Hij kon het niet.
      Toen de croweater aan zijn knoop begon te frunniken, voelde hij al hoe het schuldgevoel hem zou omringen. Dit zou niets helpen – waarschijnlijk nam het zijn frustratie niet eens weg. Hij had verdomme een vriendin, het sloeg nergens op dat hij alsnog een hoer nodig had om aan zijn trekken te komen.
      ‘Laat maar.’ Met een zucht duwde hij de croweater van zich af.
      Hij wilde niet het overspelige vriendje zijn, degene die zijn pik niet in zijn broek kon houden wanneer zijn relatie moeilijk liep. Dan was hij weer de klootzak. Het viel niet mee om haar kwalijk te nemen dat ze geen normale relatie kon leiden als hij zelf vreemdging.
      Het meisje keek hem een beetje verdwaasd aan en hij maakte een ongeduldig gebaar met zijn hand zodat ze wegging. Hij friste zich op in de badkamer en besloot naar haar toe te gaan. Tot nu toe had dat het best geholpen – blijven aandringen als ze hem van zich af probeerde te duwen. Hij had het gevoel dat ze al honderd keer het onderwerp hadden besproken, maar er zat niet echt iets anders op dan het opnieuw te doen. Misschien moest hij maar gewoon weer boos worden. Moest híj eisen gaan stellen. En als ze niet toegaf dan kon hij er altijd nog een punt achter zetten en alsnog afleiding zoeken bij een croweater, maar dan bedroog hij zijn vriendin in ieder geval niet.
      Hij schoor zijn gezicht en hoofd en spoot aftershave op. Misschien hielp het. Hij wilde zich gewoon gewild voelen, wilde weer dat dingen werden zoals eerst.

Tien minuten later belde hij aan. Het duurde lang voordat ze opendeed en hij zag al aan haar gezicht dat ze niet blij was met zijn bezoek.
      ‘Slaapt Kozik?’ vroeg hij.
      Ze knikte. ‘Maar op de bank.’
      Juice vroeg zich af of het waar was of dat ze hem gewoon niet binnen wilde hebben. Hij beet op de binnenkant van zijn wang. Waar waren ze in vredesnaam mee bezig als zulke vragen door zijn hoofd spookten.
      ‘We moeten praten. Ik kan dit niet langer, Alex. Ik wil gewoon bij mijn vriendin kunnen zijn.’
      ‘Ik kom morgen. Dat zei ik toch al.’
      Geïrriteerd klemde hij zijn kiezen op elkaar. ‘Het slaat nergens op dat ik een afspraak moet maken om mijn vriendin te kunnen zien.’
      Ze slaakte een zucht. ‘Wat wil je nou horen, Juice? Je weet best waarom dat niet kan. Er ligt een man ziek op de bank, waarom – ’
      ‘Hou op met alles op Kozik te schuiven. Hij slaapt nu. Hij is niet de reden dat je me staat aan te staren alsof ik een of ander irritant snotjong ben. Ik weet niet wat er nu weer met je aan de hand is, maar ík heb ook behoeftes. Niet alleen seks, ik wil niet een afspraak bij mijn vriendin moeten inroosteren omdat ze bang is dat iemand erachter komt omdat we een relatie hebben. Wat zijn we, dertien? Ik hoef je niet in publiek af te lebberen als je dat niet wilt maar het is heus niet erg als iemand ziet dat we wat voor elkaar voelen.’
      ‘Dat vind jij.’
      Gefrustreerd balde hij zijn handen. Hij dacht aan het meisje dat net in zijn kamer was geweest. Hij had er niets mee gedaan, maar had het haar überhaupt iets kunnen schelen als hij dat wel had gedaan?
      ‘Ik heb me net door een croweater laten pijpen.’
      Ze staarde hem een paar seconden aan. Zou ze gaan schreeuwen? Huilen?
      ‘Oké,’ zei ze uiteindelijk alleen.
      ‘Oké?’ herhaalde hij geïrriteerd.
      ‘Wat verwacht je nu? Een medaille?’
      ‘Ik verwacht dat het je wat doet!’ snauwde hij, en plotseling kon hij zijn frustratie niet meer tegenhouden. ‘Het doet je allemaal geen moer! Ieder normaal mens zou huilen of kwaad worden als hij zoiets hoorde, maar jou kan het geen bal schelen of ik het met andere vrouwen doe.’
      ‘Dat ik niet ga lopen janken betekent niet dat ik het oké vind.’
      Hij voelde de tranen in zijn ogen prikken. Hij geloofde niet dat het haar werkelijk wat kon schelen.
      ‘Waarom dump je me niet gewoon als je me zat bent?’ snauwde hij. ‘Waarom moet ik hier aan je deur staan smeken voor een beetje aandacht? Ik ben het zat, Alex. Ik heb het helemaal gehad!’ In een reflex greep hij haar bij de kraag van haar cut en duwde haar verder het halletje in. Hij duwde haar hard tegen de muur. Haar ogen smeulden, die van hem echter niet minder.
      De vorige keer dat hij boos was, had het haar opgewonden. Was dat wat ze van hem wilde? Dat hij minder gevoelig was, minder rekening hield met haar gevoelens en gewoon opeiste wat hij wilde?
      ‘Je hebt niet in je eentje een relatie,’ zei hij op een lage toon, zijn gezicht dicht bij het hare. ‘Wat ik wil is net zo belangrijk als wat jij wil. Vanaf nu bepaal ik de voorwaarden van onze relatie en je accepteert die maar of we houden ermee op.’
      ‘Je bent vreemdgegaan. Waarom denk je nog dat er een relatie is?’ snoof ze.
      Hij keek in haar ogen. Er gonsden zoveel emoties in rond dat hij weer geneigd was om lief te zijn, maar hij verweerde zich ertegen. ‘Ik loog. Ik stond op het punt om het wel te doen maar ik wilde onze relatie niet vergooien voor dat. Maar als je me nu niet geeft wat ik wil, ga ik er alsnog heen.’
      ‘Wat? Je wilt me tot seks dwingen?’
      ‘Nee.’ Hij legde een hand op haar heup en liet die naar haar kruis glijden. ‘Je wil me. Ik weet dat je me wilt.’
      Haar ademhaling nam toe. In haar ogen zag hij dat het waar was, dat de lust inderdaad opvlamde. Een paar tellen staarde ze hem aan, daarna drukte ze opeens haar lippen tegen die van hem.
      Het was een ruwe, hebberige kus. Kledingstukken vielen al gauw op de grond zonder dat er iemand op de buitendeur lette die nog op een kier stond. Vingers klauwden door vlees, tandafdrukken bleven achter, nagelstriemen deden hen grommen. Zodra ze naakt voor hem stond, tilde hij haar op en drukte hij haar tegen de tussendeur aan. Zelfs als Kozik slaapdronken op het geluid af ging, zou hij de deur nooit openkrijgen.
      Zijn hand gleed langs haar nek en duwde haar hoofd naar achteren.
      ‘Fuck je bent zo heet,’ fluisterde ze.
      Zijn lippen tastten haar hals af terwijl hij haar ietsje hoger tilde.
      Ruw stootte hij bij haar naar binnen. Heel even was hij bang dat dit haar aan de verkrachting zou laten denken, daarna realiseerde hij zich dat ze hem dan wel een dreun zou geven.
      ‘Vind je dit opwindend hmm?’ fluisterde hij in haar oor. Met een hand kneep hij in haar borst, terwijl hij nog steeds in haar stootte. ‘Wil je dat ik gewoon kom opeisen wat van mij is? Want je bent van mij, Alex.’
      Ze kreunde ten antwoord en drukte hem met haar hielen dichter tegen zich aan. Hij zette het tempo voort, genoot van de geluiden die ze maakte. Ze klonk als een meisje, als een meisje dat meer en meer en meer wilde. Dat Kozik het misschien zou horen, kon hem geen moer schelen.
      ‘Zo ja,’ fluisterde hij toen ze haar heupen zo rolde dat hij dieper kwam. Voelen hoe ze hem wilde, hoe ze haar nagels in zijn schouders begroef en zich onmogelijk stil kon houden, zorgde dat zijn twijfels weggleden. Ze voelde steeds strakker om hem heen en schokkend leverde hij zich over aan zijn orgasme. Tevreden leunde hij tegen haar terwijl even bij kwam. Daarna gleed hij uit haar vandaan en trok zonder wat te zeggen zijn broek omhoog.
      Dat zij nog niet gekomen was, wist hij maar al te goed. Hij zag de aarzeling in haar ogen, pakte haar shirt op en gooide dat naar haar toe. ‘Ik heb waar ik voor kwam.’
      ‘Serieus?’ Haar stem klonk ongelovig.
      ‘Ja. Ik dacht wel dat je beter zou zijn dan die hoeren in het clubhuis.’ Hij trok zijn shirt over zijn hoofd.
      Ze zag er gekwetst uit, maar dat was ook precies zijn bedoeling.
      ‘Als je m’n vriendin niet wil zijn, dan ben je maar m’n hoer,’ antwoordde hij. ‘Ik hoor het wel wanneer je weer een beurt wil.’
      ‘Je weet dat ik je vriendin wil zijn.’
      ‘Best. Laat de rest van de club maar weten dat we in een relatie zijn.’
      Haar kaken verstrakten. ‘Dat kan niet.’
      ‘Dan niet. Dan ben je hooguit mijn hoer. Kijk maar wat je wil, Alex, maar ik ben het zat om verstoppertje te spelen. Je gaat het iedereen vertellen of we hebben ze niets meer te vertellen.’
      Met een klap sloeg hij de deur achter zich dicht.

Reacties (2)

 • AmeranthaGaia

  Jezus, Juice. Ik snap dat je kwaad ben, maar nu vind ik je gewoon echt een klootzak. Je maakt het nu volgens mij alleen maar erger.

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Oké WoW Juice ik snap dat je boos bent maar volgens mij was hoer Miles zijn naam voor haar en ik kan me niet voorstellen dat Alex hier niet super boos en gekwetst van werd..

  1 jaar geleden
  • Croweater

   Oeps daar heb je een punt waar ik ook niet bij stil heb gestaan :')

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen