. . .

Zweet glansde op zijn gladde borst. Ritmisch stootte hij in haar, zijn vingers en zijn lul in hetzelfde ritme. Daphne kreunde, gilde bijna van genot. Man, wat was hij toch een beest in bed. Nooit had ze een minnaar gehad als hij.
      Plotseling klonk er gebons op de deur. ‘Mag het ietsje zachter? Ik kan niet slapen!’
      Met een gefrustreerde grom boog Daphne haar hoofd totdat haar voorhoofd tegen dat van Juice rustte. Die klotebitch. Ze had haar vriend mee naar haar eigen huis willen nemen, maar opeens vond dat wijf het eng om alleen in een vreemd huis te slapen. En Juice was ook veel te lief, dat ie met haar fratsen meeging…
      ‘Zet maar wat muziek aan,’ riep ze over haar schouder. ‘Domme trien,’ bromde ze.
      Juice grinnikte op een manier die de hitte in haar deed opvlammen. ‘Je kan ook meedoen als je wilt!’
      ‘Huh, maar ik dacht…’ klonk haar verwarde stem.
      De deur ging open en Daphne schoot van schrik iets omhoog. Ze vloekte toen hij uit haar achterwerk gleed en ook zijn vingers uit haar terugtrok.
      Juice streek langs haar lip en ze likte aan zijn vingers om haar eigen opwinding te proeven. Daarna keek ze om naar de deur; aangezien ze boven op Juice zat, zou dat wijf hem toch niet naakt zien.
      ‘Oh, jullie deden precies wat ik dacht dat jullie deden,’ mompelde het meisje. Ze droeg een knalgele Spongebob pyjama die Daphnes maag liet samenkrimpen. ‘Niet iets waar ik aan mee kan doen.’
      ‘Ach, met een beetje creativiteit komen we vast een heel eind,’ zei Juice, en hij ging ietsje rechterop zitten en knipoogde naar het blozende meisje. ‘Grapje meis. Ga maar naar bed, Daphne zal zich een beetje inhouden.’
      ‘Oké ehm, veel plezier nog,’ klonk het een beetje onbeholpen. Daarna sloot Jamie de deur.
      Geïrriteerd keerde Daphne zich weer tot Juice. ‘Serieus? Je wilt een fucking trio met haar?’
      Hij sloeg zijn armen om haar middel. ‘Welnee schat, ik dacht dat dat de snelste manier was om haar weg te krijgen. Voordat ze weer een of ander verhaal gaat ophangen over mijn beddengoed of wat voor onnozel onderwerp dan ook.’ Hij kuste haar onderlip en haar kaak. ‘Hmm, waar waren we gebleven?’
      Daphne kuste hem terug en richtte haar aandacht op zijn handen die haar borsten omvatten. Het lukte haar echter niet goed om in dezelfde mood terug te komen.
      ‘Dit was eenmalig,’ gromde ze. ‘De volgende keer gaan we naar mijn huis en we blijven het daar doen totdat je haar weggewerkt hebt.’
      Hij rolde haar om en positioneerde zich tussen haar benen. ‘Ik vind het wel spannend,’ fluisterde hij tegen haar lippen. ‘Eens wat anders…’
      Ze klemde haar kiezen op elkaar. Er was een stekend gevoel in haar onderbuik – iets overtuigde haar ervan dat zijn uitnodiging om mee te doen helemaal geen grapje was geweest.

De daaropvolgende twee dagen slaagde Daphne erin om Juice in haar eigen huis te houden. Toen haar shift in de lunchroom erop zat, ging ze naar het clubhuis toe. Ze was altijd ietsje eerder klaar dan Juice en hield ervan om toe te kijken hoe hij aan het sleutelen was. Niets was mannelijker dan zijn opbollende spieren en de smeervegen op zijn wang.
      Toen hij haar bij de ingang zag staan, zag ze zijn gezicht oplichten terwijl hij haar een brede glimlach schonk. Pas toen hij klaar was met het werk, kwam hij naar haar toe en nam haar in een plakkende omhelzing.
      ‘Je bent net op tijd om mee te gaan douchen,’ fluisterde hij in haar oor.
      Zijn hand gleed in die van haar en ze verlieten de garage en liepen via het clubhuis naar zijn slaapkamer. Ze verstijfde toen haar oog op Jamie viel, die met Tig en Half Sack op een van de banken zat te praten. Hoewel ze op het punt stond om te vragen wat die heks hier in vredesnaam deed, slikte ze de vraag in om de aandacht niet op haar te richten. Hopelijk was ze straks weg.

Toen ze na een stomende douche terugkwamen in het clubhuis, zat Jamie er echter nog steeds. Juice liep er rechtstreeks naar toe. ‘Hé. Wat doe jij hier nou?’ De verbazing in zijn stem was niet gespeeld.
      ‘Hoi!’ Jamie zwaaide enthousiast naar hem. ‘Ik verveelde me. Dus ik dacht, ik ga vrienden maken!’
      Ze grijnsde breed naar Tig. Daphne snoof, het was niet moeilijk om in te zien waar die op uit was. Die wilde z’n pik in elke freak steken.
      ‘Stiekem is ze op zoek naar een Old Man.’ Met een grijns sloeg Tig een arm om haar schouders.
      Daphne voelde dat Juice’ armen zich aanspanden en keek opzij. Ze vond het beschermende wel schattig – maar niet bij Jamie.
      ‘Oh, jij mag wel mijn Old Man zijn, Tiggy! Ik heb geen papa. Misschien kun je me adopteren! Zou dat niet leuk zijn?!’
      ‘Hij bedoelt een ander soort Old Man, James,’ antwoordde Daphne en ze glimlachte liefjes naar het meisje. ‘Zo een waar je seks mee hebt. Je weet wel, zoals Juice mijn Old Man is.’
      ‘Oh.’ Ze trok haar neus op. ‘Nee, iewl. Je bent zó oud. Meer papa-materiaal.’
      ‘Dus je hebt geen vader?’ vroeg Juice, die op de bank naast haar neerzakte en daarmee het onderwerp bij seks met Tig vandaan leidde.
      ‘Niet echt! Ik heb twee moeders. En een zaaddonor natuurlijk, maar ik weet niet wie dat is.’ Ze haalde haar schouders op. ‘Maar ik heb altijd al een vader willen hebben.’
      Aha. Opgevoed door lesbiennes dus. Nou dat verklaarde in elk geval een béétje waarom ze zo vreemd was. Maar het leed geen twijfel dat ze alsnog een paar keer op de grond was gevallen als baby.
      ‘Kom je vanavond wel thuis, roomie?’ vroeg Jamie. ‘Ik verveel me zo snel in je eentje.’
      ‘Misschien moet je dan eens vrienden gaan zoeken,’ opperde Daphne niet al te subtiel.
      ‘Morgen begint mijn stage, dan ga ik nieuwe mensen leren kennen! Ik heb er zoveel zin in!’ Haar enthousiasme maakte haar stem scheller en Daphne kneep haar ogen ietsje dicht.
      ‘Wat ga je voor stage doen, meissie?’
      ‘Een opgraving!’ Haar ogen glansden. ‘We gaan een grafveld opgraven, super spannend want we weten nog niet eens van welke cultuur!’
      Ze ging skeletten opgraven. Natuurlijk.
      Waarom was ze nog verbaasd?
      ‘Huh? Ik dacht dat je architectuur studeerde?’ Juice boog zich iets naar voren en keek haar geïnteresseerd aan.
      ‘Nee, dat heeft m’n broer gedaan. Hij weet niets van archeologie, dus hij was vast bang dat hij door de mand zou vallen.’ Ze schoot in de lach. ‘Ik ben net afgestudeerd als archeoloog. Mijn bachelor dan, ik wil eerst wat ervaring opdoen voor ik mijn master ga doen. En mijn oom leidt de opgraving, dus dat was een buitenkansje!’
      Het was duidelijk dat Jamie hiermee de aandacht van de mannen had getrokken, ze begonnen haar vragen te stellen en een beetje jaloers zakte Daphne terug in de bank.
      Ze kon zich niet herinneren dat de mannen háár ooit een vraag over haar werk hadden gesteld.
      Zelfs Juice niet.

Reacties (2)

 • Long

  Oh god als je jaloers gaat doen gaat het nooit goed komen. Waarom zijn vrouwen toch altijd zo :')

  1 jaar geleden
 • VampireMouse

  Hahahaha dat was snel. XD i love it!
  Lekker jaloers bezigxD

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen