'Jullie denken echt alleen maar aan jullie zelf!' schreeuw ik en ik ga weg uit huis. Ik ben er echt klaar mee. M'n ouders denken dat ze beter zijn en vergelijken me met m'n jongere zusje. Ze is nu 14 en mama zegt de hele tijd dat ze beter is dan ik ooit ben geweest, terwijl ze me daarvoor altijd uitlegde dat je anderen nooit met jezelf moet vergelijken. Laat me raden: omdat zij dat wel doen? Fuck hun, ik ben er klaar mee. Ik weet wel waar ik terecht kan. Ik ken iemand die zoveel meer is dan zij ooit zullen worden. Max. Max is mijn vriendje al zo'n vijf jaar en we zijn heel hecht samen. Hij is net als ik 17, maar heeft al een huis omdat zijn opa het aan hem had nagelaten. Zijn ouders zijn heel vriendelijk en ik mag ze heel erg. Ik pak m'n portemonnee en haal m'n OV chipkaart eruit zodat ik met de bus naar z'n huis kan.
Eenmaal aangekomen hoef ik niet lang meer te lopen voor ik bij z'n huis aankom. Het is een grote boerderij met een witte muur. Het ziet er heel erg verzorgd uit. Max' ouders geven hem wel eens geld om het nog netjes te houden, maar omdat hij naast school ook werkt bij de Albert Heijn. Het is nu vakantie en volgend jaar is ons laatste jaar op het Stedelijk Gymnasium. Ik wil later een kleuter juf worden en hij een aardrijkskundeleraar. Hij is dan ook heel humoristisch, zo kan hij de kinderen laten lachen. Ik kan goed omgaan met jonge kinderen, dus is dat ook iets goeds bij m'n toekomstige baantje.
Ik loop naar de deur en bel aan. De deur wordt geopend door mijn vriend en zijn zachte glimlach laat me al snel weer de ruzie met m'n familie vergeten. Ik geef hem een dikke knuffel en kijk hem liefdevol aan. Hij heeft bruine, warrige haren waar zijn bruine ogen heel mooi onderuit komen.
'Hey, schat.' zegt hij. 'Wat kan ik voor je doen?'
Ik laat hem los en loop naar binnen.
'Zou ik misschien bij jou mogen komen wonen?' vraag ik. 'Ik heb een kleine discussie gehad met m'n ouders en wil niet langer meer bij ze wonen.'
Max kijkt me verrast aan, maar niet verbaasd.
'Jouw ouders mogen mij ook niet echt.' zucht hij. Ik knik.
'Ach,' zegt hij iets opgewekter. 'Ik ben blij dat je bij mij komt. Ik heb wel al gegeten.'
Ik haal m'n schouders op en laat de verpakking van een Big Mac zien.
'Ik had toch al honger, dus haalde eerst even iets lekkers.'
Max glimlacht vriendelijk naar me en gaat naar de badkamer.
'Pak eerst je spullen maar vast uit en zo. Je mag ze wat mij betreft gewoon neergooien, toch niemand die het merkt. Ik ben effe douchen.'
Ik knik en kijk hem na. Hij is toch zo lief, zo zachtaardig. Voor ik alles uit pak, kijk ik even naar buiten. Er zijn geen dieren op de boerderij, enkel een hond en een kat en een paar konijnen. Max en ik zijn allebei ook heel rol op dieren, maar koeien en geiten wordt wel een te grote verantwoordelijkheid. Er zijn ook geen buren die kunnen komen klagen over geluidsoverlast. Per slot van rekening ligt dit huis heel afgelegen en moet je een kwartier rijden tot je weer een nieuw gebouw ziet staan. Ik loop naar m'n koffers en bekijk ze even. In m'n rugzak heb ik spullen die ik misschien nodig zou kunnen hebben tijdens de reis. Flesjes water, portemonnee, telefoon, wat eten, paspoort en andere belangrijke papieren, een deken voor het geval dat, paracetamollen en een cadeautje voor Max om hem te bedanken. Dat zal ik hem zo wel geven. De rugtas is normaal voor school, maar omdat het de eerste week van de grote vakantie is, kan ik hem wel voor iets anders gebruiken. Een van de koffers is voorzien van kleding, klompen en slippers voor als ik m'n gympen zat ben en m'n schoolspullen waar die op mysterieuze wijze groot genoeg voor is. De andere koffer is gevuld met tekenspullen en apparatuur. M'n laptop, opladers, oortjes en MP3 met snoer. Ik pak alles behoedzaam uit en leg het allemaal netjes weg om Max er niet mee te vervelen. Als Max klaar is, zie ik zijn speelse blik.
'Moet je nog douchen, schatje?' vraagt hij. Oh oh, de geile kant van hem is omhoog gekomen. Eigenlijk, moet ik zeggen dat ik ook wel zin heb ik een potje seks. Om hem nog geiler te maken, loop ik heupwiegend op hem af en laat ik mijn smalle vingers door zijn natte haar gaan.
'We gaan daarna toch wel verder in bed?' vraag ik. Hij legt zijn hand tegen mijn wang en drukt me tegen zich aan. Z'n badjas is wit en pluizig en ik ruk me al gauw van hem los op een sierlijke manier.
'Geef me één minuutje.' zeg ik en ik trek buiten zijn beeld m'n kleding uit. Wanneer ik weer tevoorschijn kom, glijden zijn ogen over me heen. Hij blijft hangen bij mijn borsten van cup D en zijn tong komt uit z'n mond. Als hij geil is, is hij dit dan echt ook heel erg. Maar dat vind ik wel leuk aan hem. Hij buigt voor me en pakt mijn hand. De gordijnen had ik al gesloten voor ik me uit ging kleden, dus wanneer we in de badkamer klaar zijn, kunnen we meteen naar de slaapkamer om daar verder te gaan. Max kust mijn hand en kijkt me liefdevol aan. Hij begeleidt me naar de badkamer en sluit dan de deur. Ik ga alvast onder de douche staan en zie dan dat hij z'n badjas ook uittrekt.
'Laten we hier voorspel doen voor voorspel.' zegt hij met een humoristische toon. Ik lach even en observeer zijn prachtige lijf. Hij is een klein beetje gespierd en z'n huid is heel glad doordat hij net al is gegaan. Ik sla z'n geslachtsdeel even over en kijk naar z'n benen. Ook deze hebben spieren en z'n voeten zijn maat 42. Dan ga ik naar z'n piemel. Z'n penis is best stijf en nu zo'n 15 cm lang. Z'n ballen zijn ook best groot, maar niet dat ik er echt versteld van sta. Hij komt bij me in de douche staan, wat best krap is, en sluit de doorzichtige deur. Hij zet hem aan en het water gaat langs onze lichamen naar de grond. Ik pak hem bij z'n nek en begin hem te zoenen. Eerst met de mond dicht, maar dan opent Max z'n mond en begint hij met zijn tong over m'n lippen te gaan. Hierdoor wil ik m'n mond ook openen en voel ik hoe z'n tong soepel naar binnen gaat. M'n tong doet hetzelfde bij zijn mond en begint heel voorzichtig rondjes te draaien. Terwijl we aan het tongen zijn, legt Max zijn handen eerst op m'n rug en masseert hij me heel zachtjes. Daarna gaat hij naar m'n kont en begint hij me een beetje te knijpen. Hij kneedt ze op de manier waarvan hij weet dat ik het fijn vind. Dan laten zijn lippen de mijne los en gaat hij naar m'n nek.
'O Max,' prevel ik. 'O, lieve, lieve Max.'
Max gaat verder omlaag en komt hierdoor uit bij mijn borsten. Hij laat z'n handen los van m'n billen en gaat aan mijn borsten beginnen. Hij weet exact hoe hij me geil moet maken en gaat met z'n duim rondjes draaien om m'n rechter tepel. Hij brengt zijn mond naar m'n andere tepel en begint eraan te zuigen. Een kreun verlaat m'n mond en hij merkt het, waardoor hij nog harder rondjes begint te draaien. Dan stopt hij.
'Wil je in m'n kamer verder gaan?' vraagt hij met een zacht, lieflijke stem. Hij doet de douches uit wanneer ik knik en opent de deur. We drogen onszelf niet af, maar doen het op een romantischere manier. Eerst moet ik droger worden, alleen slaan we m'n vagina over. Max pakt een handdoek en begint me weet wild te zoenen. Terwijl hij dat doet, maakt hij mijn haar iets droger. Hij gaat steeds iets omlaag en bij m'n borsten zuigt hij nog een paar keer en dan kneedt hij ze, met de handdoek. Als ik bijna helemaal droog ben, draaien we het om. Ik leg mijn lippen tegen de zijne en begin hem te tongen. Nu droog ik hen helemaal af, alleen zijn penis sla ik over. Hij drukt me tegen zich aan en zo lopen we naar de slaapkamer. In de slaapkamer sluit hij opnieuw de deur en draait hem op slot, zodat niemand ons kan storen. In plaats van te gaan liggen, blijven we staan. We zoenen elkaar weer uitmuntend en met passie. Max drukt m'n lichaam tegen de zijne zonder dat z'n stijve in me terecht komt en ik voel hoe mijn tepels langzaam hard worden. Weer gaat hij naar m'n borsten die hij begint te kneden en te kussen.
'Je bent prachtig, schat. Weet je dat?'
Ik antwoord net een glimlach en hij gaat weer rechtop staan. Ik ga op m'n knieën zitten en kijk naar z'n lul. Nog even werp ik een blik op hen en zie ik hoe hij me hoopvol aan kijkt. Ik pak z'n piemel vast en steek hem in mijn mond terwijl ik ga stoten. Tegelijkertijd kneed ik zijn ballen. Een kreun van genot verlaat z'n mond en hij begint te hijgen. Omdat hij weet dat ik dat niet Fijn vind, pakt hij me niet bij m'n hoofd. Integendeel, hij legt z'n handen op z'n achterhoofd zodat hij zichzelf kan tegenhouden.
'Stop!' roept hij ineens. 'Ik kom bijna klaar!'
Ik haal z'n penis uit m'n mond en ga op het bed liggen. Max hurkt bij me neer en bekijkt m'n vagina. Meteen gaat hij met z'n tong over m'n clitje terwijl hij een vinger naar binnen brengt om het te ontdekken. Later komt er nog een bij en dan reikt hij naar z'n nachtkastje en opent de bovenste lade. We liggen op een tweepersoonsbed, dus schuif ik nog steeds kreunend een beetje op om hem erbij te laten. Ik ga rechtop zitten en steek even m'n vinger in m'n kut. Hij is helemaal nat. Ik draai even een paar rondjes en dan haal ik mijn vinger eruit om hem te likken. Max heeft ondertussen de verpakking geopend van een condoom en legt hem tegen z'n piemel. Ik ga bij hem hurken en zorg ervoor dat het condoom volledig om z'n penis heen komt te zitten met m'n lippen. Dan ga ik weer liggen en hangt Max boven me. Hij laat z'n lul in m'n kut glijden en dan begint hij te stoten. Onze ademhaling wordt aangepast aan het tempo en steeds meer kreunen verlaten onze mond. Het voelt heerlijk. Iedere keer dat we het hoogtepunt bijna hebben bereikt, stoppen we even en dan gaan we weer verder. Uiteindelijk willen we niet meer volhouden en komen we klaar in elkaar. Max gaat uit me en komt nog steeds hijgend naast me liggen.
'Welterusten, Annabelle.'
Ik leg mijn hand op z'n borst en val al snel in slaap.
'Jij ook.' fluister ik nog even voor ik heerlijk begin te dromen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen