Foto bij Dining twenty five

“You’re such a good girl baby, such a good girl...”
''Thank you, sir...''
(16+, gedetailleerd beschreven).

Al zoenend duwt Harry de deur open en lopen we naar binnen. Ik slaak al lachend een kreet als hij me optilt en de deur achter zich dicht schopt. ''I want you so bad.'' mompel ik tegen zijn lippen voordat ik mijn lippen in zijn nek druk en hem daar begin te zoenen.
Met zijn handen duwt hij mijn heupen tegen zijn kruis aan. ''Je bent niet klaar voor wat ik met jou ga doen vanavond..'' kreunt hij zacht waarna hij een harde tik op mijn billen geeft. Een genietende kreun verlaat mijn lippen. Hij zet me neer en laat mijn vest van mijn schouders zakken.
De hele avond hadden we elkaar zitten uitdagen en hoe later het werd, en hoe meer alcohol ik tot me nam, hoe meer ik naar Harry verlangde en hij duidelijk ook naar mij. ''Volg mij.'' zegt Harry en kijkt me dan doordringend aan. Ik bijt zachtjes op mijn lip. Er is iets anders aan hem vanavond, maar het is enorm sexy. Ik volg hem daarom ook gauw naar boven.
Harry opent de slaapkamer deur en duwt me dan naar binnen toe. “Zit.” zegt hij. Ik kijk hem met een ondeugende grijns aan. Hij trekt me naar hem toe. Ik wil mijn lippen op de zijne drukken, maar hij houdt me tegen door zijn vinger op mijn lippen te leggen. “I’m the one in control now.” zegt hij dan. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip en knik dan. “Dus, zit..” zegt hij nogmaals. Zijn blik staat donker en heeft nog steeds datzelfde doordringende als vanmorgen.
Ik ga langzaam zitten en kijk nieuwsgierig toe naar wat hij gaat doen. “Dus jij denkt, dat je mij de hele nacht kon uitdagen.. En dan thuiskomen om precies te krijgen wat je wilt?” ik voel mijn ademhaling versnellen als hij mij een speelse grijns schenkt. Hij komt naast me zitten en laat zijn vingers over de bovenkant van mijn borst glijden. “Hm, je wilt het anders maar al te graag.” zeg ik dan grijnzend. Hij kijkt op van zijn vingers die over mijn borst gaan. Voor ik het weet heeft hij mijn heupen beetgenomen, legt hij me neer op bed en drukt hij zichzelf tussen mijn benen. “Wanna say that again, babe?” zegt hij met een hese stem. Mijn adem stokt in mijn keel en mijn hartslag schiet omhoog. “Wie ben jij, en wat heb je met Harry gedaan?” vraag ik verwonderd. “Ik vroeg je iets Jess... Negeer mijn vraag niet.” hij haakt zijn vinger achter de stof van mijn body. Ik schud zachtjes mijn hoofd. “Wat zeg je? Ik hoor je niet...” zegt hij streng. “Nee, Harry.” zijn blik verandert door een speelse ondeugende grijns. “Good.” Is zijn antwoord. Hij staat op en verdwijnt uit de slaapkamer. “Oh come on...” klaag ik. Ik wil opstaan maar Harry komt al terug. “Zei ik dat je op kon staan?” zegt hij en loopt naar me toe. Ik ga weer terug liggen. “Good girl...” zegt hij dan grijnzend. Ik bijt zacht op mijn lip en grijns. Damn, dominant Harry came out to play.
Ik kijk nieuwsgierig toe hoe hij mijn armen pakt en deze boven mijn hoofd legt. Ik kan een grijns niet onderdrukken als hij mijn polsen aan elkaar vastbind. Als ik opkijk zie ik dat ik tevens ook aan het bed vastzit.
Ik kijk Harry aan. Hij brengt zijn gezicht dichterbij de mijne.
“Hmm, die onschuldige smekende blik in je ogen is precies waar ik op hoopte...” zegt hij en drukt dan zijn lippen tegen de mijne voor een wilde tongzoen. Hij drukt zijn lippen erna in mijn nek en drukt zachte plagende kusjes richting mijn borsten. “Harry..” kreun ik zacht als hij tussen mijn borsten kust, een van mijn gevoelige plekjes.
“Ssh.” zegt hij. Ik kijk hoopvol toe hoe hij langzaam de knoop van mijn broek openmaakt en hem voor me uittrekt, waardoor ik enkel in mijn zwarte body op bed lig.
“Je bent zo sexy.. Zo prachtig.” Zijn vingers strelen over mijn bovenbenen richting mijn dijen, steeds een stukje hoger. Ik voel mijn ademhaling versnellen.
“Jess.. Je antwoord alleen als ik je een vraag stel en maakt alleen geluid als ik zeg dat dat mag. Als je ook maar 1 keer iets zegt of een geluid maakt.. moet ik je straffen.” zijn adem blaast zacht tegen de huid van mijn dijen.
“Did you hear me?” zacht knik ik. “Ja...” zeg ik hijgend. “Ja, wie?” zegt hij en kijkt me streng aan. “Ja, Harry.” zeg ik zachtjes. “Good girl...” zegt hij opnieuw.
Ik voel kippenvel over mijn lichaam ontstaan als hij dat zegt. Ik hoor Harry even tevreden lachen als hij dat opmerkt. Hij buigt zich over me heen en bekijkt het aanzicht eens goed. “Vind je dat leuk, als ik dat zeg?” vraagt hij. Ik bijt grijnzend op mijn lip. “I love it.” zeg ik.
Hij brengt zijn lippen naar mijn oor. “I’ll continue if you keep on behaving like a good girl.” fluistert hij.
“I will.” “Na-ah... Je hebt zojuist de regel verbroken.” grijnst hij. Hij tilt mijn been op en geeft me een flinke tik tegen mijn billen, gevolgd door een tweede. Ik bijt zacht op mijn lip en doe mijn best om een kreun te onderdrukken.
Terwijl hij met zijn handen mijn body losmaakt en uittrekt kijk ik verlangend toe. Hij heeft geen idee hoe erg ik momenteel naar hem verlang. Hij likt met zijn tong over mijn buik en gaat verder naar beneden. “Wat wil je dat ik doe, babe?” fluistert hij dan. Ik kijk hem aan. Ik bijt zacht op mijn lip. “I asked you something.” zeg ik.
“Lik me.” vraag ik hem. “Hmm?” “Lik me..” herhaal ik. “Beg me.” zegt hij terwijl hij kusjes over mijn onderbuik drukt. “Lik me Harry, please..” vraag ik hem opnieuw. “Please...” herhaal ik nog een keer. “Good girl...”
Hij duwt mijn benen uit elkaar en gaat er tussen liggen. Met zijn vingers duwt hij mijn lippen uit elkaar. “So beautiful.” zegt hij zacht en drukt kusjes op mijn dijbenen en rondom de plek waar zijn vingers mijn lippen uit elkaar houden. Ik klap zowat uit elkaar als hij met zijn tong hetzelfde herhaalt, nog altijd mijn clitoris vermijdend.
Mijn ademhaling versnelt nog meer als hij zacht ertegen blaast, en het duurt dan ook niet lang voordat zijn tong rondjes draaiend over mijn clitoris likt. Mijn ogen draaien weg van genot en mijn onderlichaam begint wat te schokken. “Kreun voor me baby... Laat je horen.” fluistert hij en kijkt me aan. Ik bijt hard op mijn lip en als een soort beerput komen er allerlei kreunen uit mijn mond terwijl hij verdergaat. “Fuck fuck fuck Harry, dit voelt zo, oh fuck.. ja.. Keep going..” kreun ik en sluit mijn ogen. Ik voel hoe hij twee vingers naar binnen brengt en ze wild heen en weer beweegt. “Oh fuck... Ik ga ko-“ hij stopt abrupt. “Ik zei toch dat ik je zou straffen eerder..?” grijnst hij. Teleurgesteld zucht ik. Hij komt omhoog en trekt dan zijn broek en onderbroek uit waardoor zijn erectie fier opstaand tevoorschijn komt.
“Nu is het jouw beurt baby girl.” zegt hij. “Hm.. i like good girl more..” fluister ik. Hij kijkt me grijnzend hoofdschuddend aan. “My innocent beautiful good girl.” Ik grijns.
“Ik ben niet zo onschuldig als het lijkt...” knipoog ik. “Show me.” ik laat zonder twijfel mijn tong over zijn lengte vallen en laat mijn tong rondjes draaien over zijn lid. Hij laat een genietende kreun horen.
Ik neem hem in mijn mond en beweeg mijn hoofd heen en weer. “Mag ik mijn handen gebruiken Haz?” vraag ik en kijk hem vragend aan. “Hmm...” zegt hij twijfelend. “I’ll make it worth it.” zeg ik grijnzend en lik met mijn tong over zijn top.
Hij maakt dan mijn handen los. Ik sluit mijn hand om zijn erectie heen en trek hem af terwijl ik over zijn top lik. Hij pakt mijn haren bij elkaar. ''Stop hem in je mond..'' kreunt hij. Ik grijns en kijk hem aan. ''Oh, is dat wat je wilt...?'' grijns ik en kijk hem speels aan. ''Do it, now. Ik heb de controle hier, niet jij.'' beveelt hij me dan en grijpt mijn haar wat steviger vast. Ik bijt zacht op mijn lip en neem hem dan in mijn mond. Ik zuig aan zijn top en beweeg zowel mijn hoofd en hand dan heen en weer.
Harry laat genieten zijn hoofd achterover zakken in zijn nek en kreunt luid. Ik voel zijn vingers weer bij mijn clitoris waar hij rondjes overheen draait.
Een genietende kreun verlaat mijn lippen. ''Wat zei ik je nou...?'' vraagt hij dan en kijkt me aan. Ik kijk hem aan.
''Oops... Ik moest mijn mond houden.'' zeg ik onschuldig en bijt zachtjes op mijn lip. Harry gaat door en hoe meer hij doorgaat hoe bekender het aanspannende gevoel in mijn onderbuik zich opborrelt. Mijn benen beginnen te trillen. “Don’t come.” ik kijk hem met grote ogen aan. Hoe kan...? Dat kan niet?! Hij blijft doorgaan en het voelt zo enorm goed dat ik voor ik het weet tot mijn eerste hevige orgasme kom. Hij pakt mijn armen weer en bind me opnieuw vast aan het bed. Dit is zo... flauw, maar sexy. “Ik zei: don’t come.” herhaalt hij en schud zijn hoofd.
Ik kijk hem afwachtend aan als hij wat in het nachtkastje rommelt en er een klein doosje uithaalt. ''Dit heb ik vorige week besteld..'' grijnst hij. Ik kijk hem vragend aan omdat ik aan de buitenkant geen flauw idee heb wat het is. Hij opent de verpakking en haalt er een klein eitje uit. Voor ik ook maar iets kan zeggen brengt hij het bij me in en zet hij het aan. Een schok gaat door me heen als ik de trillingen voel.
''Oh.-'' ik houd gauw mijn mond. ''Hmm.. the good girl is coming back.'' grijnst hij dan.
Ik bijt zachtjes op mijn lip en schud mijn hoofd. ''Wat is er?'' grijnst hij. ''You're bad Styles..'' zeg ik zacht.
''But you like it.'' hij drukt zijn lippen tegen de mijne en hongerig zoen ik hem terug.
Ik bijt zachtjes op zijn onderlip en voel ondertussen mijn tweede hoogtepunt eraan komen waardoor ik mijn lichaam wat meer begin te bewegen. Mijn ogen worden groot als Harry zijn vingers op mijn clitoris legt en er rondjes overheen draait. ''En onthoud... Don't make a sound.'' ik kijk hem gekweld aan.
Hoe kan ik nou geen geluid maken als hij me zo laat voelen?! Dat is onmogelijk. Ik bijt hard op mijn lip als ik voel dat ik tot mijn hoogtepunt kom en mijn ademhaling schiet omhoog, maar zoals Harry me opdroeg, maakte ik geen enkel geluid. Zweetdruppeltjes lopen over mijn hoofd terwijl mijn benen trillen en ik langzaam mezelf weer onder controle krijg. ''Now speak.'' zegt Harry dan. Ik zucht direct diep uit.
''O mijn god.'' is het eerste wat ik uitbreng terwijl ik hiervan bijkom. ''Kiss me, please..'' vraag ik hem dan. Hij kijkt me eventjes van top tot teen twijfelend aan. ''Hmm, ik denk dat je het wel verdient hebt, good girl.'' opnieuw staat het kippenvel op mijn lijf. Hij haalt het kleine eitje uit me en legt het weg, waarna hij zijn lippen op de mijne duwt en me zoent. Veel tijd om bij te komen krijg ik niet van Harry, want hij duwt zijn volledige lengte ruw bij me naar binnen. Ik kreun uit reactie luid en sla mijn benen om zijn middel heen. ''Now it's my turn to play.'' zegt hij dan grijnzend. Ik dacht dat het al de hele tijd zijn turn was?
''Be as loud as you want..'' fluistert hij zachtjes terwijl zijn adem uitblaast tegen mijn lippen. Ik kijk hem aan en kreun genietend. ''Wat wil je dat ik doe?'' vraagt hij dan grijnzend. Oh such a tease.
''Dat weet je best...'' zeg ik en kijk hem, bijna smekend, aan. ''Nee...?'' grijnst hij. Ik kijk hem doordringend aan. ''Fuck me.'' zeg ik dan. Ik wil hem. Enorm graag.
Hij brengt zijn lippen naar mijn oor. ''Good girl..'' fluistert hij zacht en begint dan ruw in me te stoten.
Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder. ''Oh yes... that's it.'' kreun ik genietend en kijk hem aan. ''Je.bent.zo.fucking.strak.Jess.'' bij elk woord stoot hij al kreunend diep in me. ''Je bent zo goed... Ik word helemaal gek Haz.. Fuck je bent zo groot.'' Mijn woorden lijken hem alleen maar meer kracht en uithoudingsvermogen te geven want hij gaat maar door. Hij haalt zich abrupt uit me en maakt mijn handen los. Ik kijk hem vragend aan. Hij gaat liggen en wenkt me. Ik ga op hem zitten. ''Andersom..'' grijnst hij. Ik grijns eventjes en draai me om. Harry trekt me aan mijn heupen naar me toe. Ik kreun genietend als hij zijn tong opnieuw tegen mijn clitoris duwt en daar begint te likken en zacht zuigt. ''Fucccccking hell.'' kreun ik luid. Hij slaat op mijn billen. Ik neem zijn fier opstaande erectie in mijn hand en begin hem af te trekken. Ik stop hem in mijn mond en beweeg mijn hoofd op en neer terwijl ik steeds wat dieper ga. “Oh my.. Harry- Dit is zo.. niet stoppen please...” kreun ik luid. Harry geeft me een flinke tik op mijn billen en zet zijn nagels erin. Gekreun en kokhalsgeluiden vullen de ruimte. Ik voel dat mijn benen alweer beginnen te trillen. ''Ik kom..'' piep ik. ''Me too.'' hijgt hij. ''Don't stop..'' beide gaan we door met waar we mee bezig zijn en beide komen we tegelijkertijd tot ons hoogtepunt.
Met trillende benen ga ik van hem af en ga ik weer liggen. Ik kijk toe hoe Harry mij weer vastbind en twee vingers bij me naar binnen duwt. Mijn adem stokt in mijn keel. ''Holy fuck. I can’t take it anymore.. Het is te gevoel-“ ''Draai je om.'' mompelt hij als zijn vingers uit me gehaald heeft. Ik kijk hem vragend aan. ''Hoe dan?!'' zeg ik en kijk naar mijn handen die nog altijd vastgebonden zijn. ''Draai.je.om.'' herhaalt hij nogmaals. ''Don't make me punish you...'' zegt hij dan waarschuwend. Met enige moeite draai ik me om, waardoor mijn armen nu gekruist over elkaar liggen. Harry helpt me om mijn heupen omhoog te halen en zet dan zijn handen op mijn heupen. ''Ready?'' ''Ja.'' zeg ik al hijgend en kreun luid als hij zich volledig naar binnen duwt. Luide kreunen vullen de ruimte. Harry pakt mijn haren bij elkaar en trekt me dan wat naar achter. Ik bijt op mijn onderlip, iets te hard want ik proef bloed.. Zijn nagels krassen over mijn rug. De pijn verplaatst zich voor genot. ''Je bent zo fucking strak. I love it.” kreunt Harry in mijn oor terwijl hij flink in me stoot. Ik merk dat zijn stoten wat trager worden. ''Ik ga komen Jess.'' kreunt hij luid en dan komt hij met diepe langzame stoten tot zijn hoogtepunt terwijl hij luid kreunt. Al hijgend buigt hij zich naar me toe en trekt mij aan mijn haren zachtjes opzij zodat zijn lippen zich bij mijn oor bevinden.
''Now... Who's your daddy?'' vraagt hij dan grijnzend in mijn oor. Mijn god. He drives me insane.
''You are, Harry.'' zeg ik terwijl ik hem hijgend maar grijnzend over mijn schouder aankijk.
''Good girl...'' fluistert hij nogmaals terwijl hij liefdevolle kusjes op mijn schouder drukt en me losmaakt van het bed. “Now come and cuddle with me...” fluistert hij liefdevol.
Rode oortjes? ^^
Wat vinden jullie van dominant Harry..? Do you want to see him more often?

Reacties (6)

 • LeLouisx3

  Well fuck

  10 maanden geleden
 • CrazyUnicornLuf

  Haha nooit gedacht dat Harry zo'n beest was......
  :|:8

  1 jaar geleden
 • MichelleStyles

  😱😱😱😱😱

  1 jaar geleden
 • HorseDreamer_

  Oh.My,God:O

  1 jaar geleden
  • Phuque

   😏😏😏

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Hello mr Grey! Wow, euh dat is het denk ik. 😳😳😳

  1 jaar geleden
  • Phuque

   HAHAHA ik vind jullie reacties echt geweldig😂

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen