Met een schok werd ik wakker, mijn rug en alles was nat van het zweet en mijn ogen waren rood door lopend. Wanneer ik naar mijn minion wekker kijkt zie ik dat deze aangeeft dat het nog maar drie uur in de nacht is. Een gaap ontsnapt uit mijn mond. maar ik weet nu al dat het onmogelijk was om weer in slaap te komen. Toch sluit ik mijn ogen weer en probeer ik weer. en probeerde mij in te beelden waar die nachtmerrie over ging.
Dit was een verkeerde keus. want hoe langer mijn ogen gesloten bleef, hoe meer beelden weer terug kwamen. langzaam kom ik weer overeind en zoek ik naar het lichtknopje van mijn yoda lamp die op de nachtkastje zat naast mijn lava lamp. Wanneer het licht aangaat knipper ik pijnlijk met mijn ogen.
na een tijdje zijn mijn ogen gewend aan het licht en stap ik uit mijn bed. De kleren die ik gister aanhad liggen op een hoopje op mijn stoel. Ik loop er naartoe en trok het aan. Zachtjes, zodner de anderen wakker te maken, loop ik mijn kamer uit op weg naar de badkamer, en even later naar de keueken. Daar aangekomen drink ik snel een beker water en pak ik een appel uit de fruitschaal. Met de appel in mijn hand liep ik naar schuif deur naast de keuken. en haal deze zo zacht mogelijk van het slot.
Buiten aangekomen komt een heerlijke frisse geur mij tegemoet. Gelijk voel ik me een stuk beter. Ons huis ligt aan de rand van een grote meer, dus na een paar stapen gelopen te hebben sta ik mee de meer. en bij de meer was een bos. Bang om te verdwalen was ik niet.
Ik ken dit bos van jongs af aan en ik kom er bijna dagelijks. wanneer ik omhoog kijk zie ik een mooie volle maan door de bomen schijnen. Ik heb altijd al van een volle maan gehouden, het geeft de nacht iets moois.

Na een tijdje gelopen te hebben ga ik tegen de stam van een dikke boom zitten, ik sluit mijn ogen en luister naar de geluiden om mij heen. Langzaam dommel ik weg in een lichte slaap.Ik kan niks zien, overal heb ik pijn en ik ril van de kou. het was aan het sneeuwen.
Dagen zijn verstreken en ik heb geen idee hoelang ik hier al lig. Om mijn handen en voeten waren niks. maar in mijn lichaam voelde ik soort van een ijzeren ding. Ik zat vast.
Hierdoor is mijn kans op ontsnappen verkeken. De reden waarom ik hier vast zit is voor mij nog onbekend. De enige persoon die
Hierdoor is mijn kans op ontsnappen verkeken. De reden waarom ik hier vastzit is voor mij nog onbekend. De enige persoon die ik heb gezien is iemand met een zwart masker. Hij is mij een paar keer eten komen brengen. Het eten is vies en ik vraag me af of het niet bedorven is. Toch eet ik ervan. Ik heb honger, vreselijk veel honger, zoveel honger heb ik nog nooit gehad. Ik schrik op uit mijn gedachten door een deur die openvliegt. Een straal licht schijnt naar binnen en meteen knijp ik mijn ogen dicht. Door die donkere kelder ben ik geen licht meer gewend. Dit keer komen er een paar mannen op mij aflopen. Ze praten in een taal die ik niet kan verstaan waardoor het voor mij een raadsel is waar ze het over hebben. Één van de mannen komt gehurkt naast me zitten. Hij pakt een zaklamp en schijnt die in mijn ogen. Automatisch knijp ik die dicht wat mij een harde klap oplevert. De man stopt zijn zaklamp weer weg en ruilt deze in voor een grote spuit. Mijn ogen verwijden zich van angst. Dat ding Hij gaat toch niet...?


Hard knal ik met mijn hoofd tegen de boom en ik ben meteen weer wakker. Elke nacht heb ik deze droom en altijd word ik op hetzelfde moment wakker. Zal deze droom iets betekenen? Een waarschuwing misschien? Of gewoon iets dat mijn angst op naalden nog meer benadrukt? Ik schud deze gedachte van me af en ga weer recht overeind staan. Opeens krijg ik het gevoel dat ik word bekeken. Ik draai me om en zie iets wegschieten. Een rilling van angst trekt over mijn lichaam terwijl ik mijzelf probeer wijs te maken dat het gewoon één van de dieren in het bos is. Die lopen hier wel meer, niks bijzonders.

Omdat ik me nu niet meer zo veilig voel besluit ik naar huis terug te keren. Weer voel ik me bekeken, maar ik besluit er dit keer geen aandacht aan te besteden. Met mijn blik strak vooruit gericht en mijn oren gespitst versnel ik mijn pas. Door een plotseling gekraak in de boom boven mij verstijft mijn lichaam en schiet mijn blik naar boven. Op dat moment valt er een schim naar beneden en word ik tegen de grond aan gesmeten. Nog voor ik mijzelf kan verweren wordt er een doek in mijn mond gepropt en zak ik weg in een zwart gat.

Is dit mijn droom die uitkomt...?

De volgende nachtmerrie was dat ik op school zat, het sneeuwde. Alweer.. en ik werd geschoten door Sam.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen