Voor velen was Raymond Palmer een man waar je voor uit moest kijken. Hij was groot, breed en door zijn ATOM-suit soms ook niet in het beste daglicht gesteld. Maar Ray was in het echt een grote teddybeer. En Lieke Tennant had het geluk om met hem samen te mogen zijn. Wat veel mensen niet wisten, is dat Ray zoveel van haar hield, dat ze al snel heel dominant in de relatie was geworden. Hij liet veel toe van haar. Deels ook omdat Lieke ook wel wist hoever ze kon gaan.
Sommige leden van de Waverider hadden het af en toe wel door. Maar het meeste gebeurde achter slot en grendel.

Toen de avond viel in de Waverider besloot Mick als eerste naar bed te gaan. Iedereen wist dat hij nog niet ging slapen. Nate daarintegen ging tien minuten later wel richting bed. Hij zou als een roosje slapen, had Ray medegedeeld. Lieke was de derde die besloot te gaan slapen.
Al gapend liep ze richting de kamer van Ray, waar ze sinds een tijdje haar intrek had gedaan.
Toen Lieke voor het eerst bij de club kwam, had ze haar eigen kamer gekregen. Het was een knusse ruimte, met maar weinig loopruimte. Maar al snel bleek dat Ray een oogje op haar had gekregen en binnen drie maanden waren ze een stel geworden. Natuurlijk niet het enigste stel op de Waverider. Vandaar dat ook niemand er van had opgekeken toen Ray bekend maakte dat hij en Lieke een 'ding' waren geworden.
Lieke opende de deur en terwijl de deuren voor haar open gleden keek ze naar de kamer van Ray. Er stond een tafel met lego in, waarin bijvoorbeeld te zien was hoe de Legends Mallus te grazen namen. Lieke vond zijn kinderlijke trekjes wel grappig. Hij kon zo enthausiast worden van één klein dingetje. Hij had een tweepersoonsbed en daarnaast stonden twee nachtkasjes. Verder stond er nog een bureau in de kamer, maar het meeste werk deed Ray toch echt in het lab. Die hij zo'n beetje had opgeeist nadat Stein de Legends had verlaten.

“Wil je niet naar binnen?”
Lieke schrok op en draaide zich razendsnel om. Ze had haar hand al in de lucht, totdat ze merkte dat het Ray was. Hij was niet lang na Lieke opgestaan en de rest van de groep verlaten.
“Ho maar! Ik vond het alleen een beetje raar dat je hier nog stond. Nog even en de deuren gaan weer dicht.” lachte hij.
Lieke zuchtte opgelucht en haalde haar schouders op.
“Ik stond gewoon even te kijken, is dat tegenwoordig ook al niet goed.” grapte ze, waarna ze de kamer binnen liep.
Even bleef Ray staan, voordat hij besloot ook naar binnen te gaan. De deuren sloten achter zich en hij keek zwijgend toe hoe Lieke haar shirt en broek uit deed om vervolgens een shirt van Ray uit zijn kast te pakken. Een glimlach vulde zijn gezicht.
Doordat Lieke een stuk kleiner was als haar vriend, waren zijn shirts dus ook veel te groot voor haar. Maar zij vond dat ze lekker zaten tijdens het slapen en dus vond Ray het ook helemaal niet erg als ze ze droeg. Dit keer had ze gekozen voor zijn favoriete donkerblauwe shirt. Eentje die ongeveer tot haar knieën kwam als zij hem aantrok.
Ze trok het elastiekje waarmee haar haar vastgebonden zat uit haar haar, waardoor de lokken langs haar gezicht vielen. Ray vond dat persoonlijk veel mooier staan, maar hij had haar dat nooit verteld.
Ze kroop, zonder op te kijken naar Ray, in bed en gaapte luids.

“Nate vertelde mij dat je liever bij mij had geweest vandaag. Wat is er allemaal gebeurd tijdens de missie?” mompelde Ray, terwijl hij ook begon met zich uit te kleden.
“Terwijl jullie lekker aan het zonnen waren, moest ik een stel demonen van mij af vechten. Constantine is een hel om mee te werken af en toe.”
“Was het echt zo erg?” vroeg Ray. Hij had op zijn beurt serieus alleen aan het strand gelegen met Mick, Charlie en Zari, omdat ze iemand in de gaten moesten houden. Ze kon zien dat ze alle vier bruiner waren geworden door de zon. Lieke was jaloers, ook al moest ze normaal gesproken niet veel van het strand hebben.
“Laat ik het zo zeggen, ik zou het niet nog een keer willen doen.” antwoordde Lieke. “Het voelde als hel. John kenende waren we daar misschien ook wel.”
Ray begon te lachen, waarna hij naast Lieke kroop en zijn sterke, veilige arm rond haar schouders legde. Ze kwam dichterbij hem liggen, legde haar hoofd op zijn borst en cirkelde met haar vinger rond zijn nagel.
“Ik wil best proberen te regelen dat je morgen met mij mee kan..” mompelde hij, al wist hij precies wat Lieke dan ging antwoorden. Ze zou zich laten kennen en dat wilde ze niet. Ze zou doen wat Sara Lance, kapitein van het schip, besloot.
“Nee, dankje.”

Ze drukte haar lichaam wat dichter tegen de zijne aan en legde haar hand die net bij zijn buik lag, nu in zijn nek.
“Maar laten we het over iets anders hebben. Over ons, bijvoorbeeld.”
Lieke klonk niet zeker van haar zaak. Maar op het gebied van seks had ze nog niet veel meegemaakt. Ray echter, leek het nog moeilijker te vinden. Hij was zeker enthausiast, maar bang om Lieke pijn te doen. En als hij één ding niet wilde, was het haar pijn doen.
Hij had het er wel eens met Nate over gehad en die had hem verteld om het gewoon rustig aan te doen. Maar het hielp niet. Ray besloot de stap nog niet te zetten.
Maar de laatste paar dagen drong Lieke er hevig op aan. Ze was er klaar voor, begreep Ray. Nu hij nog.
“Weet je het zeker?” fluisterde hij, waarna ze knikte.
Met wat moeite klom Lieke op haar grote vriend. Hij keek haar lachend aan, ook al was hij nerveus.
“Heel zeker. Ik wil niet langer wachten.” kwam er dramatisch uit haar mond. Maar ondanks de grap meende ze het wel. Ze wilde meer van Ray.
“Oké.”
“Oké.” kaatste Lieke terug.

Haastig begon Lieke met het ontdoen van haar shirt en slipje. Waarna ze Rays onderbroek al snel op de grond had gegooid. Ze had even, stiekem met verbazing, naar hem gekeken.
“Grote heer, grote jongen.” grapte hij, waardoor Lieke hard begon te lachen.
“Sssst! Straks komen ze kijken wat er is.” lachte Ray. “Kom hier.”
Hij trok zijn meisje naar hem toe en kuste haar. Het was een liefdevolle zachte kus. Maar ademhalen lukte niet zo goed, zo verwikkeld waren ze in elkaar.
“Niks doen. Ik wil dit doen.” gromde ze opgewonden. Waarna ze afzakte naar zijn geslachtsdeel en het in haar handen nam. Ze begreep was ze nu moest doen en dus vormde haar lippen rond zijn top en begon ze te bewegen.
Zij wilde hem laten genieten, daarna mocht het andersom. Ze hoorde hem zacht kreunen. Hoopte dat hij echt zoveel genot had als ze probeerde hem te geven.

Een aantal minuten en twee zwetende lichamen verder voerde Lieke het tempo op. Ze zakte op hem neer en begreep meteen wat iedereen bedoelde. Het was pijnlijk, zeker voor de ervaring die zij had, maar genieten deed ze zeker. Ze bewoog heen en weer op Rays naakte lichaam. Haar ogen sloot ze, zodat ze nog meer kon genieten. Zachte kreunen verlieten haar mond.
“Dit is..” begon Ray gelukkig, maar Lieke dempte zijn stem door haar hand over zijn mond te plaatsen.
“Niks zeggen. Ik weet het.” zei ze alleen maar.
Hij zweeg en een glimlach ontstaan op zijn lippen. Ontstaan door liefde en genot.


Druppels koud water glijden over Lieke haar lichaam heen. Ze was dolgelukkig na haar eerste keer met Raymond. Ze had besloten een douche te nemen en Ray zei dat hij er ook aan zou komen. Vijf minuten later zag Lieke dat hij in slaap was gevallen. Het had zich opgerold tot een bolletje en het zag er zo lief uit. Zachtjes had Lieke de dekens over hem heen gelegd, waarna ze zelf onder de douche was gestapt. Lieke was blij hoe het was verlopen. Haar eerste keer op deze manier. Ze wilde de leiding hebben, hoe kort dat ook mocht zijn. Omdat ze wist dat Ray vroeg of laat daarop terug zou komen. Mannen blijven mannen, was haar oordeel.
Ze haalde haar handen door haar haren en liet het water van haar af glijden. Al het zweet van haar afspoelend.
Ze zou hier nog wel dingen over te horen krijgen. Ze wist dat Ray zijn mond voorbij zou praten. Maar dat deerde haar niet. Ze was in zekere zin trots. Op haar, op Ray, op hun samen.
Nate zou haar waarschijnlijk uit lachen, maar dat vond ze ook niet erg. Wetende dat hij altijd het beste met haar voorhad.

Al nadenkend over hoe de Crew zou reageren op wat er zojuist was gebeurd, droog Lieke zich af, pakte het shirt was ze zonet al aan had gehad van Ray en liep toen terug naar de kamer. Ze klom in bed, waardoor Ray zijn ogen opende.
“Hey schoonheid.” zei hij schor.
“Hey Ray, kom.. slapen.”
Ze wist niet zo goed wat ze moest zeggen. Soms was praten niet nodig. Vooral niet op dit soort momenten.
Ray kwam tegen haar aan liggen en drukte zijn lichaam stevig tegen de hare aan. Ze drukte een kus op zijn borstkas, voordat ze haar hoofd er op liet rusten.
“Welterusten Ray.” mompelde ze uiteindelijk.
Maar een antwoord bleef uit. Ray was al lang weer in slaap gevallen. En dus viel Lieke na een minuut of tien ook tevreden en wel, rustig in slaap.


Reacties (20)

 • Long

  JA I LOVE IT EN HET EINDE IS GEWOON OOK PERFECTIE IT'S THE BEST.(bloos)

  1 jaar geleden
 • Long

  Ray kwam tegen haar aan liggen en drukte zijn lichaam stevig tegen de hare aan. Ze drukte een kus op zijn borstkas, voordat ze haar hoofd er op liet rusten.

  te cute voor leef

  1 jaar geleden
 • Long

  Ze was dolgelukkig na haar eerste keer met Raymond.

  ofc tbh(wbw)

  1 jaar geleden
 • Long

  “Grote heer, grote jongen.”

  dying

  1 jaar geleden
 • Long

  Met wat moeite klom Lieke op haar grote vriend.

  IK GING HIER VANNACHT HELEMAAL STUK OM BC IK ZIE MEZELF ZO OP HEM PROBEREN TE KLIMMEN EN DAN VAL IK STEEDS WEER TERUG EN ALKJDSLKDFJSLKDFJ JA BYE

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen