een nephoofdstuk =)

Ik wil jullie allereerst even bedanken. Ik ben dit verhaal gaan schrijven voor mijzelf, om mijzelf wat beter te begrijpen, om te kijken in hoeverre ik alles een plekje heb gegeven, en om later terug te kunnen lezen.

Ik ben dit niet gaan schrijven met de intentie abo's en lezers te krijgen. Natuurlijk is dat iets wat je toch altijd wel een beetje hoopt, maar naast een enkele goede vriendin van hier, had ik niemand verwacht.

Dat mensen dit lezen, zo begripvol reageren, überhaupt reageren en zo lief zijn betekend echt heel veel voor mij. Elke reactie lees ik met meestal tranen in mijn ogen. Het is mijn eigen ontwikkeling, mijn lange klim op een mega hoge berg waar ik nog altijd pas halverwege ben.

En ondanks dat het nu nog altijd niet mijn hoogste hoogtepunt heb, sta ik regelmatig stil bij mijn stappen. Ik heb namelijk al kilometers gezwoegd om hier te komen en ook daarbij ben ik trots. Dat is iets waar ik trotser op moet zijn maar negatief zijn is toch altijd net wat makkelijker. =)

Daarnaast wil ik even kwijt dat het een behoorlijke chaos wordt qua volgorde. Ik ga dit ook zo laten omdat dit de volgorde is die voor mij schijnbaar belangrijk is, hij komt zo in mij naar boven en hoe meer ik over de gebeurtenissen nadenk, hoe meer dingen er terug komen, die ik al wel verwerkt heb of verdrongen heb.

Echter begrijp ik ook dat dit voor jullie erg verwarrend kan zijn. Schaam je daarom ook niet als je het niet kan volgen of begrijpt. Voel je ook zeker niet verlegen om mij iets te vragen wat je wilt weten of als je het niet begrijpt.

Al vanaf het begin ben ik iemand die heel positief en open sta over de hulpverlening. Een stap in het goede, is iets waar je trots en open op moet zijn. En niet moet verbergen. Als je iets vraagt waar ik echt niet op wil reageren, dan zul je dit vanzelf horen van mij.

Heel veel liefs, en duizendmaal dank,

van mij,
Yvonne

Reacties (2)

  • Necessity

    Je mag ook zeker trots zijn voor alle stappen die je gezet hebt!

    2 jaar geleden
  • Derks

    Mooi dat dit schrijven je zo helpt met het proces. Is ook weer een stapje!

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen