Foto bij Marisha - Zayn Malik

Marisha.

Ik kijk naar mijn twee beste vriendinnen met wie ik op de drukke kermis sta te overleggen of we wel of niet in het reuzenrad gaan. Ik vond het maar niks, dat reuzenrad. Veel te hoog en doodeng. Mandy wilde er wel graag in en Alissa ook wel, maar ze drukte mij op het hart dat ze er echt pas in zouden gaan als ik met ze mee ging. Drie keer raden wat dus niet ging gebeuren? Ik die dat reuzenrad ingaat. Echt niet. No way.
Ik schrik als iemand tegen me aanbotst waardoor mijn telefoon uit mijn handen op de grond valt. ''Hoooo!'' hoor ik lacherig. Ik pak mijn telefoon op en kijk een beetje geïrriteerd om, maar mijn hart stopt als ik zie wie voor me staat. Ik ken hem wel, het is Zayn Malik van de boyband One Direction, samen met twee van zijn bandleden Harry Styles en Liam Payne.
Zayn valt op zijn beurt ook stil en staart met een grote grijns op zijn gezicht naar me. ''Hi... Het spijt me..'' zegt hij zachtjes. Ik glimlach. ''Dat geeft niks...'' zeg ik terwijl mijn blik verandert van geïrriteerd naar vrolijk. ''Ik ben Zayn.'' zegt hij dan en steekt zijn hand uit. Ik neem zijn hand aan en schud hem. ''Marisha..'' zeg ik hem en bekijk hem eens goed. Hij ziet er ongelofelijk knap uit. Zijn tattoos over zijn gehele armen Ik stel me voor aan de andere jongens en richt me dan weer op Zayn. ''Normaal zou ik het erg vinden als ik tegen iemand aanbots, maar dat ik tegen zo'n prachtig meisje aanbots is helemaal niet erg.'' zegt hij flirterig.
Ik grijns en merk dat mijn wangen lichtrood kleuren. Ik kijk hem aan en grijns. ''Normaal zou ik boos worden als iemand zo hard tegen me aan zou lopen maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dit helemaal niet erg vind.'' flirt ik terug. Hij schenkt mij een prachtig mooie lach waar ik even verlegen van wordt. “Is je telefoon nog heel?” vraagt hij. Ik kijk ernaar en knik dan. “Gelukkig wel...” lach ik. Hij glimlacht opgelucht. “Zouden jullie dat reuzenrad ingaan?” vraagt hij zich af.
Direct schud ik wild mijn hoofd. “No way!” zeg ik meteen. Hij lacht. “Hoogtevrees?” ik knik. “Misschien als jij met haar meegaat dat ze het wel durft.” grijnst Alissa die naast me komt staan. Ik kijk haar verbaasd aan. Probeerde ze me nu toch dat reuzenrad in te krijgen?
“Ik wil best met je mee hoor..” glimlacht hij dan. “Ik heb echt hele erge hoogtevrees.” zeg ik zacht. “Dan kan Zayn je mooi vasthouden.” giechelt Mandy en knipoogt naar hem. “Ah kom op Marisha.. Just go!” zegt Alissa, die me al half richting het reuzenrad duwt. “Kom. Anders houden je vriendinnen niet op denk ik.” grijnst Zayn. Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar het bakje. Met grote ogen kijk ik hem aan. “Zayn ik ben echt doodsbang..” piep ik.
“Het komt goed. Ik ben bij je.” zegt hij dan. Opeens is hij zacht en liefdevol. Ik voel me ook eigenlijk best vertrouwd bij hem. Het voelde goed, maar toch vind ik het nog steeds heel eng eigenlijk. Het apparaat start als we zitten en ik grijp stevig de reling vast. “Relax, babe.” Ik voel kriebels door mijn lijf gaan als hij me babe noemt. Niet alleen van de zenuwen van dit doodenge ding, maar ook van de zenuwen dat ik hier met Zayn Malik zit in een reuzenrad bakje en hij me net ‘babe’ had genoemd.
Ik kijk hem aan en schuif wat dichter bij hem als we hoger gaan. “Ik vind dit echt doodeng...” zeg ik zacht. “Hier.. hou mijn handen maar vast.” Hij geeft me zijn handen die ik angstig één voor één vastpak.
Great, zit ik hier dan met een ongelofelijk knappe man die interesse heeft in mij, pis ik zowat in mijn broek van de doodsangst. Zayn legt dan voorzichtig zijn armen om me heen. Ik merk dat ik ervan bloos en leg mijn hoofd tegen zijn schouder en sluit mijn ogen. Zijn hand laat hij langzaam los en zijn vingers strelen door mijn haren. Ik voel me wel wat rustiger worden maar helemaal ontspannen gaat nog niet. Ik zucht zacht.
“Rustig maar.. Durf je te kijken? Ik heb je vast?” zegt Zayn heel lief. Hij wrijft over mijn arm. “You’re missing a great view.” glimlacht hij dan. Ik open voorzichtig een oog en piep angstig. “Niet naar beneden kijken Marisha, gewoon voor je uit kijken!!” zegt hij dan. Ik volg zijn instructies en kijk naar het prachtige uitzicht voor me. Het is echt heel erg mooi, we kunnen echt ver kijken ook. “Hey ik zie de mooie bruine ogen weer...” glimlacht hij dan. Verlegen kijk ik hem aan en bloos ik. Hij lacht alleen maar zijn witte tanden bloot en kijkt dan weer voor zich uit. Terwijl we een beetje kletsen en flirten gaat het bakje weer langzaam naar beneden. Zayn laat mij dan ook langzaam los. Dan zie ik hem verschrikt kijken langs me. Ik frons eventjes en volg zijn blik. Een meisje staat daar boos te kijken naar Harry en Louis en staat met haar armen over elkaar geslagen te wachten. “Wat is er...?” vraag ik verbaasd.
“Dat is mijn... vriendin.” stamelt hij dan. Ik schrik en neem onmiddellijk wat meer afstand van hem. Hij had een vriendin en hij zat ondertussen dan zo met mij te flirten?! Dat meisje moet vast woedend zijn.
We stappen uit en gauw voeg ik me bij mijn vriendinnen terwijl Zayn uitgefoeterd wordt door zijn vriendin. “HOE KUN JE NU MET EEN ANDER MEISJE EEN REUZENRAD INGAAN TERWIJL IK HIER OOK BEN?” roept ze kwaad. Ik slik even. Dit was totaal niet mijn bedoeling. Ik wist niet eens dat hij een vriendin had? Allisa buigt zich naar me toe. “En, hoe was het?” vraagt ze nieuwsgierig. Ik kan het niet laten om niet te glimlachen. “Het was echt werkelijk waar fantastisch..” zeg ik dan. “Ik heb zelfs durven kijken.. en hij was zo lief voor me.. Ik voelde me echt helemaal op mijn gemak..” geef ik blozend toe. “Wat schattig...” zegt Mandy dan. Ik grinnik. “WE’RE DONE ZAYN!” gilt zijn vriendin dan. Ze geeft hem een klap in zijn gezicht en kijkt hem kwaad aan. Ze beent bij hen weg richting een groepje meiden die Zayn ook kwaad aankijken. Hij draait zich schuldig kijkend naar mij. “Sorry... Dat was niet mijn bedoeling.” Ik glimlach klein. “Geeft niks.. Is je wang oké?” Het zag eruit alsof hij een flinke klap te verduren had gekregen. Hij knikt glimlachend. “Het was leuk je te ontmoeten, Marisha.” zegt hij dan. “Insgelijks Zayn.” zeg ik verlegen, niet goed wetende wat ik moet doen of zeggen. We geven elkaar een knuffel en hij drukt een zachte kus op mijn wang. Ik bloos en kijk hem ietwat verward na. Ik draai me om naar Mandy en Alissa en voel dan dat ik op mijn schouder getikt wordt. Ik kijk om en zie tot mijn grote verbazing Zayn staan. “Ik vroeg me af... of ik je nummer zou mogen..?” vraagt hij dan. Ik grijns. “Tuurlijk...” zeg ik, waarna we onze nummers uitwisselen met elkaar.
- 2 maanden later -
Onderuit gezakt op de bank kijk ik naar mijn vriendinnen die voluit aan het kletsen zijn met Harry, Louis, Liam en Niall.
“Ik heb nog wel een goed verhaal!” Roept Louis dan waarna iedereen stil is. “Het was op een zaterdag op de kermis....” begint hij. Ik draai me richting de jongen in wiens armen ik lig en druk glimlachend een kus op zijn lippen. Ik kende dit verhaal maar al te goed. Het was het verhaal over hoe Zayn en ik elkaar hadden ontmoet en we uiteindelijk na een maand daten nu al een maand een relatie met elkaar hadden. Op die zaterdagmiddag op de kermis, was waar we elkaar voor het eerst gezien hadden, toen hij tegen me aanbotste en sindsdien, zijn we onafscheidelijk.

————————————————————
Daar is ie dan Marisha!! Je One Shot, ik hoop dat je hem leuk vind!!
Sorry dat het even duurde! Ik had tentamens en had het enorm druk. Inmiddels heb ik vakantie van school maar werk ik nog fulltime.

Ik heb na deze one shot nog 1 aanmelding en ik zat ondertussen te bedenken om eigen One Shots te gaan schrijven met zelf bedachte verhaallijnen? Totdat er weer aanmeldingen komen.
Ik heb veel ideetjes in mijn hoofd die te kort zijn voor een goede story.. Wat denken jullie daarvan? (tbh the most ones will involve the handsome mr Styles.. can’t help it (: )

Liefs

Reacties (1)

 • Marisha

  Ahwww, hij is echt super leuk geworden! Heel erg bedankt!
  En jouw idee over eigen one shots te schrijven, lijkt mij ook echt super leuk! <3

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Ahh jeej!! Blij dat je hem leuk vind! <3

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen