Foto bij 3 | Elena Jackson

Ik schrik wakker als ik opeens twee lippen op mijn lippen voel. Zodra ik mijn ogen open kijk ik recht in de ogen van Max, die bijna niet meer bijkomt van het lachen om mijn reactie. ''Goedemorgen prinses'' zegt Max als hij klaar is met lachen. ''Goedemorgen, hoelang hebben we nog?'' vraag ik aan Max. ''kwartiertje'' mompelt Max. Ik spring uit bed en loop naar mijn kasten kamer. Daar pak ik een bikini en shortje voor mezelf en een zwembroek voor Max. Zodra Max en ik zijn omgekleed. Pak ik snel mijn tas in terwijl ik mijn ontbijt naar binnen prop. Opeens zie ik vanuit m'n ooghoek Max naar mij staren. ''is het niet goed zo wat ik aan heb'' vraag ik onderzeker aan hem. Max Glimlacht : ''Misschien iets te sexy maar ik bescherm je wel. Ik begin gelijk te blozen net als Max nog een opmerking wilt maken, gaat mijn telefoon af. Ik zucht opgelucht en loop naar mijn telefoon. Het is Victoria. Snel neem ik op : Hi met Elena. Vic: Hi Elena, ben jij er al bijna en weet jij toevallig waar Max is? Sinds gisterenavond hebben wij allemaal niks meer gehoord van hem?
Elena: Max was/is bij mij. We zijn er zo.
Vic: Volgens mij moeten wij dan zo maar even goed gaan praten.
Elena: We zien je zo Victoria!
Lachend hang ik op. Max kijkt mij vragend aan.

--
Eenmaal bij de boot aangekomen, trekt Victoria mij meteen mee naar achterop de boot.
''Vertel maar'' begint victoria haar verhoor.
Nog voordat ik kan beginnen met vertellen komt Max aanlopen. ''Elena, mag ik even de handdoek? Ik heb hem even nodig'' vraagt Max. Snel pak ik de handdoek uit mijn tas en geef die aan Max. Zodra Max naar voren bukt om de handdoek aan te pakken, geeft hij mij snel nog een kus op de mond. Victoria kijkt mij met grote ogen aan en Max loopt lachend weg.
''Uhm ja waar zal ik beginnen?'' zeg ik bedenkelijk.
Ik begin haar alles vanaf het begin te vertellen.
''Ik ben zo blij voor jullie'' glimlacht Victoria. ''Vic, we hebben nog niks he ik weet zelf niet eens of we nou wel aan het daten zijn. '' zeg ik onderzeker. ''Elena, doe is even niet zo onderzeker. Ik ken Max al mijn hele leven en zoals hij nu doet bij jou heeft hij nog nooit gedaan. Hij vind je gewoon echt heel erg leuk.'' zegt Victoria.

''Zullen we gaan zwemmen'' vraag ik, Victoria als ze de boot stil leggen. Victoria knikt. Snel trek ik mijn shortje uit en loop ik met mijn handdoek en Victoria naar de voorkant van de Boot. Als ik mijn handdoek neerleg en naar de kant van de boot loop voel ik opeens dat ik opgetild word. Degene die mij heeft opgetild, springt samen met mij het water in. Als ik boven kom kijk ik recht in het gezicht van Max, die keihard aan het lachen is. Iedereen die nog op de boot is, is ook aan het lachen. Max zwemt snel naar mij toe en pakt mijn heupen beet met zijn handen. Ik sla mijn benen om zijn middel en mijn armen om zijn nek. Max fluistert zachtjes: ''sorry babe'' tegen mijn lippen voordat hij zijn lippen op die van mij drukt. Al snel raken we in een gepassioneerde zoen verstrikt. Totdat Jos met een bommetje in het water springt.

Snel maak ik mij los van Max en zwem naar de rand van de boot. Daar klim ik snel de boot op. Max vlak achter mij aan. Zodra Max ook op de boot is, trekt hij mij mee naar het een plekje waar we even alleen kunnen zijn. Max stopt met lopen en geeft mij snel een kus. ''zullen we hier even samen gaan liggen? Wil je wat te drinken?'' vraagt Max. ik knik en zeg dat een Cola prima is. Max knikt en loopt weg. Als Max terug komt, geeft hij mij een blikje. ''Elena kunnen we even praten'' begint Max. ''Tuurlijk kan dat'' Glimlach ik.

''Ik wilde even weten hoe jij er nu instond'' Mompelt Max. ''wat bedoel je daar precies mee?'' vroeg ik door. '' Nou ik bedoel met ons na gisterenavond en net'' glimlacht Max. ''Uhm.. Ja Max, luister, ik vind je denk ik heel erg leuk maar ik wil niet te overhaast iets met iemand beginnen. Ik reis veel en jij ook. Misschien moeten we gewoon even aankijken hoe het loopt?'' Mompel ik onzeker. Nog voordat Max antwoord kan geven hoor ik mijn telefoon af gaan. Snel pak ik mijn telefoon en kijk op het schermpje. SAM. ''Sorry Max, deze moet ik even nemen'' zeg ik snel tegen Max.

Elena: Hi Sam.
Sam: Hi Lieverd. Hoe is het op de boot?
Elena: Ja gezellig.
Sam: Hoe gezellig?
Elena: Sam, waar doel je op?
Sam: Heb je nog niet op Instagram gekeken? Of internet?
Elena: Nee hoezo, ik ben net het water uit?
Sam: of je bent net klaar met zoenen?
Elena: Hoe weet jij dat nou?
Sam: Elena, mag ik vragen hoe dit zit? Ik moet toch met een antwoord gaan komen? Denk aan je imago.
Elena: Sam, ik bel je zo terug oké?

Zodra ik ophang zie ik dat Max mij vragend aan kijkt.

Wat moeten we nu is het enige wat ik maar kan denken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen