Foto bij Prologue

Lora gooide haar witblonde haar uit haar gezicht en keek naar Sirius. Hij was verschrikkelijk knap, met zijn zwarte haar en zijn zelfvoldane glimlach.
"Lora Orenella..." zei Sirius met zijn zware stem, terwijl hij Lora bestudeerde.
Ze zaten op zijn bed aan het Gimmauld Place.
"Wat een fantastisch uitschot zijn wij toch samen." zei hij daarna.
Lora moest lachen. "Ze moesten eens weten." en ze haalde haar wenkbrauwen naar Sirius op.
"Hoe hou je zoiets überhaupt voor je familie geheim in de zomer?" vroeg Sirius. Hij gleed met zijn hand langs haar gezicht. "Je bent ijskoud."
"Afstand houden, maar goed, dat is niet zo moeilijk." Lora pakte Sirius zijn hand vast en legde die op haar been. Even maakten ze oogcontact, maar toen verbrak ze hem weer.
"Ik heb zin om weer terug naar Hogwarts te gaan." zei Sirius.
Lora knikte. "Ik ook. Deze zomer heeft lang genoeg geduurd, niet dat het niet gezellig was met jou enzo..." zei Lora plagerig, en ze knipoogde naar Sirius.
"Hou op hoor." zei Sirius. "Ga je Oliver vertellen over ons?"
"Ben je gek." zei Lora direct. "Dat hoeft hij allemaal niet te weten. Jij gaat het toch ook niet rondbazuinen, neem ik aan?"
Sirius schudde zijn hoofd. "Slecht voor m'n imago."
Lora sloeg hem op zijn schouder. "Jij bent echt te erg."
"Pas maar op, of ik ga aan je Slytherin vriendje vertellen hoe gezellig onze zomer samen was." Sirius boog voorover en zijn gezicht was nu heel dicht bij dat van Lora
"I dare you.... Zei ze en daarna zoende ze Sirius. Hij sloeg zjin armen om haar heen en zij ging met haar handen door zijn haar.
Plotseling werd er op de deur geklopt. Sirius en Lora lieten elkaar heel snel los. Een moment later ging de deur open en stond Regulus in de deuropening. "We gaan zo. Moest ik zeggen van mam."

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen