Na het passen van de outfits neem ik afscheid van iedereen. Na dat gedaan te hebben pak ik mijn tas en loop ik naar buiten. Als ik buiten sta, pak ik mijn telefoon uit mijn tas. Ik kijk snel of ik nog berichten heb ontvangen.
Sam: Alles goed gegaan ? Snel antwoord ik op Sam dat alles goed was gegaan.
Als ik het volgende bericht lees komt er automatisch een glimlach op mijn gezicht.
Max: Waarom wachten tot morgen? Wat doe je vanavond?
Ik reageer terug: Je kan vanavond wel bij mij langskomen hoor.
Ook stuur ik nog even mijn adres door. Dan loop ik snel richting mijn huis en eet ik iets onderweg.

Zodra ik thuis kom, kijk ik snel in de spiegel. Snel ren ik door naar de badkamer om mijn haar even opnieuw te doen en wat andere kleding aan te trekken. Ongeveer een uurtje later staat Max voor de deur.
Snel kijk ik nog 1 keer in de spiegel voordat ik de deur open doen.
Max kijkt meteen op van zijn telefoon. ''Hi'' glimlachend hij. ''Hi, kom verder'' glimlach ik.
Max Loopt langs me heen en ik doe achter hem de deur dicht. Zodra ik me opdraai staat Max met zijn gezicht naar mij. ''Hier voor jou'' zegt Max terwijl hij een boos Rozen aanreikt. ''super lief van je!'' bloos ik.
Snel loop ik naar de keuken en doe de rozen in een vaas. Ik zie dat max tegen de deur opening aanleunt en ik voel zijn ogen over mijn hele lichaam gaan. Zodra ik klaar ben met de rozen vraag ik aan Max of hij wat te drinken wilt.
Snel pak ik twee glazen en vul die met Cola. We nemen allebei plaats op de bank. We beginnen een beetje te praten over hoe onze dag was en over morgen als we op de boot gaan.
Max schuift steeds meer naar mij toe. ''Elena, weetje ik ken je al best lang en nooit heb ik het tegen je durven zeggen maar ik vind je echt heel erg leuk'' bloost Max. Ik kan mijn glimlach op mijn gezicht niet verbergen.
Nog nooit heb ik zo iets gevoeld bij iemand denk ik. Voordat ik doorheb dat Max zijn gezicht steeds dichterbij komt, heeft hij zijn lippen al op die van mij gedrukt. Het lijkt wel alsof er vuurwerk wordt afgeschoten in mijn buik.
Zodra Max zijn lippen van die van mij afhaalt, kijk ik hem teleurgesteld aan. ''Niet goed?'' vraagt Max met een vraagde blik. ''Ja wel hoor, zullen we film kijken?'' bloos ik. Max geeft aan dat dit goed is. Samen kiezen we een film.
Zodra de film start gaat Max liggen op de bank en trek mij in zijn armen.

--

Als de film afgelopen is, draai ik mij om zodat Max kan aankijken. Als onze ogen elkaar gevonden hebben druk ik mijn lippen op de zijne. Al snel trekt Max, mij boven op zich. In trek mijn benen iets in zodat ik op mijn onderbenen dat steunen. Na een poosje gezoend te hebben, maak ik mijn lippen lossen van die van Max. '' Hoelaat is het eigenlijk?'' vraag ik aan Max. ''Nog veel te vroeg'' Zegt Max terwijl hij mij weer naar beneden trekt. ''Max het is al 1 uur! Over 8 uurtjes moeten we bij de boot.'' schreeuw ik bijna. Max kijkt me teleurgesteld aan. ''Je kan hier wel blijven slapen als je wilt, het hoeft natuurlijk niet.. Maar ik heb hier nog wel een zwembroek liggen van mijn broer en handdoeken zat.'' zeg ik met een glimlach. Max begint mij meteen weer kusjes te geven en tussen de kussen door zegt hij: ''Lijkt mij een goed plan.''
Na nog even gezoend te hebben sta ik op en roep ik naar Max '' Kom we gaan naar bed!'' Snel komt max overeind en slaat zijn armen om mij heen en zo lopen we naar de slaapkamer.
Ik trek mijn grote T-shirt aan waar ik altijd in slaap en Max geeft aan dat hij alleen in zijn boxer slaapt als ik daar geen problemen mee heb. Als we in bed liggen zeggen we snel Welterusten en geven elkaar een kus.

Voordat ik het weet liggen Max en ik tegen elkaar aan en val ik in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen