:(:(:(:(:(:|:|:|iedereen keek naar hem, ook de tegenspelers keken waar het geluid vandaan kwam, het was alsof een aanslag werd gepleegd. Maar dat was niet zo. Ik renden naar thomas toe. die op de vloer lag:(:(:(:(

"maak ruimte, maak ruimte, hier komt de dokter". zei De leraar die daar ook was. "Thomas, Jongen, dit is mijn zoon, Jonathan wat is er gebeurd". zei de vader van Thomas die hem door elkaar heen ging schudde. "Ik.. ik weet het niet". zei Jonathan. "-hij viel zomaar neer, en hij begon te schreeuwen". zei Jonathan.
Thomas die werd op de brancard gezet. door de tranen heen zegt hij. "papa". en werd naar de ziekenhuis gevoerd met zijn vader die mee ging..

Hij moest een operatie krijgen, maar dat ging niet zo goed. allemaal complicatie kwam er boven op. maar gelukkig ging het toch goed aflopen met hem. maar hij moet wel heel veel reavilerderen.

Jonathan kwam langs, samen met de rest van de vrienden groep.

"Thomas, hoe gaat het jongen". zei zijn moeder. "mam, het gaat goed, ik heb nog niet pijn, de pijnstillers is nog niet uit gewerkt.".. zei thomas die de kado van de rest aan pakte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen