Foto bij 3.

Ik gedraag me belachelijk, als een klein verwend nest die het niet gewend is dat mensen anders dan beleeft tegen haar praten.
Ook Jace lijkt beetje uit zijn doen, waarschijnlijk door het idee dat wij samen gemeenschap zouden willen. Of misschien dat iemand tegen hem het woord 'neuken' gebruikt heeft. Alle 2 zouden wij dit nooit over onze lippen krijgen.

"Oké de nacho-schotel is klaar, jij hebt alle groentes gesneden?" Jace knikt gehoorzaam, als ik de kok ben, neem ik mijn rol heel serieus. Ik ben dol op koken, als ik het mag zeggen, ik ben er nog goed in ook.
"De salade is gemaakt, zal ik alles op tafel neer zetten?" Ik knik en we brengen alles naar tafel, uit de buffetkast haal ik de wijnglazen en steek de kaarsen aan die Luci op tafel heeft gezet.

We eten en drinken bijna de hele avond met elkaar, ik voel mijn wangen gloeien van de wijn en weet dat ik ruimschoots genoeg hiervan gehad heb.

"Ik ga naar bed lieve mensen, fijne avond nog". Ik zet mijn glas op het aanrecht en loop mijn kamer in. Ik trek een zachte satijnen pyjama aan en nestel mij in bed.

Zacht word er op de deur geklopt, Jace steekt zijn hoofd om de hoek. "Mag ik binnen komen?" Ik knik en hij komt bij mij zitten op bed.
"Pa bedacht dat het wel gezellig was , als we donderdag een bedrijfsuitje zouden houden. Hij wil ons 'uit' sturen, naar een dans gelegenheid".
Om het idee moet ik vanbinnen lachen, als ik ergens niet geschikt voor ben is het wel een club, dansen. Maar dat gevoel schuif ik opzij, het idee is te lief om te weigeren.
"Lijkt mij gezellig, met Daisy, Benjamin en Anna".
Glimlachend kijkt Jace mij aan, "dat lijkt mij een goed idee, gezelligheid mag er best wel wezen is het niet?" Ik begin te giechelen en trek Jace naar me toe, "kom, blijf nog even kletsen".
Jace schut zijn mooie blonde haren, "nee je bent aangeschoten, daar wil ik geen misbruik van maken lieverd". Zuchtend sla ik mijn armen over elkaar. Hij lacht me uit en duwt me in de kussens.

"Welterusten Katty Kat".Daisy belde mij op nadat de uitnodigingen voor het feest de deur uit waren, Daisy is samen met Anna mijn beste vriendin. We zitten samen op Harvard, ik heb Daisy via Anna leren kennen.
We hebben besloten nog te gaan winkelen, voor we straks uit gaan. Een nieuw jurkje is nooit weg natuurlijk.
We staan in een prachtige winkel, met champagne is onze handen.
Daisy houd een gouden Valentino jurkje omhoog, Daisy heeft een prachtige bruine huid waar het goud mooi op samen komt "het staat je vast prachtig Daisy, trek aan.

"Oké, maar eerst moet jij nog wat, ik wil niet alleen de pashokjes induiken".
Ze houd een lichtblauw cocktailjurkje omhoog, een strak bovenlijfje en een wapperende rok.
Ik hou hem voor mij, "ik weet het niet hoor, is hij niet wat te kort?"
Ze begint te lachen, "kort? Je maakt een grapje toch? Die benen van jou mogen echt wel eens gezien worden en het mag echt wel eens wat meer boven je knieën komen".
Ik wil me mond open doen om wat te zeggen, maar ze onderbreekt mij en trekt me mee. "Je moeder is hier niet, leef een beetje Kathy".

Het jurkje staat mooi, kort, maar mooi. Daisy duwt een paar bijpassende hakken met open motief in mijn hand, ze staan er ook perfect onder. We besluiten na dat we hebben afgerekend, onze nagels te laten doen. Vel rood is bij mij het eindresultaat.

"En klaar". Tevreden hou ik Daisy een spiegel voor, "wat denk je? Vind je het mooi?" Ik heb behoorlijk mijn best gedaan op haar make up, ik heb zelfs gouden wings gemaakt die bij haar jurk passen.
"Prachtig, dank je Kathy".
Nu krijg ik een beetje make-up op, rode lippenstift, beetje rouge en eyeliner met mascara. "Je bent mooi liefje, je sproetjes komen nog steeds mooi uit". Lachend hou ik mijn handen voor mijn gezicht, "hou op hoor!". Al pratend lopen we naar beneden naar Jace en Richard. "Zijn jullie zover dames? Wat zien jullie er prachtig uit, zijn ze niet prachtig Jace?" Ik voel mij rood aanlopen en ook Daisy bloost een beetje. "We gaan", en Jace loopt snel naar de deur. Ik zie hem zijn vader een boze blik geven, hij voelt zich zichtbaar opgelaten door zijn vaders opmerking.

"Komt Anna nog? Ze zou hier toch heen komen?" Richard glimlacht en begeleid mij naar buiten, "in het restaurant ontmoeten we de andere, Anna waarschijnlijk ook". Hij heeft gelijk, anders had ze het mij namelijk wel gezegd en ze zou mij echt wel een berichtje sturen als ze niet zou komen, maar toch.
Een vriendelijke glimlach komt mij tegemoet van Richard. "Ze hoort toch helemaal bij jullie groepje, ze neemt ook een gast mee".

Meteen draai ik me naar Daisy, terwijl we de taxi instappen en Richard zegt waar we heen gaan. Daisy wrijft in haar handen, " Jace en Kathy, Daisy en Benjamin en Anna met onze misteryboy".
Ik schut mijn hoofd, volgens Anna en Daisy zijn Jace en ik een stelletje, zonder dat we het zelf door hebben, ik ben het daar totaal niet mee eens.
"Klinkt als Anna trouwens, niet zeggen wie ze mee neemt, dat vind ik zo leuk aan haar, ze weet het altijd net even anders te doen". Ik knik instemmend tegen Daisy en haak mijn arm in die van haar als we de Taxi uitgaan en verder lopen.
Bij het restaurant staat Benjamin er al, ik begroet hem met een knuffel en ik laat Daisy los zodat ze naar Benjamin kan, ze kust hem innig. Diep van binnen voel ik een steek in mijn buik, ik zou dit ook zo graag willen.
Ze zijn zo lief en perfect samen, ik kijk naar Jace die bijna de zelfde uitdrukking op zijn gezicht heeft, dan ikzelf.

"Kom laten we naar binnen gaan, misschien is Anna daar wel'. Richard begeleid ons naar binnen, ik zoek rond naar Anna. "Daar zijn jullie", we draaien ons om en zien Anna net binnen komen lopen. "Ik zag jullie net naar binnen gaan, we waren iets later, ehm omstandigheden".
Ze grijnst naar mij en ik giechel, ik wil op haar aflopen als Jace mij bij mijn arm grijpt en me terug trekt. "He, wat is er?" Hij hoeft er niet op in te gaan, ik volg zijn blik en ik zie hem binnen lopen, Harry.

"Je mond staat open Kat", lachend doet Anna hem dicht. "Nou iedereen, dit is Harry Styles, mijn date". Ze is zo trots als het maar kan en kijkt hem aan. Hij grijnst naar haar, de grijns staat hem heel goed. Het laat een klein beetje van zijn tanden zien aan 1 kant, het maakt hem arrogant, maar het staat. Dan kijkt hij de kant van mij en Jace op, "wat een toeval dit zeg", mompelt Jace geïrriteerd.

"Aangenaam iedereen, Anna heeft me al heel wat over jullie verteld. Jij moet Daisy zijn", hij loopt op haar af en geeft haar een handkus. Daisy lacht, "je hebt een goede date mee genomen hoor An". Ook Benjamin begroet hij en loopt dan naar ons. Hij loopt op ons af en buigt naar me toe, "hallo Katherina, leuk je weer te zien".
Ik kan hem alleen maar aankijken, zijn aftershave dringt mijn neus in en ik ben me er van bewust dat ik staar. "Je ziet er prachtig uit, mooi kort rokje ook". Zijn vingers gaan over de stof van mijn rok, maar Jace slaat zijn hand weg.

"Jace",
hij steekt zijn hand uit en ze schudden elkaar krachtig de hand, iets te krachtig als je het mij vraagt. De ogen van Harry staan donker, die van Jace waarschuwend. Nadat ze elkaar een tijd hebben aangestaard laten ze elkaar los en stapt Harry naar achteren.
"Laten we naar onze tafels gaan jongens", Richard begeleid ons naar een tafel in het restaurant. "Ons vaste plekje hier, dus nee ik ben niet zo onbeleefd om zo maar te gaan zitten hoor". Grapt hij lachend, "o kijk daar is mijn schoonheid". Hij loopt op Luci af en kust haar liefdevol.

"Dus hoe hebben jullie elkaar ontmoet, we willen alles weten natuurlijk". Daisy wuift tussen haar en mij, het enige wat ik denk, is dat ik helemaal niet wil weten hoe ze elkaar hebben ontmoet en de situatie helemaal niet prettig vind. Hoe heeft Anna zo'n persoon kunnen uitzoeken. Of we hebben elkaar echt in de verkeerde omstandigheden ontmoet en is hij helemaal niet zo erg als ik denk?

Reacties (3)

 • LeLouisx3

  Ik denk echt dat dit verhaal een leuke verhaallijn zal hebben, maar ik lees zo veel spellingsfouten... t in plaats van d, v en w en f afwisselen
  Jammer

  4 maanden geleden
  • bels

   Dat spijt me, maar ik doe mijn uiterste best. Volgens mij heb ik het verder in het verhaal al beter onder controle en ik hoop dat je verder leest:)

   4 maanden geleden
 • eldavia

  🥰

  6 maanden geleden
 • eldavia

  😍😍❤

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen