Foto bij 1. Liam Hemsworth & Miley Cyrus

Liam & Miley
Bad & bed seks
Uitgebreid beschreven

Het was rond 2 uur 's nachts en Liam schrok wakker van een vreemd geluid. Hij kwam overeind en voelde naast zich. Maar de gewoonlijke vertrouwde warmte van Miley was verdwenen. Plotseling had hij het erg koud. Liam wikkelde de deken om hem heen en stond op. Hij liep in het donker richting het geluid, dat nu weer klonk. Nu wist hij wat het was: gehuil.
'Miley?' vroeg hij aarzelend. 'Gaat het?'
Liam klikte het licht van de badkamer aan en daar was Miley. Ze zat in een bad vol schuim te huilen.
'Wat is er aan de hand?' vroeg hij. 'Wat doe je midden in de nacht in bad?'
Miley trilde: 'Ik had een nare droom. Ik droomde dat jij me niet meer wou, en ik eindigde als een hoer. Verlaten en alleen. Ik werd wakker en had het koud, en jij was voor mijn gevoel honderd meter van me verwijderd. Ik besloot een bad te nemen.'
'Honderd meter?' Liam wreef slaperig over zijn achterhoofd. 'Lieve schat, ik lig naast je.'
Miley haalde haar schouders op. 'Misschien ben ik ook gewoon gestrest. Morgen is de rode loper voor de nieuwe film...'
Liam knikte. De vermoeidheid drukte op hem en eigenlijk wilde hij gewoon weer terug naar bed gaan. Maar toen bedacht hij zich nog iets:
'Waarom was het licht uit?'
'Ik was bang dat het licht je anders wakker zou maken...'
'Maar er zit een deur tussen.'
Miley's lippen begonnen te trillen. 'Oh wat ben ik stom! Het gaat echt niet goed met me. Liam. Hou me vast.' Het laatste was opeens een commando.
Liam ving een glimp op van haar borsten tussen het schuim. Opeens twijfelde hij geen seconde meer. Hij zal haar eens gaan troosten met zijn mannelijkheid. Liam liet zijn laken op de grond zakken en trok zijn boxer uit. Nog voordat hij in bad stapte, greep Miley zijn piemel vast.
Er ontsnapte een verbaasde 'oh' uit zijn mond en zijn schouders spanden zich. Liam keek toe hoe zijn vrouw hem zachtjes begon af te trekken. Na een paar keer gewreven te hebben, stond zijn geslachtsdeel recht en massief overeind.
'Kom in bad,' beval Miley en dat deed hij. Liam stapte en schrok van het hete water. Miley liep hem los en liet hem wennen aan het water. Hij voelde zijn geslachtsdeel dramatisch krimpen en zich schuilen tegen de hitte.
En toen zaten ze daar. Tegenover elkaar. De spanning dreef tussen hen in. Miley met betraande en hongerige ogen. En Liam met zweet op zijn voorhoofd en een verlangen dat, ook al was het midden in de nacht, hem gek dreef.
'Je wilde dat ik je vast houd...' mompelde Liam en hij verplaatste zijn lichaam, zodat hij op zijn knieen zat. Hij boog naar voren, manouevrerend door het schuim. Ook Miley kwam naar voren en ze sloegen hun armen om elkaar heen. Ze verschoven zich, tot ze een beetje comfortabel lagen. En toen was het weer stil. Ze bleven net zo lang liggen, tot Liam weer slaperig werd en hij wist dat Miley dat ook wel zou worden, en dan was zijn kans verschoten.
'Miley...' fluisterde hij.
Ze draaide zijn hoofd naar hem toe. God, wat was ze knap. Ze opende haar mond om iets te zeggen, maar Liam schoot naar voren en drukte zijn lippen om de hare. Zijn lippen omsloten haar bovenlip en haar lippen zijn onderlip. Miley trok zich ietsjes los, waardoor er een kleine opening kwam en Liam schoot met zijn tong in haar mond. Ze glimlachte, liet haar hoofd wat naar achteren zakken en zoog aan zijn tong.
'God wat ben je knap,' zei Miley en ze ging boven op hem zitten. Wild genoeg om het water heen en weer te laten ketsen.
'Jij bent knapper,' zei Liam en hij kneep in haar billen, trok haar dichter naar hem toe.
Miley boog weer naar voren en stak haar tong gelijk weer in zijn mond. Hun lippen en tongen bewogen zich strengelend om elkaar heen, en het warme water zorgde ervoor dat ze allebei extra opgewonden raakten. Miley streek over Liam's gespierde bovenlichaam, ze voelde zich nu al een stuk beter, aangezien ze vergat waarom ze verdrietig was geweest. En ze kon nog maar aan een ding denken: Liam.
Miley's hand zakte naar beneden over zijn buik en begon zijn kruis te masseren. Liam kreunde zacht en Miley glimlachte tegen zijn lippen. Al snel kwam de eerdere erectie terug. Het grote ding kriebelde tussen haar benen. Ze voelde hoe Liam's lichaam helemaal strak trok van genot en hij kneep in haar borsten voor houvast.
'Klaar voor?' vroeg LIam en Miley knikte. Hij greep haar kont beet - het water spatte nu met grote getallen over de rand van het bad. Maar dat maakte hen niets uit. Heel zacht duwde Liam zijn piemel in haar vagina. Beide kreunden zacht. Liam zat nu helemaal in haar. Hij wilde eens wat meer leiding en met hem nog altijd in Miley, wisselden ze van plek.
Miley legde een hand op Liam's kont en de andere op de rand van het bad. 'Kom dan!' riep ze, toen Liam nog steeds in haar zat en geen aanstalte had gemaakt om verder te gaan. Hij schudde zijn hoofd, dit was niets voor hem, meestal had hij al honderduizend keer gestoot en hard ook. Waarschijnlijk omdat hij moe was. Maar nu moest hij die moeheid even aan de kant zetten.
'Ik kom,' zei hij. En Liam begon te stoten. Zijn lul gleed soepel haar vagina binnen en ondertussen streek hij over haar clitoris. Het water bewoog ritmisch mee en beiden begonnen te kreunen.
'Harder.' zei Miley en hij ging harder. Hij stootte harder dan ooit en Miley werd met elke stoot ruw tegen het bad geduwd. Op een gegeven moment zakten ze naar beneden en ging Miley kopje onder, net op het moment dat Liam bijna ging komen.
'Dit werkt niet!' riep hij en sprong woest overeind. Zijn grote erectie stak fier en gevoelig voor hem uit. Miley kwam naar adem happent boven water. Ze kwam een stukje overeind en Liam's piemel zat nu recht voor haar mond. Ze twijfelde geen seconde en begon hem te pijpen. Zijn lippen omsloten zijn geslachtsdeel en met haar hand masseerde ze zijn ballen. Liam gromde en kromde zijn rug van genot. Miley ging op en neer, liet zijn lul even los, spuugde erop, en likte toen zachtjes zijn eikel terwijl ze naar hem omhoog keek. Ze vond het prachtig als ze zag hoe gelukzalig haar man zijn ogen sloot. Ze wist dat hij bijna ging komen. Twee keer liet ze zijn lul haar mond weer in gaan.
'Ik ga komen!' riep Liam en Miley stopte. 'Hey!' riep hij. Frustratie op zijn gezicht. Maar die verdween weer toen Miley opstond en hem uit bad trok. Ze renden naar hun bed en spronger er kletsnat bovenop, in het donker.
Miley ging op handen en knieen zitten. Ze wist dat Liam's lievelings standje "hondjes" was. Hij greep wild haar dijen beet en duwde zichzelf weer naar binnen. Na precies drie keer stoten, trok er een gelukzalig gevoel door hem heen. Liam kreunde hard en hijgde. Zijn hele lichaam schokte en hij stootte nog een keer. Het orgasme stroomde in volle toeren door hem heen, maar zo snel als het gekomen was, ging het weer weg. Nog na trillend trok hij zich uit Miley en bleef met zijn handen op haar kont even een paar keer diep in en uit ademen.
Miley ging ondertussen stuk van verlangen. Ze was nog niet gekomen. Ze draaide zich om en ging liggen. Liam kwam weer bij en zag haar hongerig kijken. Hij wist wat hem te doen stond. Hij liet zich van het bed glijden en ging op zijn knieen zitten. Hij trok haar dichterbij en duwde haar benen uit elkaar. Toen kwam Liam naar voren en begon met zijn tong rondjes rond haar clitoris te maken. Miley's lichaam krulde zich en ze kneep in haar borsten. Liam kuste en zoog aan haar schaamlippen en clitoris. Toen ging hij met zijn linker middel en ringvinger bij haar naar binnen. En wreef tegelijkertijd hard met zijn rechter wijs en middelvinger over haar clitoris. Miley kreunde. Liam ging nu harder naar binnen en wreef nog harder. Hij voelde de hitte tussen zijn vingers en haar clitoris en aan Miley's voor schokken te zien, voelde hij dat ze ging komen. Liam besloot haar echter een ander soort orgasme te geven. Hij stopte met waar hij mee bezig was en Miley's lichaam ontspande gefrustreerd.
'LIam! Ik kwam bijna!"
Liam pakte haar hand en trok haar een beetje overeind. Toen ging hij weer met middel en ring vinger van zijn linkerhand naar binnen, maar bleef binnen. Liam krulde zijn vingers en begon toen binnen in haar te bewegen.
'Wat...' begon Miley. Maar Liam suste haar stil. Hij had hier over gelezen. Hij zou haar laten squirten.
Steeds sneller ging hij binnen in haar tekeer. Tegelijkertijd kneep hij in haar kont en beet voorzichtig op haar tepel.
'Dit.. Di-i-i-it is fantastisch!' stotterde Miley. Haar rug kromde zich en haar ogen rolde in haar kassen. Ondertussen kreunde ze gelukzalig en Liams schouder voor houvast. Hij ging half staan en ging nu sneller bij haar naar binnen en naar buiten, terwijl hij binnen in zijn vingers bleef krullen en bleef stimuleren. En toen voelde hij een beetje nat spul naar buiten komen. Miley schreeuwde hard, maar hij ging door, terwijl het natte spul over zijn vingers droop. Toen liet hij los en Miley bleef kreunen en schokken terwijl er nat spul bij haar naar buiten spoot.
'Het voelt alsof ik moet plassen!' schreeuwde ze.
Liam glimlachte. Dat was precies de bedoeling. 'Maar wel fijn plassen toch?'
Miley gaf geen antwoord, maar kreunde nog een keer en liet zich toen achterover op bed vallen. Liam kwam naast haar liggen en ze grinnikten om het feit dat de schoonmaakster van hun hotel voor een hele vieze boel zou komen te staan. Al snel vielen de twee in slaap.

De volgende ochtend werd er hard op hun deur geklopt. Liam deed open, naakt. De schoonmaker schreeuwde, maar glimlachte hem toe; 'Ik heb een boodschap. Jullie moeten over een half uur klaar zijn.'
'Een half uur?' gilde Miley achter hem.
Liam klapte de deur weer dicht en draaide zich om. 'Goed. We gaan ons klaar maken. Maar eerst...'
Miley zat alweer op haar knieen en nam zijn geslachtsdeel weer in haar mond.
'Precies.'

Goed, lieve lezers. Dit was een uitgebreide beschrijving. Vinden jullie het fijner zo? Of willen jullie een wat kortere en directere variant hebben? Ik wil ze sowieso allebei al gaan schrijven. Maar wat is jullie voorkeur?

Reacties (1)

  • Diago

    Ik zie dit nog zo in het echt gebeuren ook!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen