Wat een race zondag! Niet heeel spannend,maar wat heb ik genoten!
Seb heeft officieel een heldenstatus voor mij sinds zondag!

Veel lees plezier! Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden (:

X

Jade’s point of view
Ik kijk mijn ogen uit. Samen met Elijah loop ik over de paddock op het Duitse circuit. Mijn enkel is deze week gelukkig weer goed aangesterkt en ik kan, alleen op platte schoenen, weer gewoon lopen, al is het niet lang.
Elijah vertelt mij allemaal kleine tips en weetjes over alle teams op de paddock. Hij gaat dan ook al net zolang mee als Daniel. Stiekem heb ik bewondering voor deze man. Maar dat ga ik hem niet vertellen, ook niet na de preek van Max dat ik wat aardiger voor hem moet te zijn. "Jullie hoeven echt niet hand in hand te lopen, maar Elijah is een hele aardige man die oprecht bezorgd is om jouw welzijn."
Elijah wil net wat vertellen over de Motorhome van Williams als er een paar meiden op ons af komen lopen en een van de twee lang mij loopt en bij het passeren mijn schouder ramt.
‘Kijk is uit waar je loopt!’ Roep ik gefrustreerd naar het meisje als ik mijn evenwicht weer heb hervonden. ‘Kijk zelf uit. Je bent de koning niet.’ Roepen ze terug. Ik wil er wat van zeggen, aangezien ik gewoon netjes aan de rechterkant liep, maar wordt tegen gehouden door Elijah die zijn hoofd schudt.
‘Don’t you’ll only make it worse.’
‘But she just walked into me.’ Ga ik tegen hem in als ik de meiden achter ons hoor zeggen dat ik hier toch alleen maar ben omdat Max dit allemaal voor mij betaald.
‘I cannot understand what they say, but your reaction says enough. They want to get on your nerves. Don’t let them.’ Ik laat mijn schouders hangen terwijl Elijah mij met enige dwang, met zijn hand op mijn onderrug, door laat lopen.
‘Slet!’ De hand van Elijah gaat vliegensvlug naar mijn schouders op het moment dat ik mij om wil draaien en op ze af wil lopen. Niemand scheldt mij zomaar uit. Donder op. Helaas wordt die kans mij ontnomen door de druk op mijn schouders. Elijah duwt mij tussen de motorhomes van Williams en Sauber in, zodat wij uit het zicht worden onttrokken.
‘She called me a slut!’ Raas ik naar hem. ‘Why didn’t you let me go.’
‘Because I’m here to protect you against others, but also against yourself. The paper will love it when you will be hitting one of Max his fans, but in the wrong way. Don’t let anybody mess with you.’
Grr, ik haat het als hij gelijk heeft. Zeker met de rust en kalmte waarmee hij dit weet over te brengen.
Zodra ik ben afgekoeld neemt Elijah mij weer mee naar binnen, aangezien ik volgens hem uit mijn vel spring als iemand nog iets verkeerds zegt. Het is beter als ik nu naar binnen ga, echt rustig wordt en daarna gaan we wel weer naar buiten. Alsof ik een oppas heb.

Op het moment dat we de motorhome weer binnen zijn gelopen ben ik straal voorbij iedereen gelopen en heb boven in het restaurant op een van de lounge banken plaats genomen. Mijn koptelefoon die om mijn nek heen hing heb ik opgezet en deze staat op standje negeren. Ik ben verveeld naar het plafond aan het staren als mijn telefoon ineens begint te trillen. Ik zie dat ik een melding heb van een groepsapp waarin ik ben toegevoegd met mijn fanaccount.
“Jullie geloven echt nooit wat er net is gebeurd! We kwamen Max zijn slet tegen.”
Met grote ogen staar ik naar mijn telefoon. De reacties stromen al snel binnen evenals de uitgebreide versie van het verhaal. Vol afschuw lees ik hoe het de bedoeling was om mij te raken en een reactie uit te lokken. Godzijdank hield Elijah mij tegen. Blijkbaar hebben de meiden via hun vader kaarten weten te bemachtigen voor de race. Echter willen ze ook gewoon heel graag mij op mijn bek zien gaan in de hoop dat Max inziet dat ik niet in deze wereld thuis hoor. Ik zucht diep. Misschien hoor ik wel niet in deze wereld thuis.
Ik schrik op van de deur die open gaat. Ik kijk op en zie dat Luna aan komt gelopen. Ze zegt niets, maar trekt mij in een knuffel. Ik beantwoord met alle liefde haar knuffel. Als ik mijn grip langzaam laat verslappen duwt ze mij iets van haar af en kijkt mij onderzoekend aan.
‘Hoe wist je dat ik hier was?’ Luna wijst naar een hoek in de ruimte, camera’s.
‘Ik kijk deze week mee via de controlekamer. Als er opvallende dingen zijn dan melden wij dit en gaan de beveiligers kijken. Aangezien ik jou alleen zag zitten en je nou niet bepaald vrolijk keek ben ik zelf even pols hoogte gaan nemen.’ Ik glimlach dankbaar en geef mijn telefoon aan haar, waar het gesprek nog openstaat.
‘Weet Max dit?’ Ik schud mijn hoofd.
‘Nee, ik ben er echt pas net in gegooid. Ze weten niet eens dat ik het ben.’ Ik leg Luna uit dat ik een fan account heb aangemaakt en alle haat reacties ging liken, omdat ik hoopte meer informatie te vinden. Ik weet alleen niet of ik hier heel blij mee moet zijn.
Tot mijn verbazing krijgt Luna een misdadige grijns op haar gezicht en begint te typen. Ik hou mijn adem in en wacht gespannen af tot ik mijn telefoon terug krijg.
“Hebben jullie dan ook wat te maken met die steen door haar raam heen is gegooid, wat ook over de hele wereld is verspreid?” Luidt de vraag die Luna naar ze heeft getypt.
‘Dat kan je niet maken.’ Sis ik haar toe. Luna haalt haar schouders op.
‘Het is echt niet zo dat zij het zijn. Dan hadden ze dit namelijk nooit gedaan, want de verdachten zijn al in het licht van de politie.’ We kijken allebei tegelijk naar mijn telefoon als deze weer herrie begint te maken.
“Nee, maar was wel echt geniaal. Durf te wedden dat ze niet meer normaal kan slapen thuis.” Verbaasd kijk ik naar mijn telefoon. Waar komt die ongegronde haat in vredesnaam vandaan?
‘Ik zou je er verder niet te veel mee bemoeien. Ik kan wel zeggen dat je ook niet mee moet lezen, maar dat ga je toch wel doen. Als er iets belangrijks wordt besproken laat je het meteen weten, oké?’ Ik knik braaf en wordt weer in een knuffel getrokken. Als ze mij loslaat staat ze ook weer op.
‘Ik moet weer aan het werk.’
‘Werkse mop!’
‘Dankjewel lieverd.’ Ze verdwijnt achter de deur, maar voor ze deze dicht doet kijkt ze mij nog een keer aan.
‘Vertel het Max.’ Geen vraag van haar kant alleen een mededeling.

Vampiremouse®

Reacties (5)

 • Luckey

  Ik vond de actie van Seb aan einde geniaal! Verwissel gewoon de plekken borden

  Ik vind doe fanaccount echt een geweldige actie!
  Is wel niet goed voor je zelf maar zo kan je wle sneaky alles volgen Hihi
  En ze moeten eens kappen! Ik snap zulke fans niet en wil ze niet begrijpen
  Luister naar Luna !! Anders geen kusjes meer van Max!

  9 maanden geleden
 • VETTEL_5

  Naah, arme meid. Wilt ze gelukkig zijn met Max. Heeft ze van die vreselijke 'fans' van Max achter zich aan. Heb wel een beetje medelijden met dr!

  En ohgosh. Ik hou van Seb he. Geweldige actie met die bordjes 😂😍
  Ben geen grote fan van Lewis, maar vondt t wel netjes dat ie Seb bij hem op t podium trok.

  9 maanden geleden
  • VampireMouse

   Jaa lewis zag seb ook naast zn auto staan en vroeg of hij een lift wilde. Super lief!
   Seb heeft mijn heldenstatus haha. Heerlijk wat emotie in de f1 :Dthanks 4 je reactie!!

   9 maanden geleden
 • Winterdawn

  Poor girl D: Happy Elijah stopped herxDBut die fans zijn geen fans D: Je bent blij voor je idool als hij of zij de liefde van zijn of haar leven heeft gevonden, imo!

  Maar weer een goed stuk en ben benieuwd hoe het afloopt als ze het tegen Max op gaat biechten ^^

  9 maanden geleden
 • 33girlx96

  Oowww jade wat doe je jezelf aan, het is gewoon een marteling. Al zou ik het zelf denk ik ook wel willen weten.

  Nu nog opbiechten tegen max.... ai...

  9 maanden geleden
  • VampireMouse

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

   9 maanden geleden
 • Sunnyrainbow

  Arme Jade..

  9 maanden geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel voor je reactie ❤️ ik vond het ook zielig om te schrijven... Hopelijk wordt het niet erger.....

   9 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen