. . .

Hoewel het warm was, had hij een hoodie over zijn motorjack heen getrokken. Hij hield er niet van om de Reaper te verbergen, maar door Oakland rijden met zijn jack aan was vragen om problemen. Het laatste waar hij zin in had, was ruzie zoeken met de Mayans.
      Naarmate ze de stad naderden, werd Jamies greep om hem heen steviger. Hij voelde hoe zenuwachtig ze was en zonder erbij na te denken streek hij even geruststellend met zijn duim langs haar knokkels. De vanzelfsprekendheid schokte hem een beetje en gauw bracht hij zijn hand weer naar het stuur toe. Die dagdroom van gisteren zat er nog goed in. Hij hoopte dat het geen gewoonte zou worden, want hij merkte nu al dat hij anders naar haar keek. Het weinig verhullende kledingstuk dat Daphne haar had aangetrokken, had hem toch aan harde gegeven.
      De herinnering eraan veroorzaakte dezelfde reactie in zijn broek en hij verschoof iets.
      Hij was opgelucht toen hij bij de bushalte aankwam waar haar date haar kwam ophalen. Een beetje stijf liet ze zich van zijn motor glijden, het was een lange rit geweest. Nu hij hier stond, had hij er spijt van dat hij niet de auto had genomen. De naam van zijn motorclub stond duidelijk op de zijkant van zijn motor, waardoor hij er maar op bleef zitten. Gelukkig nam zijn helm de tattoos op zijn hoofd uit zicht. Zelfs als hij per ongeluk een Mayan tegen het lijf liep, hoopte hij dat hij duidelijk had gemaakt dat hij niemand uit de tent wilde lokken.
      Zijn ogen gleden weer naar Jamie, die zenuwachtig aan haar haren zat te plukken terwijl ze de straat doorkeek. Het zag er schattig uit, moest hij toegeven. Hij was benieuwd wat voor type ze aan de haak had geslagen.
      Het duurde niet lang voordat er een man voorbijkwam die een arm om Jamie heen sloeg. ‘Hé chiqui.' Hij kuste haar wang. Daarna keek haar date naar hem op en grijnsde. Er lag een uitdagende blik in zijn ogen, alsof hij Juice wilde aanmoedigen zijn gedachten uit te spreken.
      ‘Ehm, dit is Esai,’ zei ze.
      Juice knikte langzaam terwijl hij de latino in zich opnam. Zijn donkere haar was een beetje rommelig naar rechts gekamd en vanonder volle wenkbrauwen staarde hij Juice aan. Zijn ogen waren donkerbruin, tegen het zwarte aan. In zijn rechteroor droeg hij een oorbel.
      ‘En dit is Juice, mijn lift,’ zei Jamie toen hij zelf niets zei.
      ‘Oké… Juice…’
      Esai’s lippen krulden om in een spottende grijns. Juice wilde Jamie weer op de motor trekken en weggaan, hij had er een heel slecht gevoel over, maar het was nou niet alsof hij écht wat over haar te zeggen had. Maar hoe hyper ze ook was geweest, ze voelde zich nu duidelijk ongemakkelijk en leek helemaal niet zo verliefd als eerder op de dag.
      ‘Geef ons twee tellen, dan ik ga ik ervandoor,’ droeg hij Esai op.
      ‘Whatever.’ Hij deed een paar stappen achteruit en stak een sigaret op.
      Zijn nonchalance haalde het bloed onder Juice’ nagels vandaan. Sinds hij bij de Sons zat durfden de meeste broekies hem amper aan te kijken.
      Jamie kwam dichterbij en keek hem vragend aan met haar grote blauwe ogen.
      Hij wist niet zo goed hoe hij zijn voorgevoel onder woorden moest brengen. ‘Is er iets? Jij lijkt niet zo blij,’ zei hij bezorgd.
      Ze haalde haar schouders op. ‘Ik ben gewoon zenuwachtig. Het gaat zo wel over.’
      ‘Oké… Bel me als er iets is, oké?’
      Ze knikte.
      Hij veinsde een glimlach. ‘Veel plezier.’
      ‘Dank je!’ Haar oude enthousiasme keerde terug en ze gaf hem een knuffel. Even leunde hij met zijn hoofd tegen dat van haar, en alsof een deel van hem haar wilde claimen, gaf hij haar een kus op haar wang. Precies op dat moment draaide ze haar hoofd iets, zodat zijn lippen op haar mondhoek eindigden.
      Met grote ogen staarde ze hem aan en hij voelde dat een rode gloed zijn gezicht overnam.
      ‘Ik dacht ik warm je even op.’ Met een flauwe grijns en een knipoog probeerde hij haar schrik weg te nemen. ‘Al was hij eigenlijk voor op je wang bedoeld,’ voegde hij er zacht aan toe.
      Dat hoefde Esai niet te weten.
      Jamie grinnikte, daarna gaf ze hem een duwtje. ‘Oké, ga nu maar.’
      Zijn blik gleed nog even naar Esai, die zijn wenkbrauwen optrok. Hij drukte zijn kiezen op elkaar, het kostte hem de grootste moeite om hem niet op zijn bek te slaan. Hopelijk viel hij haar na vandaag vies tegen, voordat hij haar zou kwetsen. Ondanks zijn nare voorgevoel, hield hij zich maar voor dat Jamie een volwassen vrouw was en dat hij haar gisteren ook netjes naar huis had gebracht. Misschien zorgde zijn aanwezigheid wel gewoon voor dat machogedrag.
      Hij sloeg zijn motor aan, daarna zwaaide hij naar Jamie en reed weg.

. . .


Zodra Juice de straat uit was, stapte Jamie bij Kev vandaan. Die arm om haar heen voelde alleen maar ongemakkelijk. Op het moment wilde ze alleen maar Esai’s armen om zich heen voelen. Een beetje in paniek had ze hem geappt dat Juice haar zou brengen en haar date meteen wilde goedkeuren, waarna Esai had gezegd dat hij zijn vriend zou sturen om haar op te halen en dat ze maar moest doen alsof hij haar date was.
      Ze had zich opgelaten gevoeld om te moeten doen alsof ze verliefd op Kev was en dat had Juice duidelijk aangevoeld. Er had een duidelijke spanning tussen de twee mannen gehangen, wat haar er wel van had overtuigd dat het maar goed was dat het Esai zelf niet was geweest.
      Toen ze de hoek omsloeg zag ze hem aan de rand van een terras zitten. Direct begon haar hart sneller te kloppen en de gedachten aan Juice en Kev verdwenen op slag. Vlak voordat ze hem naderde, keek hij op. Direct verspreidde een grote glimlach zich over zijn gezicht, waaraan haar lippen zich meteen spiegelden.
      Hij stond op van de stoel en stapte achter het tafeltje vandaan om haar te begroeten. Een beetje zenuwachtig plukte ze aan haren. Hoe moest ze hem begroeten? Gelukkig nam hij het initiatief. Zodra hij een hand tegen haar wang legde, voelde ze haar benen week worden.
      ‘Je ziet er mooi uit, schat.’ Zijn duim streek langs haar wang en daarna gaf hij haar een kus op haar lippen.
      Jamies wangen gloeiden en in een opwelling sloeg ze haar armen om hem heen en hield hem stevig vast. Zijn aftershave was bedwelmend en ging met haar verbeelding op de loop terwijl ze zich afvroeg hoe het zou zijn om echt met hem te zoenen. Zou dat vandaan gebeuren? Zenuwen golfden door haar lijf.
      ‘Ging het goed met Juice? Had hij niks door?’ vroeg Esai toen hij een stoel voor haar naar achteren had geschoven en wachtte tot ze zat voor hij zelf weer ging zitten.
      Ze vond zijn galant zijn wel leuk, dat had ze niet achter hem gezocht. ‘Het was wel een beetje een rare situatie,’ gaf ze toe. Toen ze over haar schouder keek, zag ze dat Kev al verdwenen was. ‘Er was duidelijk een spanning tussen beide mannen.’ Ze haalde haar schouders op. ‘Maar ja. Ik ben er.’
      Hij hield haar blik vast. ‘Ja, je bent er…’ Met een glimlach schoof hij zijn hand over die van haar. ‘Wat wil je drinken?’
      ‘Uhm, doe maar cola.’
      Alsof iedereen hem hier op zijn wenken bediende, stond er binnen een paar tellen een dame naast hen die hun bestelling opnam. Ondertussen streelden zijn vingertoppen de rug van haar hals, tot aan haar pols. Het kietelde een beetje en het bracht een nieuw soort warmte in haar boven. Ze wist niet zo goed wat ze daarmee aan moest en zoals altijd begon ze maar te praten.
      ‘Wat gaan we vandaag doen?’ vroeg ze nieuwsgierig.
      ‘Wat je maar wilt doen, chiqui. Je lijkt me een type dat in is voor nieuwe dingen, niet?’
      Ze knikte enthousiast, nieuwe dingen doen is altijd leuk.
      ‘Dan bedenk ik wel wat dingen die je nog nooit hebt gedaan.’ Hij tilde haar hand op en kuste haar knokkels, langzaam, een voor een, terwijl hij naar haar opkeek. Het zweet brak uit terwijl ze naar zijn sensuele lippen staarde. Plotseling stelde ze zich die op andere plaatsen op zijn lijf voor en ze voelde haar wangen knalrood worden.
      Hij trok een mondhoek op toen hij dat zag, daarna verstrengelde hun vingers. ‘Maak je niet druk, mop. Als je iets niet leuk vindt, zeg je het gewoon. Ik ben inventief genoeg om wat anders te bedenken.’ Hij zond haar een knipoog.

. . .


De hele rit naar huis voelde het alsof er een steen op zijn maag lag. In de hoop wat afleiding te vinden ging hij naar het clubhuis. Hoewel Daphne tweemaal had gebeld, had hij geen zin om haar te spreken. Hij was flink pissig over hoe ze met Jamie was omgegaan en het laatste waar hij nu trek in had was een fikse ruzie.
      Daphne was echter niet zo verfijnd, ze begreep de hint niet dat hij geen zin had om haar te zien of het kon haar gewoonweg niets schelen; twee uur na zijn laatste telefoontje stapte ze het clubhuis binnen.
      ‘Waarom neem je niet op?’ viel ze uit.
      ‘Omdat ik geen zin had om je te spreken.’
      Ze staarde hem aan ‘Wát? Waar slaat dat nou –’
      Hij greep haar bij haar arm vast en trok haar naar zijn slaapkamer toe. Niet de hele club hoefde te weten wat ze gedaan had, hij schaamde zich al erg genoeg.
      ‘Wat bezielde je door haar die jurk aan te trekken,’ snauwde hij toen hij de deur achter zich gesloten had.
      Haar wenkbrauwen schoten omhoog. ‘Jeetje, doe niet zo opgefokt zeg. Het was maar een geintje.’
      ‘Een geintje? Dat jurkje riep nog net niet ‘verkracht me’!’
      Daphne rolde met haar ogen. ‘Kom op, alsof iemand zo’n lelijk wijf vrijwillig gaat aanraken.’
      ‘Ze is niet lelijk,’ antwoordde hij fel. ‘En dat weet je best, anders gedroeg je je niet als zo’n jaloers kreng.’
      Ze keek hem met een donkere blik aan. ‘Dus je vindt haar wél knap?’
      ‘Ik heb nooit gezegd van niet. Er zijn hier tientallen meiden die knap zijn, daar doe je toch ook niet moeilijk over? Ik snap je probleem niet met Jamie.’
      Haar kaak verstrakte. ‘Nee, snap je het probleem niet? Misschien komt het doordat je je ogen nooit van haar kan afhouden. Vond je het opwindend, haar met zo’n jurk aan te zien? Of zit het je dwars dat een andere man zoveel van haar lichaam kan zien, hmm?’
      ‘Dat zal ie niet, want ik heb haar wat anders laten aantrekken,’ antwoordde hij korzelig. ‘En ik ben niet degene die jaloers is hier.’
      ‘Nee? Waarom zat je dan met zo’n chagrijnig gezicht bij de bar?’
      Hij klemde zijn kiezen op elkaar. Het ging haar geen zak aan wat hij van Jamies date vond. Dat had niets met jaloezie te maken, hij vertrouwde die vent gewoon voor geen meter.
      ‘Je had het me nog zo gezegd. Geen meid in huis. En toen er een meid kwam, dat er geen concurrentie was.’ Ze lachte schamper. ‘En nu ben je voor haar gevallen. Op de eerste de beste trien die zich aan je opdringt.’
      ‘Ik val helemaal niet op haar. Maar de bitch waarin jij de afgelopen dagen bent veranderd doet mijn hart ook niet bepaald sneller kloppen.’
      ‘Jeetje Juice, die niet zo hysterisch. Het was een geintje. Sinds wanneer kun je daar niet meer om lachen?’
      ‘Er was niets geinigs aan. Je weet hoe gevoelig en onzeker ze is alsnog laat je haar zich als een hoer uitdossen en laat je haar geloven dat dat normaal is.’
      ‘Ze is fucking eenentwintig jaar Juice. Als ze die jurk aantrekt, vindt ze hem zelf leuk. Het is niet dat ik haar gedwongen heb hem aan te trekken, ik heb alleen gezegd dat het een… interessante avond kon worden als ze die jurk droeg.’ Ze stapte dichter naar hem toe en streek over zijn borst. ‘Kom op Juice… je nieuwe huisgenoot is toch niet echt de reden dat we nu ruzie hebben?’
      Ze maakte aanstalten om hem te zoenen, maar hij draaide zijn hoofd weg en duwde haar van zich af. ‘Voordat je je excuses aan haar hebt aangeboden, hoef ik je niet meer te zien.’
      Hij draaide zich om en liet de deur hard achter zich dichtvallen.

Reacties (2)

 • Long

  Vind het wel een mooie zet van Esai dat hij gewoon een andere gozer stuurt, stiekem hoop ik dat het toch niets wordt tussen hem en Jamie..

  1 jaar geleden
 • Girlicious

  DAT KUSJE TUSSEN JAMIE EN JUICE WAS ZO LIEF!
  Hopelijk word die date niks en word het wat tussen Jamie en Juice
  Niks tegen Esai maar na Kev weet ik het niet zo met hem...
  Hij heeft iets leuks maar ook iets verdachts...

  HAHAHAH LEKKER VOOR JE DAPHNE
  Hopelijk gaan ze snel uit elkaar.
  Ik snap niet hoe Juice het zolang met die irritante alien uithoudt.
  Ik had haar allang diep in een bos gedropt ofzo..
  Mag ze zelf de weg naar huis terug vinden(duivel)
  Echt, wat is haar probleem?
  Die excuses van haar gaan er nooit gemeend uit komen
  Die heeft ze echt niet op een rijtje daarboven hoor...
  Maargoed:

  Kudo en snel verder!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen