Foto bij 2. Kate Winslet & Leonardo Dicaprio

Kate & Leonardo & Annie (ik-vorm)
Op de set van Revolutionairy Road

Ik was de baas van het geluid en de producer had van mij mijn microfoons geleent. Ik was 1,70 meter lang, had blonde krullen, bruine ogen en B-Cup en mijn naamkaartje zei dat ik Annie heette. Maar eigenlijk heette ik Anne-Marie. Maar goed.
Elke dag dat ik op de set liep ging mijn hart tekeer als ik hem zag: Leonardo. Hij was zo fucking knap! En tijdjens de seks scene die hij samen met Kate deelde, werd ik zo geil dat ik de set moest verlaten.
En vandaag was de laatste draaidag. Er werd gefilmd. De schreeuwscene. De laatste scene. En ik werd helemaal opgewonden van Leo's schreeuw gezicht. De scene was afgelopen en er werd champagne uitgedeelt. Iedereen verliet de set. Ik ook. Maar vlak voor ik weg liep, hoorde ik geroezemoes en gechiegel. Ik draaide me om en sloop terug. Ik ving een glimp op van Kate's haar. Vlug verstopte ik me achter een muur en keek door het raampje hen. Tot mijn schrik zag ik Leo en Kate elkaar vol passie zoenen. Hun tongen en lichamen verstrengelden zich. Dit was veel beter dan de houtige seks scene die ze hadden opgenomen!
'Leo...' zei Kate. 'We zouden dit niet moeten doen. Mijn man...'
Als antwoord trok Leo in een beweging haar blouse kapot en legde zijn hand tussen haar borsten, op haar bh.
Ik hapte naar adem. Ze gingen het echt doen! Hier, op de set! Ik keek achter me en trok een stoeltje dichterbij. Dit wilde ik wel zien.
Leo kuste Kate's nek. Ze kreunde gelukzalig en trok zijn shirt over zijn hoofd. Leo glimlachte en schoof toen naar achteren. Hij trok haar rok uit en plukjes schaamhaar kwamen tevoorschijn. Opeens werd ik ontzettend geil maar hield me stil. Leo schoof haar slipje opzij en begon haar eerst liefelijk en daarna ruw te beffen.
'Vind je het lekker?' murmelde hij.
Als antwoord kreunde Kate hard en knoopte ze haar bh los. Leo's blik schoot naar haar borsten en hij kwam weer overeind. Vlug deed hij zijn broek uit en kroop boven op haar. Zijn erectie was ondertussen duidelijk zcihtbaar door zijn boxer.
'Ik wil je,' fluisterde Kate. Ik kon haar niet echt horen, maar ik las het aan haar lippen.
Kate stopte haar hand in zijn boxer en trok zijn piemel naar buiten. Daarna duwde ze zijn boxer helemaal uit en spreidde haar benen. Leo legde haar handen naast haar schouders en ze keken elkaar een paar seconden aan. Toen beukte hij zonder pardon bij haar naar binen. Beide haalden ze schokkerig adem. Leo begon haar harder te penetreren dan ik ooit door iemand gepenetreerd was. Ondertussen murmelde Leo woordjes en kreunde laag, terwijl Kate flink adem haalde en kreunde af en toe. Ik werd nog geiler en merkte dat mijn hand nar beneden was gezakt. Ik keek achterom of er niemand was. Niemand. Misschien moest ik maar eens gaan genieten van deze live porno. Ik stak mijn hand in mijn ondebroek, zakte wat onderuit en begon mijn clitoris met een cirkelende beweging te masseren.
Leo stootte nu sneller en Kate's borsten vlogen op en neer op zijn beweging. Er vloog nu meer gegrom en gekreun uit Leo's mond dan uit die van Kate. Leo's rug kromde zich en hij gooide zijn hoofd met half gesloten ogen naar achteren. Zijn hele lichaam schokte en er ontsnapte een lange: 'aaaaahhhhhh.'
Ik masseerde mijn clit sneller en sneller, terwijl Leo nu voldaan naast Kate neerviel. Gelukkig waren ze nog niet klaar. Leo's hand zakte naar Kate's clitoris en hij begon dezelfde beweging te maken die ik ook maakte. Mijn hand werd moe. Maar ik ging bijna komen, dus ik ging door. Toen raasde er een hete golf door me heen, gevolgd door een orgasme dat me helemaal liet trillen en ik kon het niet meer houden 'ahhh ahhhh.' kreunde ik en hapte naar adem. Toen ik mijn ogen nog naschokkend opende, zag ik dat Leo en Kate verstijfden.
'Wie is daar?' vroeg hij en trok vlug zijn boxer aan. Kate wikkelde de deken om zich heen en ze liepen om het muurtje heen en vonden mij met mijn hand in mijn broek.
'Annie?' riep hij verbluft. Vlug trok ik mijn hand uit mijn broek.
'Ik zal niks zeggen als jullie ook niks zeggen,' zei ik.
Kate murmelde wat ik Leo's oor en hij knikte. 'Oke.'
Ik stapte direct naar voren en deed wat ik al weken lang had willen doen: Leo kussen. Hij schrok, maar zijn handen zakten toen naar mijn onderrug en knepen in mijn billen.
'Kom,' zei Kate, die er een beetje ongelukkig naast stond. Ze trok mij en Leo terug naar het bed en kleedde mij uit.
Leo legde me op mijn buik op het bed neer en hij zakte op zijn knieen en ging met zijn vingers bij me naar binnen.
'Ohh, wat ben je al nat,' merkte hij op.
'Ik ben net al gekomen,' zei ik en wenkte Kate. Ze ging met gespreidde benen, met haar gezicht naar me toe, voor me zitten en ik legde mijn duim op haar clitoris. Kate hapte naar adem toen ik haar clit flink begon te masseren. Ik had nog nooit een trio gehad en merkte dat ik moeite had Kate te blijven verwennen, terwijl Leo nu ook mijn clit begon te masseren en tegelijkertijd naar binnen ging.
'O god,' mompelden Kate en ik tegelijkertijd. Ik had kennelijk iets te hard op haar clit geduwd.
Opeens werd ik volledig gevuld. Leo was met zijn lul in me gegaan. Ik voelde dat hij een condoom om had gedaan en opluchting stroomde door me heen. Hij pakte mijn haren en begon me als een paard te berijden. Ik had geen tijd meer voor Kate. Ik kon alleen nog maar: 'ahahahahah' kreunen.
Kate ging op haar rug naast me liggen en leo ging met zijn vingers bij haar naar binnen, terwijl hij mij penetreerde. Kate begon haar eigen clit te masseren. Ik wreef ook over mijn eigen, al gezwollen, clit en Leo ging nog harder. De warmte tussen mijn benen was enorm prettig.
'Zijn jullie er klaar voor?' gromde Leo. En toen stak hij zonder pardon een vinger in mijn, en in Kates, kont. Ik schoot overeind van de schrik en op dat moment kwam ik. Zijn piemel in mijn kutje, zijn vinger in mijn kont en het masseren van mijn clit werd me te veel. Het tweede orgasme borrelde op in mijn vagina en nam me helemaal over. Ik kreunde en schreeuwde het uit terwijl mijn hele lichaam schokte en trilde. En toen raasde het orgasme voorbij. Maar Leo was nog niet gekomen. Hij ging door met me penetreren en Kate vingeren. Ik strekte mijn arm uit en begon kate's tieten te masseren en in haar tepels te knijpen. Ze keek me met genietende ogen en open mond aan. Ook zij begon harder te kreunen en te schudden en schokken. Wit spul droop uit haar vagina, dat pul smeerde Leo in haar schaamhaar en nu pakte hij mijn heupen stevig vast. Hij was me nog steeds aan het neuken. Steeds sneller, steeds nieper. Omdat ik al gekomen was, was alles gevoelig. Het was heerlijk en pijnlijk tegelijkertijd.
Kate stond op en ging op mijn rug zitten, ik voelde haar nat en schaamhaar. Ze masseerde Leo's ballen en kuste hem op zijn lippen en nek. Al snel begon Leo harder te kreunen: 'Ahh. Ahh. Yes! AAHHHHHH!' en hij spoot zijn sperma in de condoom. En toen bleef hij met zijn lul nog in me, nahijgen.
'Leo? Kate? Zijn jullie hier? Iedereen zoekt jullie!'
Razendsnel schoten we uit elkaar en trokken we onze kleding aan. Net op tijd. De regisseur, Kate's man nog wel, trok ons met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Wat deden jullie hier nog?' vroeg hij.
'Ik was mijn bril kwijt,' zei Kate.
'Je hebt geen bril...' zei de regisseru.
'Hoorde ik champagne?!' riep Leo en hij beende weg. Ik liep vlug achter hem aan en Kate volgde me snel. De regisseur verbaasd kijkend achterlatend.

Reacties (1)

  • Diago

    Geil. Echt goed beschreven! En die foto's aan het begin maken het gewoon helemaal af.

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen