Foto bij 5. 16+

Vrijdag 10:30

Zijn ruwe vingertoppen glijden over mijn bovenbenen, hij laat een spoor van aangename tintelingen achter.
Hij legt zijn handen op mijn heupen en duwt me tegen de koude bakstenen muur heen. Ik kan hem alleen maar aankijken, mijn mond voelt droog, ik lik met mijn tong een paar keer over mijn lippen. Wat hij als een uitnodiging ziet en hij duwt de zijne op die van mij, een heerlijke smaak mengt zich in mijn mond. Muntachtig een vleug wat van een sigaret moest zijn, niet eens wetende dat ik dat lekker zou vinden.
Mijn vingers vinden zijn haar en ik trek er zacht aan, zijn tong speelt met die van mij en ik duw mijn heupen harder tegen hem aan. Ik voel hoe stijf hij is, die gedachte alleen al geilt me op.
Ik voel het tintelen onder in mijn buik, meer, ik wil meer.
Krachtig trek ik aan zijn haren, zijn vingers glijden over mijn bosten, hij knijpt in ze door de stof van mijn blauwe jurkje heen, geloof me, het voelt intens.
Ik laat een kreun ontsnappen, dat zet hem aan om door te gaan, "raak me aan" fluiter ik in een zucht gemengd met een kreun.
Hij kust mijn nek, zijn handen duwen de stof van mijn blauwe rok opzij en vinden de rand van mijn slipje. Hij aait erover wat een siddering door mijn lichaam veroorzaakt, "je bent zo nat, zo ontzettend nat Katherina".
Mijn naam, de manier waarop hij die uitspreekt, laat me alleen maar natter worden, ik voel zijn vingers langs mijn slipje glijden en hij duwt langzaam een vinger bij me naar binnen. "Voelt dat goed lieverd?"

Het enige wat ik kan, is hulpeloos knikken. Hij voegt er nog een vinger bij en beweegt ze eerst langzaam en later steeds snellen, ik begin te hijgen, ik voel alles samen spannen in mijn onderbuik, maar op het moment dat ik denk dat ik ontplof trekt hij ze terug. "Niet zo snel, ik wil je om mijn stijve penis heen voelen". Zijn broek valt om zijn enkels, zijn handen grijpen mijn benen en ik sla ze om zijn heupen. Hard stoot hij in me, krachtig op een vast tempo gaat hij heen en weer. Zijn penis komt diep in me en ik kreun haast bij elke stoot, dit voet zo goed. Dan worden zijn stoten slordiger en voel ik hem in me komen, dat duwt mij over de rand en ik geef me over aan een heerlijk gevoel wat me overspoeld. Hij kust me en ik sla mijn ogen op en kijk diep in zijn groene kijkers.

"Kat!", geschrokken vlieg ik omhoog, Jace ligt naast me in bed. 'Wat doet Jace naast me in bed?' Auw mijn hoofd, ik grijp ernaar en bedenk hoe verward ik me voel, wat is er zonet gebeurt?

"Ehm, goede morgen". Mijn keel voelt droog en ik slik een paar keer krachtig, "hier wat water, helpt tegen die droge keel van je".
Gretig neem ik een paar slokken, "beetje bij gekomen? Je zult wel een goede kater hebben na gisteren, gelukkig zijn we een paar dagen vrij".

Het enige wat ik kan is knikken, ik wil niet wakker zijn, ik wil gewoon slapen, o jeej, slapen.
Het beetje bloed wat nog in mijn gezicht gezeten zou hebben zakt naar beneden, ik sla een hand voor mijn mond, 'hij' en in mijn droom nog wel.
Naja droom, hoe kon dit gebeuren? Dat er zo iets bestaat, het voelde zo echt. Het absurde eraan is dat ik er van genoot elke aanraking en beweging van hem. Hoe kan ik na gisteren zo dromen? Nog wel over het vriendje van Anna, over die vervloekte Harry Styles.
Ik schaam me diep, omdat ik door mijn gedachten voel dat het vochtig is tussen mijn benen.
"Kat gaat het een beetje? Je ziet er niet zo goed uit, anders ga je nog even liggen. "Nee", ik spring uit bed, wat ik niet had moeten doen, dat is heel slecht voor je kater.
"Douche ik moet douche", verbaast kijkt Jace me aan, "weet je zeker dat alles oké is? Je gedraagt je heel apart".
Boos kijk ik hem aan, 'hou op, het erger te maken Jace' denk ik bij mezelf.

"Wacht even, wat doe jij in mijn bed?" Lachend kijkt hij me aan, "was je echt zo dronken? Gisteren zijn wij weg gegaan uit de club en hebben hier nog een fles wijn open getokken". Zijn bloten bovenlichaam komt onder de dekens vandaag en ik zie zijn kleren over de grond liggen.
"O nee, we hebben toch niet?" Mijn vinger wijst naar de kleding en dan naar ons.
"Nee, nee zeker niet gekkie, maar blijkbaar waren we wel zo comfortabel dat ik hier mocht blijven liggen van je".

Jace lijkt zeer tevreden met de situatie, op zijn gemak nestelt hij zich terug in bed en duikt dieper onder de dekens.
"Kom er toch nog even bij liggen", snel schud ik mijn hoofd, "dat lijkt me niet zo'n goed idee, mijn hersens beginnen weer te werken lieve Jace".
Ik geef hem een handkusje en loop naar de badkamer, de deur draai ik op slot en met een zucht laat ik mijn hoofd er tegen aan vallen.

Met mijn handen zet ik me af en duw me van de deur, ik besluit het bad te laten vollopen. Terwijl het bad zich vult met water, kam ik mijn haar uit en bind het in een klein knotje, zodat het niet nat word. Mijn lichaam glijd in het hete water, langzaam went mijn lichaam eraan en lig ik ontspannen tussen de zeepbellen.

De gebeurtenissen van gister avond spelen zich opnieuw af in mijn hoofd, zou ik me hebben aangesteld, ben ik echt een rijkeluis kindje? Ben ik te beschermd opgevoed dat ik me daarom zo erger aan hem? Zou ik dit allemaal veel groter hebben gemaakt dan het is? Dan springt mijn droom zich voor mijn geest, dat was niet goed, hoe kan ik hem op die manier toelaten. Diep van binnen weet ik dat daar 1 simpel antwoord op is, de vriend van Anna is onder mijn huid gekropen, op het moment dat ik hem vanuit mijn ooghoek zag zitten in de winkel.

Anna! Ik vlieg rechtop in de bubbels, ik moet Anna alles vertellen. Het kan me niet schelen wat hij ook maar zou willen proberen te doen bij me, wat trouwens illegaal is en ik niet kan bedenken dat hij dat echt zou doen. Stiekem zegt mijn onderbewustzijn dat deze jongen zich noet zo aan de wet houd , maar Anna is mijn beste vriendin en deze gek mag geen misbruik van haar maken.

'Anna? Serieus? Anna kan me niet schelen lieverd' dat zei hij toch echt. We kunnen hem heus wel 'out of the picture' helpen, zonder dat iemand gekwetst word toch?

Reacties (1)

  • eldavia

    love it❤😍

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen