Foto bij 3. Harry Styles - HARRYSTYLES_

Op verzoek: Harry Styles
Ik-vorm: Luna Higgins
Bij het rode woordje begint de seks.

En daar stond hij weer: Harry. Als hij een concert in de buurt had, dan ging ik er altijd heen. En natuurlijk zag ik hem, duh, hij gaf het concert! Maar ik zag hem ook in het echt. Recht voor me. Tijdens de meet & greet. Ik was namelijk zo vaak gekomen naar concerten dat ik op een gegeven moment gewoon uitgenodigd werd voor de meet & greet! En daar was hij. Harry stond te kletsen met een of andere meid. Ze was erg aantrekkelijk en dat vond ik maar niks. Dus liep ik zo nonchalant mogelijk op me af. Harry zag me over de schouder van het meisje heen.
'Hey!' riep hij. 'Luna! Wat leuk om jou weer eens te zien!'
Ik bloosde en wierp een blik op mijn voeten. Toen ik weer op keek zag ik dat de knappe meid sierlijk weg liep. Byebye.
'Prachtig concert weer!' riep ik en gaf hem mijn glas champagne.
'Oehh dankjewel. Ik miste wel een behoorlijke noot binnen in sign of times!'
Ik giechelde: 'Harry. Als jij een noot mist, dan is het nog steeds zo zuiver dat het niet eens meer missen is! Maar raken.' Ik beet op mijn lip en stopte daar direct mee toen ik zag dat Harry weer richting de knappe meid keek.
'Goed. Luna. Fijn je weer gezien te hebben. Volgende week heb ik weer een concert, weetje?' hij raakte mijn wang aan. 'Zie ik je dan weer?'
Ik begon verwoed te knikken. Natuurlijk! Natuurlijk zou hij me dan weer zien!
'Mooi. Ik moet nu echt even met de volgende fan gaan praten.' Harry knipoogde naar me en ik liep weg. Ik zakte half zuchtend door mijn knieen. Mijn hart ging als een razende te keer. O god. Wat was deze man toch verschrikkelijk knap!

Een maand later

'Wat?! En dat vertel je nu pas!?' riep Izzy. Ze keek me melo-dramatisch aan en schudde me aan mijn wand. 'Heb je Harry Styles al 6 keer ontmoet!?? Hoeveel heb je daarvoor wel niet moeten betalen?'
Ik haalde mijn schouders op. 'Hij is knap,' zei ik.
Izzy grinnikte: 'Luna toch. De volgende keer neem je me mee. Beloof?'
'Beloofd.'

Nog een maand later

Ik had een prachtige jurkt gekocht. De jurk was rood en erg bloot. Maar hier op Tenerief was het nu rond de 40 graden. Dus het mocht wel bloot zijn.
'Schiet een beetje op Luna. Sarah is vast al bij onze kamer aan het wachten!' riep Izzy. Ik was samen met mijn twee beste vriendinnen op vakantie. Het was ontzettend gezellig, maar soms ook vervelend.
'Izzy, laat me los. Ik wil gewoon rustig lopen en genieten van deze rare huisjes.'
Izzy liet me los en keek me even strak aan met haar heldere groene ogen. 'Oke. Ik ga vast. Goed?'
Ik knikte. 'Goed. Maar jij neemt deze tas mee.'
'Oke. Maak het niet te laat!' riep ze, pakte mijn tas en wees me streng na.
'Ja mam.' zei ik plagend en stak mijn tong uit. Ik keek Izzy na hoe ze in de menigte verdween en stiekem was ik daar best blij mee. Ik wilde even alleen zijn.
'Luna?'
Ik herkende die stem. Mijn hartslag ging tekeer en ik draaide me om. Maar ik zag hem niet.
'Luna? Hier!'
Ik draaide me weer om en keek in een steegje. 'Harry?!' vroeg ik nerveus.
'Sst! Ja. Kom hier!'
Ik keek twijfelend om me heen naar de menigte die stug doorliep. Dus liep ik het steegje in. Meteen werd ik bij mijn schouders gepakt en omgedraaid, waardoor mijn gezicht op nog geen vijf centimeter afstand van Harry was.
'Harry!' riep ik verbluft. 'Jij bent het echt!'
Hij knikte glimlachend, zijn bruine ogen straalden. Wat was hij knap! En zijn handen nog steeds om mijn schouders gaven me haast rillingen.
'Ik zag je lopen,' zei hij.
'Dus dat is wat je doet, he? Mensen als een vampier bespotten vanuit een steegje.'
Harry schoot in de lach. 'Juist. Heb je zin om wat te drinken?'
Ik knikte en hij pakte mijn hand vast. Maar we liepen niet terug naar de drukke straat, we liepen de andere kant op. Een kroegje binnen. Harry bestelde een glas rode wijn voor zichzelf en een martini voor mij. Ik dronk 'm binnen twee slokken op en met mijn wang rusttend op mijn hand bleef ik Harry met genietende ogen aanstaren.
'Nog een martini?' vroeg hij.
'Nee. Maar wel een biertje.'
En hij bestelde een biertje voor me. En nog een biertje. En toen een wijntje. En toen was ik behoorlijk dronken.
'Kom,' zei Harry. Die die avond eigenlijk helemaal niet zoveel had gedronken. 'Wil je mee naar mijn hotelkamer?'
Ik knikte. Verwonderd over het feit dat ik nog zo goed bij bewustzijn was.
Harry riep een taxi op en in de taxi gierden we het uit over van alles en nog wat. Ik voelde zijn hand om mijn been en ik raakte direct opgewonden.
'Veel plezier jullie twee,' riep de taxi chauffeur ons nog na en we renden de trappen op naar zijn appartement.
Nog voor we naar binnen liepen, pinde Harry me tegen de muur en drukte zijn lippen op de mijne. Warm en nat. Zijn bovenlip omsloot mijn onderlip. Hij beet er zachtjes op en trok mijn lip een beetje naar achteren. We keken elkaar even aan, maar sloten onze ogen snel weer. Hij duwde met zijn tong tegen mijn lippen en ik opende mijn mond om zijn tong binnen te laten. Harry wreef over mijn onderrug en zakte steeds verder naar mijn billen. Ondertussen woelde ik door zijn haar en tilde mijn rechterhand zijn shirt omhoog. Onze tongen verstrengelden zich in een hevige strijd en Harry opende zonder op te kijken zijn apartement. Hij duwde me naar binnen we stopten niet met zoenen. Ik trok zijn shirt uit en we zoenden verder. Harry draaide me om en ritste mijn jurkje los. Toen die eenmaal los was draaide ik me vlug om, om hem weer verder te zoenen. Ik koesterde elke aanraking. Harry stapte op zijn schoenen om ze uit te trekken en ik klikte mijn hakken los. Hij glimlachte me toe en omhelzde me weer, mij nek zoenend tilde hij me op het aanrecht. Ik vroeg me niet eens af waarom ons niet gewoon naar het bed begeleide. Harry trok zich los uit de zoen en keek me diep aan. Zijn hand streek over mijn bovenbeen en kwam steeds dichterbij mijn vagina. Mijn blik daalde af naar zijn gespierde buik en ik wist het zeker: ik wilde niets anders dan hem in me hebben, 1 zijn met hem. Ik pakte zijn hand en legde die op mijn vagina neer. Harry keek me met een vragende en opgewonde twinkeling in zijn ogen aan. Ik knikte zacht en hij duwde mijn jurkje omhoog. Hij streek over mijn geslachtsdeel, over de onderbroek heen. Ik trok hem dichterbij en ademde in zijn nek. Toen gespte ik zijn riem los en trok zijn broek naar beneden.
'Wow. Slow there,' zei Harry. Maar hij glimlachte en trok mijn slipje langzaam uit. Waarna hij ook zijn boxer uit deed. 'Klaar voor?' vroeg hij.
'Meer dan ooit,' fluisterde ik. Ik streek over zijn buikspieren en over zijn borst. Toen sloeg ik mijn armen om hem heen. Harry trok zich ietsjes los en rolde een condoom over zijn erectie. Toen kwam hij dichterbij en streek met zijn lul over mijn clitoris en over mijn vagina. Ik keek hem chagrijnig aan en kon het haast niet meer aan. Maar hij negeerde mijn blik en ging nog steeds niet naar binnen. Harry klikte mijn bh los en nam mijn borsten in zijn handen. Hij likte aan mijn tepel en kuste mijn borsten en nek.
'Oh Harry kom op!' Riep ik en hij glimlachte. Toen legde hij zijn handen op mijn onderrug. Zijn piemel duwde tegen me aan, mijn schaamlippen bogen opzij en ging langzaam naar binnen, maar meteen super diep. Tot aan zijn ballen zat hij in me. Harry kreunde zacht en ik hapte naar adem.
'Gaat t?' Fluisterde hij in mijn oor. Ik knikte en pakte zijn kont en onderrug vast als houvast. Harry liet zich weer een stuk uit me glijden, waarna hij direct weer naar binnen kwam en weer kreunde. Ik voelde kippenvel op zijn lichaam en kreeg zelf ook kippenvel. Harry liet zich weer uit me zakken en kwam nu harder terug. Hij begon me regelmatig en nog redelijk langzaam te penetreren. Elke keer werd ik tegen het keukenkastje aan gedrukt en mijn tieten schudde mee op zijn bewegingen. Ik begroef mijn hoofd in zijn nek en ademde zwaar, genietend van elke kreun die uit Harry's mond ontsnapte.
'Luna...' fluisterde hij opeens. 'Klaar voor het echte werk?'
'Ja. Ja. Klaar voor.' Ik had geen idee wat hij bedoelde, maar ik trok hem dichter tegen me aan en schoof wat naar voren op het aanrecht. Mijn nagels duwden zich zachtjes en dringend in zijn huid. Harry kuste mijn haar en liet zich toen helemaal uit me glijden. De leegte overviel me. Ik wilde hem weer in me duwen, maar dat deed hij zelf al. Hard, ruw, snel en diep. 'Ah!' kreunden we beiden. Harry begon hard in me te beuken steeds sneller. Elke keer dat hij langs mijn g spot kwam hapte ik schokkerig naar adem. Harry pakte mijn billen als houvast en stak zijn tong in mijn mond voor een natte zoen. Toen tilde hij me opeens op, met hem nog in me. Ik klampte me aan hen vast en genoot van mijn billen die uit elkaar getrokken werden. Harry tilde me naar zijn bed en liet mij er op vallen. Veel ademtijd had ik niet. Zijn piemel drong weer bij me naar binnen en hij begon ook mijn clitoris te drukken.
'Luna!' Riep Harry opeens. Hij ging komen. Hij leunde over me heen zijn borst ketste bij elke stoot tegen mijn borst. Hij sloot zijn ogen en lage kreunen en lucht happend stootte hij nog harder. Toen trok zijn lichaam helemaal samen en schokte hij. Harry kreunde hard en liet zich toen nog na schokkkend op me vallen. Ik streek over zijn bezweette rug. Hij zat nog steeds in me. Het lukte me om met mijn linker hand bij mijn clitoris te komen en ik begon deze te masseren. Al snel kreunde ik weer. Harry merkte dat ik nog niet gekomen was en nam het masseren en wrijven van me over. Hij trok zich wel uit me en dat vond ik niet fijn, maar hij kon niet eeuwig in me blijven...
Ik greep zijn arm vast voor houvast. Harry duwde ruw op mijn clit en af en toe ging hij bij me naar binnen. Ik sloot mijn ogen en hij kneep in mijn tiet en drukte een kus op mijn mond. Oef. Dat was teveel. Mijn clit brandde en een orgasme raasde door me heen. Wit spul droop uit me terwijl ik hard kreunde en schokte... en toen was het over. Ik bleef met gesloten ogen nagenieten. Maar ik had het erg koud opeens. Harry deed zijn condoom af en trok een deken over ons heen. Ik legde mijn hoofd op zijn borst en wensde dat dit moment nooit over zou gaan.

Zo. Ik hoop dat dit ongeveer is wat je had verwacht! Liefs salami 😘


Reacties (1)

 • Phuque

  Omg!! I love it!! Thanks <3

  1 jaar geleden
  • TheGrayRainBow

   Geen probleem! Ik ben blij dat het bevalt!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen