Foto bij Zwei - Jetzt Liegst Du Hier

Dit is een smutje!

Tom en Bill blijven voor langere tijd in Berlijn. Ze hebben ergens in de buurt een hotel appartement gehuurd. En ze hebben geen afspraken. Dat betekend dat je, tenzij je op het schleich kantoor moet zijn, je bij Tom en Bill in de buurt bent.

Tom en Bill nodigen je uit om met ze naar een festival in Potsdam te gaan. Je gaat, heel intelligent, op hun uitnodiging in. Het is prachtig weer en je hebt wel zin in een beetje een feestje. Ookal is het dan met Bill en Tom.

Bill spreidt een groot strandlaken uit over het gras. Tom ploft neer. Hij grijpt jou bij je pols en trekt je naast zich op het laken. Ergens in de verte speelt een band. Het zou Killerpilze kunnen zijn, je weet het niet zeker.
Bill plant een parasol in de grond en klapt het uit. Ineens zit je veilig in de schaduw. Tom reikt naar de koelbox en vist er drie pijpjes corona uit. Hij geeft er één aan jou en één aan Bill. Hij vist een flesopener uit zijn zak en opent eerst jouw flesje en dan die van zichzelf. Hij gooit de flesopener naar Bill and heft z’n flesje. “Prost.” Hij grijnst naar je. “Proost.” Mompel je. Je kijkt van hem weg. De twinkeling in zijn bruine ogen is te veel.
Bill komt ook op het kleed liggen. En een tijdje liggen jullie met z’n drietjes naar de muziek te luisteren.

Tom haalt een fles liquor 43 uit de koelbox. “Zijn jullie alcoholistisch ofzo?” Vraag je. “Nee, we weten gewoon hoe lekker feesten hoort.” Antwoordt Bill. Je rolt je ogen. “Het is nog geeneens één uur in de middag.” Zeg je. “Ja dus?” Tom trekt z’n wenkbrauw naar je op. Je zucht en schud je hoofd. “Jullie zijn gek.” Mompel je.
Je strekt je uit en legt het programma foldertje van het festival over je gezicht. “Slaap lekker.” Bill giegelt. Je steekt je middelvinger naar hem op. “Wees eens lief.” Koert Bill.

Tom geeft je een klein glaasje 43 aan. Je legt je neer bij het feit dat vandaag een dag zonder grenzen wordt. Je kunt er toch niets aan veranderen. Je pakt het aan en neemt een klein slokje. “Wees niet zo’n watje.” Zegt Tom. “Ik ben niet zo van de booze okay.” Probeer je jezelf te verdedigen. “In een keer achterover, kom op.” Zegt Bill. Je kijkt hem beledigd aan. “Doe het.” Tom komt dichter tegen je aan zitten. Je voelt zijn lichaamswarmte, hoewel hij je niet echt aanraakt. Je zucht eens diep en slaat dan het glaasje achterover. Bill en Tom joelen. Je voelt hoe je oren knalrood worden.
De drank en de zon maken je rozig en knuffelig. Ookal heb je pas twee glaasjes gehad. En ookal is het pas twee uur s’middags. Tom heeft er natuurlijk geen probleem mee. Hij trekt je dicht tegen zich aan.

En dan is het hek van de dam. Tom is warm op een veel te goede manier en hij ruikt ongelooflijk lekker.

Je krult je tegen Tom aan. Je neus tegen z’n borst aan, om zijn geur nog beter te kunnen ruiken. Tom slaat een arm om je heen. Het is zeer comfortabel. Je denkt niet eens meer aan het feit dat Tom zo plots geïnteresseerd in je is. Of het feit dat hij je stiefbroer is. Hij ruikt gewoon zo lekker en is zo heerlijk warm. Alsof er een miniatuur zonnetje onder zijn huid schijnt.

Bill staat op. “Ik zie Andreas lopen.” Zegt hij en hij loopt plompverloren weg. Tom grijnst zijn duivel grijns, maar dit keer kan het je geen klap schelen. Het is zelfs wel een beetje sexy. Je begint te giegelen.
Tom neust z’n gezicht in de holling van je nek. Z’n stoppelbaard je kriebelt je huid. Je giegelt wat luider. Totdat je Tom’s lippen tegen de huid van je nek voelt. Je giegel veranderd in een zachte kreun. “Hmm, dat is een mooi geluid.” Fluistert Tom in je nek. Je loopt rood aan, voor over je niet al de kleur van een tomaat hebt.

Tom trekt een beetje terug. Hij kijkt je recht in je ogen. Je voelt je hart kloppen in je keel. Hij brengt zijn hand langzaam naar je wang. Je sluit je ogen. Niet omdat je zijn staar niet meer aankan, maar omdat je weet wat er nu gebeurt. Je bent wel gek, maar niet achterlijk.
Tom kust je zachtjes. Nouja, het begin als een zachte kus. Niet veel laten is het een regelrechte zoensessie. Je vingers verstrengelen zich in Tom’s zachte haar en hij drukt zich dicht tegen je aan. Zijn tong danst met de jouwe en je kreunt zachtjes in zijn mond. Dit is natuurlijk precies zoals Tom geplant heeft.
Niet dat je daar iets op tegen hebt. Zeker niet. Tom is erg goed in wat hij doet. Vooral als zijn hand langzaam van je gezicht omlaag glijdt. Hij grijpt je stevig bij je kont. Je kreunt een beetje luider.

Jullie schrikken op door het schrapen van Bill’s keel. “Zeg, klef en bef, kunnen jullie dit ergens ander gaan doen?” Vraagt hij. Hij klint niet heel amused. Tom rolt zijn ogen. “Al goed, al goed.” Hij staat op en bied je zijn hand. Je laat toe dat Tom je omhoog helpt.
“Rijd jij dan met Andreas naar huis?” Vraagt Tom aan Bill. Bill knikt. “Top, hoef ik me daar niet door af te laten leiden.” Tom knipoogt naar zijn tweelingbroer.

Tom en jij gaan terug naar je vader’s huis. Jullie zwijgen naar elkaar. Af en toe legt Tom zijn hand op je knie of je dij. Je kijkt naar hem, maar hij houd zijn ogen op de weg. Hij wil zo snel mogelijk thuis zijn.

Hij parkeert veel te asociaal, maar daar heb je helemaal geen aandacht voor. Want zodra de motor van z’n veel te dikke audi afslaat is Tom over het middenconsole geleunt om je te kussen. Hij laat er zeker weten geen gras over groeien.
Kussen in de auto wordt veel te snel ongemakkelijk. Dus stappen jullie uit. Tom loopt om z’n patserbak heen en slaat een arm om je heen. “En we hebben het rijk voor ons alleen.” Spint hij. Je pa en zijn ma zijn naar een of ander museum. Je hebt niet echt opgelet welke.
Je vist de sleutel uit je broekzak en opent de achterdeur. Tom schopt z’n schoenen uit en rent de trap op, onmiddellijk. Jij stapt uit je teenslippers en volgt hem.

Je volgt hem de slaapkamer van je pa in. “Tom, je bent gek.” Fluister je. “Gek van verlangen.” Zegt Tom. Het klinkt belachelijk, zelfs uit zijn mond. Maar dat wordt helemaal teniet gedaan als hij z’n tanktop uit trekt. Tom is gebruind en gespierd. Veel te knap om los te lopen. Dus je pakt zijn gezicht tussen je handen en trekt hem naar je toe.
Tom duwt je zachtjes neer op het bed. Hij drukt zich lichaam tegen de jouwe. Je vingers verstrengelen zich weer in je haar. Tom kreunt zachtjes en jij kreunt terug. Heel langzaam schuurt Tom z’n kruis tegen die van jou. Je kan zijn erectie door de denim van z’n broek voelen. Je kreunt nogmaals zacht.

“Trek je shirt uit.” Fluistert Tom hees. Hij rolt van je af om je de ruimte te geven. He trekt je shirt over je hoofd uit. “Oeh Calvin Kleins.” Tom grijnst. “Vind je die mooi?” Vraag je plagering. Tom rolt weer bovenop je. “Heel mooi.” Spint hij. Z’n handen vinden je borsten. Langzaam masseert hij ze. “Hmm Tom.” Koer je. Je wilt meer. Dan is het maar fout, het maakt je nu al niet meer uit. Je denkt niet eens meer aan het feit dat Tom je stiefbroer is.
Je kust Tom opnieuw. Je trekt hem bovenop je. Tom kreunt zachtjes tegen je lippen. Je opent je mond voor hem en zijn tong zoekt naar de jouwe. Je kreunt een beetje harder terug. Tom schuurt weer tegen je aan. Je laat je hand afdalen naar zijn kruis. Tom hijgt luid als je hem zacht in zijn kruis begin te masseren. Hij drukt z’n erectie in je hand. “Oh Tom, je bent zo hard.” Fluister je plagerig. “Helemaal jou schuld.” Plaagt Tom terug.

Je trekt z’n riem los en opent dat de rits en knoop van z’n broek. Tom gaat heel even van je af om z’n broek uit te doen. De top van zijn lul spiekt over de rand van zijn boxershort. “Ach, kijk nou, hij is blij me te zien.” Je begint te giechelen. Tom trekt zijn sokken uit. En dan ook z’n boxer.
“Jou beurt.” Hij grijnst naar je. Jij doet heel langzaam je broek naar beneden. Gewoon om te kijken hoe geduldig Tom is. Tom komt naast je liggen en kust je langzaam. Het is bijna de perfecte kus. Het enige dat er nog aan kan verbeteren in het feit dat je in je vader’s bed ligt. Je kreunt een beetje en wriemelt uit je broek. Tom plaatst een hand op je dij. Je slaat hem niet af.
Eerst masseert Tom je dij. Maar al snel kruipen zijn vingers omhoog je slipje in. Je wordt rood en begint een beetje te kreunen als Tom’s vingers langzaam je schaamlippen van elkaar duwen en je vochtige opening opzoeken. Tom grijnst duivels naar je. Jij trekt hem omlaag voor een intense zoen.
Tom trekt je slipje naar beneden en je calvin klein top over je hoofd. Z’n tong likt over z’n lippiercing. Hij komt weer terug bovenop je liggen en hij buigt voorover. Hij neemt een van je tepels in zijn mond en zuigt. Eerst zachtjes, steeds wat harder. Je vlecht je vingers in zijn haar en drukt zijn gezicht dichter tegen je borst aan. Tom kreunt ook. Hij schuurt z’n erectie tegen je dij aan. Één van je handen dwaalt omlaag langs zijn ruggengraat en dan verder langs zijn heup. Je vingers vinden Tom’s stijve lul.

Tom begint te hijgen als je hem langzaam aftrekt. Z’n mond vindt je andere tepel. Zijn tanden bewerken je tere vlees. Je slaakt een kreetje van genot. Tom bijt je opnieuw.
Tom’s vingers vinden jouw natte kutje opnieuw. Je kreunt luid wanneer zijn duim je clitoris vind. Hij streelt je voorzichtig, maar precies goed. Je fluistert zijn naam, terwijl genot langzaam ontsteekt in je onderbuik. Tom weet precies hoe hij je moet aanraken. Hij blijft zacht je clitoris strelen en bewerkt je beide tepels met lippen, tong en tanden. Je kreunt en hijgt. Langzaam krijg je het warm and beginnen je vingers en tenen te tintelen. Zacht fluister je in Tom’s oor. Je vraagt om meer.
Tom drukt een vinger bij je naar binnen. Je kreunt luid. Tom smoort een grijns in je borst. “Ik wordt zo geil van al die geluidjes.” Fluistert hij tegen je huid. “Geheel je eigen schuld.” Hijg je. Tom grinnikt en bijt je in je nek. Weer slaak je een kreetje.

“Ben je aan de pil?” Vraagt Tom plots. Je knikt.

Tom pakt je beide polsen vast. Je giegelt luid. Maar het lachen vergaat je als hij je handen boven je hoofd tegen de kussens drukt. Het gaat over in een kreun van uiterst genot als Tom bij je naar binnen dringt. “Oh Gott.” Kreunt Tom. Hij kust je langzaam en innig. Je handen vinden zijn schouders.
Tom begint te stoten. Eerst zacht en oppervlakkig. Maar als snel, aangemoedigd door jou fluistering om harder en meer en je zalige gekreun, neukt hij je hard en regelmatig. Je nagels krassen over zijn schouders en rug. Zonder dat je het weet takel je hem best wel toe. Rode krassen sieren zijn rug. Tom schijnt dit wel lekker te vinden. Je handen dwalen nog iets lager en knijpen Tom in zijn kont. Tom stood nog iets harder.
Dat is de druppel. Je orgasme overstelpt je volkomen. Je geeft luid gehoor aan je genot. En in je achterhoofd dank je de goden dat er niemand anders thuis is. Oh als dat anders geweest zou zijn had je van je vader een donderpreek gehad. Maar dat zou het waard zijn geweest. Want Tom is goed voor je.

Tom houdt het goed vol. Bijna een kwartier lang neukt hij je. Je denkt dat je een tweede keer klaarkomt, maar je bent er niet zeker van, zo verloren gaat alles in Tom’s gestaagde ritme. Steeds weer kust hij je innig. Hij drukt zijn lippen in je nek en buit en zuigt zodat er rode en paarse vlekken op de huid van je nek en keel achter blijven. Het bewijs van gedeelde passie. Bewijs dat Bill en Yu vast zal opvallen. Maar je kan nu niet hopen dat je er geen vragen over zal krijgen. Je gaat te zeer op in het moment.

Tom komt luid hijgend klaar.

Je duwt hem meteen van je af. Met een hand tegen je kruis waggel je naar de on suite badkamer. Je kan geen vlekken in je vader’s beddengoed riskeren. Tom schijnt het te begrijpen want hij klaagt er niet over. Hij volgt je de badkamer in en haalt wat toiletpapier over zijn nog kwijlende eikel.

“Dat moeten we vaker doen.” Zegt Tom. “Ja maar niet in m’n vader’s bed, als je het niet erg vindt.” Je komt naast hem staan en bekijkt het kunstwerk dat Tom van je nek en keel hebt gemaakt. “Was dat juist niet extra spannend?” Plaagt Tom. Je slaat hem op z’n kont. “Vergeet het maar, Kaulitz.” Je loopt terug de slaapkamer in en raapt je kleren op.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen