Foto bij Dining twenty eight

Harry POV.

Ik kijk eventjes naast me naar Jess die nog ligt te slapen. Ik heb zo'n geluk met haar. Ik kan me echt niet voorstellen wat ik zonder haar zou moeten, en binnenkort wordt ze mijn vrouw. Ik zou wel de hele dag naar haar kunnen staren terwijl ze zo ligt te slapen. Ik kan nooit geen genoeg krijgen van dit uitzicht voor me.
Soms denk ik weleens terug aan het moment dat ik haar voor het eerst zag, toen ik mijn ogen opendeed nadat ze acht uur bezig was geweest om mijn leven te redden.
Haar mooie blauwe ogen, haar lange wimpers, haar bruine haren, ze droeg een staart in haar haren die dag, ik weet het nog zo goed. Ik was direct onder de indruk van haar.
‘Harry? Harry, heet je toch?’ Dat was het eerste wat ze tegen me had gezegd.
Haar stem klonk als muziek in de oren, een prachtige melodie die ik het liefst op repeat zou luisteren. Ze kende mijn naam, en ik weet dat ik me op dat moment nog afvroeg hoe ze mijn voornaam wist, maar eigenlijk maakte het ook niet uit.
Haar lieve lach toen het eerste wat ik haar vroeg was of ik een slokje water mocht.
Ik had het flink verpest bij haar en ze had het gewoon over haar hart kunnen verkrijgen om mij te vergeven. Ik weet niet of ik dat andersom had gekund. Ze was sterk, en dat had ik ook wel nodig eigenlijk. Een sterke vrouw. Die weet wat ze wilt en er ook volledig voor gaat, op elke mogelijke manier. Vandaag moet ik dus ook iets voor haar terugdoen. Ik ga met Liam praten over Ramona.
Gisteren had Eleanor me verteld dat Jess tegen haar en Laure had gezegd dat Jess het idee dat Ramona op de bruiloft kan komen helemaal niet fijn vind en dat ze daar tegenop ziet. Ik moet toch wat doen?! Die dag moet om ons draaien, we moeten allebei gelukkig zijn op de dag dat we met elkaar trouwen. Ik haal een hand door mijn haren en stap voorzichtig uit bed.
Ik kijk op mijn telefoon en zie dat ik een appje heb van Liam. - Can we talk? Met Jess erbij - stuurt hij. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip.
- Sure! Kom je langs? Over een uur? - stuur ik. Ik schud Jess zachtjes wakker. Ze kijkt me slaperig aan. “Morning baby..” fluister ik. “Hmm morning handsome.” zegt ze met een schorre stem terwijl ze glimlacht. Ik glimlach en streel over haar wang. Ik druk een kus op haar voorhoofd. “Liam komt zo langs.. Hij wilt met ons praten.. Dus dat komt mooi uit, kan ik meteen met hem praten..” zegt hij. Ze knikt. “Ik zal even een ontbijtje maken..” zeg ik. “Ik ga even douchen..” Ik loop richting de badkamer en douche mezelf. Met een handdoek om me heen geslagen loop ik terug de slaapkamer in. Ik kleed me aan.
Zodra ik beneden kom ruikt het heerlijk naar een vers ontbijtje. Ik ruik verse broodjes en ei en de geur van net gezette koffie.
Ik loop de keuken in en grijns als ik Jess in enkel mijn shirt van gister in de keuken zie staan. Ik fluit even op mijn vingers.
“Damn you sexy!” grijns ik en geef een tik op haar billen. Ze kijkt me lachend aan. “Ik had nog geen zin om me helemaal aan te kleden.” grinnikt ze. “Dat vind ik echt helemaal niet erg...” grijns ik en druk een zachte kus in haar nek. Ik help haar met het afronden van het ontbijt en zet het op tafel neer. We gaan zitten. “Smakelijk babe.” “Jij ook.” glimlacht ze waarna we beginnen te eten.
“Waar zou Liam het over willen hebben?” vraagt Jess me dan. “Hmm.. Geen idee.. Misschien heeft hij met Ramona gesproken? En wilt hij het daarover hebben? Ik weet het niet..” zeg ik. Jess knikt begrijpend. We eten verder en dan wordt er aangebeld. ''Ik ga me even omkleden..'' zegt ze en staat op. ''Tot zo..'' knipoog ik en loop naar de voordeur. Ik open hem en zie daar Liam staan.
''Yo man, kom binnen. Jess is zich even omkleden..'' Hij knikt en geeft me een knuffel. Ik glimlach en laat hem binnen. Ik sluit de deur achter ons en ga zitten met hem. ''Wil je wat drinken?'' vraag ik. ''Heb je nog koffie?'' ik knik en ruim onze ontbijtspullen op in de vaatwasser. Ik zet voor ons alledrie koffie en kijk op als Jess de keuken in komt. Ik kijk naar haar outfit en grijns even. ''I like it.'' knipoog ik.
Ze schenkt me een prachtige glimlach en drukt een kus op mijn wang. ''Hey Li.'' zegt ze en geeft hem een knuffel. ''Hey!'' zegt hij vrolijk. Ik breng de bekers koffie naar de eettafel en zet ze neer.
''Waar wilde je het over hebben?!'' vraag ik Liam, terwijl ik de kop koffie in mijn handen neem.
“Hmm, ik vroeg me allereerst af of je vanmiddag plannen had...” zegt Liam.
Ik frons. “Eh... Jess en ik zouden verdergaan met het uitpakken van haar verhuisdozen en samen ergens lunchen.. Wat dan?” vraag ik verward.
“Ik vroeg me af of je misschien zin had om met mij te lunchen eigenlijk.. We hebben elkaar zo weinig gesproken de laatste tijd..” zegt hij dan.
Ik frons even. Hij heeft wel een punt.
“Oké.. Als Jess dat geen probleem vind..?” vraag ik en kijk haar aan.
Ze legt haar hand op mijn arm. “Geen probleem lieverd... Dan gaan wij toch morgen lunchen samen?” zegt ze en schenkt me een lieve glimlach.
“Dan is het een ja.” glimlach ik naar Liam.
Hij glimlacht vrolijk en knikt. “Great!! Dan het andere waar ik met jullie... samen over wilde praten.. Ramona.” zegt hij dan.
Ik val stil en kijk even naar Jess, die wat aan haar nagels pulkt.
“Ik ehm, wilde even sorry zeggen Jess voor wat Ramona gister deed.. Ik zie ook wat het met jou doet als Ramona er is en naar Harry kijkt of met hem praat of wat dan ook.. En dat snap ik volkomen. Het is gewoon, ik.. vind Ramona echt leuk en ik wil het echt een kans geven met haar..” stamelt hij.
“En ik vraag misschien veel, maar ik zou zo graag willen dat jullie haar een eerlijke kans geven.” zegt hij dan.
Jess wilt haar mond open doen om wat te zeggen, ik knijp haar zacht in haar bovenbeen.
“Bovendien wist ik niet dat, Ramona degene was die jullie breuk veroorzaakt heeft.” zegt hij.
“Dat was niet Ramona, maar ik.. Zij wist niet dat ik met Jess ging destijds..” zeg ik.
Liam knikt. Het is eventjes stil tussen ons.
“Weet je wat het is Liam, ik vind het heel fijn voor je dat je iemand gevonden hebt en ik gun je alle geluk van de wereld..” begint Jess.
“En zoals Haz zegt, Ramona wist het destijds niet maar ik weet niet of je dit weet, maar in de tuin toen ik haar voor het eerst ontmoette heeft ze vrij heftige dingen tegen me gezegd zoals dat Harry heeft gezegd dat ze beter was als ik, dat ze vaker met elkaar geweest zijn erna etcetera.” zegt ze.
“Dat ze niet wist hoe of wat destijds oké, maar dat ze daarna zoiets doet vind ik echt niet normaal. Ik ben een jaar lang door een hel gegaan om nog even een natrap te krijgen terwijl dat moment daar al moeilijk genoeg was.” zegt ze.
“Voor Ramona is het ook moeilijk als ze jullie ziet..” zegt Liam.
“En dat is de manier hoe ze het uit?!” vraag ik.
“Iedereen dealt er anders mee.” zegt Liam. Ik bijt zacht op mijn lip.
“Dat is duidelijk.” antwoord Jess. “Het gaat mij erom Liam.. Jess en ik gaan trouwen, ik wil dat dat de mooiste dag van ons leven wordt, met zo min mogelijk stress en gedoe. De keren dat we Ramona hebben gezien is er altijd drama geweest en het idee dat degene waardoor mijn relatie is stukgelopen aanwezig is op de bruiloft is voor mij geen fijn gevoel en, als ik voor Jess mag spreken, lijkt mij dat dat ook voor haar geld.” zeg ik.
“Dus, jullie willen Ramona niet op jullie bruiloft hebben?” vraagt Liam.
Het valt even ongemakkelijk stil.
“Eigenlijk liever niet... Dit is voor ons ook niet makkelijk Liam.” stamel ik.
“Dan weet ik niet of ik ook wel kom...” ik kijk met grote ogen op.
“Sorry?!” zeg ik verbaasd. Hoe kan hij dat nou zeggen?!
Jess knijpt op haar beurt in mijn bovenbeen.
“Liam, ik ben bereid.. om te proberen om Ramona nog een derde en laatste kans te geven, maar dat is dan ook echt de allerlaatste kans. Als ze dat bij me verpest, dan wil ik haar niet op mijn bruiloft hebben en als jij dan de keuze maakt om ook niet te komen, dan zou ik dat heel teleurstellend vinden, maar dat is dan jouw keuze.” zegt Jess dan.
Ik kijk verbaasd naar Jess. Ik had de derde kans niet verwacht maar ik weet dat ze dit ook doet voor mij, zodat Liam naar de bruiloft komt.
Ik kijk vragend naar Liam. “Oké dan... Ik zal het er met Ramona over hebben..” zegt Liam.
“En ik zweer het Liam. Dit is de laatste kans die ik haar geef.” zegt Jess.
“Thanks. Fijn dat we het er even over konden hebben..” zegt hij.
Liam kijkt even op zijn telefoon. “Ben je klaar om te gaan?” Ik kijk op mijn horloge.
“Ja tuurlijk.. Ik heb nog niet zo’n trek maar dat komt wel goed.” glimlach ik.
We staan op. Jess en Liam omhelzen elkaar even. “Heb je een minuutje voor ons? Ik kom zo naar buiten.” zeg ik. Liam knikt. “Tuurlijk..”
Ik loop naar Jess en leg mijn armen om haar heen.
“You know i love you... right?” vraag ik en streel met mijn duim over haar wang.
“I know.. I love you too.. Daarom ga ik een poging doen om haar nog een eerlijke derde kans te geven. Ik wil Liam er ook graag bij hebben..” zegt ze dan lief.
Ik druk een paar kusjes op haar lippen.
“Je bent de beste bijna-mijn vrouw ooit.. En je moet ook eerlijk zijn als je haar er echt niet bij wilt hebben..” zeg ik. Ze knikt.
“Doe ik... En dankjewel dat je zo voor me opkwam babe.. Ga nu maar gauw want Liam wacht op je buiten...” Ik knik. “Daar heb je zeker gelijk in... Ik zie je vanmiddag oké? Dan help ik je met het uitpakken.” Ze knikt glimlachend.
“Veel plezier babe.. Ik loop wel mee naar de deur.” zegt ze.
Samen lopen we naar de deur, zodra ik hem open zie ik ineens Zayn, Liam, Niall en Louis voor de deur staan en nog wat vrienden.
“Huh....?” zeg ik en kijk naar Jess die me grijnzend filmt.
“Jij bent hierbij betrokken jij vals....” zeg ik lachend. “Oops...” lacht ze.
“Tijd voor je vrijgezellen feest Styles!! Prepare!!” grijnst Zayn. “Oh god... Ik had echt niks door...” lach ik.
Ik krijg een bananenpak in mijn handen gedrukt. “Aantrekken maar!” zegt Louis.
Ik trek het aan en draai een rondje. “Tada!” lach ik.
“Have fun love...” zegt Jess glimlachend. “Thanks sneaky bastard.” grijns ik en geef haar een lange kus, waarna ik met de jongens meega en nog eens naar Jess zwaai.

Ennn weer eens een Harry POV❤️

Fijne maandag.

Reacties (1)

 • CrazyUnicornLuf

  Yasss!! echt leuk verhaal, wil verder lezen, maar dat kan niet 😭
  kudootje van mijhij!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Lief!!❤️❤️
   Dankjewel! Doet me goed! <3

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen