Foto bij 1 | Elena Jackson


"Thank you so much for everything you always to for me and all the support.
I love you and see you soon!" roep ik nog één keer door de microfoon.
Snel ren ik het podium af. Sam staat mij daar al op te wachten. Snel geef ik mijn microfoon aan een van de medewerkers en loop ik samen met Sam naar mijn kleedkamer. Eenmaal daar aangekomen plof ik neer op de bank. Sam komt naast mij zitten en zegt '' Was weer een mooie show. Hoe voel je je? Ik mompel: ''ja moe, Hoelaat vliegen we?''
Sam kijkt naar zijn horloge en antwoord over een halfuurtje. Ik knik alleen maar en begin alvast mijn spullen bij elkaar te pakken.

Eenmaal op het vliegveld aangekomen, gaat alles snel. Het vliegtuig staat al klaar en we kunnen er meteen in.
Tijdens de vliegreis naar Monaco praten Sam en ik nog wat na over de show en wat we gaan doen in de paar dagen vrij.
Sam zijn vrouw Melissa is al in Monaco. Ik zie aan Sam dat hij haar mist als hij over haar praat. Als we geland zijn staat Melissa al om ons te wachten. Sam rent naar Melissa toe en ik loop er lachend achteraan. Als Sam en Melissa klaar zijn met knuffelen, geeft Melissa mij een kus en een knuffel. ''Hoi meis, ik zag allemaal filmpjes voorbij komen op Instagram. Je was weer zo goed! Ik kom ook weer snel naar een show.'' zegt Melissa. ''Tuurlijk, je weet dat wij jou missen als je niet mee bent'' geef ik als antwoord. Sam slaat zijn armen weer om Melissa heen. Ik kijk er alleen naar en verzink in mijn gedachten. Totdat ik word opgeschrikt door Sam: '' Elena, moeten wij jou afzetten bij je Pent House? Ik knik alleen maar te moe om te antwoorden. Tijdens de autorit is het stil. Zodra we bij mijn gebouw aankomen, stopt Melissa de auto. Sam helpt mij met de koffer uit mijn auto halen. Ik bedank Sam en Melissa voor het afzetten en geef ze allebei snel een knuffel. ''Sam ik zie je volgende week, love you'' roep ik nog snel. Sam roept snel terug dat hij ook van mij houdt.

Snel zoek ik de sleutels in tas en open de voordeur van het gebouw. In de lift begin ik alvast mijn jas uit te doen. Zodra ik de voordeur heb geopend, gooi ik alle spullen in de hoek. Dat ruim ik morgenochtend wel op. Snel loop ik naar de slaapkamer. Stop de oplader in mijn telefoon en plof op bed. Al snel val ik in een diepe slaap.

Door het licht in mijn kamer word ik langzaam wakker gemaakt. Als ik eenmaal wakker ben, pak ik mijn telefoon en open instagram. Ik reageer op een paar fans. Nadat ik dat gedaan heb, loop ik naar de badkamer om mijzelf klaar te maken.
Nadat ik mijzelf heb klaar gemaakt, neem ik snel een broodje. Vandaag ga ik weer eens lunchen met Niki Lauda. Niki Lauda ken ik van een goed doel dat wij allebei steunen. Sindsdien zijn we goed bevriend geraakt en toevallig allebei in Monaco.

Zodra ik het restaurant binnenloop waar we hebben afgesproken. Zie ik hem al zitten met zijn rode petje op. Snel loop ik er heen en geef hem een knuffel. Lachend roept hij: '' Elena, schat hoe gaat het met je? Wat zie je er weer mooi uit!'' ''Thank you Niki, ja gaat goed met jou? '' zeg ik als antwoord terug. Al snel raken we snel een gesprek. Totdat we opeens gestoord worden door iemand die ''Hi Niki, How are you? Ik draai me om en herken oud-formule 1 coureur Jos verstappen met zijn gezin. Niki antwoord netjes dat alles goed gaat en met de vraag hoe het met hun gaat. Uiteindelijk komen Jos en zijn gezin bij ons zitten. Jos en Victoria geven mij een knuffel. Max doet een beetje apart, misschien weet hij even niet zo goed wat hij moet doen denk ik maar. Al snel beginnen Niki, Jos en Max over Formule 1 te praten. Victoria vraagt mij of ik misschien zin heb om morgen mee te gaan varen. Uiteraard zeg ik daar ja op. Na een tijdje gepraat te hebben, pak ik mijn telefoon en kijk naar de tijd. Het is bijna 14.00 uur. Om 14.30 uur heb ik een afspraak met een kledingmerk om wat outfits te passen. Snel sta ik op en zeg ik dat ik er vandoor moet. Victoria geeft aan het jammer te vinden dat ik weg moet. Ik zeg haar dat ik haar morgen weer zie en dat we echt contact moeten houden. Snel pak ik mijn telefoon en zoek haar op Instagram. Terwijl ik iedereen een knuffel geef en tegen Niki zeg dat ik hem morgen nog bel, volg ik ook snel Victoria op Instagram. Snel zwaai ik nog een keer en hoor ik Niki nog roepen dat ik goed om mijzelf moet passen.

Terwijl ik in gedachte verzonken door de straatten van Monaco loop, voel ik opeens een hand op mijn schouder. Als ik mij omdraai zie ik Max staan. ''Sorry, ik ben je vergeten te vragen naar je telefoonnummer'' zegt hij snel. Ik begin te lachen en pak zijn telefoon aan en geef snel mijn nummer. Terwijl ik zijn telefoon terug geef zeg ik ''alsjeblieft, hier heb je mijn nummer.'' op het gezicht van Max komt nu wel een kleine glimlach en hij moet een beetje blozen. Hij bedankt me snel en zegt : '' Succes dalijk met je afspraak en tot morgen.'' Snel bedank ik hem en loop ik door.

Nog voordat ik op locatie ben, heb ik al een berichtje van Max.
Max: Was erg leuk om je weer is te zien;)Kan niet wachten op morgen!
Snel stuur ik terug dat ik er ook wel heel erg veel zin in heb.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen