Foto bij Dining twenty seven

“I like the way you work it, no diggity!” wordt er luid gezongen in de woonkamer. Lachend kijk ik toe hoe Harry en Niall een poging doen tot een sexy dans met zijn tweetjes uit te voeren. Ik kijk hoofdschuddend naar ze.
“Wat is er, ben je niet onder de indruk?” lacht Harry. Ik schud lachend mijn hoofd. “Nah.”
“Ik kan het beter..” grijns ik. “Kom maar op dan.” zegt Harry en wenkt me naar hem toe. “Oh daar wil ik niet tussen staan...” roept Niall dramatisch en loopt gauw weg. Ik loop naar Harry toe en draai me met mijn rug naar hem toe waarna ik begin te dansen tegen hem aan.
Harry pakt mijn heupen beet en danst mee. “Oke dit ziet er beter uit ja.” Lacht Niall.
“Maar dat komt door Jess!” zeggen ze tegelijk. “Shit, ik wilde je voor zijn... lacht Harry. Ik grinnik en stop dan met dansen.
“Nou dat was wel weer genoeg voor vanavond...” grijns ik en kijk hem aan.
“Hmm, sure?!” vraagt Harry dan. “Jij hebt zeker genoeg gehad..” grinnik ik en kijk hem aan. Hij legt zijn armen om mijn middel en drukt een kus op mijn lippen. ''I'm glad your here.'' zegt hij dan. Ik glimlach. ''Me too..'' ik streel met mijn duim langs zijn wang en druk een kus op zijn lippen. ''I love you...'' zegt hij dan glimlachend. ''Love you too.'' zeg ik tevreden.
''Kom op lovebirds... laat elkaar eens los.'' lacht Liam die mijn hand pakt en me bij Harry wegtrekt. Hij draait me rond en begint te dansen. Ik dans al lachend met hem mee. ''Wat zij kunnen, kunnen wij ook!!'' Ik kijk om als ik zie dat Ramona naar Harry toeloopt en tegen hem aan begint te dansen. Harry kijkt een beetje ongemakkelijk naar me en staat verstijfd aan de grond, maar beweegt niet.
''Ramona...'' zegt Liam dan. Ik bijt op mijn lip en kijk hoe Harry een stap opzij zet. ''Wat, Jess mag wel met jou dansen maar ik niet met Harry?'' zegt ze onschuldig en kijkt me dan met een schuine glimlach aan. Wat een fucking.... kutwijf.
''Er is een verschil tussen dansen en tegen iemand aanrijden.'' zegt Liam dan voordat ik de kans heb. Ik bijt zacht op mijn lip.
''Ga je het nu echt opnemen voor haar?!'' zegt Ramona dan. Het valt stil in de ruimte. De gezellige sfeer die er zojuist was lijkt wel in 1 klap weggevaagd. Awkward.
''Ramona, ik kom voor niemand op. Maar de situatie hier ligt iets anders vind je niet?'' valt Louis, Liam bij. Eleanor heeft zich ook bij ons gevoegd en staart vol verbazing naar Ramona.
''Hoezo? Omdat ik seks heb gehad met Harry is het allemaal veel erger?!'' vraagt ze dan. ''Uh.. Ja.'' zegt Liam.
Ik kijk even ongemakkelijk heen en weer naar Ramona en Liam die naar elkaar toelopen en dan naar buiten lopen. Ik zie dat ze buiten ruzie hebben en bijt op mijn lip. Dat kwam door mij.
Ik was de reden dat ze nu ruzie aan het maken waren.. Maar hoe kan ze nu denken dat het oké is om met Harry te dansen en dan zeker tegen hem aan te gaan dansen met haar kont. De muziek wordt weer gestart. Ik kijk op als ik Laure’s hand op mijn schouder voel, naast haar staat Eleanor. “Alles oké?” vraagt ze. Ik glimlach naar hen. “Ja.. Alles is oké..” glimlach ik. “Het was gewoon raar maar ze heeft wel gelijk. Als 1 van jullie het zou doen zou ik het niet eens zo erg vinden.. Maar bij haar voel ik me meteen jaloers en boos.” zeg ik dan. Ze knikken. “Het is gewoon, ik doe zo mijn best om dit allemaal af te sluiten en achter me te laten, maar zodra ik haar zie komt alles weer terug.. Ik droomde vannacht zelfs over... Harry en zij.. die nouja seks hadden..” zeg ik dan zacht. “Och lieverd...” Eleanor en Laure slaan hun arm om me heen. “Het is logisch dat je je zo voelt.. Ik bedoel, ze heeft een hele hoop teweeg gebracht en je wordt steeds met haar geconfronteerd..” zegt Eleanor. Ik knik. “Ja maar ik kan ook onmogelijk vragen aan Liam om te stoppen met haar te daten. Wie ben ik om daar iets over te zeggen? Ik ben alleen nu al doodsbang dat ze naar onze bruiloft gaat komen... Want dat wil ik echt niet.. Maar wat dan? Me ongemakkelijk voelen op mijn eigen bruiloft...?” zeg ik ze. “Nou absoluut niet!! Maar ik ben het met je eens dat het moeilijk is om Liam te zeggen dat je liever niet wil dat zij komt...” zegt Laure. Ik knik zachtjes. “Misschien... Wordt het ook wel minder hoe meer ik haar zie, ofzo?” zeg ik. Liam en Ramona komen naar binnen. “Niall ik ga naar huis man.” zegt Liam. Ik bijt zacht op mijn lip. Hij ziet er boos uit. Ramona loopt langs hen zonder iets te zeggen de deur uit. Liam zegt Niall gedag en loopt dan de deur uit. Ik voel me enorm schuldig om de een of andere reden, dus ik besluit Liam te appen.
- Everything okay? Sorry ik wil geen ruzie tussen jullie veroorzaken... - stuur ik hem.
- Het is oké Jess, maak je niet druk. Het is niet jouw schuld😘 I’m sorry. - stuurt hij al vrijwel direct terug.
- Don’t please. Niet jouw schuld.. Doe voorzichtig. 😘 - stuur ik hem. Ik leg mijn telefoon weg en kijk naar Harry die bezorgd naar me kijkt. Ik tover een kleine glimlach op mijn gezicht, wat hem enigszins een opgeluchte gezichtsuitdrukking geeft, maar toch kijkt hij nog steeds bezorgd.
Ik kijk naar Laure en Eleanor. “I’ll be back..” zeg ik. Ik loop naar Harry en pak zijn hand. “Even kletsen?” vraag ik. Hij knikt zacht. “Sure.” Hij drukt een kus op mijn wang en zegt Niall dat hij zo terug is. Samen lopen we de tuin in. Harry gaat op de loungebank zitten en ik kruip op zijn schoot. Ik haal een hand door mijn haren en kijk hem aan. “Haz.. Babe, je weet dat ik niet boos of iets ben op jou toch?” vraag ik. Hij kijkt me aan en knikt. “Het is gewoon. Als ik jouw reactie zie op haar, voel ik me meteen weer schuldig, alsof het allemaal net gebeurd is en.. Ik zie de pijn in je ogen en dat vind ik gewoon heel erg moeilijk..” zegt hij zacht. Ik knik begrijpend. ''Ik ehm... Meeste van de tijd ben ik gewoon oké met alles wat er is gebeurd, en heb ik het wel enigszins een plek kunnen geven op het moment, maar telkens als ik haar zie.. komt het gewoon allemaal weer terug.'' ik pluk een beetje uit ongemak aan mijn nagels. ''En dat vind ik echt heel vervelend, want ik heb je vergeven en ik wil dit achter ons laten, maar zolang ik haar blijf zien, blijf ik beelden terugkrijgen van nouja.. hoe jullie..'' ik bijt zacht op mijn lip. Harry tilt mijn kin op.
''Babe je hoeft echt nooit bang te zijn dat ik ooit iets met haar of iemand anders zal doen. Ik heb geleerd van die fout..'' zegt hij meteen. Ik knik. ''I know love, ik ben ook echt niet bang dat je het nog een keer doet.'' zeg ik dan en kijk hem glimlachend aan. ''I trust you...'' zeg ik en leg mijn hand op zijn borst. ''Gelukkig..'' ik zie een hoop opluchting in zijn gezichtsuitdrukking.
Ik kijk hem aan. ''Ik wil je kind of kussen nu.'' glimlacht hij dan. Ik lach. ''Waar wacht je op?!'' vraag ik en kijk van zijn lippen naar zijn ogen. ''Hm, just taking in the breathtaking view.'' knipoogt hij. Ik glimlach en voel dat mijn hart sneller begint te kloppen en kriebels door mijn buik gaan. Langzaam drukt hij zijn lippen op de mijne en geeft hij me eenklein kusje. Ik glimlach en kijk hem kort aan. ''You tease...'' fluister ik, waarna hij me zoent. Langzaam laten we elkaar los en kijken we elkaar glimlachend aan. ''I love you..'' glimlach ik. “You too babe. Kom, dan gaan we weer naar binnen, oké? Ik praat met Liam morgen...” zegt hij dan. Ik knik eventjes zacht en kijk naar hem. “Thanks...” fluister ik zacht. ''No problem babe..'' zegt hij glimlachend. We staan op en lopen weer naar binnen om ons bij de rest te voegen.

Goeiemorgen!!

Wat vinden jullie, overdrijft Jess of heeft ze gelijk? En zou ze moeten zeggen dat ze Ramona niet op haar bruiloft wilt..?

Ik heb vandaag weer mijn eerste schooldag van het laatste schooljaar! Ik merk dat ik best gespannen ervoor ben al de hele week.. Afstuderen!!😱

Liefs en veel leesplezier weer!

Reacties (3)

 • LeLouisx3

  Jess heeft 100% gelijk!!! Geen R. op haar trouw!!! (Ik begrijp haar maar al te goed op dat vlak. Ik ken er ook een paar die niet moeten komen op mijn trouwfeest maar die helaas toch een uitnodiging zullen krijgen)

  10 maanden geleden
 • CrazyUnicornLuf

  weer een superhoofdstukkie!
  en veel plezier in je laatste schooljaar!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Dankjewel!! 💕

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Veel succes!! Maar je gaat dat sowieso superrrr goed doen!

  Jess heeft 100000% gelijk en ik zou dat ook vragen moest dat bij mij gebeuren. Snell verder!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Dankjewel! Laatste jaartje even hard werken💪🏼💪🏼

   & same here. Ik zou er niet aan moeten denken! Ook niet in (dit geval) vanuit Harry!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen