Foto bij 5. 16+

Zijn ruwe vingertoppen glijden over mijn bovenbenen, zoals hij dat al eerder gedaan heeft, maar nu laat het een spoor van aangename tintelingen achter.
1 hand ligt op mijn heupen en duwt me tegen de koude bakstenen muur aan. Ik kan hem alleen maar aankijken, mijn mond voelt droog. Ik lik met mijn tong een paar keer over mijn lippen, in de hoop ze wat vochtiger te krijgen, maar het is zonder veel succes.
Als mijn tong over mijn lippen beweegt, ziet hij als dit een uitnodiging en hij duwt zijn lippen op die van mij. Mijn lichaam lijkt in brand te staan, terwijl hij mij aanraakt. Als zijn tong vervolgens tussen mijn lippen door komt, proef ik hem, zijn heerlijke smaak mengt zich in mijn mond. Munt-achtig een vleug wat van een sigaret moet zijn, niet eens wetende dat ik dat lekker zou vinden.
Mijn vingers vinden zijn haar en ik trek er zacht aan, zijn tong speelt met die van mij en ik duw mijn heupen harder tegen hem aan.
Ik voel het tintelen onder in mijn buik, meer, ik wil meer.
Krachtig trek ik aan zijn haren, zijn vingers glijden over mijn bosten, hij knijpt in ze door de stof van mijn blauwe jurkje heen.
Geloof mij, het voelt intens.
Ik laat een kreun ontsnappen, dat zet hem aan om door te gaan, "raak me aan" fluiter ik in een zucht gemengd met een kreun.
Hij kust mijn nek, zijn handen duwen de stof van mijn blauwe rok opzij en vinden de rand van mijn slipje.
Hij aait over de stof, wat een siddering door mijn lichaam veroorzaakt, "je bent zo nat, zo ontzettend nat Katherina".
Mijn naam, de manier waarop hij die uitspreekt, laat me alleen maar natter worden, ik voel zijn vingers langs mijn slipje glijden en de stof aan de kant duwend.
Dan duwt hij langzaam een vinger bij me naar binnen, "voelt dat goed schatje?"
Het enige wat ik kan, is hulpeloos knikken. Hij voegt er nog een vinger bij en beweegt ze eerst langzaam en later steeds snellen, ik begin te hijgen. Ik voel hoe hij zijn duim tegen een ander deel van mij aanzet en er overheen wrijft. Er is een vreemde spanning die zich in mijn onderbuik lijkt te verzamelen, maar op het moment dat ik denk dat ik ontplof trekt hij ze terug. "Niet zo snel, ik wil je om mijn stijve penis heen voelen". Zijn broek valt om zijn enkels, zijn handen grijpen mijn benen en ik sla ze om zijn heupen al hij mij omhoog duwt.
Iets waarvan ik had verwacht dat dit ongemakkelijk zou zijn, niet handig of haalbaar.
Hard stoot hij in mij, krachtig op een vast tempo gaat hij heen en weer. Zijn penis komt diep in me en ik kreun haast bij elke stoot, dit voelt zo goed. Dan worden zijn stoten slordiger en voel ik hem in mij komen, dat duwt mij over de rand en ik geef mij over aan een heerlijk gevoel wat me overspoeld. Hij kust me en ik sla mijn ogen op en kijk diep in zijn groene kijkers.

"Kat!", geschrokken vlieg ik omhoog, Jace ligt naast mij in bed.
Wat doet hij hier?

Auw mijn hoofd, ik grijp ernaar en bedenk hoe verward ik me voel, wat is er zonet gebeurt?

"Ehm, goede morgen". Mijn keel voelt droog en ik slik een paar keer krachtig, "hier wat water, helpt tegen die droge keel van je".
Gretig neem ik een paar slokken,terwijl Jace door praat. "Beetje bij gekomen? Je zult wel een goede kater hebben na gisteren, gelukkig zijn we een paar dagen vrij".
Het enige wat ik kan is knikken, ik wil niet wakker zijn, ik wil gewoon slapen. O jeej, slapen.
Het beetje bloed wat nog in mijn gezicht gezeten zou hebben, zakt naar beneden. Ik sla een hand voor mijn mond, 'hij' en in mijn droom nog wel.
Naja droom, hoe kon dit gebeuren? Dat er zo iets bestaat, het voelde zo echt. Het absurde eraan is dat ik er van genoot, elke aanraking en beweging van hem.
Hoe kan ik na gisteren zo dromen? Nog wel over het vriendje van Anna, over die vervloekte Harry Styles.
Ik schaam me diep, omdat ik door mijn gedachten voel dat het vochtig is tussen mijn benen. Hoe is het mogelijk, ik heb nog nooit seks gehad, ik zou niet weten hoe het moet voelen. Hoe kan ik dan zo dromen, hoe kan mijn brein weten wat ik zou doen?

"Kat gaat het een beetje? Je ziet er niet zo goed uit, anders ga je nog even liggen. "Nee", ik spring uit bed, wat ik niet had kunnen doen, want dat is heel slecht voor je kater. Ik grijp naar mijn hoofd en wacht even tot het kloppen over is en de wereld weer stil staat.
"Douche, ik moet douche." Verbaast kijkt Jace mij aan, "weet je zeker dat alles oké is? Je gedraagt je heel apart".
Boos kijk ik hem aan, 'hou op het erger te maken Jace,' denk ik bij mezelf.

"Wacht even, wat doe jij in mijn bed?" Lachend kijkt hij me aan, "was je echt zo dronken? Gisteren zijn wij weg gegaan, uit de club en hebben hier nog een fles wijn open getrokken". Zijn bloten bovenlichaam komt onder de dekens vandaag en ik zie zijn kleren over de grond liggen.
"O nee, we hebben toch niet?" Mijn vinger wijst naar de kleding en dan naar ons.
"Nee, nee zeker niet gekkie, maar blijkbaar waren we wel zo comfortabel, dat ik hier mocht blijven liggen van je".
Jace lijkt zeer tevreden met de situatie, op zijn gemak nestelt hij zich terug in mijn bed en duikt dieper onder de dekens.
"Kom er toch nog even bij liggen", zijn woorden voelen erg ongepast en vreemd.
"Dat lijkt mij niet zo'n goed idee, mijn hersens beginnen weer te werken, lieve Jace".
Ik geef hem een blik en loop dan naar de badkamer, de deur draai ik op slot en met een zucht laat ik mijn hoofd er tegen aan vallen.
Met mijn handen zet ik me af en duw mijzelf van de deur, ik besluit het bad te laten vol lopen. Terwijl het bad zich vult met water, kam ik mijn haar uit en bind het in een klein knotje, zodat het niet nat word. Mijn lichaam glijd in het hete water, langzaam went mijn lichaam aan de hitte en lig ik ontspannen tussen de zeepbellen.

De gebeurtenissen van gisteravond spelen zich opnieuw af in mijn hoofd, zou ik me hebben aangesteld? Ben ik echt een rijkeluis kindje? Ben ik te beschermd opgevoed dat ik mij daarom zo angstig en verward rond hem voel? Zou ik dit allemaal veel groter maken dan het is?
Dan springt mijn droom zich voor mijn geest, dat was niet goed, hoe kan ik hem op die manier toelaten. Diep van binnen weet ik dat daar 1 simpel antwoord op is, de vriend van Anna is onder mijn huid gekropen, op het moment dat ik hem vanuit mijn ooghoek zag zitten in de winkel. Dit maakt mij kwaad, dit mag ik niet zo simpel toe laten.

Anna! Ik vlieg rechtop in de bubbels, ik moet Anna alles vertellen. Het kan me niet schelen wat hij ook maar zou willen proberen te doen bij mij, wat trouwens illegaal is en ik niet kan bedenken dat hij dat echt zou doen.
Stiekem zegt mijn onderbewustzijn dat deze jongen zich niet zo aan de wet houdt, maar Anna is mijn beste vriendin en deze gek mag geen misbruik van haar maken.

Want hij zou mij niks doen toch? Dat zijn toch alleen maar stoere praatjes om indruk te maken?

Zijn woorden herhalen zich in mijn hoofd;
'Anna? Serieus? Anna kan me niet schelen lieverd.'

Dat zei hij toch echt. We kunnen hem heus wel 'out of the picture' helpen, zonder dat iemand gekwetst wordt.

Reacties (1)

  • eldavia

    love it❤😍

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen