jonathan moest vroeg op, hij had een bericht gekregen dat hij mee mocht doen met de wedstrijd. zijn vrienden die waren al bij zijn deur. Ze gingen na school naar de voetbalveld.
"We hebben nog niet eens geofend". zei DAniel. "-dadelijk kan ik niet meer voetballen en sta ik compleet van schut". zei Daniel. "je zal niet van schut staan Danny ik ben er, wij allemaal". zei Jonathan Daniel die voelde zich weer een beetje beter. Ze gingen fietsen. naar school. Op de rooster stond dat ze Engelse krijgen.

"Goedemorgen klas, ik ben je leraar peter, en ik geef je engelse les, ik hoop dat jullie een beetje engels ken, zo niet dan ... naja dan heb je pech". zei de leraar en gaf de stensel aan Thomas die het uit moest delen, er zijn 100 vragen in het engels, naast dat moesten ze in het engels een verhaal verzinnen.

1. Maak een verhaal over jou toekomst, hoe jij je toekomst inziet

2. Maak een zin met de volgende woorden die bij jou op komt.

3. Zoek deze drie woorden op en probeer die in het engels te omschrijven wat het is.
Water, Vrienden, vijanden.
"Jongens ik zie dat het tijd is om weg te gaan , jullie moeten nog even trainen huiswerk, maak huiswerk 5tm 10 en het komt goed, succes bij de wedstrijd". zei de leraar en ging gauw weg.
"die heeft haast. zei Jonathan. "Ja hij moest nodig naar de toilet".. grapte Sam. en stond naast Jonathan. "Het spijt me dat ik zo ben":(" Het is oke". zei jonathan.


Vanmiddag zal de toernooi beginnen, en het was de eerste toernooi van de nieuwe schooljaar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen