. . .

In de drie weken na zijn val, dacht Juice nog vaak aan die avond terug. Niet aan de val zelf – maar aan de broeiende huid onder zijn lippen, het inhouden van haar adem toen hij steeds lager afdaalde… Hoe ver had ze hem laten gaan als Jax niet naar boven was gekomen?
      Ze hadden er nooit meer over gesproken. Misschien had ze er wel spijt van en was het alleen de drank geweest waardoor hij dat had mogen doen. Zij was immers degene die niet wilde dat ze meer dan vrienden werden en toch had ze hem aangemoedigd om door te gaan met iets… intiems.
      Nog steeds belden ze elkaar bijna om de dag en er was inmiddels niets meer wat Juice voor haar verborgen hield. Toch was de toon veranderd – leek het minder speels, minder flirterig.
      Ze waren echt gewoon vrienden aan het worden en hoewel hij zichzelf nooit hoop op iets anders had toegestaan, was er wel een zwaar gevoel in zijn maag. Hij wilde wel meer. Nog steeds. Hij durfde zelfs te stellen dat hij hopeloos verliefd op haar was, want ze zat de hele tijd in zijn gedachten en iedere keer dat hij een nieuw berichtje van haar ontving schoot zijn hart in zijn keel en kreeg hij klamme handen.
      Hij wist niet hoe hij ervan af moest komen – al deed hij ook niet heel erg zijn best. Er was geen meisje in het clubhuis dat zijn aandacht voor langer dan een paar seconden kon vasthouden. Het was misschien stom – maar hij wilde niet eens met iemand anders zoenen, alsof haar smaak nog steeds in zijn mond zat en die van een ander het zou weghalen.
      Juice werd uit zijn gedachten getrokken toen hij opeens een arm om zijn schouders voelde. ‘Jij moet eens goed drinken jongen.’ Tig schoof een fles naar hem toe. ‘Je bent saai.’
      ‘Oh…’ Juice wist niet zo goed wat hij daarop moest antwoorden. Eigenlijk kon hij zich niet zo goed herinneren dat hij al eens met de man gesproken had, normaal gesproken deed hij gewoonweg alsof Juice uit lucht bestond. Hij betwijfelde of het een slim idee was – hij liep nog steeds met krukken en hij was bang dat hij alleen maar dieper in de shit kwam als hij nóg een keer viel.
      Het blauw van Tigs ogen liet echter niet veel te wensen over en dus begon Juice aan de fles.
      En daarna aan de volgende.
      Algauw was hij dronken en lette hij niet meer echt op wat hij uitkraamde.
      ‘Dus je mist haar?’ vroeg Tig met een grijns die hem in nuchtere staat had moeten alarmeren.
      Blijkbaar had hij iets over Abigail gezegd. Maar de man leek niet boos. Dat was goed, toch? Misschien was het wel helemaal niet zo erg dat hij op haar verliefd was.
      ‘Ja… Ik mis haar.’ Hij steunde met zijn ellebogen op de bar en staarde triest vooruit. ‘Misschien dat ik haar zo ga bellen.’ Zijn lippen kropen omhoog, totdat hij zich herinnerde dat ze vanavond met vriendinnen was.
      ‘Ben ik stom omdat ik hoop dat ze toch op me verliefd wordt, Tiggy?’ vroeg Juice ietsje later. Hij tuurde in het lege glas en moest zich op de woorden van de man concentreren.
      ‘Welnee jongen. Ik zag de magie tussen jullie toen jullie met elkaar dansten. Chibs wilde nog net niet je hersens inslaan.’
      ‘Echt?’ vroeg hij verdwaasd, niet zo goed wetend op welke van de twee opmerkingen hij nu reageerde. Niettemin verspreidde een lome glimlach zich over zijn gezicht.
      ‘Misschien moet je haar gewoon laten zien wat ze mist.’
      Glazig staarde hij de ander aan. ‘Hoe bedoel je?’
      Hij wist niet zeker of hij die vraag hardop had uitgesproken totdat Tig antwoordde.
      ‘Stuur haar wat pikante plaatjes. Is dat niet wat de jeugd tegenwoordig doet?’
      ‘Huh? Porno bedoel je?’
      ‘Nee. Van jezelf. Kan best spannend zijn toch? Misschien stuurt ze wel wat leuks terug.’ Tig bewoog zijn wenkbrauwen veelbetekenend op en neer.
      ‘Hmm.’ Even kneep hij zijn ogen dicht en beeldde zich foto’s in van haarzelf in alleen haar lingerie – en toen zonder. Scherp haalde hij adem, hij greep onbewust naar zijn middel toen hij een stijve kreeg. Hij zag dat Tigs blik belangstellend naar zijn kruis gleed toen Juice daarlangs streek en hij trok gauw zijn hand terug, beschaamd.
      ‘Misschien geilt het haar wel op als je dat voor de camera doet.’
      Toen Juice hem glazig aankeek, maakte Tig een aftrekkende beweging.
      ‘Ooh…’ Juice begreep het. ‘Maar ze is met vriendinnen.’
      Tig haalde zijn schouders op. ‘Het zijn hitsige studenten. Die krijgen de avond van hun leven met een beetje camsex.’
      Juice had opeens zo een droge keel dat hij naar het glas greep. Pas nadat hij die bijna een minuut ondersteboven hield, realiseerde hij zich dat hij waarschijnlijk leeg was.
      ‘Is er… meer?’ Hij keek Tig een beetje hulpeloos aan.
      ‘Ik denk dat je genoeg op hebt, Juicy. Je wilt niet dat je straks voor de camera staat te kotsen, toch?’
      ‘Nee.’ Hij trok een gezicht. ‘Dat vindt ze vast niet heet.’
      ‘Nee, dat denk ik ook niet.’ Met een duivelse grijns sloeg Tig een arm om hem heen. ‘Ik weet zeker dat Abby je mist. Ze moet het gewoon… even beseffen. Met een beetje hulp.’
      Met grote ogen staarde Juice hem aan. ‘Denk je?’
      ‘Ik ken haar al vanaf dat ze nog een hummeltje was. Ze houdt van gasten die wat nieuws proberen. Die geen schaamte kennen. Een zelfverzekerde knul… dat is alles wat ze wil. Eentje die haar influistert wat hij allemaal met haar wil doen…’
      Zijn vingers knepen een beetje dwingend in Juice zijn schouder. Tussen zijn benen was een kloppend gevoel en opeens wilde hij niets liever dan alleen zijn met Abigail. Maar ze was er niet. Alles wat hij had, was zijn telefoon.
      ‘Oké,’ zei hij tegen Tig, ervan overtuigd dat die man wel wist wat hij deed. ‘Oké. Dat ga ik doen.’
      Hij glipte van de barstoel af en stootte de krukken die hij tegen de bar had gezet omver. Onhandig pakte hij ze op, zijn herstelde been zwaaide om hem heen en sloeg tegen een andere barkruk aan. Met een grom kwam hij overeind, waardoor hij vloekend zijn hoofd tegen de bar stootte.
      ‘Hier, leun maar op mij,’ grinnikte Tig, die een arm om hem heen zwaaide. ‘Ik zou je straks maar zo installeren dat je niet meer hoeft op te staan.’
      Met hulp van de man hinkte Juice naar zijn slaapkamer toe.
      ‘Thanks, Tiggy,’ zei hij toen hij bij de deur aankwam en hij toonde de man een oprechte glimlach. Het voelde alsof hij eindelijk een beetje aansluiting had gevonden bij een van de andere Sons.
      ‘Geen dank, Juicy. Veel plezier. Laat me morgen maar weten hoe het was.’
      Juice knikte enthousiast, stommelde zijn kamer binnen en plofte op het bed neer. Zijn kamer tolde om hem heen en het kostte hem moeite om een chatbericht met haar te openen.

Reacties (2)

 • AmeranthaGaia

  Dit gaat zo verkeerd.

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  hahahah dat kan toch nooit goed gaan XD
  Ik ben zobenieuwd!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen