2x01 A New Beginning: Max Verstappen – Vanishing Dreams Songs

Bishop Briggs – River
Catfish and the Bottlemen – Longshot
Ciara – Paint It, Black
Emigrate – Eyes Fade Away
Rammstein – My Herz Brennt
Overview
Title: A New Beginning: Max Verstappen – Vanishing Dreams
Release Date: 24 June 2019
Episode: 1 / 23
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note:

Eerste episode van het nieuwe seizoen:DIk heb in ieder geval al tot de helft van het seizoen klaar staan, dus wat dat betreft ben ik druk bezig geweest. De songtracks op Spotify komen nog in de loop van de week of volgende week in het overzicht van de serie te staan, overigens ook de episode lijst! Door school heb ik nog niet veel tijd gehad dit bij te werken.
Volgende episode kan einde van de avond pas komen volgende week maandag omdat ik dan pas terug ben van vakantie.

WinterDawn

Het is een mooie dag in Monaco en tijd om te trainen voor de eerstvolgende grand prix. Met zijn personal trainer is hij op weg naar een rustige omgeving in de bossen op de berg waar net buiten Monaco. Net zoals altijd, zijn ze samen op de mountainbike op weg naar boven. Eenmaal aangekomen, zetten beide heren hun fietsen tegen een boom aan. Tussen de bomen door is het uitzicht op Monaco geweldig. “Laten we verder gaan met je training.”, onderbreekt Jake hem dan waarna hij zich omdraait en begint aan zijn eerste oefening. Met een boomstam in zijn handen geklemd, rent hij rustig rond. Plots begint de zon weg te trekken en komt er een donkere lucht aan zetten. Verbaasd komt hij tot een halt. Dat het af en toe eens kan regenen in Monaco wist hij, maar dat het weer uit het niets om kon slaan, is niet iets wat hij vaak heeft meegemaakt. De coureur draait een rondje om te zien waar Jake is, maar die lijkt te zijn verdwenen. Max gooit de boomstam van zich af om zijn handen weer vrij te maken en tijdens een korte sprint nog eens rond te draaien op zoek naar zijn personal trainer. “Jake”, maar antwoord op het roepen van die naam krijgt hij niet. Het onweer slaat inmiddels uit de hemel naar beneden en de regen begint ook een weg naar de aarde te zoeken. Mocht dit een grap zijn van wie dan ook, vind de Nederlander ‘m helemaal niet leuk.

“Ik ben de stem uit het kussen!”, klinkt het plots boven hem. Geschrokken schieten zijn ogen en hoofd rond om de omgeving in zich op te nemen. Het klonk van ver weg, maar ook alsof er iemand naast hem stond. “Ik ben de stem uit het kussen!”, galmt het harder door het bos heen waar hij zich nog steeds in bevindt. De regen laat hem inmiddels helemaal doorweekt achter en het geluid van het onweer steeds harder. Zijn hersenen vertellen hem hier weg te rennen, maar zijn lichaam zorgt ervoor dat er geen enkele spier bewogen kan worden. “Ik heb je iets meegebracht!”, vervolgt de stem de eerdere zinnen. Inmiddels lijken zijn benen weer te werken waarna hij het op een rennen zet. Bomen schieten hem voorbij, het geruis vult zijn oren. Achter zich hoort hij het onweer hem achterna zitten en steeds dichterbij komen. Net wanneer een bliksemschicht hem raakt beland hij in een spierwitte kamer zonder deuren en ramen waar met bloed op de muren ‘My heart burns’ is geschreven. In de hoek staat een persoon met witte kleding, besmeurd met bloed en een zwart gezicht waar nog twee ogen in terug te zien zijn. Voorzichtig loopt hij naar de hoek, voor hij aangevallen wordt en het gezicht van Jax er nog weet uit te halen.

Geschrokken zit de Nederlander rechtop in bed, zijn lichaam bezweet, zijn ademhaling gaat tekeer en zijn hartslag is hoger dan hij ooit in zijn auto heeft gehad. “Damnit”, vloekt hij na enkele seconden waarna het besef er eindelijk is dat hij weer eens een nachtmerrie heeft gehad. Dit is inmiddels de zoveelste al in de afgelopen paar maanden. Dit keer rustiger dan zijn ontwaking uit de nachtmerrie, draait hij zich om naar de wekker die naast zich op het nachtkastje staat. “03:33AM”, staat er aangegeven. Met een zucht laat hij zich terug op het kussen vallen. Als een nachtmerrie niet erger kan, dan heb je de zijne nog niet meegemaakt. Elke keer begint zijn droom prima, maar daarna wordt het een nachtmerrie en ze worden steeds vervelender als er dan nog ook nog personen in voor komen die hij niet uit kan staan. Oké dat is gelogen, hij mag ze wel, alleen het probleem is dat wanneer ze te dichtbij komen, hij zich geen houding meer weet te geven. Met een zucht springt hij uit zijn bed. Rustig loopt hij vanuit zijn slaapkamer naar het balkon waar hij van de zee kan genieten. Het duurt dan ook niet lang als hij ergens gesnurk vandaan hoort komen, om precies te zijn van het balkon twee naast zich. Met een beetje moeite en kort op zijn lounge set te klimmen, ziet hij wie er weer eens in slaap is gesukkeld op z’n balkon. “Het kan niet beter…”, moppert hij eerst: “…denk je van ‘m af te zijn in je droom en bij te komen op het balkon… ligt ‘ie weer eens buiten op z’n eigen balkon te slapen!” Met een zucht laat hij zich op zijn lounge set vallen. Waarom moest hij ook alweer een crush op hem hebben? Nog geen seconde later is het muis stil voor hij merkt dat de slapende Jax verdwenen is van de bank waar hij zo net nog op lag te slapen. “Jax? JAX? JAXSON?”, begint hij dan in paniek te schreeuwen als hij het niet meer vertrouwd. Wat is er toch in vredesnaam met hem aan de hand?

“Max!? MAX!” Opnieuw schrikt de Nederlander wakker. Dit keer heeft hij uitzicht op een Jaxson die half slaperig boven hem hangt en een hand op zijn schouder laat rusten waarmee hij net wakker is geschud. “Wat moet je!?”, komt er iets te boos uit de coureur. “Je liep mijn naam steeds te schreeuwen? Het is half 5 in de ochtend?” Max ziet hoe Jaxson nog eens gaapt terwijl zijn ogen haast dichtvallen van de vermoeidheid. “Dus ik droom niet meer?” Met grote, vragende puppy ogen kijkt hij zijn tijdelijke huisgenoot aan. Ondanks dat hij hem zo ver mogelijk van zich af probeert te houden, kan hij niet anders dan hem tijdelijk onderdak te geven tot zijn eigen appartement klaar is. Ondanks dat het wel op aandringen van Red Bull was, al was het niet zijn eigen keuze om het te doen. Hoe dichter zijn crush bij hem is, hoe meer hij zich afgeleid voelt. “Oké, je kan weer gaan. Ik wil verder slapen!”, en voor Jax verder nog wat kan zeggen heeft de Nederlander zich alweer omgedraaid in zijn bed terwijl hij eens hard op zijn lip bijt. Zelfs in zijn dromen kan hij het al niet meer achter zich laten, dit keer gaat Jax wel to the max in zijn hoofd.

Reacties (2)

 • VampireMouse

  Hehe eindelijk even een rust momentje te lezen en een reactie achter te laten.
  Ik ben heel benieuwd hoe Jax bij Max in zijn appartement is terecht gekomen op aandringen van rbr. Snel verder!!!

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Hehe love it

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen