Foto bij 8. 16+

Ruw kust hij mij, terwijl zijn handen mij stevig op mijn plek houden, verroeren kan ik me amper nu.
Hij bijt op mijn onderlip en likt erover, op dat moment hap ik naar adem en glijd zijn tong bij mij naar binnen.
Ik schrik van het gevoel, dit heb ik gelezen en gezien in films, maar nu is het echt en het voelt zo verschrikkelijk goed. Even flitst mijn droom voor mijn ogen, zelfs die kan hier niet aan tippen.

Zijn handen laten mij los, maar met zijn heupen duwt hij me nog steeds tegen de deur.
Zijn handen glijden nu in mijn haren, terwijl zijn lippen over mijn wang strijken. Dit gevoel is intens door de stoppels die rond zijn wangen zitten, happend naar adem grijp ik hem nog steviger vast als hij kussen in mijn nek drukt en steeds verder gaat richting mijn borsten.

"We gaan het op mijn manier spelen schatje, zeg maar gedag tegen het blouseje van je."
Voor ik hem kan tegen houden, scheurt hij het open en vliegen de knoopjes er vanaf. "Kant, verdomme Kathy, ik ben dol op kant". Gromt hij als zijn blik om mijn BH gericht is, maar al snel duw ik mij dichter tegen de deur.
Met zijn tanden schuurt hij over mijn borsten, hij duwt mijn BH omhoog en neemt mijn tepel tussen zijn tanden en begint eraan te zuigen.
Kreunend van genot sta ik daar, mijn knieën knikken van alle genotsstreken die door mijn lijf schieten. Als ik naar hem kijk, met zijn lippen om mijn tepel voel ik het tintelen tussen mijn benen, "fuck", weet ik uit te brengen.

"Katherina toch, niet vloeken dat staat jou niet", hij gaat recht voor mij staan en tilt me op.
"Waar gaan we heen?"
"Seks hebben op tafeltjes die bedoeld zijn om van te eten en te drinken", dan slaat hij met een vlakke hand op mijn kont. De klap doet niet pijn, in tegendeel, hij laat een spannende spoor van nieuwe tintelingen achter.

Hij zet mij neer en ik grijp zijn shirt en trek die over zijn hoofd, even heb ik te tijd op zijn hele bovenlichaam in me op te nemen, maar Harry is ongeduldig en laat mijn broek en slipje zakken en geeft kusjes tussen mijn benen. Ik kronkel onder zijn lippen, want hij schuurt met zijn stoppels over mijn dijen, dit gevoel is zo intens.

Dan staat hij rechtop en neemt even de tijd mij te bekijken, ik merk dat ik mijzelf niet schaam en er totaal geen moeite mee heb dat hij naar me staart. Als of hij een soort spreuk over mij heen gesproken heeft, hij kan echt alles doen, deze god die over mij gebogen staat kan alles maken.

En blijkbaar, weet hij dat maar al te goed.

Als hij zijn broek en ondergoed laat zakken, ik hap naar adem, hoe moet dat ooit gaan passen? Harry is groot en lang geschapen, logisch dat hij zo zelfverzekerd is. Zijn penis staat vol omhoog tegen zijn harde buik, waar ik onzeker naar kijk. "Niet bang zijn, ik ben het maar".
Deze woorden verbazen mij, ze klinken heel even zacht en teder.
Dan kust hij mij opnieuw en zet mij op het tafeltje neer, waar een tijd terug, ik hem een uitbrander gegeven heb.

Ik kauw op mijn lip, terwijl hij een condoom uit zijn broek vist die op de grond ligt. Mijn gedachten schreeuwen dat ik moet stoppen en niet zo stom moet zijn, ik heb nog nooit seks gehad en dat wil ik nu? Met hem?!
Maar mijn lichaam is sterker en het verlangen duwen de gedachtes weg en ik kijk hoe hij de condoom afrolt over zijn penis.
Hij duwt mijn benen van elkaar en komt heel voorzichtig naar binnen, ik bijt hard op mijn lip, hij laat mij wennen aan het gevoel. Terwijl hij dit doet, verliezen zijn ogen geen seconde mijn gezicht uit het oog en hij is zich goed bewust met wat hij aan het doen is.

"Ga door", moedig ik hem aan, meer willen van deze nieuwe ervaring.
"Je zegt het als ik je pijn doe Katherina," zijn blik zegt hoe serieus hij nu is.
Ik knik en hij komt langzaam in en uit mij, als dit goed gaat worden zijn bewegingen sneller en sneller. Ik slaak een kreun van genot, "dit voelt zo goed, zo goed".
Hij grijnst naar me, nog harder stoot hij in me, dan net als in mijn droom worden zijn stoten steeds slordiger en dan kreunt hij mijn naam en komt klaar.
Voor mijn gevoel ging dit snel, heel snel.
"Fuck, Kathy je bent zo lekker, zo strak". Hijgend kijken we elkaar aan, zijn ogen staan helder en hij heeft een zachte blik op zijn gezicht,"je bent nog niet gekomen, ik zal je laten klaarkomen rond mijn vingers schatje".

Hij drukt zijn lippen op de mijne en dan gaat hij met zijn vingers in me, tegelijkertijd draait hij met zijn duim rondjes om mijn clitoris. Mijn lichaam schrikt op van zijn handelingen en hij sust dat ik moet ontspannen, wat ik na een tijdje weet te doen.
Steeds sneller beweegt hij zijn vingers, ik voel een apart gevoel van tintelingen die zich opsparen in mijn onderbuik en ik kreun harder dan ik al deed.
"Kom voor me Kathy, laat je komen, laat jezelf gaan".
Deze woorden duwen me over het randje, en mijn lichaam ontploft.

Hijgend zit ik daar en bekijk Harry zijn ligt bezweten gezicht, hij likt zijn vingers af en kijkt tevreden naar me. Het moment dat hij zijn vingers aflikt, kom ik weer een beetje bij mijzelf en kijk walgend naar hem. Dat deed hij niet he, gadver!

"Ik zei toch al dat je wilde weten hoe ik er naakt uitzag", hij knipoogt en maakt een knoopje in het condoom, wat hij behendig heeft afgedaan.
Het bloed stijgt naar mijn wangen en ik trek mijn BH recht en wil mijn slipje van de grond rapen als hij mij voor is. "Die krijg je niet meer terug schatje, als ik jou was, zou ik snel naar huis gaan, je kunt bloeden als je net ontmaagd bent".
Met grote ogen kijk ik hem aan, als hij zijn broek dichtrits en mijn slipje in zijn kontzak steekt. Hoe weet hij dat? Hoe kan hij weten dat ik maagd was, voelt hij dat? Ziet hij dat?

"Trek je kleding aan, o wacht, dat is ongemakkelijk, je hebt geen blouse". Ik voel mijzelf opeens ontzettend naakt en kwetsbaar en zijn harde en spottende woorden maken het er niet beter op.
"Dat is jou schuld, jij hebt hem gesloopt". Ik hou de blouse van Anna omhoog en bekijk hem, daar is geen redden meer aan.
"Hier, trek mijn shirt aan, mij zullen ze zeker heel wat minder verbaast aankijken. Als zonder shirt over straat loop, dan als jij in je kanten BH de straten over gaat".
Ik pak zijn shirt aan, als ik het over mijn hoofd trek ruik ik Harry zijn geur heel sterk. Verlegenheid overspoelt mij nog sterker als ik besef wat ik net heb gedaan.
Hij heeft me totaal betoverd, deze jongen is de eerste die dat gelukt is.

"Niet verlegen zijn nu Katherina, je deed het prima, helemaal voor je eerste keer".
"Hoe wist je dat zo zeker?"
Hij begint te lachen, "lieve Kathy, als je eenmaal geneukt bent, word je een heel stuk minder preuts, minder, veel minder dan jij was. Ja ik zeg 'was', want schatje", hij stapt op me af en drukt een kusje op mijn lippen, "je bent nu door mij geneukt, dus je zult je een heel ander mens gaan voelen. Helemaal als je mij hebt gehad".

Met een zucht draai ik mijn ogen, "nu niet zo uit de hoogte gaan doen jij, je zei dat het moeilijk was om een meisje van mijn soort zo ver te krijgen, dus wees maar blij dat je mij hebt. En hou op om het 'neuken' te noemen", met die woorden sla ik mijn armen over elkaar en kijk hem streng aan.
Lachend kijkt hij mij aan, "hier begin het al, je kunt het woord al zeggen, ik vrees dat ik je verpest heb liefje".

Dan weet hij er nog een schepje boven op te doen, met zijn arrogante gedrag. "Nu ik je eerste keer was, bereid je maar voor op heel wat teleurstellingen, ik ben echt meester op dit vakgebied". Hij knipoogt en stapt in zijn laarzen, terwijl ik met een naar gevoel de rode pantalon weer aantrek.

We schrikken op als er hard op de voordeur wordt gebonkt, "ow ze missen je al, je bent natuurlijk nooit zo laat thuis. Laat ze erin en verras ze, ze zullen heel trots op je zijn".
Mijn ogen schieten naar de klok, ondertussen is het half 10.
Ik kijk om me heen, snel raap ik de knoopjes en de kapotte blouse van de grond en gooi het in de prullenbak die er staat.
"Nee ik laat ze er niet in, hier blijven Harry". Ik grijp hem bij zijn arm als hij naar de voordeur wil lopen. Hij moet niet denken dat ik zo gek ben hem aan die kant we winkel te laten verlaten, "ze hoeven dit niet te weten".

"Wat nou als ik wil dat ze het weten? Daar al aan gedacht liefje?"
Geschokt kijk ik hem aan, "wat? Je kant dit niet gespeeld hebben, je kan me niet gebruikt hebben voor 1 of ander ziek spelletje. Zo laag kan jij zelfs niet zijn, toch Harry?"
Angstig kijk ik hem aan, over zijn gezicht flitsen verschillende emoties, zijn handen gaan door zijn haar en kwaad kijkt hij mij aan.
"Best, maar blijkbaar was je maagdelijkheid je geen kut waard, want je gaf die wel heel snel aan de eerste en beste weg Katherina."
Kwaad trekt hij de nooddeur open, met die woorden verdwijnt hij door de deur. Ik sta er maar naar te kijken, naar de deur waar hij achter verdwenen is, hij heeft me door die woorden vies en beschaamd laten voelen. Hij heeft helemaal gelijk, het is walgelijk van mijzelf om zo iets belangrijks aan hem weg te geven.

Opnieuw word er hard op de deur gebonkt en ik hoor Jace mijn naam roepen, snel loop ik er naartoe en haal de deur van het slot.
"Sorry, ik ben in slaap gevallen", meteen verzin ik een excuus voor mijn vreemde gedrag.
"We maakte ons al zorgen om je, mijn vader zei dat je om zeven uur al wel thuis had moeten zijn. Wat zie je er trouwens uit, weet je zeker dat alles goed gaat?"
Zijn ogen kijken zoekend de zaak rond, ik gluur in de grote spiegel die aan de muur hangt. Mijn haren zitten wild, de normaal zo rode lippen zijn uitgevaagd en het shirt van Harry valt over mijn kont. Snel stop ik het in mijn broek en strijk mijn haar glad, Jace komt terug en neemt genoegen met mijn excuus. Samen vertrekken we naar huis, maar hij kijkt af en toe wel naar mij, alsof hij de situatie niet vertrouwd.

Als ik in bed lig na een lange douche, denk ik na over Harry die mij aanraakt, zoent en mijn maagdelijkheid heeft ontnomen.
Maar zijn woorden laten mij niet met rust en ik begin te huilen, warme tranen stromen uit mijn ogen over mijn wangen op het kussen dat ik vast hou. Woedend trek ik het shirt van Harry over mijn hoofd en gooi het in de hoek van mijn kamer, het was zo stom die weer aan te trekken, waarom zou ik dat doen?
Ik ga in het raamkozijn zitten en kijk naar de maan en sterren, die langzaam steeds helderder zichtbaar worden.

Ik zie de deur heel langzaam open gaan en Jace steekt zijn hoofd om de hoek, "binnen", klinkt met stem, zacht en nog een beetje na snikkend.
Jace loopt binnen en gaat tegen over mij op de vensterbank zitten, even kijkt hij me aan, dan gaat zijn blik ook naar buiten.

"Wat wilde je zondag eigenlijk tegen mij zeggen Jace? Je kent Harry al, is het niet?" Ik neem de gok, spring er vol in om te proberen of ik wat los krijg.
"Waarom wil je dat nu opeens weten?"
"Omdat ik merkte dat jij jezelf niet was, je deed heel anders bij hem in de buurt".
Jace knikt, "ja ik ken hem, we hebben een tijdje op de zelfde school gezeten. We vielen op het zelfde meisje, maar ze vond mij leuk, hem niet. Op het moment dat ze voor mij koos, heeft Harry mij het ziekenhuis ingeslagen. Daarom heb ik hier dit litteken", hij wijst naar zijn wenkbrauw.
"Daarna is hij van school getrapt en heb ik hem niet meer gezien, hij is simpel gezegd, slecht nieuws Kat. Hij is gek, wild, gevaarlijk en heeft geweldsuitbarstingen. Ik weet dat hij vast gezeten heeft wegens diefstal en mishandeling. Maar goed, we zullen hem waarschijnlijk nu niet meer zien, nu Anna het contact met hem verbroken heeft.

"Dat is waar, gelukkig hoef jij hem nu ook niet meer te zien dan". Met een waterige glimlach kijk ik hem aan, ik voel mezelf zo stom. Mijn maag draait rondjes en het enige wat ik nu wil is slapen. Na het verhaal van Jace voel ik me dood ongelukkig, waarom ben ik zo stom geweest om me in te laden met Harry.

Reacties (1)

  • eldavia

    love it❤

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen