Foto bij 6.

Gisteren hadden we een drukke dag in de winkel, gelukkig had ik nog platte schoenen mee genomen, anders was het nooit goed gekomen. Er kwam een schrijver zijn nieuwe boek publiceren en handtekeningen uitdelen, maar man, man, wat een drukte.
Vandaag zijn we een paar dagen vrij, een heerlijk moment om wat leuks te doen. Want na de drukte is het tijd voor gezelligheid, de week was namelijk behoorlijk druk geweest. Wat mij wel goed had afgeleid van wat er gebeurd was op het feestje een week terug.

Benjamin heeft een brunch geregeld in 1 van de tentjes in het park, het word een soort luxe picknick als is het goed begrepen heb.

Ik vis een truitje met fijne rode strepen uit de kast en duw die in een witte rok, zoek platte schoentjes in de kast en loop naar beneden, Jace wacht al op me en zit in de huiskamer.
"Ready"?
"Zeker, ow ik heb er zin in, het is ook al gewoon prachtig weer, word vast heerlijk'. Enthousiast loop ik achter Jace aan die opstaat en glimlachend naar mij kijkt.

Richard en Luci wensen ons veel plezier, zij gaan vandaag met z'n tweeën genieten van de rust.
Uit de opslag haalt Jace 2 fietsen, fietsen door het park vind ik heerlijk een soort vrijheid die je nergens anders in de stad vind.
Altijd en overal is het druk, maar in het park is het ondanks de drukte altijd prettig.

"Daisy", ik roep haar naam als ik haar in de verte zie staan, ze maakt 1 of ander raar sprongetje en rent naar ons toe.
"Heb je het al gehoord?! Anna heeft", ze word haast getackeld door Anna die op haar af vliegt en haar vastgrijpt.
"Nee, helemaal niks! Je hebt niks gehoor Daisy".
"Anna heeft gevreeën in een taxi", "jij kreng", Anna haalt de haren van Daisy helemaal door de war. Lachend kijk ik naar ze van een afstandje, met mijn fiets in de hand en ik leun er een beetje tegen. Ze staat bij elkaar, lachen en doen gek, van deze mensen hou ik zo veel, betere familie kun je je niet wensen.

"Lange rokken, platte schoentjes, overhemden en kaki broeken. Hoe houden jullie het vol, altijd zo netjes en perfect om in het plaatje te passen?"
Naast mij met zijn handen in zijn zakken staat Harry, hij draagt een tank top en een zwarte korte broek met laarzen eronder.
Mijn ogen gaan over alle plaatjes op zijn lichaam, zijn arm zit er werkelijk onder, hij spant zijn spieren even aan en ook dat leid mij af van het hier en nu.
Mijn wangen branden als ik denk aan wat ik gedroomd heb, nu ik hem weer zie.

Zijn hand gaat door zijn verwarde krullen en ik zie een stuk van een tattoo op zijn borst, een vogeltje moet het zijn, het zijn er 2 tegen over elkaar.
Met een frons op mijn gezicht probeer ik het beter te zien, "het zijn zwaluwen". Hij trekt zijn top meer naar beneden en ik bijt op mijn onderlip.
"Ja, ik zie het nu". Ik kijk hem recht aan met mijn brandende wangen, hij grijnst en kijkt dan naar Anna en de rest.

"Mag ik je wat vragen?" Verbaast kijkt hij mij terug aan, maar knikt en slaat zijn armen over elkaar.
"Hebben jullie, Daisy zei dat jullie gevreeën hebben in de taxi? Heb je met haar?"
Ik weet niet zo goed hoe ik het moet verwoorden en wijs dan naar Anna en terug naar hem.
Hij schud zijn hoofd, "het ellendige is aan jullie nette rijkelui's kindjes, dat jullie zo verdomt gesloten zijn op dat gebied. Je kunt het woord niet eens over je lippen krijgen".
Hij buigt naar mij toe, zijn warme adem strijkt over mijn gezicht, "seks." Ik raak hierdoor zo opgelaten dat ik niet goed weet waar ik moet kijken en mijn ogen steeds terug vliegen tussen de grond en zijn lippen.

Uiteindelijk legt hij zijn wijsvinger onder mijn kin en duwt mijn gezicht omhoog, zodat ik mijzelf een verlegen houding kan aannemen. "Nee Katherina, ik heb nog niet met dat vriendinnetje van je geneukt".
Ik hap naar adem, hij is zo grof.
"Maar dat perfecte mondje van je, met altijd die rode lippen, wil ik best om mijn penis heen voelen, jou grote blauwe ogen naar mij opkijkend als je op je knieën voor me zit". Voor ik het amper besef haal ik naar hem uit, maar hij grijpt mijn pols voor ik ook maar in de buurt kom.

"Tut tut, lieve nette Katherina, dit is toch geen gedrag voor een dame".

Vel kijken we elkaar aan, "zeg komen jullie nog of blijven jullie elkaar een beetje aanstaren?" We scheuren onze blikken van elkaar los, verwilderd kijk ik even naar Benjamin.
Dan wil ik naar ze toe lopen, maar Harry versterkt zijn greep op mijn pols. "Probeer mij niet nog eens te slaan Katherina, ik bijt namelijk". Voor ik er zelf ook nog maar iets op kan zeggen komt Jace er tussen, die zijn ogen heeft branden op zijn handen nog steeds om mijn pols.
"Laat haar los, wat doe je hier eigenlijk, heb je zelf geen vrienden?"

Jace kijkt Harry kwaad aan, "het is niks Jace, ik zet mijn fiets even weg en dan gaan we naar binnen".
De greep van Harry verzwakt en zijn vingers glijden van mijn pols, zijn topjes voelen geschaafd en ik kijk er even stiekem naar. Aan zijn lange vingers zitten grote ringen, zegelringen, ringen met de Letter H en S, dat zal voor zijn naam moeten staan en nog wat met andere tekens. Ik merk dat ik staar en nog even kijk ik Harry aan, die geen moeite doet zijn hand weg te trekken en wacht tot ik mijzelf helemaal van hem bevrijd.
Dan focus ik mij op de rest en zet mijn fiets aan de kant en stap met ze naar binnen.

"Waar hadden jullie het over?" Jace pakt mijn hand vast en kijkt me indringend aan,
"over zijn tattoo's". Dat is niet geheel gelogen, daar begon het gesprek tenslotte mee.
Snel haal ik mijn hand uit de zijne en probeer door te lopen,
"Kat, hij is een gevaarlijke gek, laat jezelf niet met hem in alsjeblieft". Geirriteerd kijk ik naar Jace, die nu voor mij komt staan.
Ik sla mijn armen over elkaar en kijk Jace aan, "dit is al de tweede keer dat je dat beweerd, hou je soms wat achter? Het enige wat ik aan hem zie, is dat hij anders is en ongemanierd, maar gevaarlijk?"
Jace balt even zijn vuisten en kijkt mij geïrriteerd aan, maar voor Jace kan praten staat Harry al weer naast ons.

"Jace, moeten we even praten?" Harry stoort ons, door Jace op zijn schouder te slaan en over zijn schouder, ons aan te spreken. Ik kijk ze afwachtend aan, hopend dat ze dit rare gedrag tussen beide uitleggen. Maar Harry neemt het woord en kijkt spottend naar Jace, "Jace hoeft helemaal nergens over te praten he?" Harry klopt nogmaals op zijn schouder, ondanks dat de jongens even lang zijn, is Harry dominant en straalt dit dan ook uit over Jace, die dan ook veel kleiner lijkt. Jace mompelt dat hij gelijk heeft en trekt zich los onder het gewicht van de hand van Harry, die nog op zijn schouder leunt.

Harry loopt weg en gaat naast Anna aan een tafeltje zitten.
"Hij heeft gelijk, nergens om over te praten, laat maar Kat".
We lopen ook naar de tafel en besluiten alle 2 dit achter ons te laten.

De brunch is heerlijk, wat mij vooral aanspreekt zijn de zoete gebakjes die er bij worden geserveerd. Benjamin roept dat we wijn nodig hebben, als iedereen een glas heeft, proosten we op vriendschap en iets meer wijn. Lachend stoot ik Daisy aan, als Benjamin is gaan staan en zijn liefde aan haar betuigt.
"Stopt ik word jaloers, ik kan dit niet aan", roep ik lachend naar ze als ze elkaar een zoen geven. Mijn ogen glijden even naar Anna, Harry zit op zijn mobiel en An is al een tijd niet met hem bezig, ze is met Jace aan het praten. Ik sta op en besluit dat dit een mooi moment is even met haar te praten, nu Harry totaal ongeïnteresseerd is in haar. Ik loop naar Anna en ga naast haar staan, "ik ga naar de wc, ga je mee?"
Anna staat op en haakt haar arm in die van mij, Harry zijn ogen vinden mij en hij kijkt mij indringend aan. Ik weet precies wat die ogen mij proberen te vertellen, maar ik negeer ze en ga tegen zijn opdracht in. Uitdagend kijk ik hem aan, "meisjes gaan nooit alleen naar de wc, als je denkt dat er verkeerde dingen worden besproken mag je ook mee. Kom je mee, of mogen we alleen?" Ik zie dat hij één hand even tot een vuist balt op zij schoot, zijn ogen staan donker en hij grijnst gevaarlijk naar mij. "Bedankt, ik sla dit keer af schatjes". Ergens wetende, op het moment dat ik met Anna weg loop, dat ik hem hierdoor zeker nog zie.

Op het moment dat de deur dicht valt, maak ik mijn belofte waar aan mijzelf en vertel Anna alles wat er die avond en dagen ervoor gebeurd zijn.
"Ik zou nooit tegen je liegen of je ongelukkig proberen te maken An, dat weet je he?"
Ze knikt en pakt me vast, "wat ga je me vertellen? Je ziet eruit of je elk moment boven de wc pot hangt".
"Het is Harry, hij gebruikt je, denk ik An, eigenlijk ben ik daar wel zeker van dat hij dat doet. Op het feestje donderdag was het niet waar, wat hij zei over hoe ik hem geholpen had en ik wist meteen wie hij was toen ik hem met je zag Anna.
Hij was nou niet bepaald netjes in de winkel en ik al helemaal niet tegen hem, ik denk zelfs dat hij zacht gezegd een hekel aan mij heeft. Op de dansvloer kwam hij bij me staan, ik zei hem dat hij naar jou toe moest gaan, maar hij zei". Ik stopte even om haar uitdrukking te bepalen, ze zag er nog rustig uit, dus ik besluit verder te vertellen.
"Hij zei dat je hem niet boeit Anna, om precies te zijn zei hij 'Anna kan me niet schelen', hij verbood het me om aan je te vertellen".
Ik neem een grote hap lucht naar binnen en wacht op haar reactie, ze glimlacht waterig.
"Kathy, ik ben niet gek, ik weet ook wel dat hij niet goed is. Ook ik weet wel dat zijn gedrag een act is en dat hij niet verlieft op mij is. Het is geen nieuwe informatie, het moment dat jullie het feestje verlaten hadden, snauwde hij dat ik van hem af moest blijven. Ik ben zelf, alleen, naar huis gegaan, dat betekend genoeg. We hebben toen we hier heen kwamen wat geflikflooid in de taxi, toen ik niet meer wilde en hem weg duwde, heeft hij me bot behandeld. Daarom geloof ik ook meteen dat hij dat gezegd heeft".
Deze bekentenis verbaast mij, nog meer voel ik onder in mijn buik een soort angst voor deze wildeling groeien.

"Hoe kun je er zo blij uitzien met hem?" Ik kan amper mijn verwarring verbergen, "haha, heb je wel eens naar hem gekeken? Hij is knap".
Ze knuffelt mij en we houden elkaar even vast, "je vat het wel lichtjes op hoor, ik dacht dat je verliefd was An".
Ze moet lachen, alweer.
"Natuurlijk, maar ik wist vanaf het eerste moment al dat dit iets tijdelijks was, een wilde bui. Dit kan ik prima hendelen, rustig maar hoor. Trackteer me vanavond maar op ijs en chocolade".
Lachend knuffel ik haar, "ow ik dacht echt dat je gebroken zou zijn". Ze begint te lachen, "je beseft toch wel dat de situatie ronduit belachelijk is he?".
Heftig knik ik naar haar, "ik weet dat het stom is".

"Nog even voor de duidelijkheid, ik hou hem nog een paar dagen aan het lijntje en dan maak ik het uit, anders komt dit wc bezoekje wel heel verdacht over, waarschijnlijk heeft hij geen idee dat jij dit verteld heb". Ik beaam haar plan, maar weet wel beter, hij weet waarschijnlijk heel goed waar dit bezoekje voor diende.

Zelf snap ik niet hoe Ann zo sterk is dat ze 'hem' aan het lijntje wil houden, je zou denken dat hij alles onder controle heeft, duidelijk niet. Dat geeft mij ook ergens een goed gevoel, dat hij hier eigenlijk de controle niet over heeft.

De rest van de middag is het gezellig en hebben we nog heel wat wijn naar binnen gegoten, "jullie kunnen wel drinken hoor", van opzij zie ik Harry zitten. Hij leunt een beetje naar mij toe, terwijl zijn gespierde getatoeëerde arm naar mij toe ligt.
"Je moet niet denken dat we zielige slappe personen, zonder leven zijn hoor, we zijn dan niet zo grof als jou, zien er niet zo uit als jou, maar we hebben wel lol".
1 van zijn mondhoeken gaat omhoog, zijn lippen vormen een grijns, hij schud zijn hoofd waardoor zijn krullen heen en weer gaan.
Gefocust volg ik zijn bewegingen, zijn handen gaan om zijn glas, vervolgens gaat zijn hoofd wat naar achteren. Mijn lippen wijken uit een als hij een slok neemt, want zijn scherpe kaaklijnen komen sterk uit en zijn adamsappel gaat op en neer als hij slikt. Ik merk dat deze man mij totaal intrigeert, het liefst zou ik de hele dag naar hem staren.
Als ik mijn aandacht weer op de rest focus zie ik zowel Anna als Jace naar ons kijken, Anna kijkt bedenkend, Jace daar in tegen kwaad.

Reacties (2)

  • AmorAmor

    Love it!! snel verder(yeah)

    1 jaar geleden
  • eldavia

    vedeeerrrr❤❤❤

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen