. . .


Juice was al de hele dag nerveus. Tot driemaal toe had hij de schmink van zijn gezicht geveegd en was hij opnieuw begonnen, maar hij kreeg de ster rond zijn rechteroog niet symmetrisch en vanwege zijn OCD jeukten zijn vingers om het beter te krijgen. Na nog twee nieuwe pogingen gaf hij het op en begon hij de witte schmink op de rest van zijn gezicht aan te brengen. Nadat hij de zwarte pruik had opgezet bekeek hij zichzelf in de spiegel, grijnzend omdat hij eruitzag als een idioot.
      Maar vandaag was het toegestaan om een idioot te zijn.
      Hij pakte zijn telefoon om te zien hoelang het nog zou duren voordat ze er zou zijn. Nog vijftien minuten, schatte hij in. Hij schoof het toestel terug in de zak van de zwarte jeans die hij droeg en deed zijn cut aan. Voor het eerst in zijn leven droeg hij er niets onder; toen hij de bandfoto’s had opgezocht had hij gezien dat het heel gewoon was in die stijl.
      Zijn passen waren springerig toen hij zijn kamer verliet en naar het clubhuis ging. Na zes weken zou hij haar eindelijk weer zien! Hij voelde zich als een kind op Kerstavond, hoewel het enige cadeautje dat hij kreeg waarschijnlijk een knuffel van Abigail was. De gedachte eraan maakte zijn benen al week en hij wist dat er een glimlach op zijn gezicht zou staan tot het moment dat ze weer wegging.
      De laatste weken waren ze beiden geconfronteerd met een enorme telefoonrekening, maar hun contact was er niet door verzwakt. Sinds dat eerste telefoontje belden ze elkaar om de avond, met heel wat nutteloze berichtjes verspreid over de uren ertussen. En al die tijd waren zijn gevoelens sterker geworden. Hij probeerde het echter voor zichzelf te houden. Hij wist niet of zij hetzelfde ervoer en zelfs als ze dat wel deed, zou dat niets aan hun situatie veranderen. Hoewel ze nog steeds op een onschuldige manier met elkaar flirtten, had hij vrede met het feit dat ze nooit de zijne zou worden. Niettemin genoot hij van zijn verliefdheid, zelfs al gaf dat hem het gevoel dat hij weer dertien was, met vlinders in zijn buik en een onafwisbare dromerige glimlach om zijn lippen.
      Vlak voordat Juice het clubhuis binnenging, was hij opeens bang dat hij de enige was die zich voor Halloween had verkleed. Zou dat geen typische grap zijn? Een normaal feestje geven en alleen de prospect zich laten verkleden? Abigail had niet veel gezegd over het kostuum dat ze zou dragen, misschien zat zij ook wel in het complot. Een beetje opgelucht haalde hij adem toen hij Chibs en Bobby zag; de eerste was als the Joker verkleed en de tweede als een zombie. Hij grijnsde naar de twee, blij dat hij niet de enige was die zijn gezicht had geschminkt.
      ‘Aye. Daar ben je eindelijk. Breng ons wat bier, knul.’
      Juice knikte naar zijn sponsor en stapte achter de bar. Daar haalde hij een aantal biertjes uit de koelkast die hij aan alle Sons gaf die al aanwezig waren.
      Iedere keer dat de deur openging, schoten zijn ogen naar de persoon die het clubhuis binnenkwam, zijn hart bonkend in zijn borstkas, zijn handen zo zweterig dat hij de drankjes bijna liet vallen.
      Toen ze zich eindelijk liet zien, was hij één bonk zenuwen. Hij verstijfde in zijn beweging, zijn ogen vielen bijna uit hun oogkassen toen hij de bruin met gouden Egyptische jurk zag die ze droeg en die al haar prachtige rondingen accentueerde. De glimp die hij van haar opving was genoeg om hem een stijve te geven en hij was blij dat hij achter de bar stond zodat het niemand opviel. Haar donker omlijnde ogen schoten het clubhuis door. Toen haar blik op hem bleef rusten hield hij zijn adem in, maar ze verplaatste haar aandacht weer naar een ander alsof hij gewoon een van de velen was.
      Zijn schouders zakten naar beneden toen teleurstelling hem overmeesterde en hij boog zijn hoofd en staarde naar het drankje in zijn hand. He wist niet wat hij had verwacht, misschien dat ze in zijn armen zou springen ofzo en nu voelde hij zich nogal dom. Hij was gewoon een van de jongens. Een van haar broers.
      Toen hij weer opkeek, ving ze zijn blik en hij glimlachte een beetje beverig. Opeens voelde hij zich heel onzeker over hun vriendschap. Een glimlach schoot over haar lippen en een paar seconden later stond ze achter de bar en kneep ze hem fijn in een dikke knuffel.
      ‘Man ik herkende je niet eens!’ Lachend trok ze aan zijn pruik terwijl hij haar nog steeds vasthield. Hij sloot zijn ogen toen hij haar dicht tegen zich aandrukte, haar geur maakte hem duizelig. Met tegenzin liet hij haar los, aangezien hij het gevoel had dat iedereen naar hen keek. Hun pinken haakten zich aan elkaar vast en hij voelde hoe een blos zich over zijn gezicht verspreidde. Opeens was hij heel blij met zijn schmink.
      ‘Je ziet er heel mooi uit.’ Met zijn linkerhand raakte hij de gouden hoofdband met het slangenhoofd aan. ‘Net een Egyptische godin.’
      ‘O ja? Heb jij zo veel ervaring met exotische godinnen?’ Ze trok haar mondhoek op toen ze haar blik over zijn borstkas en buik liet glijden. Ze leunde iets naar hem toe en fluisterde: ‘Hoewel je zeker het lichaam van een god hebt.’ Ze gaf hem een knipoog, daarna richtte ze haar blik op de glazen op de bar. ‘Geef me eens wat te drinken, prospect.’
      Hoewel hij het haatte om haar hand te moeten loslaten, draaide hij zich weg en gaf haar een biertje.
      ‘Dus… hoe zit het met dit KISS-outfit?’ vroeg ze, waarna ze een slok nam. ‘Ik dacht dat je nooit make-up voor mij zou dragen?’
      Hij trok een schouder op. ‘Je bent inspirerend. Hoewel al dat haar fucking irritant is dus ik trek die pruik er zo af.’
      Ze grijnsde. ‘Mooi. Je weet dat ik gek ben op je tattoos. Hé ik ga even gedag tegen de anderen zeggen, maar kom met me dansen wanneer ze je een pauze gunnen.’ Ze kuste vluchtig zijn wang. Hij huiverde door de aanraking van haar zachte lippen en wenste dat ze ze iets meer naar links had verplaatst.
      ‘Ja, tuurlijk,’ antwoordde hij. Bij het vooruitzicht om met haar te dansen, rees de hitte in hem naar boven. Met een enorme glimlach keek hij toe hoe ze de bar verliet, haar heupen wiegend op een manier die hem een droge mond gaf.
      Ze was zo perfect. Zo fucking perfect.

. . .


“Ey bro. Stoort dat je niet?’ Tig gaf hem een schouderduwtje en knikte naar links.
      Chibs volgde zijn blik en grijnsde toen hij zag dat zijn dochter met de prospect danste. Hij was niet achterlijk, natuurlijk wist hij dat er iets gaande was tussen zijn dochter en de knul. Hij was op de hoogte van hun talloze telefoongesprekken, hij wist dat die twee urenlang konden praten en op het moment dat Abigail het clubhuis was binnengegaan, had ze alleen oog voor Juice gehad. Ze probeerde het te verbergen en praatte met zo veel mogelijk anderen; ze haalde zelfs Happy over om met haar te dansen. Wanneer ze met Juicy danste was het echter veel intiemer en hij kon de vonken zien overspringen.
      Ze waren verliefd – allebei. Zijn ogen lieten niets dan bewondering zien en haar glimlach was nog nooit zo verblindend geweest als nu.
      ‘Waarom zou het me storen?’ vroeg hij. ‘Als ik kan leven met het feit dat jij de hele tijd naar mijn dochters kont zit te kijken, kan ik ook wel met een twintig jaar jongere knul dealen.’
      ‘Nou het zijn alleen mijn ogen die op haar kont gericht zijn, ik durf te wedden dat Juicy binnenkort zijn handen gaat gebruiken.’
      ‘Nah, dat doet ie niet,’ antwoordde hij met een grijns. ‘Niet in het openbaar, in elk geval. Dat joch heeft wel wat respect.’
      Zijn dochter was een volwassen vrouw, er was toch niet veel wat hij eraan kon doen. Niet dat hij ze dat zou gaan vertellen. Het was veel interessanter om te zien hoe het zich allemaal zou ontvouwen als de knul dacht dat hij tegen een relatie was.

. . .


Het voelde als de beste nacht van zijn leven. Terwijl de tijd voorbijging, gleden er meer en meer drankjes door hun keel en de aandacht verplaatste zich van de mensen om hen heen naar elkaar. Toen er een langzaam liedje speelde, vouwde ze haar armen om hem heen en zwierde op de muziek. Juice hield zijn handen op haar heupen en vertelde zichzelf onafgebroken dat hij haar niet kon kussen. De hele tijd was hij echter bang de controle te verliezen en alle mensen om hem heen maakten hem nerveus. Toen ze dan ook voorstelde om naar het dak te gaan om naar de sterren te kijken, knikte hij gretig.
      Voordat hij naar buiten ging, vroeg hij Chibs of het goed was dat hij samen met Abigail naar het dak zou gaan om wat te praten, aangezien hij zijn taken als prospect niet wilde verwaarlozen. Zijn sponsor keek hem streng aan voordat hij knikte. ‘Alleen praten hè, Juicy boy?’
      ‘J-ja,’ murmelde hij. De hitte steeg naar zijn wangen. ‘Alleen praten. We zijn gewoon vrienden. Echt.’
      ‘Mooi zo.’
      Hij ontmoette Abigail bij de uitgang, ze hield een fles tequila in haar hand. Ze leunde tegen hem aan terwijl ze naar de brandtrap liepen, allebei wiebelig en aangeschoten. Op het dak spreidde ze een plaid uit en ging erop zitten. Op het moment dat hij naast haar zat, trok hij de zwarte pruik af en gooide hem aan de kant.
      ‘Veel beter,’ grijnsde ze, en ze gleed met haar hand over zijn hanenkam. ‘Ik dacht echt dat je het zou laten teruggroeien.’
      ‘Nah, ik vind het wel leuk.’ Hij liet zich op zijn rug zakken, leunde op zijn ellebogen en staarde naar de sterren. Hij had het heerlijk gevonden om tijd met haar door te brengen in het clubhuis, maar hier samen liggen gaf hem een gevoel dat hij nog nooit eerder had ervaren.
      Een tijd lang kletsten ze gewoon met elkaar en deelden ze de fles tequila. Haar wijsvinger krulde rond zijn knokkels, bijna gedachteloos. Hij genoot van de kleine aanrakingen die hem het gevoel gaven dat dit meer was dan een vriendschap. Het was iets… nieuws. Iets tussen vrienden en geliefden in en hoewel hij altijd meer zou willen, had hij absoluut geen problemen met de huidige situatie.
      ‘Oh trouwens, ik moet je wat laten zien,’ zei ze met een grijns nadat ze een tijdje stil waren geweest.
      Juice’ ogen sperden zich open toen ze haar jurk begon op te rollen.
      ‘Wat?’ grinnikte ze bij het zien van zijn geschokte gezicht. ‘Kom op, je hebt mijn ondergoed eerder gezien,’ zei ze toen ze haar zwarte kanten slipje onthulde. ‘Maar dat was niet wat ik je wilde laten zien.’ Ze tilde de jurk hoger en liet haar platte buik zien met… twee steentjes in haar navel.
      ‘No way!’ bracht hij hoofdschuddend uit. Hij rolde op zijn zij en bekeek de piercing van dichterbij. ‘Je zei dat je er geen had.’
      ‘Het is nieuw. Nadat ik jouw lichaam had verminkt, vond ik dat ik mezelf ook maar wat moest aandoen.’ Ze grinnikte. ‘Iets wat míj sexy zou maken, deze keer.’
      Juice legde een hand op haar buik, met zijn duim raakte hij voorzichtig de edelstenen aan. ‘Is het echt?’
      ‘Ja, natuurlijk.’
      He keek nog ietsje nauwkeuriger, aangezien het donker was op het dak. ‘Nou… het is zeker sexy.’ Zijn adem streelde haar huid en hij voelde haar huiveren. Haar warme huid was slechts een centimeter van hem vandaan en opeens kon hij zich niet langer bedwingen. Zachtjes drukte hij zijn lippen tegen haar buik, waardoor ze naar adem hapte. Het moedigde hem aan om nog een kus achter te laten, deze keer een die vochtiger was.
      Zijn hart raasde in zijn borstkas, hij voelde dat al het bloed naar zijn middel stroomde. Hij keek naar haar op, zag de donkere blik in haar ogen.
      ‘Ga maar door,’ fluisterde ze. ‘Ik vind dit wel leuk.’
      Zijn lippen tintelden, zijn hoofd was een chaos. Hij klom boven op haar, een knie aan elke zijde van haar. Zijn handen plaatste hij tegen haar zij terwijl hij meer kussen over haar buik verspreidde, steeds lager. Ongeduldig kantelde ze haar bekken naar hem toe. Hij sloeg het elastiek van haar slipje om en kuste de ontblote strook huid. Zijn ademhaling ging als een gek tekeer toen zijn kin het kant van haar ondergoed raakte. Zachtjes zoog hij aan haar huid en liet een zuigzoen achter.
      Net toen hij zijn lippen naar haar bovenbeen wilde verplaatsen, liet een stem hem opschrikken.
      ‘Yo prospect! Is je slaapkamer niet spannend genoeg voor je?’
      Onmiddellijk schoot hij overeind. Met een ruk keek hij om. Jax stond naast de brandtrap.
      ‘Hij verleent mij een dienst,’ zei Abigail terwijl ze ook overeind ging zitten. Er was geen schaamte op haar gezicht te zien toen ze haar jurkje weer liet zakken. ‘Kom op, jullie kunnen hem de hele week sarren. Laat mij ook mijn pleziertje hebben man.’
      Jax’ ogen sperden zich open toen hij het meisje zag; hij was er duidelijk van uitgegaan dat Juice een croweater mee naar het dak had genomen.
      Zijn ogen rustten weer in die van Juice. ‘Ga naar beneden,’ zei hij kortaf en hij stak een sigaret op.
      Juice knikte, zijn wangen knalrood. Hij durfde niet naar Abigail te kijken om te zien of ze dat ook wilde, wetend dat hij zijn vicepresident toch niet ongehoorzaam kon zijn.
      Hoewel Abigail duidelijk protesteerde, slingerde Juice zijn been over de rand van het dak. Nog steeds dronken, in de war en met zijn hoofd in de wolken gleed hij na drie treden uit. Met een schreeuw viel hij naar beneden. Duizenden gedachten schoten door zijn hoofd voordat hij het asfalt raakte en een gruwelijke pijn in zijn been voelde.

Reacties (1)

  • AmeranthaGaia

    De manier waarop Chibs hem zit te stangen is echt geweldig.

    Dat laatste is wel echt iets wat alleen Juice kan overkomen.

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen