Onze wereld:
Kane:
Pan en Ivy moeten de vloek verbreken. Dan krijg ik eindelijk mijn magie terug. Dan zullen we wel eens zien wie hier het laatste lacht!

Ivy:
Het is avond. Ik hoop dat hij me zometeen naar bed laat gaan.

Ezra:
"Ivy je hoeft echt niet zo te kijken. Ik snap dat je mij verschrikkelijk vind. Maar je vind me aan de andere kant ook heel leuk. Dus probeer het alsjeblieft, een relatie met mij."

Ivy:
"Jij wilde mij weerhouden van dat ik mensen ging redden. Je wilde mij voor jezelf! En in deze wereld is het weer precies hetzelfde liedje! Ik kan niks! Ik kan geen kant op! Ik vind je namelijk inderdaad leuk! Dat maakt het zo verschrikkelijk irritant moeilijk!"

Ezra:
"Het is al half 12. Ook al is het vrijdag laten we maar gaan slapen. En het leuke is nog ik heb een extreem grote kamer waar wij op een groot romantisch bed gaan liggen. Dus misschien komt slapen er pas later van."

Ivy:
"Nee ielw! Waarom ben ik met jou meegegaan?!"

Ezra:
Ik zeg met dezelfde grijns die ik altijd op me gezicht heb: "Lieve schat dat weet je best. Je vind me heel erg leuk. Het is of bij mij of alleen. Je kiest altijd voor mij. Zelfs toen ik nog vervloekt was. Je bent gewoon gek op me en dat kan je helaas niet ontkennen. Je bent nog steeds dat zelfde verloren meisje als toen."

Ivy:
Ik zucht heel diep en er rollen tranen over me wangen.

Ezra:
Ik grijns ofcourse weer en zeg: "Ahww lieve Ivy. Het is niet zo erg als het lijkt. Je wilt diep van binnen met mij mee naar boven gaan en 'leuke dingen' doen."

Ivy:
"Nee! Ik wil dat niet! Je bent zo gemeen! Ik heb op het goede pad proberen te zeten. Ik heb een vloek gemaakt om opnieuw te kunnen beginnen. Het waren allemaal foute keuzes. Maar met jou nu naar boven gaan is net zo'n foute keuze."

Ezra:
"Wat is er fout aan neuken?"

Ivy:
"Ik wil het gewoon niet met jou. Nou oké, misschien later. Maar nu oprecht niet."

Ezra:
"Ik snap je wel lieve schat, maar ik ga het gewoon doen met je of je het nou leuk vind of niet. Je bent gewoon veel te mooi."

Ivy:
"Ik denk dat ik geen keus heb. Ik kan mezelf wel verweren, maar dat zal niks helpen."

Ezra:
"Daarom. Dus nogmaals de vraag. Loop je mee naar boven?"

Ivy:
"Oké. Maar ik weet niet of ik mee ga werken hoor."

Ezra:
"Mee naar boven lopen is al een deel meewerken schatje."

Ivy:
Ik zucht.
Ik ga mee naar boven.

Neverland een tijd geleden:
Peter Pan:
Ik ben terug van de wandeling met Ivy.
Ik zie dat Felix Rumpel al heeft opgeruimd.

Ivy:
"Waar is Rumpel?"

Peter Pan:
"Sorry lieve Ivy, maar hij kon het niet aan zien dat ik gek op je ben. Hij wilde jou voor zichzelf en ja ik wil jou ook voor mezelf. Ik zou alleen niet proberen bij hem terug te komen, want oprecht. Hij is zo extreem boos op je. Na alles wat je hem hebt aangedaan."

Ivy:
"Ik... Ik begrijp het niet... Jullie proberen mij beide te claimen en dan kies ik voor jou als schatje en hem als maatje en dan doet hij dit. Weet je als hij er zo over denkt dan kan hij het bekijken."
Ik zoen Peter Pan.

Peter Pan:
Nog nooit heeft iemand me gezoend.
Ik bloos helemaal en vind het ook heel erg leuk.
Me eerste kus. Het is aan de ene kant niet speciaal, maar de persoon waarmee wel.

Ivy:
"Ik vind het aan de ene kant heel lief, maar je hebt me mijn laatste hoop afgepakt. Mijn maatje. Oké hij deed het deels zelf, maar door jou ging hij al helemaal weg! Hoe kan je zoiets doen?! Ik ben de fucking redster, maar hoe kan ik mensen redden als iedereen me telkens alles afpakt?!" zeg ik terwijl er tranen over me wangen rollen en ik bijna een paniekaanval krijg.

Peter Pan:
"Rustig Ivy. Het komt wel goed. Uiteindelijk wordt alles duidelijk."

Ivy:
"Ik hoop het. Maar sowieso ben ik er echt ontiegelijk klaar mee. En ik ben half klaar met jou. Ik ben nu van jou. Ben je nu blij?" zeg ik huilend.
Ik was zo kapot van dat mijn ouders stierven, maar dit was een net zo'n harde klap. Misschien zelfs nog harder. Ik ben me maatje kwijt en heb iets speciaals met een jongen die me voor hemzelf wilt."

Onze wereld:
Ivy:
Ezra gooit me op bed en geeft me een paar stoten waardoor ik bijna niks meer kan. Hij kleed me uit. Ik vind dit zo eng. Hij heeft zo'n erge haat aan meisjes, waarom nou juist niet aan mij. Hij is zo gek op me. Hij heeft een obsessie voor me. Waarom moet hij me nou gaan verkrachten. Hij stopt zijn piemel in me mond en duwt heel hard. Ik ga helemaal op en neer. Daarna stopt hij hem er voor er in en daarna er achter. Hij doet me heel erg veel pijn ermee fysiek en mentaal. Na een uur toont hij genade.

Peter Pan:
Ik grijns en zeg: "Zo dat was fijn. Maar omdat ik je me genade wil laten zien zal ik je laten slapen voor zover je het nog kan vanavond en de komende nachten. Je hebt wel pech gehad als je een andere kamer of ander bed wilt, want je blijft hier naast mij slapen."

Ivy:
"Oké." zeg ik bang.
Ik heb zoveel pijn en ben zo erg geschrokken.
Ik wil hem aan de ene kant laten boeten, maar aan de andere kant vind ik hem ook geweldig om wie hij is. Hij is gewoon hij. Ik ben zo in tweestrijd met mezelf en ik snap mezelf niet eens waarom ik op zo iemand kan vallen. Maar ja ik zeg zelf altijd: 'Evil isn't born dearie, it's made.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen