Ze gingen nog een paar keer wat met elkaar drinken. Juice merkte dat hij er steeds meer naar uitzag om Fye te zien, het deed hem goed dat er nog vrouwen waren die interesse in hem hadden nadat hij in de donkerste regionen van het leven had rondgedwaald. Niet dat zij daar wat van wist. Hoewel er weinig stiltes vielen wanneer ze in gesprek waren, waren er heel veel zaken waar Juice over zweeg. Hij vertelde haar niks over Lotte en Dana; eigenlijk deed hij alsof de afgelopen jaren nooit plaats hadden gevonden. Hij wist niet of het ooit tot iets serieus zou kunnen leiden zolang hij dat deel van zichzelf voor haar verborgen hield. Tegelijkertijd dacht hij ook niet dat dat wel zou gaan gebeuren als hij zich helemaal blootgaf, als ze zag hoe beschadigd hij was. Hij wilde dat ze ging houden van wie hij nu was, niet wie hij vroeger was geweest. Dat was nog slechts een schim, een geest. Een gebroken jongen die samen met die vrouw van wie hij hield was gestorven.
      Nu was hij opnieuw begonnen, had hij zijn oude angsten ver achter zich gelaten. Hij had een nieuwe rang binnen de club, een nieuw kind waar hij voor moest zorgen, een nieuw huis… en ja, misschien was een nieuwe vriendin ook iets waar hij voor open moest staan. Ook dat hoorde bij een nieuw leven.
      Diep vanbinnen merkte hij dat hij het wilde. Weer samenzijn met iemand, dat unieke delen wat hij met Dana had gedeeld. Het feit dat hij dat bij niemand anders had ervaren, zorgde ervoor dat hij op relatie-niveau nog steeds geketend was aan zijn oude leven. Hij moest zich dus weer aan een ander geven – maar dat was moeilijk. Eigenlijk wist hij niet zo goed hoe hij het moest aanpakken – hij had het gevoel dat het pad dat ze nu bewandelden eerder naar vriendschap leidde dan naar meer. Hoewel ze al bijna een maand een of twee keer per week met elkaar afspraken, hadden ze nog niet eens met elkaar gezoend.
      Wel fantaseerde hij erover. Hij vroeg zich af hoe haar lippen zouden smaken, hoe haar naakte lichaam eruit zou zien, hoe het was om seks met haar te hebben. Het was zelfs al twee weken geleden dat hij een croweater geneukt had – het had hem een hol gevoel gegeven en hem ervan overtuigd dat dit niet meer was waar hij naar op zoek was.
      Hij wilde meer.
      Hij wilde haar.
      Zij had echter aangegeven dat ze het rustig aan wilde doen en het was hem niet helemaal duidelijk of ze stilletjes bedoeld had dat ze alleen vrienden wilde zijn nu ze hem wat beter had leren kennen.
      Al met al voelde Juice zich behoorlijk onzeker toen hij voor het eerst voor haar voordeur stond. Ze had hem gevraagd om bij haar thuis te komen eten. Hij haatte de prikkelende tintelingen in zijn buik die zijn onzekerheid onderstreepten – en tegelijkertijd was het een verademing om iets anders te voelen dan de boosheid en de pijn die nu al zo lang zijn leven beheersten.
      De deur ging open.
      Fye begroette hem met een knuffel en ging hem daarnaar voor naar binnen. Etensgeuren dreven hem door de gang tegemoet en hij mompelde dat het goed rook.
      ‘Hopelijk smaakt het net zo goed,’ zei ze met een lach die hem een tel lang zijn adem ontnam. ‘Ik heb een nieuw recept uitgeprobeerd. Het is iets Indisch. Het gaat zo de oven in, ga maar op de bank zitten dan breng ik je een glas wijn.’
      Nog steeds met het ongemak diep in zijn maag, deed hij wat ze vroeg en nam hij de gezellige woonkamer in zich op. Vanwaar hij zat keek hij hoe ze bezig was in de keuken, naar haar blonde krullen die op en neer sprongen bij iedere beweging die ze maakte. Af en toe zag hij haar lippen bewegen waaruit hij afleidde dat ze tegen zichzelf sprak, wat hem deed glimlachen.

Het duurde niet lang voordat het ongemak wegebde. Tijdens het eten haalden ze middelbare school-herinneringen naar boven en nadien liet ze hem een paar reportages zien die ze de afgelopen jaren had gemaakt. De manier waarop haar ogen glansden en haar gezicht straalde terwijl ze hem over haar reizen vertelde zorgde ervoor dat hij liever naar haar keek dan naar de foto’s en toen ze dat scheen in te zien, glimlachte ze een beetje verlegen.
      Een beetje opgelaten wendde Juice zijn gezicht af. Weer voelde hij zich een enorme kluns. Het had hem nooit zoveel moeite gekost om met meisjes flirten. Die kunst leek echter met zijn vorige twee vriendinnen begraven te zijn.
      ‘Zullen we een film kijken?’ vroeg Fye na een tijdje.
      Juice vroeg zich af of ze zijn ongemak had opgepikt en knikte langzaam. Ze verbond haar telefoon met het televisiescherm en navigeerde door Netflix totdat ze een komedie had gevonden.
      ‘Deze?’
      Juice vond het allemaal wel best.
      Zoals hij al had verwacht, duurde het niet lang voordat zijn aandacht van de film naar het meisje naast hem verschoof. Zou ze het erg vinden als hij een arm om haar heen sloeg? Het was vreselijk cliché – maar er was ook een reden dat het vreselijk cliché was. Alsof hij een verliefde puber was, legde hij een arm op de rugleuning van de bank.
      Opeens vroeg hij zich af of het wel háár reactie was waar hij bang voor was. Kwam zijn verlegenheid wel voort uit de angst om afgewezen te worden, of was hij eerder bang dat hij zichzélf afwees? Dat hij niet zou voelen wat hij hoopte te voelen, dat het verdriet om Dana hem nog veel meer in haar greep hield dan hij wilde toegeven? Het was net zo goed een soort test voor zichzelf, om te kijken of hij echt toe was aan een nieuwe liefde.
      Fye leek het in elk geval niet in de gaten te hebben. Juice pakte een glas van de tafel en toen hij weer rechtop ging zitten, liet hij zijn arm tot om haar schouders zakken. Zenuwen laaiden op. Haar ogen schoten opzij, blosjes kwamen op haar wangen tevoorschijn. Gauw richtte ze zich weer naar voren.
      Juice keek ook weer naar voren, met zijn duim streek hij langs haar schouder terwijl hij voor zichzelf analyseerde of hij dit fijn vond. Dat was zo.
      Na een tijdje legde ze haar hoofd tegen zijn schouder. Zijn arm gleed steviger om haar heen – de weinige aandacht die hij nog voor de film had gehad, verdween nu helemaal. Hij draaide zijn hoofd opzij. Haar voorhoofd was slechts een fractie van zijn lippen verwijderd en hij leunde ietsje naar haar toe om er een kus op te drukken.
      Langzaam hief ze haar gezicht op. Iets heets ontbrandde in hem en hij tilde zijn hand op en streelde haar wang. Haar ogen waren vol twijfels – over hem, over haar, hij wist het niet. Zelf was hij de twijfels beu, hij boog zich verder naar toe totdat hun lippen elkaar raakten. Even rustten ze tegen elkaar aan, wachtte hij af of ze haar hoofd zou terugtrekken of niet. Haar hand gleed naar zijn achterhoofd, wat hem ervan overtuigde dat zij het ook wilde. Hun lippen weken van elkaar, hun tongen tastten elkaar voorzichtig af. Juice begroef één hand in haar krullenbos, met de ander omvatte hij haar kaak. Toen de kus intenser werd, liet Juice zijn hand zakken en legde hem op haar bovenbeen. De stof van haar jurkje was flinterdun, toch was het te veel. Zijn vingers gleden onder de zoom door en streelden haar bovenbeen.
      ‘Juice…’ Fye trok zich terug en keek hem onderzoekend aan. ‘Weet je zeker dat je dit wilt?’
      ‘Ja. Ik wil je, Fye. Ik wil alleen jou.’ Hij kuste haar nek, drukte zijn vingertoppen in het vlees van haar been. ‘Ik wil je al vanaf het moment dat ik je zag. Niemand anders was sinds dat moment nog bevredigend.’
      Ze hapte naar adem toen hij aan een plekje in haar nek zoog, precies waar Dana –
      Hij verstijfde. Even hoorde hij haar lach weer, voelde ze haar vingertoppen langs zijn ruggengraat glijden. Toch kuste hij haar verder. Misschien omdat het een fijne herinnering was, misschien omdat hij er juist meer wilde tegenkomen. En misschien gewoon omdat hij genoot van zijn lippen tegen Fye’s huid, haar vingers tegen die van hem.
      Een tijdlang bleven ze op de bank zoenen. Toen ze een beetje buiten adem raakten, pakte Fye zijn hand en trok hem overeind. Haar wangen kregen een donkere tint toen ze hem naar zijn slaapkamer leidde.
      ‘Ik wil jou ook,’ fluisterde ze terwijl haar armen om hem heen gleden. ‘Maar alleen… alleen als het waar is wat je zei. Dat je alleen mij wilt.’ Ze hield zijn blik vast. ‘Als dit echt wat voor je betekent.’
      ‘Dat doet het,’ beloofde hij, en hij probeerde het haar te bewijzen door haar langzaam uit te kleden en zo teder als hij kon op het bed te leggen. Hij kuste iedere centimeter van haar lijf voordat hij over haar heen zakte.
      ‘Ik kon ze nooit aankijken,’ zei hij aarzelend terwijl hij in haar ogen keek. ‘Al die vrouwen die niets voor me betekenden.’
      Meestal had hij ze van achteren gekomen, puur omdat hij hun gezichten niet wilde zien. Ze waren een middel geweest om aan zijn trekken te komen, stukken vlees waar hij niets om gaf.
      ‘Maar om jou geef ik wel. Jou wil ik wel aankijken als we intiem worden.’ Hij slikte, gaf zich op een manier bloot wat hij al in jaren niet had gedaan. ‘Ik denk dat ik verliefd op je ben, Fye.’
      Haar handen gleden langs zijn zijden omhoog en hij haalde scherp adem.
      ‘Ik ook op jou, Juice.’
      Haar lippen vonden die van hem weer en ze kusten elkaar. Langzaam drong hij bij haar naar binnen, er voor het eerst in lange tijd op lettend dat zijn partner het ook prettig vond. Pas toen hij zeker wist dat ze aan het gevoel gewend was, begon hij in haar te stoten. Rustig – niet zo wild als hij bij de Croweaters deed.
      Na een tijdje werd het moeilijk om zich op het zoenen te concentreren. Zijn hand omvatte haar borst terwijl hij haar aankeek. Haar mond was een beetje geopend, haar hoofd naar achteren gebogen. Zacht gekreun verliet haar lippen, wat hem nog opgewondener maakte.
      Toen hij het bijna niet meer hield, kuste hij haar nek en drukte daarna zijn gezicht tegen haar hals. De warme gevoelens die door zijn lijf suisden waren zo lang weggeweest dat hij er volkomen door overrompeld werd.
      Eindelijk begreep hij wat Dana bedoeld had.
      Eindelijk begreep hij hoe het voelde om datgene te voelen wat Maddox geprobeerd had kapot te maken. Maar het was hem niet gelukt.
      Hij was opnieuw verliefd.
      En in plaats van zich er schuldig over te voelen, dacht hij Dana’s lippen tegen zijn voorhoofd te kunnen voelen.
      ”Je verdient het, lieverd.”
      De herinnering aan haar stem liet hem zich aan Fye vastklampen en even zag hij sterretjes.
      Indrukken rolden over hem heen; fluisteringen, zacht gegiechel, diep gekreun, handen overal over zijn lijf, lippen die geen centimeter ongemoeid lieten.
      Of het herinneringen aan Dana of Fye waren, wist hij niet.
      Het maakte hem ook niet uit. Hij mocht van beiden houden.

Reacties (4)

 • NicoleStyles

  Cuties!!

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Owwwww dit is zoooo cuteeee!!!!

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Ik hoop dat ze gelukkig worden. En blijven. Hopelijk.

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Yes Juice is moving on, zo schattig!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen