. . .

Jamie stapte de rokerige ruimte binnen. De beat liet de vloer trillen, ze zag het zelfs door de half leeggedronken glazen die overal stonden heen trekken. Het duurde niet lang voordat iedereen zich naar haar toe gedraaid had. Ze merkte direct dat ze overduidelijk een lichtere huidskleur had dan de anderen: blijkbaar was deze motorclub speciaal voor Latino’s. Waarom Juice zich dan niet bij hen aangesloten had, begreep ze niet. Maar misschien zaten ze alleen hier en had iedere stad zijn eigen club. Ze had er ook geen verstand van.
      Het maakte haar ook niet uit ook.
      Net als in Charming keken sommige van de meisjes haar met een schuin oog aan, alsof ze bang waren voor concurrentie. Al deze dames zagen er echter ook uit alsof ze uit een pornostudio waren weggerend, dus ze vond het een beetje overdreven en glimlachte vriendelijk naar hen.
      Pas toen ze een paar stappen had gelopen, sloeg er iemand een arm om haar heen. ‘Zeg schatje, wie kom jij een ride geven?’
      Jamie draaide haar hoofd opzij. Ze zag een man die een paar jaar ouder was dan zij. Best wel knap, realiseerde ze zich, met donker haar en een charmante glimlach. Er stond prospect op zijn motorjack.
      ‘Ehm, eigenlijk ben ik op zoek naar een ride,’ antwoordde ze.
      ‘Nou die kan ik je zeker geven. Kom maar mee.’
      Jamie was een beetje in de war toen hij juist bij de ingang vandaan liep en ook niet in de richting van de bar ging.
      ‘Ik denk niet dat ze zo’n ride bedoelt, Kev. En ze ziet er niet echt uit als een van de putas uit de stad.’
      Jamie had geen idee wat een puta was, maar de man klonk aardig en dus draaide ze haar hoofd opzij. Toen ze recht in twee blauwe ogen keek, bloosde ze een beetje. Zeker door zijn donkerdere tint sprongen ze er echt uit en ze merkte dat ze er een beetje gehypnotiseerd door was.
      ‘Waar moet je naartoe, schat? De meeste hier zijn lam, ik weet niet waarom je hier een lift dacht te vinden?’ Subtiel legde hij zijn arm om haar middel en leidde haar bij Kev weg.
      Jamie vond het niet erg. Deze man was nog knapper en hij rook zo lekker dat ze een beetje licht in het hoofd werd. ‘Uhm, nou ik liet mijn telefoon vallen en nu is hij stuk en daardoor weet ik niet hoe ik terug moet komen naar Charming.’ Hij trok geïnteresseerd zijn wenkbrauwen op toen ze haar woonplaats noemde. ‘En aangezien ik de Sons vorige week heb ontmoet en ze best aardig waren en jullie ook een motorclub zijn dacht ik dat jullie elkaar misschien wel zouden kennen en dat jullie me misschien konden helpen naar huis te komen.’
      Ze hadden de bar bereikt. Hij gebaarde iets naar de barman en zette een drankje neer. Zijn vinger streek lichtjes langs haar wang toen hij een pluk haar achter haar oor duwde. Een beetje zenuwachtig beet ze op haar lip – zulke aandacht kreeg ze normaal nooit van knappe mannen.
      ‘Je mag hier blijven slapen als je wilt?’ Zijn blauwe ogen rustten even in die van haar. ‘Ik denk dat wij best een leuke nacht kunnen hebben samen, denk je niet?’
      Jamies ademhaling haperde. Wat – uhm wat bedoelde hij? ‘Ik ben nog maagd,’ flapte ze eruit.
      Haar wangen werden vuurrood. Néé waarom moest ze dat nou tegen hem zeggen?! Ze kon wel door de grond zakken van schaamte.
      ‘Dat meen je niet. Zo’n mooie dame als jij? Volgens mij staan de mannen voor je in de rij.’
      ‘Niet echt,’ mompelde ze. Opeens durfde ze hem niet meer aan te kijken.
      Waarom reageerde ze zo? Normaal zou ze lacherig op zo’n vraag hebben gereageerd, maar zijn aanwezigheid was nogal overweldigend en ze kon niet goed nadenken.
      ‘Dan wil je zeker op een bijzondere jongeman wachten?’ vroeg hij.
      Gauw knikte ze, blij dat hij de hint snapte en niet aandrong.
      ‘Dan breng ik je zo naar huis.’ Hij gaf haar een knipoog die de vlinders in haar buik liet rondrazen. ‘Maar misschien wil je eerst nog even gezellig blijven kletsen? Vertel me eens, hoe ken je de Sons?’
      Jamie nam een slokje van haar drinken. Nu ze wist dat hij haar naar huis wilde brengen, voelde ze zich ietsje meer ontspannen. ‘Mijn huisgenoot is een Son,’ vertelde ze. ‘Ik woon pas een week bij hem.’
      ‘Oh? Wat is zijn naam?’
      ‘Juice.’
      ‘Hmm. Met de hanenkam toch?’
      ‘Ja!’ Ze glimlachte breed. Dus ze kenden de Sons inderdaad. Nou, dan hoefde ze zich niet ongerust te maken. ‘Ehm, ik moet even naar de wc.’
      De man wees naar een hoek waar een klein gangetje was. ‘Daarzo.’
      Jamie wrong zich tussen de mensen door naar de toiletten. Af en toe ving ze vanuit haar ooghoeken wat activiteiten op die haar deden blozen; de paar avonden die ze bij de Sons had doorgebracht hadden daar geen verandering in gebracht.
      Nadat ze naar de toilet was geweest bestudeerde ze zichzelf even in de spiegel. Haar eyeliner was een beetje uitgelopen, dus ze werkte het gauw bij en bracht haar haren een beetje in model. Ze glimlachte een paar keer naar zichzelf in de hoop zich wat zelfverzekerder te voelen tussen al die sexy dames en daarna liep ze terug naar de anderen.
      Moest ze teruggaan naar die ene man? Haar drankje stond daar nog, dus dat was wel een goede reden. Ze zag dat haar gesprekspartner inmiddels met een andere man praatte. Hij zond haar een knipoog toen hij haar opmerkte, waarop degene met wie hij sprak zich ook omdraaide. Het was een man van halverwege de veertig, met een rond gezicht, een volle zwarte snor en een sikje. Op zijn jack zag ze dat hij el presidente was, dus ze nam aan dat hij belangrijk was.
      Gauw nipte ze van haar drankje toen ze het gevoel kreeg dat de twee mannen over haar praatten, zeker toen de oudste haar ride een klap op de schouder gaf voor hij naar haar terugkeerde.
      ‘Hou je van dansen, chiqui?’ vroeg hij.
‘Ja!’ antwoordde ze enthousiast. Daar was ze veel beter in dan in blijven stilstaan. Hij pakte haar hand en trok haar naar een stukje vloer waar niet zo veel mensen stonden. Jamie smolt terwijl ze in zijn ogen keek en terwijl hij haar ronddraaide en dicht tegen zich aantrok, kon Jamie alleen maar denken dat dit de beste avond van haar leven was.

Jamie was in de wolken. Hoewel ze normaal gesproken veel van praten hield, zorgde de biker met de mysterieuze ogen ervoor dat ze constant om woorden verlegen was, maar het was alsof ze op een andere manier communiceerden dan met woorden. Hij raakte haar steeds kort aan, maar niet op een dwingende manier en ze merkte dat haar lichaam er heftig op reageerde. Ze stelde zich voordat hij haar aan het einde van de avond zou kussen en dat ze straks geen afscheid konden nemen als hij haar naar huis gebracht had.
      Dat was niet helemaal hoe het ging.
      Tijdens de rit naar huis klampte ze zich stevig aan hem vast en genoot ze van iedere seconde; toen ze voor haar appartement van de motor afgleed voelde ze zich opeens zo zenuwachtig dat ze misselijk was en bang was te moeten overgeven. En overgeven – dat wilde ze echt niet bij haar eerste zoen.
      ‘Uhm, bedankt,’ zei ze zachtjes en ze vlocht haar vingers nerveus in elkaar.
      ‘Geen probleem schat.’ Weer gaf hij een knipoog, vergezeld door een charmante glimlach die haar volledig in vlam zette. ‘Wil je mijn nummer hebben voor het geval je weer ergens strandt? Of als je gewoon zin hebt om eens ergens rond te hangen?’
      Wat – wilde hij zijn telefoonnummer aan haar geven? De vlinders in haar buik begonnen spontaan de polonaise. Haar vingers trilden nogal stompzinnig toen ze een schrift uit haar tas haalde en dat aan hem gaf. Hij begon te schrijven, daarna deed hij het schrift dicht en gaf het terug.
      Hij streek weer een pluk haar achter haar oor. Toen kwam zijn gezicht dichterbij. Ze hield van schrik haar adem in toen hij haar een kus gaf. Gelukkig was het maar heel kort, anders was ze vast doodgegaan. Met een kop die ongetwijfeld bij haar blauwe en roze haar vloekte, staarde ze hem aan.
      ‘Slaap lekker meis. Enne… misschien moet je het maar niet aan Juice vertellen. De Sons en wij zijn op het moment niet de allerbeste vrienden, hij vindt het vast niet leuk als je met mij omgaat.’ Zijn vingers streken even langs haar hand. ‘En het een beetje geheimhouden is veel spannender toch?’
      Als een mak schaap knikte.
      ‘Goed zo chiqui.’ Hij boog zich naar haar toe en drukte een kus op haar voorhoofd. ‘Ik hoop snel van je te horen.’
      Daarna klom hij weer op zijn motor en sloeg die aan. Ze keek hem na terwijl hij de straat uit reed, haar buik voel exploderend vuurwerk. Met een veel te grote glimlach liep ze zingend naar binnen toe, waar ze zich dansend naar de bank toe werkte en zich daar op liet vallen.
      Er was niemand thuis, maar voor nu maakte dat niet uit. Juice mocht ze er toch niet over vertellen. Ze realiseerde zich dat ze helemaal niet wist hoe hij heette! Gauw bladerde ze door het schriftje en las het tekstje dat hij onder het nummer had geschreven.
      Bedankt voor de leuke avond, mooierd. Ik hoop je snel weer te zien. – Esai
      ‘Esai,’ zei ze hardop tegen zichzelf. ‘Esai en Jamie.’
      Ze glimlachte opgetogen. Ja, dat klonk mooi.

Ik heb het terugvertaald uit het Engels, vandaar dat het stukje met de ride een beetje krom is in het Nederlands maar ik kon het door de dubbele betekenis niet zo goed naar onze taal vertalen. ;p Dus excuus, denk niet dat het veel vaker zal voorkomen ;p

Reacties (1)

  • Long

    Oh oh Jamie is veel te onschuldig voor hem, dat gaat sowieso fout aflopen..

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen