. . .

Het was voornamelijk een gebrek aan vertrouwen wat ervoor zorgde dat Alex afstand hield van Juice. Er was gewoon niets wat haar ervan kon overtuigen dat hij niet per ongeluk in het openbaar zou laten merken dat ze een meisje was zodra ze met elkaar gingen zoenen. En wie weet viel het kwartje wel bij iemand, als ze hand in hand gingen lopen, en viel het opeens iemand op dat haar handen wel erg vrouwelijk waren of haar armen opvallend slank. Het voelde gewoon veel veiliger om hun gevoelens voor elkaar binnen te muren te beperken – en ja, Kozik maakte de dingen een beetje moeilijker voor hen. Na een paar dagen had hij opeens heftige koortsaanvallen gekregen, waardoor ze wel wat anders aan haar hoofd had dan met haar vriend vozen en toen hij daar weinig begrip voor kon opbrengen, riep het alleen maar ergernis bij haar op.
      ‘Het is elke keer wat!’ viel hij na een lange werkdag uit.
      Ze had hem vakkundig gemeden, maar toen ze naar huis wilde gaan was hij opeens naast haar opgedoken. Hij had gevraagd of ze op zijn minst samen konden eten, maar dat kon niet omdat Mila avonddienst had en zo weg moest.
      ‘Ik kan toch wel gewoon mee-eten? Het is veel verdachter dat je me compleet links laat liggen dan dat ik af en toe gewoon wat bij je rondhang. Voor zover hij weet ben je mijn beste vriend.’
      ‘Nou hij weet dat je wel meer van me wil,’ bromde ze, en ze keek even over haar schouder omdat ze niet wilde dat anderen zagen dat ze weer op elkaar zaten te vitten.
      ‘Hij is hartstikke ziek! Alsof hij erop let wat wij doen?’
      Ze zuchtte. Het ging om het idee. Ze vond het gewoon ongemakkelijk. ‘Overmorgen is Mila vrij. Dan kom ik wel naar je toe.’
      ‘Misschien heeft ze wel wat anders te doen. Dat zou niet de eerste keer zijn. Je kan toch ook gewoon een croweater naar Kozik sturen?’ Hij kneep zijn ogen tot spleetjes. ‘Ik krijg de indruk dat je me helemaal niet wil zien en dat Kozik gewoon een excuus is.’
      Alex slaakte een gefrustreerde zucht. Man, wat deed hij moeilijk. ‘Het feit dat je constant op me zit te zeiken zorgt er niet voor dat ik veel meer zin heb om tijd met je door te brengen, nee. Ik bedoel – de weinige tijd die wél samen doorbrengen gaat tegenwoordig zó.’ Ze haalde haar motor van het slot en ging erop zitten, terwijl ze het voorzichtig tussen de andere motors vandaan rolde.
      ‘Nou dat is niet mijn schuld. Ik probeer gewoon het gevoel te krijgen dat ik überhaupt een vriendin hebt.’
      Alex zond hem een boze blik. Zijn stem was niet echt zacht en een paar meter achter hem stond een groepje Croweaters te roken. ‘Je moet echt beter op je woorden letten.’
      Hij snoof. ‘Als dit zo doorgaat praten we binnenkort überhaupt niet meer met elkaar.’
      ‘Whatever.’ Zonder verder nog iets te zeggen, startte ze haar motor en reed ze weg.
      Ja, het gaf haar een beklemmend gevoel dat ze hem zo achterliet. Zij kon echter ook weinig aan haar gevoelens veranderen; op dit moment leek hij haar gewoon te verstikken. Ze moest de hele dag al opletten dat niemand merkte dat ze een vrouw was, dat ze dat nu ook thuis moest doen fuckte met haar brein en als ze óók nog eens moest zorgen dat Juice niets ontglipte, werd ze echt gek.
      Dit was heus niet voor altijd. Kozik had nu gewoon veel aandacht nodig, als zijn revalidatie een beetje op gang was kreeg ze vanzelf meer ruimte en kon ze meer tijd met Juice doorbrengen. Ze snapte niet dat hij dat niet kon inzien.

. . .


Juice was niet de enige die ervan baalde dat Alex hem op afstand hield. Kozik deed dat ook. De man had zich na de eerste dagen niet meer laten zien en het zat hem behoorlijk dwars. Langzaam begon hij een beetje bang te worden dat er een andere reden was dat Shane zijn interesse voor de hacker verloor. Inmiddels woonde hij hier twee weken en hoewel hij eerst heel blij was met de hulp van de prospect, begon het hem nu een beetje te benauwen. Hij was wel erg zorgzaam. Tussen zijn koortsdromen door dacht hij zelfs een paar keer gevoeld te hebben dat zijn vingers langs zijn klamme voorhoofd en door zijn haren hadden gegleden. Eerst had hij gedacht dat hij ijlde, maar op de een of andere manier interpreteerde hij de blikken van de jongen nu anders. Misschien was het stom en sloeg het nergens op, maar ergens was hij bang dat de jongen meer dan vriendschappelijke gevoelens voor hem koesterde. Misschien dat Juice zijn eerste gay-ervaring was geweest en dat hij nu op zoek was naar wat nieuws, wat zou kunnen verklaren waarom Shane niet wilde dat Kozik hen samen zag. Het ter sprake brengen durfde hij niet – hij zou er maar naast zitten en het toch gedroomd hebben – maar feit was wel dat hij steeds meer tegen de avonduren opkeek en blij was als Shane het huis verliet. Hij voelde zich er schuldig over, vooral omdat de knul zo veel voor hem had gedaan, maar zijn huidige angst dat daar dubbele bedoelingen achter hadden gezeten gaven hem een ijskoud gevoel vanbinnen. Het was waar wat hij had gezegd; hij was geen homofoob. Dat betekende echter niet dat hij het fijn vond als mannen hém op een tedere manier aanraakten.
      ‘Ik moet naar mijn werk, oké? Red je het even alleen? Ik denk dat Shane ieder moment thuis kan komen.’ De stem van Mila haalde hem uit zijn gedachten.
      Hij knikte. Dat redde hij wel.
      Eerlijk gezegd maakte zij de situatie nog veel gecompliceerder. Het was één ding dat hij bang was dat Shane gevoelens voor hem had, maar dat het uitgerekend zijn ex was die veel tijd met hem doorbracht, bleef ook een beetje vreemd voelen. Hij probeerde er niet te veel bij stil te staan; Mila was een leuke meid en ze hadden al een paar diepe gesprekken met elkaar gevoeld. Op de een of andere manier was ze een grote steun gebleken, door de rustige manier waarop ze met zijn frustratie omging wanneer dingen hem niet lukten, en hij keek er steeds meer naar uit om tijd met haar door te brengen in plaats van met Shane.
      Hij hoorde de voordeur dichtslaan. Met een zucht leunde Kozik naar achteren. Ze had net gekookt, de geur van opgebakken aardappelen en vlees hing nog in de lucht. Eigenlijk was het van de zotte wat ze allemaal voor haar ex deed. Nooit eerder had hij het ingezien, maar eigenlijk was ze een prima Old Lady. Eerst had hij gedacht dat ze gewoon niet bij het clubleven paste, maar ze had zich flexibel getoond en hij raakte er langzaam van overtuigd dat het Shanes gevoelens voor het andere geslacht waren die hun relatie de das om had gedaan.

. . .


Juice probeerde zichzelf af te leiden. Hij zat al dagen niet lekker in zijn vel en na iedere discussie met Alex werd het erger. Het was alsof hij tegenwoordig nergens meer kritiek op mocht hebben. Op de een of andere manier waren ze weer terug in de gewoonte geslopen waarbij Alex alles uitmaakte wat er gebeurde en waarbij hij maar ja en amen moest zeggen, en eigenlijk was hij het zat. Het was alsof ze geen stap vooruit kwamen in hun relatie. Iedere keer als hij dacht dat ze nader tot elkaar kwamen, gebeurde er weer iets waardoor ze weer tien stappen achteruit gingen. En misschien klonk het hypocriet, maar Juice was ervan overtuigd dat het niet aan hem lag. Hij gaf haar ruimte, hij deed zijn best om niet te dicht op haar lip te zitten – maar je vriendin één avond in de week zien was toch niet te veel gevraagd? Ze was de afgelopen twee weken maar twee keer bij hem thuis geweest – de eerste keer was ze zo moe geweest dat ze op de bank in slaap was gevallen en de tweede keer hadden ze wel met elkaar gevreeën, maar had het meer als een verplicht nummertje gevoeld. Alsof het erbij hoorde. De passie was ver te zoeken geweest en Juice zag dat niet snel veranderen zolang zij zo koppig vol bleef houden dat het onmogelijk was om samen met Kozik in één ruimte te zijn.
      Hij kon zich heus wel inhouden. Hij wilde gewoon bij haar in de buurt zijn, tijd met haar doorbrengen – en eigenlijk had hij al een paar keer op het punt gestaan om Kozik gewoon te vertellen dat ze wél een relatie met elkaar hadden en dat Shane te schijterig was om het toe te geven. Toch had hij het niet gedaan, het was gewoon de zoveelste bom die tot ontploffen zou komen.
      Met een nukkig gezicht staarde hij naar een Croweater die zich rond de stripperpaal vermaakte. Het deed hem weinig, zijn hoofd stond er helemaal niet naar. Bobby stootte zijn schouder aan.
      ‘Kijk niet zo chagrijnig man. Volgens mij wordt het tijd dat je weer eens een goeie pijpbeurt krijgt.’ Hij lachte en gaf hem een knipoog.
      Juice’ kaak spande zich aan. Bij zijn vorige pijpbeurt was zijn vriendin door het lint gegaan omdat hij haar aan haar verkrachter had doen denken.
      ‘Kom op Juicy, laat een van die meiden je eens goed verwennen,’ viel Tig zijn vriend bij. ‘Heb je überhaupt wat anders dan een lul gezien de afgelopen weken? Een beetje afwisseling is goed voor je.’
      Juice zuchtte. Wat moest hij daar nou weer op antwoorden?
      Blijkbaar verwachtten ze geen antwoord; Tig floot en wenkte een van de meisjes dichterbij te komen.
      ‘Geef jij Juicy eens een lekkere beurt. We zijn z’n chagrijnige kop spuugzat. Volgens mij weet jij wel hoe je hem wat kunt opvrolijken.’
      Het meisje zakte op zijn schoot neer en glimlachte lief naar hem. Haar vingertoppen streken langs zijn wang en hals. Juice voelde zijn ademhaling versnellen. Hij wist dat hij haar weg moest duwen, dat hij een vriendin had, maar tegelijkertijd liet het hem niet koud dat er ook een vrouw was die hem wél wilde aanraken, die niet constant naar excuses zocht om níét bij hem te hoeven zijn.’
      ‘Kom lieverd.’ Haar hand gleed over zijn borst en naar zijn kruis. De mannen om hem heen lachten, en omdat hij zich nogal bekeken voelde stond hij op.
      Hij wilde zeggen dat het niet nodig was, dat het prima met hem ging. De woorden kwamen echter niet uit zijn mond en toen ze hem zachtjes meetrok naar de slaapkamers, slaagde hij er niet in zijn hand los te trekken.
      Een deel van hem verlangde gewoon naar aandacht, naar een zachte vrouwenstem, naar vingers die waarderend over zijn lijf gleden en lippen die geen genoeg van hem konden krijgen.

Reacties (3)

 • AmeranthaGaia

  Jezus, Juice, als je nu serieus vreemdgaat word ik echt gek. En heel boos. En Alex wordt nog gekker. En nog bozer.

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Woeps. Gisteravond de minuut dat hij online kwam ging ik nog even lezen. Wwnt eigenlijk ging ik al slapen. En toen ben ik in slaap gevalleb zonder reactie te geven 😂 sorry!

  Beter loopt Juice gewoon weg!! Het is zo een watje en een loser als hij dit laat gebeuren...

  X

  1 jaar geleden
  • Croweater

   Ik vind eerlijk gezegd dat Alex het wel verdient haha, ze is altijd zo'n bitch tegen hem.xD

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ja maar ik ben gewoon tegen vreemdgaan... Dat is voor mij een no go XD kan genoeg andere dingen bedenken haha

   1 jaar geleden
  • Croweater

   Haha ik normaal ook maar Alex gedraagt zich ook niet echt alsof ze überhaupt zijn vriendin is :')
   Maar we zullen zien wat hij doet.;)

   1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  O Juice sukkeltje..

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen