Foto bij Dining twenty six

Ik word wakker en kijk op als Harry met een dienblad voor mijn neus staat met een vers ontbijtje. ''Ahw babe...'' zeg ik met een nog schorre ochtendstem. ''Morning beautiful.'' glimlacht hij. ''En ook wel een beetje slaapkop.'' lacht hij dan. Ik grinnik en kijk op de wekker naast ons bed. ''11 uur?!'' zeg ik verbaasd.
''Het was een lange nacht.'' knipoogt hij dan grijnzend. Ik moet lachen en knik instemmend. ''Dat was het zeker...'' ik ga rechtop zitten en trek de deken goed over me heen. ''Wat vond je ervan?'' vraagt hij onzeker terwijl hij het dienblad bij me neerzet en naast me komt zitten. Ik pak de kop koffie op en sluit mijn handen eromheen.
''Are you kidding me..? I loved it.'' grijns ik en kijk hem aan. ''Gelukkig...'' zucht hij opgelucht. Ik grinnik. ''Ik vind Dominant Harry wel leuk...'' ik druk een kus op zijn schouders. en gaap eventjes. ''Maar... ik ben wel echt gesloopt door je.'' lach ik.
Hij bloost licht en kijkt me lachend aan. ''That's cute... Dat je er zo verlegen over bent.'' grijns ik. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd.
''I love you..'' zegt hij dan en kijkt me aan. Hij pakt een bord met twee croissants erop. Ik grijns en neem ook een bord waarna we samen lekker beginnen te eten. ''Hmm... dit is zo lekker.'' zeg ik glimlachend.
''Je bent de beste future husband in the world.'' lach ik en kijk hem aan. Vandaag hadden we een drukke middag. We gingen namelijk mijn spullen van mijn huis naar Harry's huis, ofwel eigenlijk nu ons huis verhuizen! Daarna moest ik een aantal uur werken.
De jongens zouden komen helpen, blijven eten met Harry en dan gaan ze naar Niall's feestje waar ik zijn vriendin zal ontmoeten! Ik heb van Harry al veel over haar gehoord en ik ben echt super benieuwd naar haar.
Harry vond het een super leuk meisje, en meestal zat hij met dat soort dingen wel goed.
Nadat we gegeten hebben stapt Harry onder de douche en hoor ik de deurbel beneden gaan. Ik kleed me gauw aan en loop naar beneden waar ik de deur open voor Zayn, Liam, Niall en Louis.
''Morning guys!'' zeg ik vrolijk en laat ze binnen. ''Morgen slaapkop.'' lacht Zayn. Ik grinnik eventjes en haal mijn schouders op.
''Harry is nog aan het douchen..'' glimlach ik. ''Hoelaat moet je beginnen met werken?'' vraagt Niall. ''Twee uur...'' zeg ik. Niall knikt. ''Dan moeten we opschieten.'' zegt hij grijnzend.
''HAZ!'' roep ik naar boven. ''Coming babe!'' roept hij terwijl hij de trap afkomt en zijn shirt over zijn hoofd trekt. Hij schuift in zijn schoenen en drukt een kus op mijn lippen. ''Let's go!'' zegt hij enthousiast. ''jeeej!!'' zeg ik blij en loop naar buiten toe met de jongens.
“Moeten we ook alles nog inpakken?” Ik schud meteen mijn hoofd. “Nee! Het zijn echt alleen dozen in de auto en in ons huis zetten..” glimlach ik. “Mijn oude meubels die ik niet meeneem zijn al verkocht verder is het echt leeg..” grinnik ik. “Ohhh dat scheelt!” zegt Liam. We gaan met drie auto’s heen zodat we alles in één keer mee kunnen nemen. Ik zou dan van de week teruggaan om alles schoon te maken en dan moet ik de sleutels inleveren.
Hoewel het een grote nieuwe en vooral fijne stap is om met Harry samen te gaan wonen vind ik het toch wel ergens moeilijk om mijn woning achter te laten. Ik heb er zoveel mooie herinneringen en gevoelens aan.
Ik haal een hand door mijn lange haren heen en stap uit als we bij mijn huis zijn.
“Welkom in mijn oude casa...” lach ik. Ik loop naar binnen. “Je hebt zelfs alle dozen al beneden!” zegt Louis. “Ja goed hé? Ik zei toch dat het echt alleen over verhuizen zou zijn.” grinnik ik. Louis knikt. “Good.” zegt hij. De jongens beginnen meteen dozen te sjouwen naar de auto, dus ik pak ook spullen en plaats ze in een van de auto’s. Na een kwartier lopen zijn we al klaar. Dat ging echt veel sneller dan verwacht.
“Heb je alles babe?” vraagt Harry dan. “Nog een check? Nu we toch aan het verhuizen zijn...” Harry knikt. “Tuurlijk.”
Ik loop nog een keer door het huis heen, maar ik heb toch echt alles al ingepakt en klaar. Ik loop weer naar beneden. “Klaar...” zeg ik glimlachend en kijk rond. “Zo gek om het zo leeg te zien.” Harry slaat zijn arm om mijn schouders. “Gek he.. Maar we gaan er alles aan doen om er ons plekje van te maken in ons huis... Desnoods gaan we allemaal nieuwe meubels kopen als het niet huiselijk genoeg voelt.” zegt hij. Ik grinnik even. “Je bent lief.” ik druk een kus op zijn lippen. “Okay, let’s go!!” zeg ik waarna we naar buiten lopen en ik de deur sluit. Thuis laden we alles weer uit en laat ik de juiste dozen direct naar de goede plek brengen. “Thanks guys!” zeg ik glimlachend. “Geen probleem hoor.” Niall slaat zijn arm om me heen. Ik grinnik. “Ik ga vast wat uitpakken voordat ik moet werken..” zeg ik. “Laat me raden... Je kleding en make up?” lacht Harry. Ik knik direct. “Oh jazeker!!” In het huis hadden we een kamer voor mij vrijgemaakt, hierin had ik een walk in closet en mijn eigen kamer voor mijn make up en spullen voor mijn haar.
Zodra het allemaal opgebouwd was kon ik al niet wachten om het in te delen. “Ik ruim de dingen voor de keuken wel in..” Lacht Harry en drukt een kus op mijn wang. “Ik zie je zo...” grinnik ik en loop naar boven toe.
Na flink wat uitpakken van mijn spullen is al een groot deel klaar. Ik kijk even tevreden naar het eindresultaat van de make up tafel en een deel van mijn kleding. Ik heb echt zoveel spullen... Dit is niet normaal eigenlijk. Maar hey, Harry’s kast is net zo groot als die van mij dus hij zal hier niet van opkijken. Ik kijk op de klok en besluit de schoenen en tassen morgen maar te doen. Ik pak mijn spullen bij elkaar, inclusief mijn kleding die ik vanavond aan wil doen en loop naar beneden toe. Ik kijk naar de jongens die aan het gamen zijn en grijns eventjes. “Ik ga guys.. thanks for helping!” zeg ik glimlachend. Ik druk een paar kusjes op Harry’s lippen en bind mijn gekrulde haar in een lage staart. “Werk ze beautiful...” zegt hij. “Thanks.. Tot vanavond.. Ik ga mijn best doen om er zo snel mogelijk te zijn.” beloof ik Harry. Hij knikt. “I know..” ik loop naar buiten toe en stap in de auto waarna ik naar mijn werk rijd.
Zodra ik binnenkom en me omgekleed heb loop ik richting de afdeling. Ik sla mijn stethoscoop om mijn nek en kijk even onderzoekend rond als ik verpleegkundigen heen en weer zie lopen en crashkarren rondgereden zie worden. Dat belooft niet veel goeds. Er komt een co assistent op me af. “Dr. Dickens. We hebben handen nodig.” zegt ze. Ik knik. “Lead the way!” zeg ik volg haar naar de patiëntenkamer.
Om 10 over 9 zak ik vermoeid op de bank in de kleedkamer. Ik kijk even op mijn telefoon. - Busy shift? - heeft Harry me gestuurd. - Yup.. Nu klaar. Kan ik me bij Niall even douchen? Anders ben ik zo laat.. - stuur ik. Ik krijg een foto terug van Niall die zijn duim opsteekt. Ik moet lachen. Ik hang mijn doktersjas met spullen in mijn kluis en besluit me maar om te kleden zodra ik bij Niall gedoucht heb, dus ik ga in mijn scrubs naar het feestje. Het ziet er niet heel erg veelbelovend uit aangezien er hier en daar bloedvlekken te zien zijn. Er waren veel trauma spoedgevallen binnengekomen en ik was continue bezig geweest. Ik rij richting Niall’s huis en loop naar de voordeur. Niall doet vrolijk de deur open. “Kijk eens aan! Dokter Dickens!!” Lacht hij maar kijkt dan vies naar mijn pak. “Is dat...?” “Bloed.” vul ik hem aan. “Jup... Dus ik wil heel graag douchen.” lach ik. Ik loop de huiskamer in en zie daar Harry staan. Hij kijkt ook even naar mijn pak. “Dat ziet eruit alsof je erg druk geweest bent...” grijnst hij. Ik knik. “Ja...” lach ik. “You still look sexy though.” knipoogt hij. “Ga eerst maar douchen..” lacht hij dan. Ik druk lachend een vlugge kus op zijn lippen en volg Niall naar zijn badkamer. Zodra hij me een handdoek heeft aangegeven en verdwenen is draai ik de deur op slot en douche ik mezelf gauw. Ik draai de douche uit, droog me af en kleed me aan en stop mijn vuile kleding in de tas terug. Ik werk mijn make up wat bij en bind mijn haren in een hoge knot. Zo, dat is ook wel weer genoeg. Ik doe mijn sieraden om en natuurlijk mijn ring en loop naar beneden toe om me bij de rest te voegen. Ik zet de tas weg. “Zo squeaky clean.” grinnik ik en sla mijn armen om Harry’s nek heen. “Hm. Je ruikt lekker...” hij drukt een paar kusjes op mijn lippen. Ik zeg de rest vrolijk gedag. “Nou Jess, dit is Laure..” zegt Niall dan als ik als laatst bij hun kom. “Hi, wat leuk je te ontmoeten.. Ik ben Jess.” glimlach ik. “Super leuk! Ik heb zoveel over je gehoord..” zegt ze. Ik draai me grijnzend naar Harry. “Ik ook over jou..” grinnik ik en knipoog naar Niall. Ik krijg een glas wijn in mijn handen van Harry.
“Babe, just so you know. Liam heeft Ramona uitgenodigd..” zegt hij dan. “Ah.. Oké..” glimlach ik klein. “Niet je wijnglas laten vallen alsjeblieft.” grapt Niall. Ik rol lachend met mijn ogen. “I won’t!” verdedig ik mezelf. Niall en Harry lopen weg. “Ken je het Ramona verhaal?” vraag ik aan Laure. “Hm. Niall heeft me wel wat dingen verteld... Maar vertel?” zegt ze. Ik leg haar alles uit over wat er is gebeurd en hoe ze Ramona zich de laatste keer gedroeg.” Laure kijkt me verwonderd aan. “Holy shit... Dus, Ramona ging eenmalig met Harry en nu date ze Liam?!” ik knik. “Crazy, huh? Ik weet niet wat het is met mij... Bad karma denk ik.” zeg ik lachend. Laure lacht. “Alles komt goed. Jij bent degene waarmee Harry nu is!” zegt ze. “Oh jazeker! Je komt ook naar onze bruiloft toch?” grijns ik. Ze knikt direct. “Yes! Ik heb er nu al zin in..” grijnst ze. “Oeh! Me too. Heb je Naomi al ontmoet?” vraag ik. Ze knikt. “Lieve meid, wel heel aanwezig.” lacht ze. Ik moet lachen en knik. “Jup... Ik ken haar al mijn hele leven.. dus ik ben er inmiddels aan gewend..” lach ik. “We zouden eens met zijn drieën wat moeten gaan doen!” zeg ik dan. “Plus, ik hoorde van Harry dat je een eigen bakkerij hebt.. En ik ben gek op alles wat je in een bakkerij kan krijgen.” grinnik ik. Ze kijkt me lachend aan. “Hm. Ik heb misschien hier nog wel wat staan wat je kan proeven..?” zegt ze. “Really?!” Ik had nog niks gegeten simpelweg omdat ik er geen tijd voor had gehad. “Ja! Kom.” zegt ze waarna ik haar naar de keuken volg. Ze haalt uit de oven een schaal met muffins. Ze zien er heerlijk uit. “Oh my... Ze roepen me. Ik heb voor het laatst vanmorgen gegeten...” grinnik ik. “Probeer maar.” zegt ze. Ik pak er eentje en neem er een hapje van. “O my god.. i’m in chocolate heaven!” zeg ik en sluit genietend mijn ogen. Lachend kijkt ze toe. “Precies wat ik nodig had.” grinnik ik. Terwijl we een muffin eten en kletsen, komt Liam binnen met Ramona. “Hey girls. Laure, Ik wilde je even voorstellen aan Ramona.” De meiden ontmoeten elkaar en dan loopt Ramona naar mij. “Jess! Zo goed je weer te zien.” zegt ze en knuffelt me. Ik bijt zacht op mijn lip. “Hey Ramona, insgelijks..” zeg ik, waarna ik Liam groet. Harry komt de keuken in. “Ah, ik dacht al dat mijn vriendin zich had laten omkopen door chocola.” grijnst hij en drukt een kus op mijn wang. “Harry.. Ik wil dit elke dag...” zeg ik genietend. Harry groet Liam, en Ramona... Ik vind het nog steeds maar een ongemakkelijke situatie. Maar goed, ik kan niet voor Liam bepalen wie hij wel of niet date? En als hij haar echt leuk vind dan zal ik haar maar een eerlijke kans moeten geven... denk ik?
Het enige waar ik voor vrees is dat hij haar mee wilt nemen naar onze bruiloft.. en eigenlijk wil ik haar er niet bij hebben, gewoon vanwege de situatie.. Het zou toch raar zijn... toch?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen