Foto bij 60 Germany - Sunday 2

OMG ik sta vanaf zondag op 1 in de jaar top! Wauw! Zo onwijs dankjewel voor al jullie kudo's, ik kan werkelijk niet in woorden uitdrukken hoe onwijs blij en trots ik ben!

Hierbij hoofdstuk 60! Dat ik vorig jaar rond deze tijd weer actief ben begonnen met schrijven had ik nooit verwacht dat ik zover zou komen! Ik ben echt van deze personen gaan houden en van al mijn lieve abo's die elke week weer lezen/reageren/kudoën. Thank you so much!

Hou van jullie! Veel lees plezier! Kudo voor dit hoofdstuk?

X lot of love

Luna’s point of view
Ik weet nog steeds niet of de politie hier alleen komt om polshoogte te nemen of dat ze weten dat Red Bull gevaar loopt. Ik heb werkelijk geen idee en durf niet te gokken dat ze met loeiende sirenes aankomen. De meneer die mij vast heeft is onbewust zijn grip aan het verslapen. Als ik nu een manier kan vinden om Davey zijn aandacht af te leiden zonder dat hij argwaan krijgt, kan ik los komen.
‘Nils will let you go in a moment. Don’t think about running.’ Mijn telefoon! Ik besteed bijna geen aandacht aan de woorden van Davey en besluit mijn telefoon als afleiding te gebruiken. Deze ligt namelijk nog steeds op de grond. Mijn blik gaat overdreven naar mijn telefoon als Davey mij afwachtend aan kijkt. Zoals ik al voorspeelde en heel hard hoopte, volgt Dacey mijn blik.
‘Look what we got here.’ Sukkel denk ik terwijl hij voorover bukt om mijn telefoon te pakken.
Het moment dat hij bukt gaat mijn linkerhand zo snel mogelijk naar het kruis van Nils en mijn rechterhand naar zijn pols. Terwijl ik aan Nils zijn pols trek en hem in zijn kruis sla, gaat mijn knie omhoog en raak ik Davey vol in zijn gezicht. Ik geef nog een ruk aan Nils zijn pols en ben los uit zijn grip. Davey schreeuwt van pijn en grijpt naar zijn gezicht. Ook Nils schreeuwt het uit van de pijn waarnaar hij op zijn knieën zakt. Zonder twijfel draai ik mij om. Die schreeuw moet namelijk hoorbaar zijn geweest in het restaurant. Het heeft maximaal vijf seconden geduurd vanaf het moment dat Davey mijn telefoon wilde pakken tot het moment dat Nils op zijn knieën viel. Terwijl ik naar het restaurant ren schreeuw ik naar het personeel en wijs naar achteren. In mijn ooghoeken zie ik hoe Davey de achtervolging op mij heeft ingezet. Aan de linkerkant, bij de hoofd ingang, zie ik een politie auto stoppen. Ik heb geen tijd om hier verder aandacht aan te besteden en ren snel door naar het restaurant.
In het restaurant word ik meteen van alle kanten aangekeken. De man van het videogesprek moet mij herkend hebben, want nog voor ik goed en wel stil sta zie ik hoe er een pistool op mij gericht wordt. De afstand is te groot om hem te ontwapenen. Ik zie hoe hij het wapen door laad. Zo snel als ik kan duik ik weg. Ik hoor het pistool afgaan en gegil stijgt op in het restaurant. Dit moet mijn redding zijn geweest. Als hij het pistool al geladen had, was er nooit genoeg tijd geweest om weg te duiken. Ik haal mijn handen van mijn hoofd af en kijk voorzichtig op. Voor mij zie ik hoe Elijah de man heeft ontwapend en hem nu in een houdgreep op de grond heeft liggen. Achter mij hoor ik gestommel en geschreeuw in het Duits, wat op de politie moet lijken. Shit Davey! Vliegensvlug sta ik op en draai ik mij om naar de ingang van het restaurant. Terwijl ik twee politie agenten binnen zie komen, zie ik ook zwarte vlekken voor mijn ogen verschijnen. Ik probeer de zwarte vlekken net zo goed te negeren als de stekende pijn in mijn nek. Ik ga met mijn hand naar de pijnlijke plek in mijn nek. Het voelt nat en warm aan. De druk die ik op mijn nek leg zorgt er voor dat de pijn en duizeligheid alleen maar erger wordt. Als ik mijn hand uit mijn nek haal zie ik hoe deze helemaal rood is. Gal komt omhoog en ik moet mij vasthouden aan de tafel om niet om te vallen. Ik probeer het opkomende gal weg te slikken terwijl ik mijn hand aan mijn shirt af veeg. De duizeligheid wordt alleen maar erger. Ik hou mijzelf inmiddels met twee handen vast aan de tafel en voel mijn knieën week worden. Shit, dit gaat niet goed. Alles op mij heen begint te draaien. Mijn knokkels zien wit van de inspanning om mijzelf staande te houden. Ik richt mijn blik op de tafel waar ik net nog aan zat en zie hoe Daniel op mij af komt lopen. Ik wil naar hem toe stappen om hem gerust te stellen. Hij mag zich geen zorgen maken om mij. Ik red mij wel. Op het moment dat ik mijn handen van de tafel af haal voel ik doe de duizeligheid het van mij overneemt. Ik voel niet eens meer hoe mijn hoofd de vloer raakt en hoor niet meer hoe Daniel mijn naam schreeuwt.

Vampiremouse®

Reacties (4)

 • VETTEL_5

  Holy fuck.
  Dit is gewoon te spannend.
  Mag ik Davey ook nog even 10 knietjes in z'n gezicht gevena

  En die plek 1 zeker verdiend ❤

  6 maanden geleden
 • Luckey

  Oh Gvd!!!
  Wie heeft dit op zijn geweten!!
  Ik wil die davey op mijn hooivork spitsen!!
  Gvd!!
  Ik wil meer en snel ook!!
  Arme daniel!!
  Wat is er met der gebeurd!!
  Ik ben echt ... kom niet eens op me woorden

  Nee ik doe jou niks deze keer
  Mijn hooivork blijft uit jou beurt
  Gefeliciteerd met je nummer 1 plekje!!

  6 maanden geleden
 • HARRYSTYLES__

  Omg spannend! Snel verder!
  + je hebt de nr 1 plek verdiend!!

  6 maanden geleden
 • 33girlx96

  Oké.... er gaan heel veel gevoelens door mij heen..

  Ik snap dat Luna dit nooit had verwacht, maar waarom loopt ze alleen weg. Luna wilt ten nadelen van haar zelf dingen alleen doen, die ze gewoon niet alleen moet doen. Maar nogmaals ze wist dit natuurlijk niet. Ik ben ook wel mega trots dat Luna zo'n sterk persoon is!!

  Zie je er gaan veel gevoelens door mij heen....

  Natuurlijk een kudo!!!

  6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen