Foto bij 4. Cara Delevingne & Ashley Benson

Cara (ik-vorm) & Ashley
Ook in het verhaal: Harry Styles, Brooklyn Beckham, Kendall Jenner & Poppy Delevingne

Het was rond 5 uur 's middags en ik had de tijd van mijn leven met Ashley, Harry, Brooklyn, Kendall en Poppy. Mijn beste vrienden, vriendin en zus.
'Wie wil er meer champagne?' vroeg Poppy en ze zwaaide de fles in het rond. Brooklyn en Kendall hielden meteen hun glazen omhoog. Ik hoefde niet meer en stond op en plofte op mijn bed, naast Ashley. Wij tweeen zaten nu op mijn bed. Kendall en Poppy zaten op het andere bed en Harry en Brooklyn zaten in twee fauteuils.
'Zullen we een film gaan kijken?' stelde Brooklyn voor.
'Welke?' vroeg ik.
'Papertown!' riep Ashley meteen.
Ik keek haar met samen geknepen ogen aan, maar de rest juigde en ik haalde mijn schouders op. Dus gingen we papertown kijken. Toen we bij het zoen stukje waren voelde ik Ashleys handen opeens op mijn been. Die had daar al een hele tijd gelegen, maar nu viel het me pas op. Ik keek haar fel aan en ze keek met haar heldere blauwe ogen terug.
'Wat?' fluisterde ze.
Ik schudde mijn hoofd glimlachend en keek weer naar de tv. Maar toen kroop Ashley's hand richting mijn kruis. Ik kromp een beetje ineen en toen Kendall me vragend aankeek ontspande ik me vlug weer. Opeens was ik enorm blij dat ik de deken over ons heen had gedaan. Ashley wreef nu over mijn onderbroek en kneep een beetje en ik moest moeite doen om niet naar adem te happen. Ik keek haar met waarschuwende ogen aan. Maar Ashley glimlachte alleen geil en stak haar hand toen in mijn onderbroek. Ze streek even door mijn schaamhaar en legde haar vinger toen op mijn clitoris. Ik keek haar weer aan, maar nu met een geile blik.
'Zeg Cara. Kijk je wel mee?' riep Harry.
Ik schrok op, knikte en richte me weer op het scherm. Ashley ook, maar ze trok haar hand niet terug. Ze drukte op mijn clitoris en begon erover te wrijven. Ik ademde scherp in en keek naar mezelf op de tv. Ik probeerde me op Papertown te focussen en niet op het heerlijke gevoel dat Ashley tussen mijn benen veroorzaakte.
'Cara, heb je hier wat lekkers in huis?' vroeg Brooklyn.
Ik knikte en wees naar de keuken. 'Popcorn en chips zijn in de kast.'
Brooklyn vroeg of de tv even op pauze mocht en liep toen naar de keuken. Harry volgde hem en Poppy liet wat op haar telefoon zien aan Kendall. Niemand keek dus naar ons en Ahsley begon heel snel en heftig te bewegen. De hele deken flapperde op en neer, maar niemand leek het op te vallen. Ik drukte mezelf in mijn deken en sloot mijn ogen. Ahsley deed weer rustig aan en ik opende vlug mijn ogen. Ook Poppy en Kendall liepen weg.
'Goed. We zijn even alleen,' fluisterde Ashley.
Ik knikte en stak mijn hand ook in Ashleys onderbroek. Mijn mijn vingers drukte ik op haar clitoris en maakte cirkelende bewegingen. Ashley deed nog steeds precies hetzelfde bij mij. We gaven elkaar een zoen en ik stak meteen mijn tong in haar mond. Ze zoog op mijn tong en ging toen met haar vingers zonder pardon bij me naar binnen. Ik verstarde en kneep met mijn vrije hand hard in het matras om niet heel hard te kreunen. Ahsley wreef weer over mijn clitoris en ik voelde het warmer en warmer worden. Ik probeerde ook haar te bevredigen, maar mijn aandacht werd teveel afgeleid. Ik sloot mijn ogen weer en beet op mijn lip. Ik voelde dat het orgasme ging komen, het kwam aanzetten als de zon opgang. En opeens was het er. Een heet en heerlijk gevoel ontstond in mijn vagina en onderbuik en raasde mijn hele lichaam over. Mijn lichaam schokte ongecontroleerd en Ashley sloeg haar vrije hand voor mijn mond. En inderdaad ontsnapte er toch een kreun.
'Willen jullie zoet of zout?' klonk het, gevolgd door voetstappen.
Ashley en ik schoten overeind en Harry stond met opgetrokken wenkbrauwen in de deuropening. 'Zoet of zout?'
'Zoet.'
'Zout.' Zeiden Ashley en ik tegelijkertijd. We keken elkaar aan en schoten in de lach.
'Ugh... meiden...' mompelde Harry en liep weer weg.
Meteen nam ik de kans en draaide me op mijn zij. Met mijn linker hand ging ik nu Ashley's clitoris masseren en af en toe naar binnen gaan en met mijn rechterhand kneep ik in haar borsten. Wel met de bh er nog tussen. Ashley keek me geil aan en haar mond hing half open. Af en toe kwam er een zachte kreun uit. Ik pakte haar hoofd en kuste haar weer. Mijn bovenlip omsloot haar onderlip.
'Ik ga nog even naar de wc!' klonk Kendalls stem en er klonken voetstappen.
'Ze komen!' siste Ashley. Ik ging weer recht liggen, maar ging super snel en hard over haar clit heen wrijven. En vlak voor ze binnen kwamen, kwam Ahsley. Zweet droop over haar voorhoofd en ze kneep in het matras. Ze schokte en hapte naar adem, maar ze kreunde niet. Ashley had de kunst om niet te kreunen, om het gewoon stil te doen. Dat vond ik erg knap en kwam nu goed vanpas.
'Wij hebben lekkers!' riep Brooklyn en kwam met schaaltjes vol chips en popcorn binnen.
Ik duwde mezelf overeind en trok de deken helemaal over Ashley heen zodat ze nog even kon nagenieten.
'Ehh, hallo?' zei ik semi-boos, 'dat is wel MIJN lekkers. Ja?'
Brooklyn, Harry en Poppy schoten in de lach. Al snel kwam Kendall weer terug en de film ging weer aan. Ashley en ik keken elkaar vol avontuur aan en drukten weer een kus op elkaar lippen. Toen pakten we elkaars hand en keken wij ook weer met volle aandacht.

Reacties (1)

  • Diago

    Super nice! Dankjewel! Echt leuk dat je er nog andere beroemdheden in hebt gestopt!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen