed alsof ik onderweg was naar het toilet en op het moment dat ik langs Louis' beker kwam, liet ik er de inhoud van een buisje vocht in vallen. Ik had gehoord dat het een half uurtje ging duren voordat het voelbaar ging worden voor hem. Er ging een moment komen dat hij zich heel hyperactief ging voelen en gewillig zou zijn. Vervolgens zou er een dip komen, waarbij vrijwel iedere persoon bewusteloos zou raken. Ik moest alles goed timen. Ik moest hem meenemen terwijl hij op zijn high was en in de auto hebben op zijn low. Het was dus allemaal zeer stipt gepland.
Terwijl ik verderop ging staan, in een andere hoek, hield ik hem in de gaten. Louis nam een slok alsof hij nooit stil gestaan had bij de gevaren van dat glas achter hem neer zetten zonder toezicht. Ik glimlachte tevreden. Ik was hier beter in dan gedacht. Het was een kwestie van wachten nu.
Zo'n twintig minuten later zag ik Louis' blik al veranderen, hoewel hij nog steeds hetzelfde glas vast had. Dit was mijn moment. Die andere mensen moesten niet door hebben dat er iets niet klopte aan zijn blik. Ik wierp een laatste blik op die grote groep en toen ik door had dat die ene meid even niet oplette, stapte ik op Louis af.
"Heeyyy" zei ik enthousiast terwijl ik een arm om hem heen sloeg.
"Hey!" zei hij enthousiast terug. Hij herkende me niet, toch? Ik kende hem niet, dus ik zou niet weten hoe hij mij wel zou moeten kennen.
"Kom eens mee, ik wil je iets cools laten zien" zei ik lief. Louis dacht er weinig over na en zo liepen we samen naar buiten. Louis bleef een of ander verhaal vertellen, alsof hij dacht dat hij nog steeds met die andere groep stond te praten. Hij had inderdaad mooie blauwe ogen, zoals Chrissy zei. De pupillen waren echter flink vergroot. Hij was heviger onder invloed dan ik dacht. Ik bracht hem snel naar die auto en maakte de deur voor hem open. Met een beetje klunzig bewegen werd hij de achterbank op geduwd. Ik sloot de deur achter me en de auto begon te rijden.

Reacties (1)

  • LarryNiam

    What the fuck denken zei dat ze mee bezig zijn

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen