Foto bij 4.

Donderdag 19:30
Anna verteld dat ze Harry ontmoet heeft op een feestje van haar oudere broer Jax, nadat ze verteld had waar ze werkte, was volgens haar, Harry een en al oor. Volgens hem omdat ze zo mooi was.
"Hij is er al 2x geweest heeft hij verteld, hij wist eerst niet dat de boekenwinkel daar zat".
"Wat vond je ervan jongen?" Richard is oprecht geïnteresseerd, natuurlijk, zijn kindje, daar wil je van weten wat andere ervan vinden en het altijd beter maken. "Uitstekend boekencollectie heeft u daar meneer, personeel is ook goed in het uitzoeken van de perfecte match".
Ik kijk strak naar mijn bord waar ik met een doperwt speel, "schenk hem geen aandacht kat", fluistert Jace in mijn oor. "Dat probeer ik, maar het is zo verdomd lastig".
"Dat compliment was voor jou bedoeld hoor Kathy", mijn hoofd schiet van mijn doperwt naar dat van Luci. "Sorry, ik was even in gedachten. Maar bedankt voor het compliment Harry". Ik zie hem met een speelse blik naar me kijken, hij daagt me uit.
"Maar dan hebben jullie elkaar al ontmoet, waarom zei je niks Kathy". Opgewonden grijpt Anna mijn hand, "o lieve An, nooit officieel natuurlijk, ik wist niet dat hij Harry heet, hij was een klant, ik heb hem geholpen. Verder was het niet zo bijzonder".Indringend kijk ik hem aan, als hij het flikt om ook maar iets tegen de andere te zeggen zorg ik ervoor dat, ja dat wat eigenlijk? Ik ben niet zo goed in de wraak acties, ik laat het meestal maar gaan, hopen dat het goed uitpakt.

"Ze werkt professioneel, mag u trots op zijn meneer". "Noem me toch Richard en zeker, Kathy is als mijn dochter, ik ben super trots op haar. Op iedereen hier, deze 5 zitten niks voor niks op Harvard. Ze zijn het hart van de winkel en daar ben ik jullie bijzonder dankbaar voor". Hij slaat Jace op zijn schouder en kijkt genieten naar ons. Ik lach, wat is het toch een lieve man. "Wij zijn u dankbaar dat u ons allemaal bij elkaar houd en ons laat werken in u winkel". Ik beaam wat Daisy zei, en stop het laatste hapje van het toetje in mijn mond.

Als iedereen zover is vertrekken we naar een club, waar Richard een deel heeft afgehuurd waar we kunnen zitten en drankjes doen.
Dat is maar goed ook want het is er ontzettend druk als we aankomen, de jongens en meiden dansen met elkaar. Naja dansen, je zou kunnen zeggen dat ze elkaar bereiden op de dansvloer. Nu weet ik de reden weer waarom ik een hekel heb aan zulke plekken, de muziek is luid, de mensen zijn te dronken en er word asociaal gedanst, in mijn ogen dan.

"Ik ga de wc op zoeken", roep ik Anna haar oor, ze knikt en loopt met me mee. "Heerlijk zo iedereen bij elkaar he. Super feestje al zeg ik het zelf".
"Zeker, Richard heeft alles goed geregeld", in de spiegel werk ik mijn make up bij en loop met Anna naar buiten, die me de dansvloer optrekt met Jace. Lachend dansen we, ook al voel ik me nogal ongemakkelijk. Maar na de 4 drankjes die Benjamin in me giet merk ik daar nog maar weinig van.
Lachend val ik in Benjamin zijn armen en laat me door hem mee trekken dieper de dansvloer op. "Moment, ik haal nog een drankje voor ons kathy", hij loopt weg en ik kijk om me heen.
Ik bedenk dat ik er net zo goed zelf een feestje van kan maken en ik dans met mezelf. Automatisch laat ik mijn handen over mijn lichaam gaan, mijn handen haal ik door mijn haar en ik zwiep mijn heupen naar links en rechts. Ik schrik als er 2 handen op mijn heupen belanden, meteen grijp ik ze vast en duw ze van me weg. Als ik me omdraai naar de boosdoener sta ik tegen over Harry.
"Zo dus je kunt wel plezier maken, een perfect Harvard meisje die werkt in een boekwinkel is dus toch niet uitermate slaapverwekkend. Ik wist niet dat dat rijkelui volk ook kon feesten. Al is het mij toch nog wat te netjes".
"Zeur niet zo Harry, ga Anna vermaken, ze zal je wel al zoeken". Mijn hoofd kan niet boos worden om zijn woorden de drank houd dat nu tegen. "Anna? Serieus? Anna kan me niet schelen lieverd". Nu hij nog dichtbij me gaat staan hoeft hij niet zo te schreeuwen, en maakt een indringende indruk op me. "Wat? Dat meen je niet. Wat moet ik nu met deze informatie, ik ben haar beste vriendin. Je weet dat de kans 101 procent is dat ik het tegen haar vertel he?" Ik kruis mijn armen over elkaar en kijk hem geïrriteerd aan. "Ik denk dat jij niet zo stom bent om dat tegen Anna te zeggen, maar omdat jij bevriend bent met Anna, kan ik vaak in jou buurt zijn".
"Waarom? Ik snap het niet, je verward me. Waarom zou je dat willen, we zijn nou niet bepaalt goede vrienden is het niet?" Zijn grijnst verschijnt weer op zijn lippen en hij trekt me tegen zich aan. "Dat boeit me niet, maar ik weet dat jij me verdomd aantrekkelijk vind en je maar al te graag wil weten hoe ik er naakt uit zie. Ik zou jou ook maar al te graag zonder dit uitermate schattige jurkje willen zien. Ik kan je genoeg geven wat dat liefje Jace je niet kan geven. Ik zou je zo hard neuken dat je mijn naam uitroept en iedereen het kan horen. O wacht, nee jullie doen daar vast niet aan". Hij begint te lachen,ik sta verbijsterd ij zijn armen, hem alleen aankijkend. Dan begint hij mijn uit te lachen, "o kijk dat geschokte poppen gezichtje nu toch van je. Ben je zulke taal niet gewend?"
Ik sla met mijn handen op zijn borst, "je bent een klootzak, je kunt niet zo tegen me praten, ik ben Anna's beste vriendin. Ik vind hoe je tegen mij praat walgelijk, dat doe je toch niet, meerdere mensen kunnen je horen. Waarom zou ik het niet tegen Anna vertellen?"
"Omdat Richard het vast verschrikkelijk vind als zijn oogappeltje zijn klanten niet netjes behandeld. Ik kan hem vertellen hoe charmant onze ontmoetingen wel niet zijn geweest en ik ben uitstekend in overdrijven liefje , nog beter in overtuigen let maar op".

Daar sta ik dan, geklemd in de greep van Harry, ik weet niet wat ik hiermee moet. Ik voel me boos, verward ergens een beetje bang. Wie is deze persoon die zo ruw mijn leven verstoord, waarom valt hij mijn beste vriendin lastig? Ik zie dat hij mij bekijkt, zijn ogen scannen mijn gezicht. "Aan het bedenken wat je gaat doen?"
Ik kijk naar zijn borstkas, maar dan richt ik mijn ogen direct in die van hem. Opeens voel ik me heel zelfverzekerd en totaal niet bang, maar als ik mijn mond open, weet ik dat het de drank is die praat. "Je denkt toch niet dat je mij met zo'n slap excuus tegen houd dat niet tegen Anna te zeggen he. Ik weet dat jij hier niet opeens plotseling bent, je bent hier met een rede, ik ontdek die wel, wacht maar af". Ik zie dat hij zijn wenkbrauwen fronst, hij laat me los en stapt naar achter. " Ik zal zorgen dat ik je overtuig meisje, wacht maar. Ik nu opzoek naar Anna, ik heb wel zin nu om haar eens even lekker te pakken".

Jace en Benjamin lopen onze kant op, Benjamin geeft me mijn drankje aan en ik neem 3 grote slokken. "Rustig aan, zo goed kun je niet tegen sterke drank kat". Jace kijkt me aan en ik haal mijn schouders op, "ik heb het gezellig". Ik lieg hardop tegen Jace, wat ik de laatste keer heb gedaan voor zijn verjaardag en dat was nog wel om een goede reden.
Ik zie dat Harry richting de toiletten loopt en ik besluit hem achterna te gaan, hopelijk ervoor te zorgen dat ik Anna kan overtuigen met mij te komen feesten.
Als ik me tussen de mensen heb weten te wurmen loop ik het de gang naar de wc's in.

Een ijzeren greep klemt zich om mijn arm en trekt me een donkerder hoekje in, Harry duwt me tegen de muur "Je maakt het me te makkelijk liefje". Hij staat opnieuw dicht bij me, zijn handen liggen om mijn polsen en hij houd me op mijn plaats, doordat hij zijn voeten langs die van mij zet. Ik trek boos aan mijn polsen, "laat me los, je bent gek. Ik zoek Anna, viezerik". Hij lacht hard, "hoe zeg je, viezerik? Zal ik eens vies doen?"
Zijn handen glijden over mijn blote benen, ze voelen ruw aan. Hij knijpt me in mijn bovenbeen en dan bijt hij me in mijn oor. Ik voel zijn lippen tegen mijn hoor, het prikkelt een beetje door de stoppels die aanwezig zijn op zijn gezicht. "Als je mij en Anna niet met rust laat, zal ik nog wel ergere dingen met je doen."
De grond zakt langzaam onder mijn voeten weg, de drank stijgt naar mijn hoofd en ik duw me van hem weg. Wat zo net gebeurd is is niet te bevatten, ik voel me kost misselijk en ik ren weg. Buiten kom in net op tijd aan, Benjamin loopt op me af en kijkt me bezorgd aan.

"Ik moet", ik kokhals en geef over. Hij houd mijn haren vast en geeft me een zakdoekje aan als ik klaar ben.
"Het spijt me dat je dit had moeten zien", "nee ik had je niet zo vol moeten stoppen met sterke drank. Kom we gaan even zitten, dan voel je je zo vast wel beter.
De rest van de avond blijf ik bij Anna uit de buurt en zit ik met Benjamin en Jace op een bank, we kletsten over koetjes en kalfjes. Ze zijn onbezorgd en hebben de grootste lol, zelf probeer ik de schijn op te houden en zorgen dat ik deze avond nog een beetje fatsoenlijk door kom. Al kan ik het beetje Fatsoen natuurlijk al meteen wel vergeten. Mijn leven lijkt in een week wel een slechte soap, wie zou dit nou geloven? Überhaupt bedenken? Dit gebeurd toch alleen in van die slechte pocketboekjes? Daar staan ze, Anna zielsgelukkig en Harry laat al het gepluk aan zijn lichaam toe. Anna kan niet van hem afblijven, ergens snap ik waarom.

Zijn haren, kaaklijn, ogen, lichaam en kleding. Alles maakt deze jongen gevaarlijk aantrekkelijk, ondanks de haat die ik nu voor hem voel, voel ik iets, wat ik niet ken. Een raar getintel in mijn lichaam, als ik naar hem kijk, hoe afschuwelijk hij ook is, hoe erg zijn aanrakingen ook waren, hoe stom ik was me zo makkelijke prooi voor hem te maken. Dat getintel onderin mijn buik is niet te negeren. Daarvoor schaam ik me en voel me vies "Waarom zit je ze zo aan te staren?" Ik kijk Jace aan, "ow, ze zijn verliefd, is het niet?" Hij schud zijn hoofd, "ik denk niet dat hij het woord verliefd kan". Verbaast kijk ik hem aan, "wat bedoel je daar nu mee?" "Gewoon, zo'n typte is het niet toch. We hebben hem gezien samen in de winkel. Hij is een totaal ander persoon, zelfs zijn tattoos zijn nu weggewerkt voor het grootste deel door dat overhemd. Waarvan zou dat zijn denk je, de primarkt? Hij is gewoon een pestjong van 1 van de middenklassen, nog lager dan de middenklassen. Hij hoort thuis in de goot Kat, blijf bij hem uit de buurt. Ik zag wel dat hij je vast had, ik ben niet blind. Je moet je niet inladen met zulk volk".

Ik knik, verbaast door de afkeur en walging die Jace uit. Iets wat totaal niet bij hem past. We hebben ons nooit druk gemaakt uit welke klasse iemand ook maar komt. We hebben geluk dat onze ouders het zo goed voor elkaar hebben, daarmee treffen wij het ook meteen. Maar om Jace zo te horen praten verbaast me, zelfs over zo'n figuur als Harry. De jongens wisselen een vijandige blik naar elkaar, Jace staat op en trekt me mee. "We gaan". Is het enige wat hij zegt, ik zwaai naar de andere en laat me mee voeren door Jace.

Reacties (2)

  • eldavia

    lovee🙈😍

    1 maand geleden
  • eldavia

    10 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen