Gisteren was mijn eerste vrijde dag in 13 dagen. Ik ben gewoon straal vergeten om woensdag dit hoofdstuk te activeren. Dit werd mij vrijdag verteld, maar had nog geen tijd om hem te activeren.
Dus bij deze!
duimen voor Max en een overwinning of in ieder geval een podium!
Ik sta te feesten in het ziggodome met een groot scherm!

Lots of love x

Jade’s point of view
De eerste vrije training ging Max goed af hij heeft lange tijd op nummer 1 gestaan met zijn snelste tijd. Echter wist zijn teamgenoot Daniel deze snelste tijd van hem af te pakken. Daar heeft Luna vast wel even om staan juichen, ondanks dat de vrije trainingen nog niet veel zeggen over de uiteindelijke race. Luna heb ik na woensdag niet meer face to face gesproken. Wel heeft ze mij via de app over haar werkdagen verteld. Ik ben oprecht blij dat ze het zo naar haar zin heeft. Maar zoals de coureurs wel eens eerder in interviews hebben aangegeven zijn het de andere leden van de teams die nog veel zwaardere en langere dagen maken dan de coureurs tijdens een raceweekend. Het team van Luna moet namelijk als eerste aanwezig zijn en gaat ook pas als laatste weer weg.

Max en Daniel hebben zichzelf opgefrist en lopen nu met een camera in hun hand richting de fanzone. Samen met de PR en enkele beveiligingsmannen lopen we achter hen aan. Ik zie hoe Jake meekijkt vanaf de livestream op facebook.
‘It is happening right in front of you.’ Lach ik naam hem als hij op kijkt.
‘I know. But it is important that the footage is right, now we can correct them is it is not going right.’ Ik knik begrijpend. Klinkt logisch. Er moet natuurlijk wel gekeken worden of alles goed gaat, zeker met die twee.
Daniel houdt met één hand zijn telefoon vast en is met de andere handtekeningen aan het zetten. Max loopt voor hem en is ook druk bezig met signeren van alles wat onder zijn neus wordt gestoken. Ik hoor hoe de fans hun namen schreeuwen om een reactie te krijgen. Samen met de PR en de beveiliging staan wij vrij dichtbij, ze rennen nu in ieder geval niet weg.
Ik kijk glimlachend naar de twee heren, die elkaar af en toe expres in de weglopen. Samen met Jake loop ik een stukje door langs de fanzone tot voorbij Max en Daniel. We blijven echter al vrij snel staan als de sfeer ineens omslaat bij Max. We zien hoe Max met een boze blik om zich heen kijkt. Daniel draait vliegensvlug de camera weg en loopt buiten gehoord afstand. Jake en ik lopen echter zijn gehoorsafstand in.
‘Who said that?’ In plaats van gegil, blijft het nu akelig stil.
‘Nobody?’ Herhaalt Max zichzelf. ‘Well then I’m done. Sorry for you guys who wanted an authograph. Blame the one who just called my girlfriend a whore.’ Zonder verdere woorden vuil te maken draait hij zich om van de fanzone en komt op mij afgelopen. Hij pakt mijn hand en trekt mij in een snel wandel tempo terug naar de hospitality. Als we echter uit het zicht zijn van de fanzone pak ik zijn bovenarm vast en probeer hem langzamer te laten lopen.
‘Niet hier alsjeblieft.’ Fluistert hij en loopt snel door. Ik kijk even om mij heen en zie dat er meerdere cameralenzen op ons gericht zijn. Ik snap waarom hij hier niet wil praten, maar hij kan toch niet zomaar van zijn fans weglopen?
Bij de hospitality unit van Red Bull Racing loopt Max meteen door naar zijn driversroom. Aangezien hij mijn hand nog steeds niet los heeft gelaten volg ik hem stilletjes, terwijl we wel nagestaard worden. In zijn kamer gooit Max boos zijn pen en pet in de hoek van de kamer en neemt plaats op een van de stoelen die er staan. Ik wil naast hem gaan zitten, maar hij trekt mij op zijn schoot. Ik voel hoe hij een kus op mijn schouder drukt en zijn kin vervolgens op mijn schouder legt. Het blijft stil tussen ons. Ik weet dat hij iets wil zeggen, maar de woorden nog niet heeft gevonden. Ik verdraai mij iets op zijn schoot zodat ik hem aan kan kijken.
‘Was je niet te hard voor je fans?’ Verbreek ik de stilte.
‘Nee. Ik laat mijn vriendin niet uit schelden voor hoer. Dan had degene met een grote mond dat meteen moeten zeggen, dan had ik gewoon door gegaan. Wie weet regelen ze het nu zelf.’ Hij haalt zijn schouders op, maar ik weet dat het hem wel wat doet.
‘Laten we het hopen.’ Zeg ik voor ik mijn lippen op die van hem druk.

Vampiremouse®

Reacties (5)

 • Winterdawn

  Ik had diegene die het had geroepen zo hard uit de fanzone gekickt. 😂😂

  Maar zooooo lief dat Max opkomt voor zijn dinnetje ❤️❤️ Zou ook hetzelfde doen als Max ^^.

  6 maanden geleden
 • HARRYSTYLES__

  Oeh, wat lief dat Max zo voor zijn vriendin opkomt!
  Snel verder!!

  6 maanden geleden
 • VETTEL_5

  Wat zal dat geweldig zijn geweest in de ziggo dome 🤗🤩

  En wat is Max ook een schatje, ik zou als fan ook boos zijn. Maar het wel begrijpen!

  Heerlijk hoofdstuk weer 😘

  6 maanden geleden
 • Luckey

  Veel plezier in de ziggo dome!
  Ik wilde wel gaan maar hield me tegen. Wil de race wel goed zien namelijk Hihi

  Ik vind get het goede actie van Max!!
  Wil je niet luisteren? Ga het dan maar voelen!!

  Snel nieuwe deeltje!
  Ik ben verliefd op ze !!

  6 maanden geleden
 • 33girlx96

  😥😥😥

  Wat is max toch lief voor zijn vriendin! Als fan zou ik balen maar het wel begrijpen. Ik zou degene die het had geroepen heel hard aangewezen hebben 🤣

  Ik snap dat Jade het wel lastig vindt hoe hier mee om te gaan. Het lijkt alsof max weet wat ie doet, maar volgens mij weten ze eigenlijk allebei niet zo goed hoe om te gaan met de situatie

  6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen