Eenmaal op het vliegveld gearriveerd, zagen we Liam en Jamie ook weer. De grote dosis aan tassen werd uit de auto gehaald en mee gezeuld richting het privé vliegtuig.
"Wat in godsnaam hebben jullie allemaal meegenomen?" vroeg Harry verward.
"Tenten. Slaapzakken. Warme kleding. Duh" zei Gemma onverschillig.
Ik knikte maar gewoon en hielp mee om de spullen in het vliegtuig te laden.
Toen we allemaal in het vliegtuig zelf zaten, nam ik plaats naast Harry.
"Ik had niet gerekend op een drie uur durende vliegreis" gaf Harry zachtjes toe.
"Ik ook niet, maar ik ga er het beste van maken" zei ik zachtjes terug, waarna ik me tegen zijn schouder aan vleide met mijn wang en mijn ogen sloot.
Ik hoorde een zachte grinnik van Harry maar bleef gewoon liggen. Ik voelde me hartstikke moe na een hele lesdag en had dan ook echt niet ingepland om drie uur lang in een vliegtuig voor me uit te staren. Bovendien was ik anders niets meer waard tijdens het kamperen vanavond en dat zou jammer zijn.
Ik merkte al redelijk snel dat ik begon te doezelen tegen zijn schouder. Harry gniffelde zachtjes. Ik nam hem nog wat beter vast en probeerde de beste houding te vinden. Uiteindelijk dwaalde ik af, niet echt luisterende naar de gesprekken die in het vliegtuig gaande waren tussen de rest van de personen in de groep.

Ik werd zo'n anderhalf uur later wakker. Verderop hoorde ik een gesprek tussen Jamie, Liam, Lottie en Gemma. Zo te horen ging het over serieuze zaken. Ik hoorde regelmatig politieke termen langs komen en woorden zoals verzekering. Heel langzaamaan kwam ik overeind van Harry's schouder en keek ik in de richting van de groep. Liam leek me op te merken en stak zijn hand begroetend op. Ik deed hetzelfde terug en rekte me vervolgens langzaam uit met gesloten ogen.
Ik keek nu in de richting van Harry. Harry's hoofd lag tegen de rugleuning. Zijn ogen waren gesloten en zijn mond was ietwat geopend. Ik hoorde hem zachtjes snurken.
Ik nam mijn telefoon uit mijn broekzak en scrolde rustig door mijn galerij, om maar iets te doen. Terwijl ik naar de foto's keek nestelde ik me weer dicht tegen Harry aan.
"Lou" klonk een zachte stem. Ik keek op naar Harry en glimlachte. Ik streek over zijn bovenarm "hey".
"Hey" zei hij zachtjes. Ik kroop op zijn schoot en nestelde me tegen zijn andere schouder, tussen zijn lichaam en de muur. Mijn rug werd ondersteund door de muur achter me. Harry grinnikte zachtjes en ging met zijn hand over de benen die over de zijne lagen. Ik schrok me een ongeluk van een kleedje dat over de stoelen gegooid werd.
"Dat houdt de snugglebugs wel warm” klonk de grinnikende stem van Lottie. Ik grinnikte ook en legde het kleedje over ons beide. Vervolgens legde ik mijn hoofd weer op zijn schouder en drukte ik een zacht kusje in zijn nek. Harry bleef over mijn been strijken en ik glimlachte tevreden terwijl ik mijn ogen weer sloot. Het was geen spannende manier om de vliegreis door te komen, maar het was wel de meest efficiënte manier. De rest van de groep leek zich prima te vermaken en ik had geen geduld om 3 uur voor me uit te staren.
"Heb je een beetje zin in kamperen?" vroeg ik zachtjes aan Harry, nog steeds met gesloten ogen.
"Ik probeer er positief tegenaan te kijken, maar door die ervaring op het festival ben ik er nog niet zo zeker van" gaf Harry zachtjes toe.
Ik maakte een bevestigend geluid "dat begrijp ik wel. Maar goed, we hebben elkaar nog. Ik knuffel je wel in slaap".
Harry gniffelde zachtjes "dat zou ik geweldig vinden".
"Als jij het nu voor mij doet, geef ik je vanavond hetzelfde ervoor terug" fluisterde ik, waarna ik nog een kusje in zijn nek drukte.
"Deal" fluisterde Harry terug, waarna hij zijn grip nog wat verstevigde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen